کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-07-15 ساعت 15:36)payan نوشته:  سلام دوستان
من 5 شنبه پاسپورتمون رو دادم سفارت و در ups ثبت شده ولی هنوز به جریان نیفتاده از اونجائیکه ما 4 شنبه همین هفته بلیط به USA داریم میخواستم یه مشورت بگیرم بنظرتون ایمیل به سفارت بزنم . در صورت امکان یه متن مناسب به انگلیسی برام بزارید . بسیار متشکرم RolleyesSmileTongueBig Grin
ايول سرعت Big Grin يعني از همون آنكارا تشريف مي برين يو اس ؟‌ خوش به حالتون كه تا قبل از چسبوندن ويزا همه كارهاتون رو انجام داديد. من كه فكر كنم وقتي ويزا تازه بخوره تو پاسم از خواب بيدار شم و باور كنمTongue تا حالا كه همش تو حول و ولا بودم اميدوارم زود جواب كليرنس همه دوستان رو بدن +++++++++++++++++++++
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان: Shezem ، frz61 ، payan ، shkhmo ، Emad_L ، mehdiii ، SH1A2R3 ، houmanes ، daria ، honey62 ، mojtaba_k ، ghorbat
(2012-07-14 ساعت 20:15)tartar نوشته:  دوستان سلام
ما ديروز با پرواز امارات به لس انجلس اومديم همه چيز خوب بود
دوستاني كه بچه كوچيك همراه دارن موقع رزرو بليط
حتما درخواست baby basket بدين خيلي واسه كوچولوتون
راحته و همچنين صندلي كه بهتون مجبورن بدن به خاطر جاي بسكت
خيلي راحت وجادارتره.
فقط تو فرودگاه مقصد پاكتي رو كه صفارت داده تو
دست بگيريد تا به كاونتر درست راهنمايي بشيد چون همشون با ديدن پاكت متوجه ميشن
چون با نشون دادن تنها ويزا ياگفتن نوعويزاتون به سكوريتيها گيج ميزنن و ممكنه الكي بفرستنتون تو يك صف غلط
سلام
ضمن تبریک به شما چند تا سوال داشتم:

شما برای بچه صندلی گرفته بودین یا روی پا؟
بچه تون چند وقتشه؟
بسکت موقع رزرو بلیت... یعنی به آژانس گفتید؟ یا آنلاین؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: shkhmo ، mehdiii ، Shezem ، SH1A2R3 ، honey62 ، mojtaba_k ، ghorbat ، Solitude
Smile 
(2012-07-15 ساعت 01:20)Shezem نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 01:15)Us1346 نوشته:  دوستان: من برای ۵ سپتامبر رفت و برگشت ۵ اکتبر پرواز امارات به مقصد دالاس بلیط گرفتم نفری 1795000 تومان .به نظرتون چطوره؟

حالا گرفتی دیگه تموم شد. اگه یکی اینجا بهت بگه گرونه، میری عوضش میکنی؟ Big Grin

البته بیشتر جنبه اطلاع رسانی داشت ولی اگه یکی میگفت خیلی خوب گرفتی خیلی کیف میداد!!!!!
شماره کیس : ***34
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه:May 2012
تاریخ کلیرانس:1June 2012
تاریخ دریافت ویزا:4 ,July 2012
تاریخ ورود به آمریکا :september 2012, 5
تاریخ دریافت گرین کارت :,1october 2012
تعداد نفرات همراه با این کیس:2 نفر
تشکر کنندگان: frz61 ، mehdiii ، Shezem ، SH1A2R3 ، frozen mind ، houmanes ، mojtaba_k ، MPU ، ghorbat ، ali234 ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-15 ساعت 17:08)majid89 نوشته:  
(2012-07-14 ساعت 20:15)tartar نوشته:  دوستان سلام
ما ديروز با پرواز امارات به لس انجلس اومديم همه چيز خوب بود
دوستاني كه بچه كوچيك همراه دارن موقع رزرو بليط
حتما درخواست baby basket بدين خيلي واسه كوچولوتون
راحته و همچنين صندلي كه بهتون مجبورن بدن به خاطر جاي بسكت
خيلي راحت وجادارتره.
فقط تو فرودگاه مقصد پاكتي رو كه صفارت داده تو
دست بگيريد تا به كاونتر درست راهنمايي بشيد چون همشون با ديدن پاكت متوجه ميشن
چون با نشون دادن تنها ويزا ياگفتن نوعويزاتون به سكوريتيها گيج ميزنن و ممكنه الكي بفرستنتون تو يك صف غلط
سلام
ضمن تبریک به شما چند تا سوال داشتم:

شما برای بچه صندلی گرفته بودین یا روی پا؟
بچه تون چند وقتشه؟
بسکت موقع رزرو بلیت... یعنی به آژانس گفتید؟ یا آنلاین؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟

سلام
هواپيمايي امارات واسه بچه هاي زير دوسال نيازي به خريد صندلي نيست فقط ٢٥٧٠٠٠تومان پول ميگيره ولي صندلي نميده فقط بايد از اجانس بخواهيد واستون درخواست سبد (بسكت) بده وقتي اين درخواست رو داديد بهتره از اجانس بخواهيد واستون صندلي رزرو كنه كه جاي اين سبد رو داشته (صندلي هايي كه در وسط هواپيما وجود داره كه روبروش ديگه صندلي نيست يك ديواره كه سبده روش وصل ميشه و بچه تو اون ميخوابه دقيقا مقابل خودتون )
تشکر کنندگان: mehdiii ، hoda2012 ، ozone ، SH1A2R3 ، majid89 ، houmanes ، daria ، honey62 ، Emad_L ، a.behzadi ، mojtaba_k ، MPU ، mml ، Rainy ، ghorbat ، shkhmo ، Lucky Luke ، elnino ، shadin_n ، Solitude
(2012-07-15 ساعت 01:15)Us1346 نوشته:  دوستان: من برای ۵ سپتامبر رفت و برگشت ۵ اکتبر پرواز امارات به مقصد دالاس بلیط گرفتم نفری 1795000 تومان .به نظرتون چطوره؟

سلام این سایت رو چک کن بلیطهای ارزونتر هم پیدا میشه.
Smile
http://cfse.momondo.com/
2012AS3XXXX
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن: مارچ تاریخ مصاحبه: اواخر May
دریافت کلیرن: ۳۶ روز
تحویل پاس به سفارت: 18th July 2012
دریافت پاس و پوشه زرد رنگ: 20th July 2012 تاریخ ویزا و اعتبار: 19th July 2012 و ۴ ماه
جنسیت.سن و وضعیت تاهل: مذکر. ۳۵ و مجرد
تشکر کنندگان: Shezem ، SH1A2R3 ، Emad_L ، mehdiii ، mojtaba_k ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-15 ساعت 12:40)s$s نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 01:49)Orchin نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 01:35)Zambezi نوشته:  
بقول دوست عزیزمون آقای شازم شما که خریدی .آب که گذشت گذشته
ولی اطلاعاتی که ناشی از عشق هواپیما بودن من هست همین مسیر با 300 الی 500 هزار تومن ارزون میتونستید برید
ولی بوئینگ 777 کجا و ایرباس کجا (کلا میارزه)
دوست عزیزمیشودراهنمایی بکنی ازکجاوچجوری ارزونتروبهترمیشودگرفتCool
یه سری هم به سایتwww.cheepoair.com بزنید قیمتهاش از بقیه بهتره

دوستان:
این سایتهائی که دوستان معرفی میکنند یک اشکالی داره .اونم اینه که باید کردیت کارت داشته باشید تا بتونید بلیط رو بخرید .در حالی که آژانسها
سیستم مخصوص خودشان را دارند و قیمت بلیطها را به دلار دولتی حساب میکنند.من خودم بلیط به مقصد دالاس به قیمت 970 دلار گیر آوردم(پرواز bmi
ولی کردیت کارت میخواست و از طرفی قیمتش گرانتر از قیمت پروازی که از آژانس گرفتم درمیآمد.ضمنا پرواز امارات کجا و پرواز بی ام ای کجا!!!!
دوستان اگه کسی آژانس خوب برای گرفتن بلیط خواست پیغام بده تا کمکش کنم.
تشکر کنندگان: Zambezi ، maka2 ، Shezem ، SH1A2R3 ، daria ، aziking ، mehdiii ، mojtaba_k ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-15 ساعت 21:37)Us1346 نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 01:35)Zambezi نوشته:  
بقول دوست عزیزمون آقای شازم شما که خریدی .آب که گذشت گذشته
ولی اطلاعاتی که ناشی از عشق هواپیما بودن من هست همین مسیر با 300 الی 500 هزار تومن ارزون میتونستید برید

دوستان:
این سایتهائی که دوستان معرفی میکنند یک اشکالی داره .اونم اینه که باید کردیت کارت داشته باشید تا بتونید بلیط رو بخرید .در حالی که آژانسها
سیستم مخصوص خودشان را دارند و قیمت بلیطها را به دلار دولتی حساب میکنند.من خودم بلیط به مقصد دالاس به قیمت 970 دلار گیر آوردم(پرواز bmi
ولی کردیت کارت میخواست و از طرفی قیمتش گرانتر از قیمت پروازی که از آژانس گرفتم درمیآمد.ضمنا پرواز امارات کجا و پرواز بی ام ای کجا!!!!

شما پروازتو با هواپيمايي هايي كه نمايندگي دارن از داخل همين سايتها پيدا كن برو از اژانسها به دلار دولتي بخر .
راجع به bmi اشتباه مي كني دوست عزيز همون پروازو از دفتر خ وايعصر مي تونستي بخري!!
since 2012
تشکر کنندگان: Shezem ، SH1A2R3 ، majid89 ، daria ، honey62 ، Us1346 ، mehdiii ، mojtaba_k ، mml ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-15 ساعت 23:13)maka2 نوشته:  شما پروازتو با هواپيمايي هايي كه نمايندگي دارن از داخل همين سايتها پيدا كن برو از اژانسها به دلار دولتي بخر .
راجع به bmi اشتباه مي كني دوست عزيز همون پروازو از دفتر خ وايعصر مي تونستي بخري!!

ضمن تشکر از شما
میشه لطف کنید بگید کدوم شرکتها تو ایران نمایندگی دارن؟ واگر آدرسی یا تلفنی از دفترشون دارید بگذارید؟

ممنون
تشکر کنندگان: Shezem ، SH1A2R3 ، honey62 ، mehdiii ، mojtaba_k ، ghorbat ، shkhmo
(2012-07-15 ساعت 23:13)maka2 نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 21:37)Us1346 نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 01:35)Zambezi نوشته:  بقول دوست عزیزمون آقای شازم شما که خریدی .آب که گذشت گذشته

دوستان:

شما پروازتو با هواپيمايي هايي كه نمايندگي دارن از داخل همين سايتها پيدا كن برو از اژانسها به دلار دولتي بخر .

البته من تمام اینکارها رو قبلا انجام دادم . مثلان من در یکی از همین سایت ها یک پرواز قطر به قیمت خوب پیدا کردم ولی وقتی از طریقه آژانس با نمایندگی قطر تماس گرفت همون پرواز رو گفتند ۲۸۰۰۰۰۰ تومان ، و گفتند که اون کلاسی که در سایت زده رو الان ندارند . با دفتره bmi هم تماس گرفتیم معلوم شد پروازهاشون تو اون تاریخ پره و پروازهای آینده نزدیکشان هم گرانتر بود..
تشکر کنندگان: Shezem ، SH1A2R3 ، honey62 ، mehdiii ، mojtaba_k ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
سلام دوستان

کسی میدونه اگه بخایم در مرکز شهر یا همون نزدیکیا در سن فرانسیسکو یه جای موقت واسه ۱ ماهه کرایه کنیم، کجا رو میشه انتخاب کرد، جاهایی که آپارتمان های کوتاه مدت کرایه میدن، یا هتل آپارتمان، و در نهایت هتل مناسب ؟

ممنون
شماره کیس: 2012AS00062xxx
کنسولگری: Kuala Lumpur
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 29/07/2011
تاریخ کارنت شدن کیس: May 2012
تاریخ مصاحبه: 5th of June 2012
تعداد : ۲ نفر
تاریخ دریافت ویزا : 7th of june 2012
هزینه ها: 4000 رینگیت مالزی
تشکر کنندگان: Shezem ، majid89 ، SH1A2R3 ، Emad_L ، mehdiii ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-15 ساعت 20:49)Us1346 نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 01:20)Shezem نوشته:  
حالا گرفتی دیگه تموم شد. اگه یکی اینجا بهت بگه گرونه، میری عوضش میکنی؟ Big Grin
البته بیشتر جنبه اطلاع رسانی داشت ولی اگه یکی میگفت خیلی خوب گرفتی خیلی کیف میداد!!!!!
خب نسبت به بلیط من که KLM گرفتم نفری 2.120.000 تومن خیلی بهتره! تازه من بلیطمو 5 ماه قبل برای نیمه آگست امسال خریدم!

(حالا کیف داد؟! Big Grin )
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: houmanes ، Shezem ، SH1A2R3 ، daria ، Emad_L ، Omidooo ، Us1346 ، nahid.t ، mehdiii ، MPU ، Rainy ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
من هم برای 20 روز دیگه امارات گرفتم تهران به نیوورک 1800000...البته من یه پرواز داخلی هم دارم که نمی دونم به چه علت آژانس ها خیلی گرون حساب می کردن مثلا یکیشون گفت این پرواز داخلی می شه 2000000(جدای اون 1800000) و من تصمیم گرفتم خودم با ویزا کارت بگیرم که شد 300 دلار
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: Shezem ، houmanes ، SH1A2R3 ، ozone ، daria ، Emad_L ، Us1346 ، mehdiii ، MPU ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-16 ساعت 00:20)majid89 نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 23:13)maka2 نوشته:  شما پروازتو با هواپيمايي هايي كه نمايندگي دارن از داخل همين سايتها پيدا كن برو از اژانسها به دلار دولتي بخر .

ضمن تشکر از شما
میشه لطف کنید بگید کدوم شرکتها تو ایران نمایندگی دارن؟ واگر آدرسی یا تلفنی از دفترشون دارید بگذارید؟

ممنون

لینک زیر آدرس و تلفن شرکت های هواپیمایی فعال است :
http://airport.kr.ir/index.php?option=co...&Itemid=10
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3 ، Emad_L ، majid89 ، maka2 ، mehdiii ، behzad7 ، mavarfan ، ghorbat ، shkhmo ، iraniha ، Solitude
این برای کسایی که اندروید دارن به درد میخوره

دانلود نرم افزار اطلاعات پروازی دنیا برای آندروید با ساپورت ایران FlightTrack Pro 4.4

اگر شما هم به دلیل موقعیت شغلی و اجتماعی خود مجبور هستید ماهانه از طریق هوایی و هواپیماها به مقصد خود رفته و به مبدا خود برگردید احتمالا نرم افزار FlightTrack Pro مورد استفاده شما قرار خواهد گرفت . این نرم افزار اطلاعات پروازی فرودگاه های دنیا از جمله کشور ایران را در اختیار شما قرار می دهد که در زیر به تعدادی از قابلیت های آن اشاره می کنیم :
[عکس: uu.jpg]

** برنامه پرواز ۴۰۰۰ فرودگاه بین المللی
** پوشش ۱۴۰۰ شرکت هواپیمایی
** نمایش لحظه به لحظه پروازها، تاخیرها و لغو شدن پروازها
** نمایش شماره گیت پرواز
** نمایش موقعیت فعلی هواپیما روی نقشه (با قابلیت بزرگنمایی)
** ویجت برای ردیابی پرواز
** به اشتراک گذاشتن وضعیت پرواز از طریق SMS، ایمیل، فیس بوک، توییتر و …
** مشاهده صندلی خود در نقشه صندلی هواپیما (SeatGuru)
** اضافه کردن یادداشت های پرواز برای شماره صندلی، شماره تایید و …
** زمان پرواز، نوع هواپیما، سرعت و ارتفاع (آمریکا)
** مرور و پیش بینی وضع هوا
** بهینه سازی شده برای تبلت ها

راهنمای نصب نرم افزار : ابتدا فایل FlightTrack v4.4 و سپس فایل FlightTrack Pro Upgrade را نصب کنید

لینک دانلود : dl.apktops.ir/apps/FlightTrack_Pro_v4.4_www.apktops.ir.zip
حجم فایل: حدود 4 مگابایت
[quote='Lucky Forever' pid='192079' dateline='1342412861']
سلام دوستان

کسی میدونه اگه بخایم در مرکز شهر یا همون نزدیکیا در سن فرانسیسکو یه جای موقت واسه ۱ ماهه کرایه کنیم، کجا رو میشه انتخاب کرد، جاهایی که آپارتمان های کوتاه مدت کرایه میدن، یا هتل آپارتمان، و در نهایت هتل مناسب ؟
سلام
سایت airbnb.com چک کن

تشکر کنندگان: Emad_L ، houmanes ، Lucky Forever ، mehdiii ، mojtaba_k ، mml ، ghorbat ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان