کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-07-13 ساعت 20:17)Orchin نوشته:  بادرودبه دوستان گل مهاجری
میخواستم بپرسم معمولااززمانی که برگه سفیدراگرفتند تا زمانی که یوپی اس

سلام دوست عزیز منم 5شنبه برگه سفید گرفتم 2شنبه تو سایت زد که پاسپورت تحویل دادند.
شماره کیس:2012AS00042XXX
تاریخ ارسال فرم سری اول:AUG
کنسولگری:آنکارا
ناریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان: ghorbat ، houmanes ، کیانا ، mehdiii ، honey62 ، shkhmo ، daria ، shadin_n
سلام دوستانSmile

خب دیروز بعد از گذشت 10 روز ولکام لتر رو برای من اوردن
مبدا نامه ایالت تگزاس هستش....به همین خاطر فکر میکنم کسانی که ساکن تگزاس باشن مدارکشون به مراتب زودتر به دستشون میرسه

چند روز پیش هم رفتم دفتر سوشال سیکوریتی و 1 فرم پر کردم و کارمند محترمهBig Grin گفت که بعد از اینکه مدارکت تائید شد یکی دو هفته طول میکشه تا SSN به دستت برسه
آفیسر داخل فرودگاه بهم گفت برای گرفتن SSN لازم نیست کاری انجام بدی ولی میتونی بری دفاتر سوشال سیکوریتی تا روند صدورش سریعتر بشه
از گرین کارت هم هنوز خبری نیستTongue
(2012-07-14 ساعت 20:26)S.M.K نوشته:  
(2012-07-13 ساعت 20:17)Orchin نوشته:  بادرودبه دوستان گل مهاجری
میخواستم بپرسم معمولااززمانی که برگه سفیدراگرفتند تا زمانی که یوپی اس

سلام دوست عزیز منم 5شنبه برگه سفید گرفتم 2شنبه تو سایت زد که پاسپورت تحویل دادند.

دوست عزیز دوشنبه که پاسپورت رو تحویل ups دادند کی بدست شما رسید. آخه ما همین پنجشنبه پاسپورتامون رو تحویل سفارت دادیم ولی تا حالا تو سفارته و تحویل ups داده نشده
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: ghorbat ، houmanes ، Shezem ، SH1A2R3 ، alexander ، mehdiii ، shkhmo ، Emad_L ، mojtaba_k ، shadin_n ، Solitude
سلام دوستان عزیز
ما تازه رسیدیم هیوستون. با قطر ایر اومدیم که همه چیز خوب پیش رفت و راحت رسیدیم.
ارز دولتی هم بانک ملت هر جا رفتیم نداد! میگفتن به ویزای مهاجرتی نمیدن. ولی ما یه آشنا پیدا کردیم گرفتیم.
هنوز اینجا جایی نرفتیم که توضیح بدم چه جوریه Smile ولی سوالی بود در خدمتم
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2011 10,Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: احتمالا March 2012
تاریخ مصاحبه:11 March
تاریخ دریافت کلیرنس:یک ضرب :Big Grin
جمع تقریبی هزینه ها:
تعداد همراهان: 1 نفر

دوستان: من برای ۵ سپتامبر رفت و برگشت ۵ اکتبر پرواز امارات به مقصد دالاس بلیط گرفتم نفری 1795000 تومان .به نظرتون چطوره؟
شماره کیس : ***34
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه:May 2012
تاریخ کلیرانس:1June 2012
تاریخ دریافت ویزا:4 ,July 2012
تاریخ ورود به آمریکا :september 2012, 5
تاریخ دریافت گرین کارت :,1october 2012
تعداد نفرات همراه با این کیس:2 نفر
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، Shezem ، mehdiii ، كاميلا ، houmanes ، shkhmo ، daria ، mojtaba_k ، Solitude
(2012-07-15 ساعت 01:15)Us1346 نوشته:  دوستان: من برای ۵ سپتامبر رفت و برگشت ۵ اکتبر پرواز امارات به مقصد دالاس بلیط گرفتم نفری 1795000 تومان .به نظرتون چطوره؟

حالا گرفتی دیگه تموم شد. اگه یکی اینجا بهت بگه گرونه، میری عوضش میکنی؟ Big Grin

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: Zambezi ، SH1A2R3 ، ghorbat ، mehdiii ، كاميلا ، houmanes ، Serendipity ، shkhmo ، Emad_L ، Solitude
(2012-07-15 ساعت 01:35)Zambezi نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 01:15)Us1346 نوشته:  دوستان: من برای ۵ سپتامبر رفت و برگشت ۵ اکتبر پرواز امارات به مقصد دالاس بلیط گرفتم نفری 1795000 تومان .به نظرتون چطوره؟
بقول دوست عزیزمون آقای شازم شما که خریدی .آب که گذشت گذشته
ولی اطلاعاتی که ناشی از عشق هواپیما بودن من هست همین مسیر با 300 الی 500 هزار تومن ارزون میتونستید برید
ولی بوئینگ 777 کجا و ایرباس کجا (کلا میارزه)
دوست عزیزمیشودراهنمایی بکنی ازکجاوچجوری ارزونتروبهترمیشودگرفتCool
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: کیانا ، SH1A2R3 ، ghorbat ، Shezem ، mehdiii ، كاميلا ، honey62 ، shkhmo ، Emad_L ، daria
(2012-07-15 ساعت 01:49)Orchin نوشته:  دوست عزیزمیشودراهنمایی بکنی ازکجاوچجوری ارزونتروبهترمیشودگرفتCool

یکی از دوستان چندتا پست پیش‌تر، یک سایت برای بلیط هواپیما گداشته بود که من دوباره اینجا می‌گذارمش.
http://www.momondo.com/
بمی‌دونم شما از داخل ایران می‌خواهید بخرید یا خارج از ایران، اما دست‌کم، میشه قیمت‌ها را مقایسه کرد.

2012AS35xxx
تشکر کنندگان: mehdiii ، Orchin ، كاميلا ، SH1A2R3 ، کیانا ، houmanes ، honey62 ، shkhmo ، mojtaba_k ، ghorbat ، Solitude
سلام من یه سوالی دارم و می خواستم بدونم من که هیچ کسی تو آمریکا ندارم و هیچ آدرسی ندارم که تو فرودگاه بدم که مدارکم بیاد باید چیکار کنم به نظرتون؟!!!
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، honey62 ، shkhmo ، ghorbat ، Solitude
(2012-07-15 ساعت 10:57)vermissa0ss نوشته:  سلام من یه سوالی دارم و می خواستم بدونم من که هیچ کسی تو آمریکا ندارم و هیچ آدرسی ندارم که تو فرودگاه بدم که مدارکم بیاد باید چیکار کنم به نظرتون؟!!!
اول بفرمایید که شما برنده ۲۰۱۲ هستی یا ۲۰۱۳ ؟ Wink
این را بخاطر این پرسیدم که بدانم، چقدر وقت دارید. اگر برنده ۲۰۱۳ هستید، وقت زیاده برای آدرس پیدا کردن.
باید حتما یه آدرس جور کنی، چون گرین کارت به خارج از آمریکا فرستاده نمیشه.
بگرد تو در و همسایه و آشنا و فامیل یکی را پیدا کن، اگر هم هیچکس را پیدا نکردی همینجا در مهاجرسرا عنوان کن، بالاخره یکی بهت آدرس میده.
2012AS35xxx
تشکر کنندگان: schaghayegh ، SH1A2R3 ، honey62 ، shkhmo ، Emad_L ، houmanes ، daria ، mojtaba_k ، Rainy ، ghorbat ، Solitude
(2012-07-15 ساعت 01:49)Orchin نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 01:35)Zambezi نوشته:  
بقول دوست عزیزمون آقای شازم شما که خریدی .آب که گذشت گذشته
ولی اطلاعاتی که ناشی از عشق هواپیما بودن من هست همین مسیر با 300 الی 500 هزار تومن ارزون میتونستید برید
ولی بوئینگ 777 کجا و ایرباس کجا (کلا میارزه)
دوست عزیزمیشودراهنمایی بکنی ازکجاوچجوری ارزونتروبهترمیشودگرفتCool
یه سری هم به سایتwww.cheepoair.com بزنید قیمتهاش از بقیه بهتره
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان: Shezem ، SH1A2R3 ، honey62 ، shkhmo ، Emad_L ، mojtaba_k ، ghorbat ، Lucky Luke
(2012-07-14 ساعت 09:27)ghorbat نوشته:  سلام خدمت دوستان گل مهاجرسرایی Big Grin امروز دقیقاً 2 هفته شد که ما اینجاییم ..............
کدوم ایالت و شهر بودین شما؟
شماره کیس نامبر:2012AS00048000
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : May 2011
كارنت : Apr
مصاحبه و دریافت ویزا: 7june
120,000 ترجمه, ,100,000هزینه پست.هتل و اقامت در آنکارا 2,000,000
تشکر کنندگان: Shezem ، schaghayegh ، SH1A2R3 ، mehdiii ، shkhmo ، ghorbat ، behrooz ramezani ، Emma_a432
(2012-07-15 ساعت 12:24)Shezem نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 10:57)vermissa0ss نوشته:  سلام من یه سوالی دارم و می خواستم بدونم من که هیچ کسی تو آمریکا ندارم و هیچ آدرسی ندارم که تو فرودگاه بدم که مدارکم بیاد باید چیکار کنم به نظرتون؟!!!
این را بخاطر این پرسیدم که بدانم، چقدر وقت دارید. اگر برنده ۲۰۱۳ هستید، وقت زیاده برای آدرس پیدا کردن.
بگرد تو در و همسایه و آشنا و فامیل یکی را پیدا کن، اگر هم هیچکس را پیدا نکردی همینجا در مهاجرسرا عنوان کن، بالاخره یکی بهت آدرس میده.

من برنده 2012 ویزا هم گرفتم و تا دسامبر وقت دارم برم آمریکا و آدرسی هم که به سفارت دادم الکیه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frozen mind ، mehdiii ، honey62 ، shkhmo ، Emad_L ، daria ، mojtaba_k ، ghorbat ، Solitude
(2012-07-15 ساعت 13:47)vermissa0ss نوشته:  
(2012-07-15 ساعت 12:24)Shezem نوشته:  

من برنده 2012 ویزا هم گرفتم و تا دسامبر وقت دارم برم آمریکا و آدرسی هم که به سفارت دادم الکیه

من دو تا راه به فکرم میرسه.
اولیش اینه که همانطور که گفتم حتما یک آدرس یک آشنا برای خودتان پیدا کنید.
دوم اینکه اگر قبل از ورودتان به آمریکا، به جایی که می‌خواهید بروید ، مثلا اگر قبلش هتل رزرو کرده‌اید و مطمئن هستید که به همانجا می‌روید، آدرس آنجا را در فرودگاه بدهید.
البته لازم به تاکید دوباره شاید نباشه ، اگه بگویم که، اگربا همین آدرس الکی پلکی وارد شوید، هیچگاه سوشیال نامبر و گرین کارت به دستتان نخواهد رسید.
کامیاب باشید.

2012AS35xxx
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mehdiii ، honey62 ، shkhmo ، alexander ، Emad_L ، daria ، mojtaba_k ، ghorbat ، shadin_n ، Solitude
سلام دوستان
من 5 شنبه پاسپورتمون رو دادم سفارت و در ups ثبت شده ولی هنوز به جریان نیفتاده از اونجائیکه ما 4 شنبه همین هفته بلیط به USA داریم میخواستم یه مشورت بگیرم بنظرتون ایمیل به سفارت بزنم . در صورت امکان یه متن مناسب به انگلیسی برام بزارید . بسیار متشکرم RolleyesSmileTongueBig Grin
کیس نامبر:2012as15xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها:2011/30/8
تاریخ مصاحبه: 2012/09/01
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/29/06
تاریخ ورود به آمريكا:2012/18/07
تعداد افراد کیس : 3
تاریخ دریافت سوشیال: 2012/23/07
تاریخ دریافت گرین کارت: 2012/30/07
تشکر کنندگان: Shezem ، shkhmo ، alexander ، Emad_L ، mojtaba_k ، ghorbat ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان