کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
دوستان عزیزی که با پرواز bmi رفتن ترانزیت تو لندن است آیا باید ویزای ترانزیت بگیریم یا از این جهت مشکلی نیست؟ خواهشا هر کس میدونه جواب بده ممنون میشم
تشکر کنندگان: daria ، honey62 ، Emad_L ، ghorbat ، shkhmo
(2012-07-16 ساعت 13:43)taregh نوشته:  دوستان عزیزی که با پرواز bmi رفتن ترانزیت تو لندن است آیا باید ویزای ترانزیت بگیریم یا از این جهت مشکلی نیست؟ خواهشا هر کس میدونه جواب بده ممنون میشم
اگر می خواین از فرودگاه خارج بشین و یه چرخی توی لندن بزنین، ویزا می خواد.
اگر می خواین از لندن برین به یک شهر دیگه در همون بریتانیا، ویزا می خواد.
اگر هیچ کدام از موارد فوق شامل حال شما نمیشه و به هیچ وجه از فرودگاه خارج نخواهید شد، ویزا نمی خواد.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: schaghayegh ، daria ، honey62 ، Emad_L ، aziking ، Omidooo ، najibi ، mansour*** ، Aliz56 ، SH1A2R3 ، houmanes ، کیانا ، mehdiii ، mojtaba_k ، mml ، mavarfan ، afs ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
با درود
حدود دوهفته است نیویورک هستم بد نیست اینجا اما انتظارم ازآمریکا چیز دیگری بود اما در عمل چنین نبود سیستم اداری خدای کاغذبازی وخلف وعده و...هزینه زندگی ....کیفیت موادغذای پایین اینها فقط نظرشخصی من بود ومواردی است که با آن هر روز سر کاردارم.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012

تشکر کنندگان: najibi ، schaghayegh ، opayamani ، Zambezi ، daria ، SH1A2R3 ، kia_0950 ، houmanes ، Orchin ، mehdiii ، gol1 ، Us1346 ، mojtaba_k ، mitr.p ، honey62 ، behzad7 ، frozen mind ، mml ، ghorbat ، shkhmo ، shadin_n
دوستای گل موقع گرفتن شماره ی سوشال به من گفته شد که آفیسر اسم وسط شما رو هم روی اسم اول نوشته یعنی به جای
Name: Amir
Middle Name: Hussein
شده
Name : Amirhussein
من توی اینترنت خوندم مثل این که چون توی پاس ایرانی Middle name رو جدا نمی نویسن، اداره ی مهاجرت قبول نمی کنه که اسم رو جدا بنویسه، کسی از دوستان نظری داره؟ مامور سوشال به من گفت "نمی خواد پیگیری کنی و حالا اسمت اینجوریه که هست، کلی سوال پیچت می کنن." برم دنبالش یا بی خیال شم به نظرتون؟
شماره پرونده: AS27xxxx
مصاحبه: 16 آپریل 2012
پایان مراحل اداری: 12 June
دریافت ویزا: 23 June
لینک سفر نامه :
http://mohajersara.com/thread-4682-post-...#pid185377
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Shezem ، mojtaba_k ، schaghayegh ، کیانا ، honey62 ، daria ، majid89 ، ghorbat ، shkhmo ، shadin_n ، Solitude
(2012-07-16 ساعت 22:11)mansour*** نوشته:  با درود
حدود دوهفته است نیویورک هستم بد نیست اینجا اما انتظارم ازآمریکا چیز دیگری بود اما در عمل چنین نبود سیستم اداری خدای کاغذبازی وخلف وعده و...هزینه زندگی ....کیفیت موادغذای پایین اینها فقط نظرشخصی من بود ومواردی است که با آن هر روز سر کاردارم.
من در هيوستون عكس همه آنهايي كه شما اشاره كرديد ديدم
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
تشکر کنندگان: Orchin ، Us1346 ، SH1A2R3 ، ozone ، mitr.p ، daria ، frozen mind ، MPU ، mml ، houmanes ، Rainy ، ghorbat ، shkhmo ، مانترا
(2012-07-16 ساعت 22:11)mansour*** نوشته:  با درود

اینو بهش میگن شوک مهاجرتی Big Grin احتمالا شما انتظار داشتی که آنچه که در تلویزیون و فیلم‌های سینمایی دیده‌بودی را ببینی! حالا به این چیزها عادت می‌کنی دوست عزیز، یواش یواش.

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: كاميلا ، Us1346 ، schaghayegh ، SH1A2R3 ، mitr.p ، honey62 ، daria ، frozen mind ، MPU ، Omidooo ، houmanes ، mavarfan ، ghorbat ، vroom ، shkhmo ، Solitude
سلام بر همه دوستان گل و گلاب
ما برای فعال سازی داریم چهار روز میریم نیویورک.بنظر شما هتل رو از اینجا با کردیت کارت رزرو کنیم یا بریم اونجا دنبال هتل بگردیم؟
ممنون میشم نظراتتون رو بگین
2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: Shezem ، schaghayegh ، mehdiii ، daria ، houmanes ، mansour*** ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
هر دم از اين باغ بري مي رسد:
"رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه سالانه بیش از 10 میلیارد دلار ارز مسافرتی از کشور خارج می‌شود درحالی که هیچ توجیه اقتصادی برای آن وجود ندارد، از طرح مجلس برای حذف ارز مسافرتی خبر داد."

2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: masih sh ، Shezem ، schaghayegh ، mehdiii ، storagemeter ، daria ، alexander ، frozen mind ، Omidooo ، mml ، funnybluesolea ، mavarfan ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-17 ساعت 14:49)hoseyn نوشته:  هر دم از اين باغ بري مي رسد:
"رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه سالانه بیش از 10 میلیارد دلار ارز مسافرتی از کشور خارج می‌شود درحالی که هیچ توجیه اقتصادی برای آن وجود ندارد، از طرح مجلس برای حذف ارز مسافرتی خبر داد."
نه...... حالا از كي قراره اجرا بشه؟!!!!! Sad
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: daria ، mehdiii ، ghorbat ، shkhmo
(2012-07-17 ساعت 15:17)schaghayegh نوشته:  
دوستان تا این لحظه نمیخواستم از نفوذ خودم برای کارای پیش پا افتاده استفاده کنم ولی با تصویب این طرح مجبورم این کار رو بکنم.بچه های مهاجرسرایی اصلا نگران نباشن.هر شعبه ای که رفتین و دیدین دارن ادا در میارن کافیه اسم منو بیارین و بگین که از دوستای من هستین.اینجوری حساب کار میاد دستشون.

2012AS14XXX
ankara
تاریخ دریافت ویزا:اول مارس 2012
تاریخ ورود به آمریکا:دوم آگوست
هزینه ها:خیلی میلیون تومن
یکماهه کلیر شدم
دیگه چیزی یادم نیست که بنویسم
Big Grin
تشکر کنندگان: daria ، mehdiii ، mansour*** ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-17 ساعت 15:32)roghiyeh نوشته:  
دوستان تا این لحظه نمیخواستم از نفوذ خودم برای کارای پیش پا افتاده استفاده کنم

اسم رمز چيه عزيزم؟ Wink
‍CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
تشکر کنندگان: mehdiii ، roghiyeh ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude

باید حدس میزدم که همچین چیزی میشه. بچه ها شرمنده تقصیر منه که اینجوری شد. آخه ما امشب داریم میریم ترکیه، آخرین لحظه دیروز تصمیم گرفتم که ارز مسافرتی نگیرم رسیک کنم بزارم برای آمریکا 1000$ رو بگیرم Smile
2012AS00066XXX
آنکارا (۲ نفر)
مصاحبه: July 23 (آبي + ٩ سؤالی)
دریافت کلیرنس:‌ 6 Sep
ويزا: 12 Sep
ورود به آمریکا :27 Oct
گرین کارت : 2012-8Nov
**TOGETHER WE STAND, DIVIDED WE FALL**
تشکر کنندگان: hoseyn ، alexander ، mehdiii ، frozen mind ، MPU ، roghiyeh ، schaghayegh ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
سلام
ما هم ۱۸ jun مصاحبه شده ایم و حالا منتظر نتیجه FBI Check هستیم

تشکر کنندگان: mehdiii ، ghorbat ، shkhmo
نمي خواستم دوستان را نگران كنم! چند بار هي مزه مزه كردم بزنم اين پست را يا نه ولي گفتم بدونيد بهتره. بايد بگم كه اين يك طرحه و بايد توي كميسيون مطرح بشه بعد بياد صحن علني و توي نوبت قرار بگيره و تصويب بشه و بعدش بره شوراي .... بررسي بشه و ....
خيلي طول و تفسير داره كه من فكر مي كنم نيمه اول سال اصلا اتفاق نيافته!Wink

اين البته مسلمه كه كفگير به ته ديگ خورده و پيش بيني مي كرديم اين اتفاق بيافته.Sad
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: frz61 ، alexander ، schaghayegh ، daria ، mehdiii ، houmanes ، funnybluesolea ، mavarfan ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
سلام دوستان عزیز

من کلیرنسم اومد ولی میخوام تا جایی که میشه دیر برم. کسی راه حلی داره؟

آیا همین که رسیدم آمریکا می تونم یک هفته بعدش برگردم ؟ چون من به دلایلی فعلا نمی تونم آمریکا زندگی کنم. میخواستم ببینم میتونم برم اونجا سک سک کنم و برگردم تا پنج ماه بعد که مجدد میرم؟
تشکر کنندگان: ghorbat ، shkhmo ، Solitude

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان