موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-18 ساعت 06:56)future نوشته: سلام دوستان
ما حدود 16 روزه اومدیم مریلند یک جایی نزدیک واشنگتن دی سی.
ما روز عد از رسیدن رفتیم اداره سوشیال سکوریتی برای درخواست سوشیال نامبر ولی به ما گفند باید 10 روز کاری در امریکا اقامت داشته باشید بعد برای نامبر درخواست بدهید ما بعد از 10 روز کاری که رفتیم کارمندش گفت تاریخ انقضای ویزای شما 2 هفته دیگه است و نمی تونید برای سوشیال نامبر درخواست بدید و باید منتظر گرین کارت بمونید هرچه ما توضیح دادیم که این تاریخ برای اخرین مهلت خروج از ایران است و زیر ویزامون نوشته این ویزای یک سال اقامت است ولی فایده نداشت. از طرفی برامون نامه ولکام هم نیومده.
اینجا بدون ماشین هیچ کاری نمی تونی بکنی. برای ماشین هم باید امتحان کلاس الکل، ایین نامه و شهر بدهی که اونهم سوشیال نامبر می خواهد خلاصه حسابی همه چی به هم ربط داره.
حالا به نظر شما با این شرایط باید چه کا کرد؟
راهی برای دریافت سوشیال نامبر هست؟ یا برای زودتر اومدن گرین کارت؟
اگر اطلاعاتی دارید ممنون می شم کمکم کنید.
سلام دوست عزیز:
مشکل رفت و آمد برای من هم خیلی مسئله ساز بوده و هست ولی تا حدودی این رو با سیستم حمل و نقل اینجا و کمک دوستم حل کردم.
( روز اول ورودم مجبور شدم توی هوای شرجی و گرمای 38 درجه حدود 13 مایل پیاده روی کنم برم یه شعبه سوشال)
درباره گرفتن سوشال هم باید بگم تجربه منهم مثل شما بود و یکی دو جا همین جوابها رو به ما میدادند تا اینکه بالاخره یه اداره که توی داون تاون هم بود بدون سئوال و جواب پاسها رو گرفت و تمام پروسه تا اومدن سوشال یک هفته بیشتر طول نکشید. لطفا توی گوگل سرچ کنید و با برنامه ریزی رفت و آمد به چند محل دیگه هم سر بزنید , حتما جواب میگیرین.
موفق باشید.
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-18 ساعت 09:13)armanbala نوشته: دوستان
اين نامه ولكام براي من اومد اونم نه يه بار سه بار!!!
نفهميدم چرا سه بار اومده شايد هم بخاطر ورود من به اين مملكت خيلي خوشحال شدند
حالا اين نامه ولكام به چه دردي ميخوره ؟ من كه خوندم فقط گفته شما اوكي هستيد كه اينو خودمون هم از اول ميدونستيم
سلام دکتر عزیز:
چیزی که من فهمیدم اینه که در بالای ولکام ناتیس یک Receipt Number هست که اگه به سایت uscis برید میتونین با وارد کردن این شماره وضعیت صدور گرین کارت رو ببینین که در چه مرحله ای هستش یا اگه به مشکل برخوردین یا با تاخیر در صدور اون مواجه شدید تنها روش پیگیری همین شماره هست.
موفق باشید.
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-07-18 ساعت 06:46)nas نوشته: دوستان بسیار بسیار ممنون از پاسخها.
من در حال حاضر دانشجو هستم در خارج از ایران. آیا اطلاع دارید که تست های مدیکال رو میشه در کشور های دیگه غیر از ترکیه انجام داد یا خیر. من در استرالیا هستم و از طریق سفارت در آنکارا اقدام کردم و یک بار هم تست ها رو دادم و کلیرنس هم چند هفته است آمده.
ولی الان برای عقب انداختن مهلت ویزا، دوستان پیشنهاد کردن مجدد تست بدم. ولی برای من با توجه به مسافت طولانی و دانشگاه مشکله بخوام برگردم ترکیه و مجدد تست بدم. اگر بخوام برای تست برگردم بجاش میرم آمریکا.
آیا کسی اطلاع داره میشه در کشور دیگه ای تست ها رو داد و نتیجه رو پست کرد برای سفارت آنکارا یا خیر
من هنوز متوجه نمیشم شما منظورتون چیه!
شما می خواین مدیکالتونو تجدید کنین که چی؟ آنکارا که ابوظبی نیست بتونین نتیجه مدیکالو همراه با پاسپورتتون بدین یک نفر دیگه ببره سفارت و ویزا رو بگیره. در آنکارا الزاما یکی از افراد داخل پرونده باید «حضور داشته باشن» و با پست یا افراد متفرقه و آژانسها نمیشه بفرستن.
بنابراین چون شما بالاخره یک بار برای گرفتن ویزا باید برین آنکارا، دو روز زودتر میرین و مدیکالو انجام میدین و نتیجه شو هم زمان با پاسپورت میدین به سفارت و ویزاتونو می گیرین.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه تجربه مسافرت به چندين ايالت رو دارند بفرمايند كه تو آدرسي كه هنگام ورود به ايالت ديگر بايد پركنيم بهتره كه آدرس هتلمون رو بزنيم يا يكي از آشنايان مقيم داخل آن شهر يا ايالت رو كه پليس فرودگاه متوجه نشه كه ما قصد برگشتن داريم و داريم توريستي مسافرت ميكنيم؟
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
2012-07-18 ساعت 14:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-18 ساعت 16:44 توسط frozen mind.)
(2012-07-18 ساعت 12:32)Shezem نوشته: این دوستان که پیشنهاد کردهاند برای تست دوباره، آیا در سفارت کار میکنند؟ خود سفارت از شما یک همچین درخواستی کرده؟
اگه من باشم اول از سفارت جویا میشوم که آیا اصلا لازم هست که دوباره تست بدهم.
ماها هیچکدام کارمند سفارت نیستیم اما کارمندای سفارتو دوست داریم! این کارمندا در سایت آنکارا نوشتن که:
[en]Your visa validity will be limited with the validity of your medical report. If you plan to travel at a later date, you are advised to renew your medical report and get a visa with a longer validity.[/en]
F4
[/en]
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام بچه ها ا م ر ي ك ا اگه گواهينامه را بين المللي كنيم ارزشمند تر است يا ترجمه آن،در صورت امكان فوري به من جواب دهيد چون مسافرم.ممنون
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-07-18 ساعت 16:49)ehsan1095 نوشته: با سلام بچه ها ا م ر ي ك ا اگه گواهينامه را بين المللي كنيم ارزشمند تر است يا ترجمه آن،در صورت امكان فوري به من جواب دهيد چون مسافرم.ممنون
آمریکا خیلی بزرگه و هر ایالتش یک کشور با قوانین خاص خودش محسوب میشه. بنابراین جواب خاصی به سوال شما نمیشه داد. بهتره خودتون با توجه به ایالتی که خواهرتون می خوان تشریف ببرن، فایل آئین نامه رانندگی اون ایالت را دانلود و مطالعه کنین تا به جوابتون برسین.
مثلا من که می خوام به جورجیا برم مطالعه کردم دیدم اونجا باید ترجمه گواهینامه را داشته باشم. فقط توریست ها می تونن با گواهینامه بین المللی به مدت یک ماه رانندگی کنن.
راه دیگه اینه که بگین کجا می خوان تشریف ببرن تا بچه هایی که اونجا هستن و در این زمینه اطلاع دارن، پاسخ بدن.
F4
[/en]
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-18 ساعت 18:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-18 ساعت 18:29 توسط ehsan1095.)
ممنون از فروزن هميشه در صحنه☺كاليفرنيا ميرم كسي تجربه اي داره كه ترجمه بهتر است يا گواهينامه بين المللي،راستي اگه ترجمه اش كاربردي تر است أيا مهر دادگستري و أمور خارجه هم مي خواهد؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-18 ساعت 16:49)ehsan1095 نوشته: با سلام بچه ها ا م ر ي ك ا اگه گواهينامه را بين المللي كنيم ارزشمند تر است يا ترجمه آن،در صورت امكان فوري به من جواب دهيد چون مسافرم.ممنون
دوست عزیز:
بهتره هر دو را داشته باشید.
شماره کیس : ***34
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس:April 2012
تاریخ مصاحبه:May 2012
تاریخ کلیرانس:1June 2012
تاریخ دریافت ویزا:4 ,July 2012
تاریخ ورود به آمریکا :september 2012, 5
تاریخ دریافت گرین کارت :,1october 2012
تعداد نفرات همراه با این کیس:2 نفر
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-18 ساعت 10:04)cmbt نوشته: (2012-07-18 ساعت 09:13)armanbala نوشته: دوستان
اين نامه ولكام براي من اومد اونم نه يه بار سه بار!!!
نفهميدم چرا سه بار اومده شايد هم بخاطر ورود من به اين مملكت خيلي خوشحال شدند
حالا اين نامه ولكام به چه دردي ميخوره ؟ من كه خوندم فقط گفته شما اوكي هستيد كه اينو خودمون هم از اول ميدونستيم
برای ما هم دو بر اومد.شماهاتونChest X ray CD را چکار کردید؟جایی که تحویل ندادید؟اصلا برای چی هست اینCD ؟
توی فرودگاه از من سی دی را نگرفتند ومن بااجازتون دور ریختم فکرخودتان را با این چیزهای بیهوده وبی اهمیت اشغال نکنید.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2012-07-18 ساعت 17:31)nas نوشته: دوست عزیز من همسرم میخواد بره سفارت.
خب، حالا شد! آخه شما قطره چكاني اطلاعات ميدين!
در سايت آنكارا نوشته شده كه فقط بايد به يكي از دو پزشك معرفي شده در ليست رجوع بشه:
[en]All intending immigrants are required to undergo a medical examination by one of the medical doctors or clinics on the following list. The physicians will provide the necessary medical examination forms. Please visit only one of the authorized physicians on the list.[/en]
ليست كذايي را مي تونين در اينجا ببينين. در همين صفحه نوشته شده كه متقاضيان ويزا مي تونن سابقه واكسيناسيون خودشونو از پزشك خودشون بگيرن.
پس با استناد به چيزي كه در سايت نوشتن، شما براي انجام مديكال چك بايد به آنكارا يا استانبول برين.
اما از اونجايي كه در مواردي مشاهده شده كه سفارت برخلاف چيزي كه در سايت نوشته عمل كرده، بهتره هرچه سريع تر به آنكارا ايميل بزنين و ازشون بپرسين كه آيا ميشه در استراليا نزد پزشك معتمد سفارت آمريكا در اونجا برين يا نه. اگر شد كه چه بهتر، نتيجه رو ميدين به همسرتون مي برن آنكارا و ويزا رو مي گيرن.
F4
[/en]