کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
(2012-07-30 ساعت 08:37)mansour*** نوشته:  دوستان امشب یکمی دلم گرفته بود داشتم آهنگ گوش میدادم یکدفعه یاد یکی از کوچک ترین کاربرسایت افتادم البته بزرگترین وشجاع تراز همه دوستان هستش همان دوستی که هنوز پیش دانشگاهیش تموم نشده بود شماها خبردارید؟
از کاربر مهربون شایرامن خبری ندارم ایشان کلیر شدند؟
سلام گلم.نه هنوز کلیر نشدم.اگه کلیر شدم چنان شادی تو این سایت میکنم که محاله خبر دار نشینWinkBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: frz61 ، کیانا ، kopol ، M_star1316 ، ghorbat ، mansour*** ، كاميلا ، houmanes ، alis60 ، Us1346 ، shkhmo ، Solitude
با سلام
از دوستانی که از شهر شیکاگو وارد آمریکا شدند سوالی دارم...
مقصد نهایی من برای اقامت موقتم در آمریکا، شهر میلواکی در ایالت ویسکانسین هست. بلیطی که قصد خرید آن دارم به این شکله که این سفر با کانکشن شیکاگو انجام می شه. سوالم اینه که آیا 3 ساعت زمان کافی و مناسبی برای پاسپورت چک و کارهای مقدماتی مربوط به مهاجرت در شیکاگو هست یا نه.
پیشاپیش ممنون از جواب
موفق باشید
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: ghorbat ، parsy631 ، houmanes ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-28 ساعت 20:14)کیانا نوشته:  
(2012-07-27 ساعت 22:00)kopol نوشته:  سلام دوستان عزبز ببخشید که با تاخیر اطلاعات سفرم رو می نویسم .ما با پرواز 18 جولای و به قصد یک ماه وارد خاک امربکا شدیم و وارد فرودگاه لوس انجلس شدیم رفتار پرسنل فرورگاه با ایرانی هایی که برای بار اول وارد امریکا می شدند رفتار خوبی نبود ومن دیدم که ساک بعضی ایرانی ها رو کاملا بیرون ریختند از فرودگاه با تاکسی به ارواین اومدیم و 140 دلار پیاده شدیم 'فاصله ارواین تا فرودگاه یکساعت راه هست .در ارواین در homestate که شبیه هتل هست ولی اشپزخانه هم دارد اقامت کردیم ارواین شهری زیبا خلوت وفوق العاده تمیز است ایرانی اینجا زیاده فروشگاهای زیادی برای خرید وگشت و گزار در هر متطقه ای از این شهر وجود داره اسپکتوروم مجموعه فروشگاههای بزرگی است که در این شهر وجود داره ،ما بعد از وردودمون به اداره سوشال رفتیم ولی گفتند که نیازی به تکمیل فرم نیست و خود اداره مهاجرت اینکار رو برای شما انجام می ده و بعد از 5 روز تونستیم شمارمون رو از اداره سوشال بگیریم
اینجا برای هر کاری ssnوcredit می خواهند وروزهای اول یک جورایی دست بالتون بسته هست ما تا پایان یک هفته ماشین هم نتونستیم اجاره کنیم و بعد از avis تونستم یک شورلت اجاره کنم برای 2 هفته به قیمت 900 دلار ،خونه هم شبی 84 دلار گرفتم ، دیروز هم رفتم لوس انجلس و یک خونه اجاره کردم برای یک ماه با مبلغ 1200 دلار ، حساب بانکی هم در bank of america باز کردم ،ببخشید که پراکنده نوشتم با ارزوی موفقیت برای همه دوستان عزیزمهاجرسرا
سلام دوست عزیز
میشه بفرمایید کجای لوس آنجلس هستید؟ و خانه با چه متراژی ۱۲۰۰ دلار است ؟ آیا مبله است یا بدون هیچ امکاناتی هستش؟
ممنون

سلام منطقه valley هستیم وخیابان chatsworth و موبلمان شده با وسایل ضروری و تلویزبون وماهواره و wifi اگر کسی از دوستان تمایل داشت از اینجا استفاده کنه برای 24 اگست به بعد می تونه برای من پیغام بگذاره تا با صاحبخانه صحبت کنم
(2012-07-31 ساعت 00:54)SH1A2R3 نوشته:  
(2012-07-30 ساعت 08:37)mansour*** نوشته:  دوستان امشب یکمی دلم گرفته بود داشتم آهنگ گوش میدادم یکدفعه یاد یکی از کوچک ترین کاربرسایت افتادم البته بزرگترین وشجاع تراز همه دوستان هستش همان دوستی که هنوز پیش دانشگاهیش تموم نشده بود شماها خبردارید؟
از کاربر مهربون شایرامن خبری ندارم ایشان کلیر شدند؟
سلام گلم.نه هنوز کلیر نشدم.اگه کلیر شدم چنان شادی تو این سایت میکنم که محاله خبر دار نشینWinkBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
انشاا... شما کلیر بشوید و بچه های سایت هم برای شما یک جشن مفصل می گیرند

کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: ghorbat ، mansour*** ، mehdiii ، ali234 ، houmanes ، alis60 ، alexander ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-31 ساعت 00:20)majid89 نوشته:  
(2012-07-30 ساعت 22:25)ghorbat نوشته:  سلام دوستان در رابطه با بلیط خواستم یه چیزی بگم !! اگر هر مسیری را که مد نظر دارین ، قبلش تمام اطلاعات را خوب بررسی کنید .
....
غربت جان
ضمن تشکر از شما
چطور میشه مطمئن شد که بار رو تو مقصد تحویل میدن؟ چون ظاهرا اینطور که برای شما پیش اومده به حرف آژانسها هم نمیشه اعتماد کرد...
بهترین حالت اینه که عزیز جان به نظر من اول بلیط را رزرو کنید و بعد با خود دفتر شرکت هواپیمایی مورد نظر هماهنگ کنید که مطمئن باشید ... جالبه براتون بگم که بلیط ما با بیریتیش ایر ویز بود از استانبول تا لندن و از لندن به نیویرک که در بلیط ما پرواز لندن - نیویرک را جلوی اسم بیریتیش ایرویز اسم آمریکن ایرلاین را هم نوشته بود که من پیگیر شدم و جوابش این بود که ممکنه با آمریکن پرواز انجام بشه که همین هم شد و ما خیالمون راحت بود که چمدون هامون یکراست میره نیویرک Wink ولی نمیخوام زیاد فکرتون رو تو این قضیه خراب کنم و فقط جنبه یه گوشزد کوچیک بود و بلاخره بعد از یه پرسو جو کردن کوچیک راحت مسیر مورد نظر را پیدا میکنید و بهتره به آژانس های آشنا و یا با سابقه مراجعه کنید .

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: mansour*** ، majid89 ، behrooz ramezani ، mehdiii ، mahyar66 ، houmanes ، shkhmo ، Solitude ، tiba
(2012-07-31 ساعت 03:33)funnybluesolea نوشته:  با سلام
مقصد نهایی من برای اقامت موقتم در آمریکا، شهر میلواکی در ایالت ویسکانسین هست. بلیطی که قصد خرید آن دارم به این شکله که این سفر با کانکشن شیکاگو انجام می شه. سوالم اینه که آیا 3 ساعت زمان کافی و مناسبی برای پاسپورت چک و کارهای مقدماتی مربوط به مهاجرت در شیکاگو هست یا نه.

کافیه، به شرط اینکه حواستون باشه که به علت عجله ای که برای رسیدن به پرواز بعدی دارید و نا آشنایی با محیط، در فرودگاه گم نشوید.

من و همسرم هم در اولین ورودمون با پرواز KLM از شیکاگو وارد شدیم و از اونجا با AA به اوهایو رفتیم. صف پاسپورت چک خیلی شلوغ بود و شاید یک ساعتی معطل شدیم؛ ولی مراحل گمرک و درج مهر اولین ورود و A Number در نیم ساعت و خیلی راحت و با کمال خوشرویی و احترام انجام شد و هیچ کدوم از وسایلمون رو هم نگشتن. بعد از یک پرواز طولانی و یک کانکشن 7 ساعته در آمستردام، واقعاً برخوردشون خستگی رو از یادمون برد! و واقعاً ما رو برای 8 ساعت انتظار برای پرواز بعدی آماده کرد! در این یک سالی که از ورود ما به آمریکا گذشته، بین کارمندهای اداره های دولتی و شرکت های خصوصی که در آمریکا دیدم، به طرز برخورد پلیس های دفتر homeland security فرودگاه شیکاگو، بهترین نمره رو می دم.

چون ایرلاین عوض می شد، ما بارمون رو در شیکاگو تحویل گرفتیم. به نیم ساعت دیگه هم احتیاج خواهید داشت تا به همراه وسایلتون و با مترویی که بین ترمینال های فرودگاه کار می کنه، به ترمینال پرواز بعدیتون برسید.

برای مناطق مرکز و شمال آمریکا، همیشه کانکشن شیکاگو بهترین گزینه است و البته حواستون باشه که هیچ وقت از ایران به دیترویت وارد نشید که واقعاً از آمریکا اومدن پشیمونتون می کنن!
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
کنسولگری: آنکارا
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
این سایت راچک کنید
برایم جالب بود حرکت آنلاین هواپیماها درسراسرزمین رانشان میدهد
اپلیکیشن اندرویدومک هم دارد
http://clock.ir/radar.html
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: ghorbat ، majid89 ، Shezem ، honey62 ، houmanes ، mml ، MAHDI2012 ، SH1A2R3 ، ehsan_ati ، shadin_n ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-31 ساعت 07:48)Orchin نوشته:  این سایت راچک کنید
برایم جالب بود حرکت آنلاین هواپیماها درسراسرزمین رانشان میدهد
اپلیکیشن اندرویدومک هم دارد
http://clock.ir/radar.html
سایت اصلیش اینه:
http://www.flightradar24.com
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: masih sh ، Shezem ، mehdiii ، honey62 ، houmanes ، mml ، MAHDI2012 ، alexander ، ghorbat ، funnybluesolea ، ehsan_ati ، shadin_n ، shkhmo ، Solitude
(2012-07-31 ساعت 07:22)mml نوشته:  
پیشاپیش ممنون از جواب
موفق باشید

کافیه، به شرط اینکه حواستون باشه که به علت عجله ای که برای رسیدن به پرواز بعدی دارید و نا آشنایی با محیط، در فرودگاه گم نشوید.

من و همسرم هم در اولین ورودمون با پرواز KLM از شیکاگو وارد شدیم و از اونجا با AA به اوهایو رفتیم. صف پاسپورت چک خیلی شلوغ بود و شاید یک ساعتی معطل شدیم؛ ولی مراحل گمرک و درج مهر اولین ورود و A Number در نیم ساعت و خیلی راحت و با کمال خوشرویی و احترام انجام شد و هیچ کدوم از وسایلمون رو هم نگشتن. بعد از یک پرواز طولانی و یک کانکشن 7 ساعته در آمستردام، واقعاً برخوردشون خستگی رو از یادمون برد! و واقعاً ما رو برای 8 ساعت انتظار برای پرواز بعدی آماده کرد! در این یک سالی که از ورود ما به آمریکا گذشته، بین کارمندهای اداره های دولتی و شرکت های خصوصی که در آمریکا دیدم، به طرز برخورد پلیس های دفتر homeland security فرودگاه شیکاگو، بهترین نمره رو می دم.

چون ایرلاین عوض می شد، ما بارمون رو در شیکاگو تحویل گرفتیم. به نیم ساعت دیگه هم احتیاج خواهید داشت تا به همراه وسایلتون و با مترویی که بین ترمینال های فرودگاه کار می کنه، به ترمینال پرواز بعدیتون برسید.

برای مناطق مرکز و شمال آمریکا، همیشه کانکشن شیکاگو بهترین گزینه است و البته حواستون باشه که هیچ وقت از ایران به دیترویت وارد نشید که واقعاً از آمریکا اومدن پشیمونتون می کنن!

چرا ؟پرواز من به دیترویت است
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان: Shezem ، houmanes ، mml ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo ، afshinghwink
[quote='kopol' pid='195542' dateline='1343410201']
سلام دوستان عزبز ببخشید که با تاخیر اطلاعات سفرم رو می نویسم .ما با پرواز 18 جولای و به قصد یک ماه وارد خاک امربکا شدیم و وارد فرودگاه لوس انجلس شدیم رفتار پرسنل فرورگاه با ایرانی هایی که برای بار اول وارد امریکا می شدند رفتار خوبی نبود ومن دیدم که ساک بعضی ایرانی ها رو کاملا بیرون ریختند از فرودگاه با تاکسی به ارواین اومدیم و 140 دلار پیاده شدیم 'فاصله ارواین تا فرودگاه یکساعت راه هست .در ارواین در homestate که شبیه هتل هست ولی اشپزخانه هم دارد اقامت کردیم ارواین شهری زیبا خلوت وفوق العاده تمیز است ایرانی اینجا زیاده فروشگاهای زیادی برای خرید وگشت و گزار در هر متطقه ای از این شهر وجود داره اسپکتوروم مجموعه فروشگاههای بزرگی است که در این شهر وجود داره ،ما بعد از وردودمون به اداره سوشال رفتیم ولی گفتند که نیازی به تکمیل فرم نیست و خود اداره مهاجرت اینکار رو برای شما انجام می ده و بعد از 5 روز تونستیم شمارمون رو از اداره سوشال بگیریم
اینجا برای هر کاری ssnوcredit می خواهند وروزهای اول یک جورایی دست بالتون بسته هست ما تا پایان یک هفته ماشین هم نتونستیم اجاره کنیم و بعد از avis تونستم یک شورلت اجاره کنم برای 2 هفته به قیمت 900 دلار ،خونه هم شبی 84 دلار گرفتم ، دیروز هم رفتم لوس انجلس و یک خونه اجاره کردم برای یک ماه با مبلغ 1200 دلار ، حساب بانکی هم در bank of america باز کردم ،ببخشید که پراکنده نوشتم با ارزوی موفقیت برای همه دوستان عزیزمهاجرسرا
[/quotبا سلام
ميشه منظورتان از خانه را مشخص تر بفرماييد (يك واحد آپارتمان/ويلايي؛چند متري)

کیس خواهر دومم
2014AS00006XXX
کیس خواهر اولم
2012AS00037XXX
جدول برندگان 2012
تشکر کنندگان: كاميلا ، shahab2012 ، به گل ، mml ، alexander ، mehdiii ، ghorbat ، Shezem ، houmanes ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude ، afshinghwink
(2012-07-31 ساعت 09:27)gol1 نوشته:  
(2012-07-31 ساعت 07:22)mml نوشته:  برای مناطق مرکز و شمال آمریکا، همیشه کانکشن شیکاگو بهترین گزینه است و البته حواستون باشه که هیچ وقت از ایران به دیترویت وارد نشید که واقعاً از آمریکا اومدن پشیمونتون می کنن!

چرا؟ پرواز من به دیترویت است

گمرک بسیار سخت گیری داره و تمام چمدون ها رو باز می کنن و وسایل رو به دقت بازرسی می کنن؛ و احتمال اینکه اجازه ورود بعضی از مواد غدایی و خشکباری که معمولاً همراه مسافرای ایرانی هست رو ندن، زیاده.

این تجربه دوستان دانشجویی بود که من در شهر تولیدو - اوهایو دارم که در فاصله ای یک ساعته از دیترویت - میشیگان قرار داره و برای ورود خودشون و پدر و مادرشون که برای دیدن اونها به آمریکا می اومدن، از این فرودگاه استفاده می کردند.
کیس: 2011AS7XXX
نامه اول: هیچ وقت
فرمهای سری اول: 07/08/2010
نامه دوم: 17/01/2011
مصاحبه: 16/02/2011
کلیرنس: 01/06/2011
اولين سفر: 01/07/2011 - تولیدو، اوهایو
جمع هزینه ها تا ابتدای سفر اول: 8000 دلار - 2 نفر
سفر دوم: 18/11/2011 - دالاس، تگزاس
تشکر کنندگان: frz61 ، mehdiii ، ghorbat ، gol1 ، Shezem ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude ، afshinghwink
سلام دوستان
منم قصد دارم اولین ورودمو به شهر بالتیمور (مریلند) داشته باشم.
کسی می دونه کار مهاجرت در فرودگاه baltimore washington airport انجام میشه ؟ یا ابتدا باید برم فرودگاه Dulles International Airport واشینگتون که نزدیکه شهر بالتیموره؟
شماره کیس : 2012AS00030XXX
دریافت ویزا: جولای 2012
شرایط: 26 ساله . مجرد
مقصد: هیوستون (تگزاس)
تشکر کنندگان: ghorbat ، Shezem ، SH1A2R3 ، shkhmo ، Solitude ، afshinghwink
سلام
من 2 هفته دیگه با پرواز امارات می رم نیویورک و یه پرواز داخلی هم تا سنت لویس دارم...کسی تجربه ای از این فرودگاه ها داره؟؟؟
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، Shezem ، houmanes ، funnybluesolea ، SH1A2R3 ، parsy631 ، shkhmo ، Solitude

خیلی خیلی ممنون از جواب کاملتون.
سوالی که الان به ذهنم رسید اینه که همه کارهای مهاجرت توی فرودگاه محل ورود به خاک آمریکا انجام می شه؟ دیگه لازم نیست در فرودگاه مقصد نهایی کاری انجام داد؟

CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: smmyp ، houmanes ، SH1A2R3 ، mml ، ghorbat ، shkhmo ، afshinghwink
(2012-07-31 ساعت 22:48)funnybluesolea نوشته:  
خیلی خیلی ممنون از جواب کاملتون.
سوالی که الان به ذهنم رسید اینه که همه کارهای مهاجرت توی فرودگاه محل ورود به خاک آمریکا انجام می شه؟ دیگه لازم نیست در فرودگاه مقصد نهایی کاری انجام داد؟
نه دیگه دوست عزیز، همه کارهای وابسته به مهاجرت، همانجا در اولین فرودگاهی که وارد شوید، انجام خواهد شد. در فرودگاه بعدی، کار دیگه‌ای ندارید.
2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، SH1A2R3 ، houmanes ، ghorbat ، shkhmo ، Solitude
[quote='ghorbat' pid='196432' dateline='1343670939']
سلام دوستان در رابطه با بلیط خواستم یه چیزی بگم !! اگر هر مسیری را که مد نظر دارین ، قبلش تمام اطلاعات را خوب بررسی کنید . برای ماها با پاستورت ایران یکمی کار سخته ! چون بجز چند تا کشور که قانون لغو روادید داریم ، برای اکثر کشورها باید ویزا بگیریم !! حالا مشکل کجا پیش میاد ...!!؟؟ ما وقتی میریم بلیط میگیریم و خصوصاً اگر مسیر را خودمون انتخاب کرده باشیم ، آژانس هاس هواپیمایی بیشتر دنبال فروش بلیط هستن و کاری با عواقب کار ندارن ( البته به کسی توهین نشه ، منظورم اقلیت آژانس ها بود ) و به همین خاطر اکثر کسانی که زیاد تجربه ندارن ، فکر میکنن حالا چون ویزای آمریکا دارن ، دیگه همه چیز تمومه و تمام دنیا را دیگه میتونن بگردن !!!Big Grin ولی نکته مهم اینجاست که طبق قانون ما برای رسیدن به کشور مقصد میتونیم در مدت زمان مشخصی در کشور بین مسیر بصورت ترانزت توقف داشته باشیم که معمولاً قانون میگه نباید استاپ در ترانزیت بیشتر از 12 ساعت باشه ( البته خود من 22 ساعت هم توقف داشتم Tongue ) خلاصه مثلاً شما از تهران بلیط میگیرین تا لندن با شرکت مثلاً A بعد دوباره با همان شرکت A بلیط دارین برای آمریکا !! به این قضیه دقت کنین که هر دو فرودگاه شما چه در زمان فرود در لندن و چه در زمان خروج از لندن یکی باشه !!! اکثر افراد ، حتی اپراتورهای آژانسها هم بعضی وقت ها بخاطر یکی بودن شرکت های هواپیمایی اشتباه میکنن و زیاد به این قضیه دقت نمیکنن !!!! و در نهایت این شما هستین که دچار مشکل میشین ، چون باید به لندن ورود کنین و از یه فرودگاه دیگه ادامه پرواز را انجام بدین که خب ویزای اونجا را نیار داریم که دیگه میدونین !!!!Wink
یه خالت دیگه ای هم امکان داره اتفاق بیوفته که خودم تجربه اش را دارم اینه که مثلاً شما با پرواز شزکت A میرین مثلاً لندن و از اونجا با پرواز B قراره که ادامه مسیر را برین !!!! حتماً مطمئن باشین که چمدون های شما را تو کشور مقصد باید تحویل بگیرین !!! چون در غیر این صورت چمدون های شما میره داخل لندن و شما برای گرفتن آنها باید باجه گذرنامه یا همان ایمیگریشن را رد کنین که بازم میشه داستان ، چون ویزا نداریم !!!! من با پرواز آلیتالیا از ونزوئلا داشتم میرفتم برزیل و از اونجا قرار بود برم به یه کشور دیگه ، زمانی که بلیط گرفتم ، آزانس هواپیمایی به من گفت که مشکلی نداری و چمدون هاتونو در کشور مقصد تحویل میگیرین ....!!! موقعی که من در فرودگاه مبدا ( ونزوئلا ) رفتم کارت پرواز بگیرم ، مسئول شرکت هواپیمایی به من گفت که شما اقامت برزیل را دارید ؟؟؟ من هم گفتم که نه !!!! گفت ما نمیتونیم به شما کارت پرواز بدیم به 2 دلیل ... یک اینکه چمدون های شما میره داخل و شما ویزا نداری که بری تحویل بگیری و دو اینه که استاپ شما بیش از 12 ساعت هست ( البته من بعداً پیگیر شدم و دیدم که این مدت استاپ به فرودگاه هم بستگی داره که اون فرودگاهی که من قرار بود برم فرودگاه سائوپائولو بود که نسبتاً کوچیک بود ) و خلاصه بعد از کلی بجث کردن و دادو بیداد و گذشت 2 ساعت و کلی ایمیل بازی با کشور برزیل ، چمدون های منو یه برچسب زدن و اجازه دادن که من با خودم ببرم تو هوا پیما که کلاً کلی اعصاب خوردی برام داشت !!!!Tongue
خلاصه برای بلیط گرفتن به این 2 نکته توجه کنین !!!
ببخشید زیاد شد Wink
مخلص هر چی مهاجر و مهاجر سرایی هم هستیم دربست Big Grin
سلام. پرواز bmi دو تا استاپ داره, یکی heathrow و یک استاپ هم قبل از Heathrowبنام tbilisi در کشور گرجستان. زمانی که اروپا دانشجو بودم ورفت آمد میکردم british airways ویزای ترانزیت میخواست آیا الان که با ویزای مهاجرتی سفر میکنیم باز هم احتیاج به ویزای ترانزیت هست؟ متشکر

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، frz61 ، houmanes ، ghorbat ، shadin_n ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان