کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمریكا برای فعال سازی گرین کارت
دوست عزیز ، من اطلاعات دقیقی در رابطه با سئوالتون را ندارم شرمنده ،!!! ولی ما برای توقفی که در لندن داشتین ، هیچ ویزای ترانزیتی نگرفتیم و در همون heathrow توقف داشتیم .
کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: shkhmo
لطفا بحث را اینجا ادامه دهید.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: mitr.p ، SH1A2R3 ، frz61 ، h4di ، Shezem ، کیانا ، ghorbat ، كاميلا ، امیر مهاجر ، mansour*** ، arman_m ، mehdiii ، panteha ، shkhmo
تیم مدیریت عزیز خواهش میکنم این تاپیکهای 2012 و از جمله این تاپیک رو برگردونین. من تازه امروز میخواستم بیام اینجا رو بخونم.
عجب شانسی ..!
تشکر کنندگان: frozen mind ، Shezem ، SH1A2R3 ، LadyInRed ، ghorbat ، alis60 ، كاميلا ، امیر مهاجر ، ali234 ، panteha ، shkhmo ، behzad7
دوستان میشه راهنمایی کنید که از چه شرکتی بلیط تهیه کنیم بهتره؟از لحاظ قیمت مناسب باشه
تشکر کنندگان: Shezem ، کیانا ، ghorbat ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، mehdiii ، panteha ، shkhmo
(2012-08-01 ساعت 14:07)LadyInRed نوشته:  دوستان میشه راهنمایی کنید که از چه شرکتی بلیط تهیه کنیم بهتره؟از لحاظ قیمت مناسب باشه
دوست عزیز، اگه کمی روشن‌تر پرسش کنی بد نیست ها Wink
مبدا و مقصد شما کجاست؟

2012AS35xxx
مصاحبه در اوایل ماه می ۲۰۱۲ در فرانکفورت
ورود به آمریکا، اواخر ماه می همان سال Big Grin
۲۰ روز بعدش هم گرین کارت Wink
تجربه‌های من در اینجا و آنجا
کار هر بز نیست خرمن کوفتن ، گاو نر می‌خواهد و مرد کهن !
تشکر کنندگان: LadyInRed ، کیانا ، ghorbat ، SH1A2R3 ، امیر مهاجر ، houmanes ، mehdiii ، panteha ، shkhmo ، behzad7 ، saher ، schaghayegh
یعنی که یه آژانس هواپیمایی خوب میخوام که برم ازش بلیط بگیرم واسه آمریکا
مبدا ام تهرانه و مقصد ام سانفرانسیسکو
تشکر کنندگان: کیانا ، ghorbat ، SH1A2R3 ، Shezem ، امیر مهاجر ، houmanes ، mehdiii ، panteha ، shkhmo
دوستان میشه یکی راهنماییم کنه،میخوام برای امریکا بلیط بگیرم از تهران به آتلانتا.میشه راهنماییم کنید با چه پروازی برم ارزونتره؟
تشکر کنندگان: کیانا ، LadyInRed ، ghorbat ، Shezem ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، panteha ، shkhmo
تا انجايي كه من ميدونم براي سانفرانسيسكو اگه زمان داشته باشي ارزونترين اول bmiهست وبعدهم امارات حسن امارات به دو تا چمدان 23 كيلويي هست , ولي طول پروازش حدود 16 ساعت هست و bmi حسنش به اينه كه طول پروازش از لندن يه سانفرانسيسكو حدود 12 ساعت هست ولي بار مجازش يك چمدان 23 كيلويي هست ارزون ترين قيمتش 1400 رفت و برگشت امارات هم 1850 رفت و برگشت هست
تشکر کنندگان: Hediyeh ، کیانا ، frozen mind ، LadyInRed ، ghorbat ، Shezem ، SH1A2R3 ، arman_m ، panteha ، shkhmo
(2012-08-01 ساعت 14:52)sgh نوشته:  دوستان میشه یکی راهنماییم کنه،میخوام برای امریکا بلیط بگیرم از تهران به آتلانتا.میشه راهنماییم کنید با چه پروازی برم ارزونتره؟

معمولا آلیتالیا ارزونترینه. اما باید در سایتهای مختلف جستجو کنین و حتی به چند آژانس رجوع کنین.

متاسفانه ترکیش و امارات (و اگر اشتباه نکنم، قطری) پرواز مستقیم به آتلانتا ندارن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تیم مدیریت عزیز خواهشمند است تاپیکهای 2012 و از جمله این تاپیک رو برگردونین.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: frz61 ، LadyInRed ، h4di ، ghorbat ، كاميلا ، Shezem ، shadin_n ، SH1A2R3 ، panteha ، shkhmo
من از صبح تا حالا هر جا زنگ میزنم یا کسی گوشی رو برنمیداره یا اینکه میگن حضوری باید بیای
میشه لطفا شماره تلفن های امارات bmi ,و لوفتانزا رو اگه کسی داره بده!؟یا آدرسشون رو؟ممنون
ناهید جان این قیمتایی که میگی خیلی خوبن ,فکر میکردم قیمت زیر 2 میلیون گیر نیاد!
تشکر کنندگان: ali234 ، ghorbat ، Shezem ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، shkhmo
(2012-08-01 ساعت 14:35)LadyInRed نوشته:  یعنی که یه آژانس هواپیمایی خوب میخوام که برم ازش بلیط بگیرم واسه آمریکا

دوست عزیز براتون پیام دادم
since 2012
تشکر کنندگان: LadyInRed ، ghorbat ، Shezem ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، mehdiii ، panteha ، shkhmo
(2012-08-01 ساعت 14:35)LadyInRed نوشته:  یعنی که یه آژانس هواپیمایی خوب میخوام که برم ازش بلیط بگیرم واسه آمریکا

دوست عزیز
من بعد از چند رو تحقیق، برای اوایل اکتبر به مقصد سنفرانسیسکو با پرواز bmi بلیت گرفتم.
البته من هم موفق نشدم مستقیما از دفترشون بگیرم و از آژانس گرفتم که البته فرقی هم نمی کنه چون قیمت یکیه.

قیمت بلیت رفت: 1070
مسیر: تهران - لندن - سنفرانسیسکو
توقف در لندن: 4 ساعت
بار مجاز: 23 کیلو هر نفر

قیمت امارات هم 1500 بود که همونطور که فروزن عزیز گفتن دو تا بار 23 کیلویی مجازه و البته هواپیماش هم بهترینه (بوئینگ 777)
(شما هم کیس لاتاری بوده اید؟)
ورود به آمریکا: 2012
تشکر کنندگان: LadyInRed ، کیانا ، daria ، ghorbat ، frozen mind ، Shezem ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، mehdiii ، panteha ، shkhmo
[/quote]

بله ما هم کیس لاتاری هستیمSmile
تشکر کنندگان: ghorbat ، Shezem ، SH1A2R3 ، panteha ، shkhmo
(2012-08-01 ساعت 17:22)majid89 نوشته:  

دوست عزیز
من بعد از چند رو تحقیق، برای اوایل اکتبر به مقصد سنفرانسیسکو با پرواز bmi بلیت گرفتم.
البته من هم موفق نشدم مستقیما از دفترشون بگیرم و از آژانس گرفتم که البته فرقی هم نمی کنه چون قیمت یکیه.

قیمت بلیت رفت: 1070
مسیر: تهران - لندن - سنفرانسیسکو
توقف در لندن: 4 ساعت
بار مجاز: 23 کیلو هر نفر

قیمت امارات هم 1500 بود که همونطور که فروزن عزیز گفتن دو تا بار 23 کیلویی مجازه و البته هواپیماش هم بهترینه (بوئینگ 777)

سلام
دوست عزیز شما که استاپتون تو لندنه نیاز به ویزای ترانزیت دارید؟
منم میخوام طوری بگیرم که استاپم تو آمستردام باشه دفتر klm که گفت قبلا ویزای ترانزیت میخواسته ولی جدیدا یک سالی هست که دیگه نمیخواد. آشنامون تو آمریکاس میگه میخواد؟ گیج شدم واقعا
حالا دوستانی که تجربه داشتن ویزا ترانزیت میخواد یا نمیخواد ؟
شماره کیس : 2012AS00030XXX
دریافت ویزا: جولای 2012
شرایط: 26 ساله . مجرد
مقصد: هیوستون (تگزاس)
تشکر کنندگان: ghorbat ، Shezem ، امیر مهاجر ، SH1A2R3 ، mehdiii ، panteha ، shkhmo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان