2015-11-12 ساعت 12:53
میشه لطفا بگید ثبت ازدواج در ایران میشه بدون حضور یکی از از طرفین و فقط با وکالت انجام شه و همچنین ثبت ازدواج در آلمان..... لطفا راهنمایی کنید
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
راهنمای مهاجرت از طریق ازدواج-مراحل ثبت ازدواج
|
2015-11-12 ساعت 12:53
میشه لطفا بگید ثبت ازدواج در ایران میشه بدون حضور یکی از از طرفین و فقط با وکالت انجام شه و همچنین ثبت ازدواج در آلمان..... لطفا راهنمایی کنید
2015-11-16 ساعت 15:12
با سلام.. من قصد ازدواج با آقای ایرانی مقیم آلمان رو دارم.. ایشون نمیتونن به ایران سفر کنند برای انجام مراحل ازدواج... لطفا راهنماییم کنید میشه به صورت غیابی ازدواج کرد و مراحلش؟
2015-11-30 ساعت 08:00
(2015-11-10 ساعت 17:21)ghazalak64 نوشته: سلام دوستان سلام غزاله جان: من قصد ازدواج با یک آلمانی را دارم. قراره ایشون بیاد ایران، مسلمون بشه، خطبه عقد بخونن و بعد ازدواجمون در ایران را ثبت کنیم. بسیار سپاسگذار میم اگه لطف کنید و مراحلش را برام توضیح بدید. با سپاس تشکر کنندگان: soniarazmi
2015-11-30 ساعت 08:44
سلام دوستان:
من یک دختر مجرد ایرانی هستم که به مدت یکسال در آلمان بودم و با یک آقای آلمانی آشنا شدم. ایشان قرار است به ایران بیاید، مسلمان شود ، عقد کنیم و عقد را بصورت رسمی ثبت کنیم. پدر من بسیار سنتی است، و میخواد مطمئن بشه همه چیز طبق روال شرعی و قانونی است از صحبتهای شما متوجه شدم این پروسه بسیار طولانی است. سپاسگذار میشم اگه به این سوالات پاسخ بدید: 1- من اهل تسنن هستم، یعنی چیزی به نام صیغه نداریم. آیا امکان داره که بعد از مسلمان شدن ایشان، ما عقدنامه انتظامی بگیریم که بتوانیم با هم سفر کنیم؟ 2- بهتر اینه که من کارها را اول در ایران انجام بدم، یا برم آلمان ازدواج کنیم و بعد کرها را دنبال کنم؟ ممنوم. تشکر کنندگان: soniarazmi
2015-12-03 ساعت 11:26
غراله عزیزم:
ممنون از این همه صبر و حوصله ای که به خرج دادی و راهنمائیم کردی. خدا بهت اجر بده. غراله جان: من وحشت کردم! چقدر پیچیده و وحشتناک! یعنی اینهمه مراحل داره؟ من شیراز هستم! بنظرت اشکالی داره ما یه عقد شرعی کنیم بعد من برم دنبال این کارها؟ من حتما میخوام ازدواجم تو ایران ثبت بشه، بخاطر بابام. یعنی این امکان هست که برم آلمان ازدواج کنم و بعد سند ازدواج را بیارم ایران ترجمه کنم؟ چقدر یچیده! تشکر کنندگان: soniarazmi
2015-12-12 ساعت 13:58
سلام دوستان،
1_میشه از طریق نامزدی برای آلمان ویزا گرفت؟ توضیح اینکه نامزد شخص (سند ازدواجی موجود نیست) در آلمان اقامت داره از طریق دعوت نامه و با تاییدیه اداره ای در آلمان در خصوص تاریخ تعیین شده ازدواج میشه ویزا یا اقامت گرفت؟ در سایت سفارت به این موضوع اشاره شده ولی نمیدونم تا چه حد واقعیت داشته باشه. 2_ برای ثبت ازدواج در مراکز آلمانی (ازدواج آلمانی) گواهی اجازه پدر برای ازدواج دختر نیاز است؟( هر دو ایرانی هستن) اگه نیازه چه راهکاری برای فرار از این است؟ (خواهشا حداقل به این مورد جواب بدهید خیلی مهمه!!) پیشاپیش از شما سپاسگزارم ________ لینک راهنمای اخذ ویزا از سایت سفارت : http://m.teheran.diplo.de/contentblob/42...lieung.pdf
2015-12-17 ساعت 15:45
(2015-11-10 ساعت 17:21)ghazalak64 نوشته: سلام دوستان درود من اگر برای آلمان بود میتونستم دربارش بگم اما برای فرانس نمیتونم، اما اگر به پاسخ نرسیدید، من یه آدرسی رو به شما پیام بگم که میتونه به شما پاسخش رو بگه تو فیس بوک. تشکر کنندگان: ghazalak64
2015-12-18 ساعت 18:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-12-26 ساعت 02:47 توسط سرباز هخامنشی.)
(2015-12-17 ساعت 16:10)ghazalak64 نوشته:(2015-12-17 ساعت 15:45)سرباز هخامنشی نوشته:دوست عزیز سلام(2015-11-10 ساعت 17:21)ghazalak64 نوشته: سلام دوستان درود، آره درسته من هم سرسری دیدم پیام شما رو و گفتم اگر کاری میشه پیش ببرم،نه من پیوندی ندارم،اما از گفته های دوستانم میدونم و اینکه قوانینشو خوندم، اگر دربارش نیازه من بنویسم، اما هرایالت و کشوری قوانین و ریزه کاری خودشو داره،به همین دلیل من دربارش نگفتم،چون در خود آلمان هم برای نمونه: نیاز به اجازه پدر برای بانو در برخی از ایالت ها هست چون برپایه قوانین سفارت ایران{قوانین فقهی اسلامی} پیش میبرن اگر هم مرد آلمانی باشه و در آلمان بخوان پیوند بخورن، وگرنه از دید سفارت ایران زمانی که به خاک ایران برمیگردید دیگه شما رو همسر نمیشناسن چون پیوند شما برپایه قوانین اون کشوره. >>>>>>>>>>>>>>>من برای کشور فرنس یه آدرسی رو برای شما میگم شما پرسشتون رو بپرسین از نیازمندیهای ایرانیان فرنس هست؛ و اینکه خود سفارت فرنس تو ایران باید پاسخگوی این پرسشها باشن و میتونین از خود سفارت بپرسین،به پاسخ کامل رسیدین این بخش رو برای افرادی که به دونستنش نیاز دارن بدون پاسخ نگذارین، اما باز اگر مشکلی بود بفرمایین... : https://fr-fr.facebook.com/people/%D9%86...9778320244 و این برگه هم مشاهده کنین: http://www.applyabroad.org/forum/forumdi...8%B3%D9%87 تشکر کنندگان: ghazalak64 ، vahiddlv
2016-02-17 ساعت 14:38
با سلام و خسته نباشید خدمت هموطنان . واقعا احتیاج هست به راهنماییتون ممنون میشم راهنمایی کنید . بنده قصد ازدواج با یه خانوم سویدی رو دارم . ایشون قراره بیان ایران که اینجا ازدواج کنیم ( با توجه به این که ثبت ازدواج در ایران سختی های خودشو داره) . بنده بیشتر پست هارو خوندم ولی بازهم دوچیز برای من سوال هست :
1- اگه ما بخوایم تو ایران ازدواج کنیم و ثبتش کنیم ، این پروسه تقریبا چند هفته دوندگی خواهد داشت ؟ ایشون چند هفته باید تو ایران باشن ؟ بعضی از دوستان اینجا گفتن که زیاد طول نمیکشه و بعضی هاشون گفتن که پروسش طولانیه و وقت گیر. 2- اینکه بنده مشمول خدمت سربازی هستم و 2 سال دیگه تحصیلم تموم میشه . ایشون قراره 1 ماه دیگه تشریف بیارن اینجا تا ازدواج کنیم . سوالم این بود که آیا سربازی من مانعی برای خروج با ویزای ازدواج هست ؟ از هرکسی پرسیدم گفتن که خیر سربازی ربطی به ویزا و ازدواج نداره و با گزاشتن وثیقه میتونم خارج بشم . ممنون میشم راهنمایی کنین که واقعا احتیاج دارم . امیدوارم هرجای کره خاکی هستین ، صحیح و سالم و خوش باشین
2016-02-17 ساعت 15:05
(2015-12-02 ساعت 17:10)ghazalak64 نوشته: سلام مایا جانسلام غزل خانوم واقعا ممنون بابت راهنمایی های کامل . بنده فقط یه چیزیو درست نفهمیدم . این مصاحبه تو خارج انجام میشه یا ایران ؟ چون آخه با توضیحاتی که دادین معلومه که چند ماهی طول میکشه تا وقت مصاحبه معلوم شه . خب یه بار فرد خارجی باید بیاد ایران تا ازدواج کنیم . یه بار دیگه هم باید بیاد برای مصاحبه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین . به بنده گفته بودن که مصاحبه تو خارج انجام میشه .
2016-02-17 ساعت 23:47
2016-02-17 ساعت 23:49
(2009-11-30 ساعت 13:51)یه مهاجر نوشته: اگه براتون تغيير دين اهميت نداره اين كارو نكنين خيلي بهتره.شرايط مسلمون شدن خلييييييييي سختر و طولاني تر از اونيه كه فكرشو كني.من چون خونوادم اصرار داشتن در ايران ازدواج كنم و عقدم اينجا ثبت شه همسرم مسلمون شد كه بايد بگم علاوه بر كاغذبازيا مسخره مثل مجرم باهات رفتار مي كنن!!!! براي ما حتي قرار مصاحبه گذاشتن كه هدف شما از ازدواج با يه غيرايراني چيه.والا چپ و راست دخترا با افغاني ها ازدواج مي كنن مشكلي نيست اما همين كه با يه اروپائي يا امريكائي باشه انگار چه فاجعه اي شده................تو تركيه ازدواج كن.عقدتون هم به محض رسيدن به فنلاند ثبت كن والسلام.مثلا عقد ايراني كردن چه فوايدي داره؟؟؟؟ این پروسه سخت واقعا چقدر میتونه طول بکشه ؟ بنده هم قراره همین کارو بکنم / متاسفانه چاره ی دیگه ای ندارم
2016-02-17 ساعت 23:55
(2009-10-19 ساعت 13:28)خرداد نوشته: خوب نامزد شما باید بره سفارت ایران تو فرانسه بره و شناسنامه جدید بگیرن اگه پاس ایرانی هم ندارند با دادن یه مقدار پول میتونن پاس رو هم بگیرند مشکل خدمت هم اگه داشتن (فرار از خدمت غیبت و...) موردی نداره سالی سه ماه میتونن بیان ایران و بروند. بله بنده هم در این مورد شنیده بودم که آمریکا سخت گیری میکنه در این مورد . این در مورد اروپا هم صدق نمیکنه دیگه ؟
2016-02-17 ساعت 23:58
(2015-07-24 ساعت 17:31)faha نوشته: سلام دوستان شما از سایت سفارت بلژیک سرچی چیزی کردین ؟ احتمالا اونجا با جزییات باید باشه فکر کنم . یا میتونین ایمیل بزنین بپرسین
2016-02-19 ساعت 11:13
دوستان من هم مثل خیلی از شما قصد ازدواج با یک تبعه اروپایی رو دارم (یک جانم لهستانی مقیم آلمان)
با اینکه در اول راهم ولی یه چیزی رو متوجه شدم که احتمالا برای خیلی ها مفید باشه، اگر مایلید ازدواجتون رو طبق قوانین جمهوری اسلامی ثبت کنید ؛ سری به سفارت ایران در کشوری که نامزدتون تبعه اونجاست بزنید . تقریبا همه کشورهایی که مدنظر امثال ماهاست، سفارت ایران توضیحات کاملی داده موفق و رهانیده باشید. تشکر کنندگان: vahiddlv
|