موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لازم دونستم از اونجایی که این فروم اطلاعاتی رو دریافت کردم یه سری اطلاعاتی هم بدم
به نظر من اصلا هیچ نیازی نیستش برای رفتن به ترکیه و گرجستان و اینور و اونور برای ازدواج شما وقتی میخواید برید ازدواج کنید با تابع یه کشور دیگه در مورد من خانومم اسپانیایی بود میرید Civil Register میگید میخواید ازدواج کنید میگه فلان مدرک بیسار مدرک حالا بسته به کشوری که اقدام کردید یه مدرکی میگیرن مرحله بعدی اینه که مدارکی که خواستن رو تهیه کنید شناسنامه کارت ملی احراز محل سکونت نامه گواهی تجرد ..... اینا رو میبرید ترجمه میکنید توی سفارت کشور مربوطه Legelize میکنید اصل و ترجمه شو میفرستید برای پارتنرتون ایشون میبرن تحویل Civil Register میدن در مورد من گیر دادن که شناسنامه اصل منو میخوان که با DHL فرستادم بررسی کردن و دادن بعد تاریخ مصاحبه تعیین میکنن ما دسامبر تحویل دادیم توی فوریه از من مصاحبه کردن خانومم هم 20 می مصاحبه داره بعدش 3 هفته بعد نامه میدن بهتون برای ازدواج اقدام میکنید برای ویزا میرید کشور مورد نظر حضوری عقد میکنید اگه هم نشد وکالت میدید به یکی از اقوامش از طرف شما امضاء کنه در صورتی که ویزا ندادن که بعیده ندن (دلیلی نداره ندن) من هنوز در مرحله مصاحبه با خانومم هستم ولی 2 روز پیش ویزا 2 هفته ای دیدار از اقوام گرفتم 1 می هم میرم اسپانیا
این یه کلیتی بود در مورد جزئیاتش سوالی بود پیام بدید در خدمتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همگی دوستان عزیزم ، دوستان من می خواستم محبت کنید اطلاعات به من بدید در خصوص ازدواج با مردسویدی که ازدواج سوئدی در خود سوئد نیاز به چه مدارکی درمورد من یه دخترایرانی مسلمان و اون آقا مسلمان و سوئدی، که به دلیل طولانی شدن این رابطه و مشکلاتی که همگی در جریان آن هستید بنده می خوام برم سوئد و ازدواج سوئدی داشته باشیم. به چه مدارکی نیاز داریم. مرسی از راهنماییهاتون و اطلاعات مفیدتون که در اختیار همگی می گذارید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،
بنده ایرانی هستم و مراحل ازدواج با نامزد آلمانی خودم را طی می کنم.
من سوالم از مدیر محترم تالار این است که اگه امکانش هست در مورد جق و حقوق بعد از ازدواج و همچنین مشکلاتی که به هر دلیلی بعد از ازدواج/ طلاق ممکن هست پیش بیاد توضیح بدن؟ یا لینک ویا ایمیل یک وکیل یا مطلع به این امور را بدهند.
همچنین ویزای نامزدی با ویزای ازدواج در آلمان متفاوت است؟ اگر متفاوت است شرایط به چه صورته؟
ممنون
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
دعوت نامه هایی با موضوع ازدواج از روسیه بخواد به ایران برسه چند وقت زمان میبره /؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من قصد ازدواج با یک شهروند بلژیکی دارم. کسی اطلاع داره ویزای نامزدی به چه صورت هست? آیا سفارت مدارکی مثل اجازه ی پدر برای ازدواج دختر می خواد?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من ساکن ایتالیا هستم و اقامت دانشجویی داشتم که با اتمام تحصیل بمن اقامت یکساله جستجوی کار دادند، من حالا قصد ازدواج با یک مرد المانی رو دارم ولی من ساکن ایتالیا و ایشون ساکن المان هستند ، افامت من ۳ ماه دیگه تمام میشه نمیخوام کاریش بکنم میخوام ازدواج کنم ، میخواستم بمن راهنمایی کنید ازدواج در المان با این شرایط من اسان است یا ایشان بیان در ایتالیا ازدواج کنیم ، بعد در المان ثبت کنیم ، ممنون میشم بمن راههکار بدهید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.. من قصد ازدواج با آقای ایرانی مقیم آلمان رو دارم.. ایشون نمیتونن به ایران سفر کنند برای انجام مراحل ازدواج... لطفا راهنماییم کنید میشه به صورت غیابی ازدواج کرد و مراحلش؟