موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان،
نامزد من فرانسوی هست و در حال برنامه ریزی ازدواجمون هستیم. من الان ساکن آمریکا هستم (ویزای دانشجویی سینگل انتری دارم) . ما می خوایم که توی فرانسه زندگی کنیم. اگر در آمریکا ازدواج کنیم و من درخواست ویزای همسر بدم، آیا امکان داره که درخواست ویزای همسر رد بشه؟ اگه هست، در چه شرایطی؟ ما یکسال توی آمریکا با هم زندگی کردیم و بیشتر از دو سال هست که همدیگرو میشناسیم. چه مدارکی باید به سفارت نشون بدم که به گرفتن ویزا کمک کنه؟ حدود چند ماه طول میکشه تا ویزا صادر بشه؟ توی سایت سفارت فرانسه تو آمریکا نوشته ۲ ماه طول میکشه. آیا امکان داره که طولانی تر هم بشه؟
ممنون میشم که راهنمایی کنین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا اینجا چزا اینقدر ساکته ؟! کسی فعال نیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مرسی از توضیحات کاملتون. می بخشید که سوالم گنگ بود. بله متاسفانه پروسه ثبت ازدواج توی ایران واقعا مشکل و زمانبره. ما قطعا به ایران فکر نمی کنیم، بخاطر همین مشکلات. تنها چیزی که من شنیدم اینکه پروسه صدور ویزا هم زمانبره. حالا می خواستم بدونم از زمانی که مصاحبه توی سفارت انجام میشه تا زمانی که ویزا صادر میشه چقدر طول میکشه؟
مرسی واقعا
[/quote]
سلام . همه چی بستگی داره که مدارکتون چقدر کامل باشه دیگه . مثلا امکان داره برعکس هم بشه . صدور ویزای همراه کم طول بکشه ولی تا تاریخ مصاحبه معلوم بشه زیاد طول بکشه .تاریخ مصاحبه هم خیلی به این بستگی داره که چقدر مدارکتون کامل باشه. برای کشور سوید که اینطوری بودش . خود سفارت سوید توسایتی که داد اینو به من گفت . برای منم سوال بود این ویزا . منم پرسیدم . بعضی از دوستان که گفته ودن که بعد از مصاحبه ، خیلی سریع تر از اونی که فکر میکردن صادر شده ویزاشون. حالا نمیدونم بستگی به کشور مقصد و صفارت داره یا چیزای دیگه . به نظر من شما وارد سایت سفارت مورد نظرتون بشین و ایمیلشونو بگیرین و ایمیل کنین سوالتونو در مورد ویزا . بنده سوال که میکنم خیلی خوب جواب میدن . اصلا انتظار نداشتم در واقع . اگه قصد مهاجرت به فرانسه رو دارین ، یا باید به زبان انگلیسی و یا به فرانسوی به سفارت ایمیل کنین سوالاتتون رو
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
نه وقتی شما میگید ثبت ذزدواج تو ایران پس همه مراحلش توایران انجام پیشه و مصاحبه هم تو ایران هست. شوهر من هر دو ماه میومد ایران یعنی اینکه ما منتظظر نمیشدیم ببینیم ایران کی واسه مراحل بعدی باهامون تماس میگیرن! منظورم اینه که خیلی پیگیر کارتون باشید، اگه نامزدتون ذومد ایران بلافاصله برید اداره اتباع و امورخارجه پرونده دشکیل بدید، هرچی کارتون زودترتاریخ بخوره به نفعتون هست.
ازدواج هم وکالتی انجام میگیره بله، اما فقط زمانیکه بخواید عقد نامه ارو امضا کنید وگرنه تمام سه مرحله مصاحبه ای که تو اداره اتباع دارید حضور همسر الزامی هست
[/quote]
صدور پروانه ی زناشویی و اخذ اجازه ی ازدواج از طرف اتباع بیگانه و مصاحبه ها فقط برای کیس " ازدواج زن ایرانی با مرد خارجی " هستش. چون از نظر اسلام جایز نیست و نیازمند اخذ اجازه و تایید از طرف دولته :
طبق ماده1059 قانون مدنى ایران نكاح زن مسلمان ایرانى با مرد غیرمسلمان جائز نیست و براساس ماده1060 همین قانون ازدواج زن ایرانى با تبعه خارجى در مواردى هم كه مانع قانونى نداشته باشد، موكول به اجازه مخصوص از طرف دولت ایران است حتى دولت مى تواند براساس ماده1061 قانون مدنى ازدواج بعضى مستخدمین و مأمورین رسمى و محصلین دولتى را با زنى كه داراى تابعیت خارجى باشد موكول به اجازه مخصوص كند و الا هر فرد خارجى كه بدون اجازه قانونى با زن ایرانى ازدواج كند به حبس تأدیبى از یك تا 3سال محكوم خواهد شد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ما تا جایی که ممکنه میخوایم کارهارو خارج از تهران انجام بدیم . در مرکز استان خودمون گرگان . یا کاری تو تهران باشه ، سریع تر انجامش بدیم و برگردیم گرگان و کارای ازدواج و ازمایش و مسلمون شدن رو اونجا انجام بدیم و نهایتا برای تایید و ترجمه مدارک بریم تهران . اگه این مسلمون شدن هم میشد تو مرکز استان گرگان انجام بشه خیلی خوب میشد در واقع
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
بنده مى خوام با يك خانم سيتيزن كانادا و افغانستانى الاصل ازدواج كنم و به كانادا برم. مشكلى از بابت دين وجود نداره و ايشون مسلمان شيعه هستند. ايشون قرار هست همراه خانواده به ايران تشريف بيارن. بنده در مورد ثبت اين ازدواج تحقيق كردم ولى گفتن كه براى ثبت ازدواج، پاسپورت خارجى خانم، توسط پليس گذرنامه گرفته مى شه و ايشون بايد توى ايران بمونه و مليت ايران رو بپذيره.
ممنون مى شم اگه كسى اطلاعاتى بده كه چطور بايد اقدام كنيم و به چه مداركى نياز هست؟
آيا ثبت ازدواج رسمى نياز هست؟
البته ياداور مى شم كه كانادا سفارتى در ايران نداره!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام روز بخیر
من با همسرم سال 92 تو FB اشنا شدم و این رابطه تو اردیبهشت 93 جدی شد تو دی 93 رفتیم ترکیه هم و دیدیم 1 هفته و2 باره اردیبهشت 94 هم بازم هم و دیدیم تو ترکیه
تو مهر 94 نامزد کردیم
تو ابان 94 هم عقد غیابی کردیم
و دوباره تو بهمن 94 بازم هم و دیدیم تو ترکیه اما این سری 14 روز بود
اینم بگم از 92/2 تا به امروز ما 24 ساعته تو اسکایپ و وایبر هستیم
کلی عکس و فیلم و اینا داریم
من حتی از تلفن هم تو این 2 سال پرینت گرفتم که تو اون از خط خونه با همسرم و خانوادش صحبت کرده بودم
الان میخوام بدونم که ما ازدواج غیابی کردیم موردی نداره ؟
اگه کسی می دونه بهم بگه