موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها گروهی توی تلگرام درست کردم واسه اشخاصی که با ویزای نامزدی میخوان اقدام کنن یا کردن هر کی میخواد لینکشو تو خصوصی پیام بده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزانم که قصد ازدواج و خروج از کشور رو دارید عزیزان به هیچ وجه از طریق ایران اقدام نکنید اصلا هم نیازی نیست به این کار فقط خودتون رو گرفتار میکنید شما خانم محترم یا آقای محترم تشریف ببرن شهرداری شهرشون مدارک لازم رو بپرسن وقت بگیرن و شما مدارک و اینجا ترجمه تایید و تاییدیه سفارت بگیرید و بفرستیش براش ایشونم استاذت بزنه مراحله توی این مدتم ۲-۳ تا مسافرت برید با هم عکس بگیرید یه مصاحبه ازتون توی سفارت کشورمربوطه تو تهران میگیرن اجازه ازدواج صادر میشه با همون ویزا میگیرید تشریف میبرید این پروسه ۶-۷ ماه طول میکشه بعدم همون جا اگه خاستین از طریق سفارت ایران ازد.اج ایرانیتونو ثبت کنید سفارت اینجا به ما گفت به هیچ وجهاز ایران برای ثبت ازدواج ایرانی اقدام نکنید اسیر میشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان.
ینده یک سری سوال دارم که دثیثا نمیدونم به همین فروم مربوط میشه یا نه. ممنون میشم اگر کسی تجربه مشابهی داشته یا اطلاعاتی در این زمینه داره من رو راهنمایی کنه.
من یک پسر ایرانی هستم که قصد دارم با دختری کانادایی ازدواج کنم. البته ازدواجی که در کشور کانادا و بر اساس قوانین این کشور و استان کبک در کانادا هست. ما قصد داریم این ازدواج رو در کانادا انجام بدیم و بعد از اون به ایران بریم برای گرفتن جشن ازدواج. حالا سوالی که مطرح هست اینه که ما باید قبل از رفتن به ایران این ازدواج رو بر اساس قوانین جمهوری اسلامی هم انجام بدیم یا نه؟
و چون ایران دفتر کنسولگری یا سفارت در کانادا ندارد ما باید چطور اقدام کنیم؟
آیا میتونیم ازدواج رو در اینجا انجام بدیم و ازدواج ایرانی یا اسلامی رو در ایران انجام بدیم؟ این جوری باید ویزا تهیه کنیم برای همسرم؟
اگر ازدواج ایرانی یا اسلامی رو انجام بدیم آیا لازمه که همسرم شناسنامه ایرانی . پاسپورت ایرانی داشته باشه برای ورود به ایران؟
آیا نیاز هست که برای ورود به ایران مدارک ازدواج کانادایی خودمون رو ارایه بدیم؟
این که گفته میشه همسر من بعد از ازدواج با من ایرانی خواهد بود یعنی دو ملیتی محسوب میشه؟ کانادایی-ایرانی؟ برای برگشت به کانادا مشکلی براش ایجاد میشه یا نه؟ برای ورود به کانادا میتونه از پاسپورت کاناداییش استفاده کنه؟
اصلا لازم هست که شناسنامه ایرانی بگیره بعد از ازداواج با من یا لزومی نداره؟
آیا هیچ دفتری در مونترال یا اطراف کبک در کانادا وجود داره که بتونه عقد اسلامی رو برای ما انجام بده؟
در مورد مهاجرت هم سوال دارم.
ما الان حدود ۷ ماه هست که با هم در یک آپارتمان سکونت داریم و قرارداد این آپارتمان هم به اسم هر دوی ما هست. همچنین حساب بانکی مشترک داریم و مسافرت هایی هم با هم رفتیم. اینجور که من اطلاع دارم میتونم بعد از یک سال زندگی مشترک در یک آپارتمان برای اقامت اقدام کنم. آیا درست است یا نه؟
و همچنین فکر کنم که همسرم باید بعنوان ساپورتر من باشه برای این اقدام. درسته؟ اگر اینچنین هست چه مراحلی رو باید انجام بدم؟
ممنون میشم اگر بتونین راهنماییم کنین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من و یک آقای آلمانی قصد ازدواج داریم .ایشون باید برای من چه دعوتنامه ای بفرسته و جه مدارکی ارایه کنه؟ آیا باید ویزا نامزدی بگیرم؟ باید عکسو فیلم ببرم سفارت برای ویزا ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من یه ساله با یک ایرانی که سیتیزن انگلستان هستم ازدواج کردم. الان برای ویزا گرفتن میگن باید توی حسابم پول نقد داسته باشم. کسی میونه این مبلغ باید چقدر باشه؟ و اگر ممکنه یه وکیل مهاجرت تو تهران بهم معرفی کنید. مرسی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میخوام با اقایی تو المان کلن ازدواج کنم .حتما باید عقد کنم تو ایران برم ؟یا از طریف ویزای نامزدی مثله امریکا هم میشه .و اینکه چطور میتونم سریعتر برم ؟ایا مدرک زبان آلمانی سخته امتحانش a1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، من با همسرم كه اروپايي است مدت كمتر از يكساله كه ازدواج غير ثبت ايران كردم . قبل از ازدواج در كشور غير اروپايي مشغول تحصيل بودم و از طريق ويزا خيلي زياد به اروپا رفت و امد ميكردم و چندين ويزاي شينگن بدون حجاب در پاسپورتم هست كه فقط در اخري ذكر شده كه ويزاي فاميلي است. الان كه درسم تموم شده از طريق همسرم در اروپا اقامت دارم و در كارت اقامتم ذكر شده كه به علت ازدواج هست. من هنوز مطمئن نيستم كه بخوام ازدواجم رو در ايران هم ثبت كنم يا نه،، همسرم هم مسلمان نيست، ميخواستم ببينم از نظر قانوني مشكلي براي ورود يا خروج از ايران دارم؟ يعني اگه بخوام به ايران به تنهايي رفت و امد كنم ممكنه كه داخل ايران به مشكل بخورم و نتونم از ايران خارج بشم؟ ممكنه كه موقع خروج داشتن چندين ويزاي شينگن در مدت كوتاه باعث بشه به من گير بدن يا سوال و جوابي بكنن كه چرا داري از ايران ميري بيرون؟ من ميتونم برم تركيه و بعد از تركيه برگردم به اروپا، برام مهم اينه كه بدونم موقع خروج با سوال هاي دردسر ساز روبرو ميشم يا نه و چي بايد بگم؟
سوال دومم هم اينه كه اگر من ازدواجم رو در ايران ثبت نكنم و طبق قوانين مجردي از امكانات داخل كشور استفاده كنم ايا جرم هست؟ مثلا از بيمه تحت سرپرستي پدرم استفاده كنم يا غيره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در بارسلونا اسپانیا با یک دخترخانم اسپانیایی ازدواج کردم. چگونه باید برای گرفتن کارت اقامت اقدام کنم.
ناگفته نماند گفته نماند که کارت اقامت دانشجوی من در اسپانیا حدود یک سال هست که مهلتش تمام شده و تاریخ اعتبارش گذشته،آیا برای گرفتن کارت اقامت از طریق ازدواج به مشکل برمیخورم؟
براساس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد
من در بارسلونا با یک اسپانیایی ازدواج کردم
موضوع اینه که کارت اقامت دانشجوی من یک سال پیش تمام شده و در واقع یک سال غیرقانونی اینجا ماندم.اگر الان که ازدواج کردم بخوام برای اقامت دائمی اقدام کنم، آیا بخاطر اون موضوعات مشکل خواهم شد؟ یا اینکه مشکل نیست؟
سوال دوم اینکه آیا با ازدواجم صد درصد به اقامت میرسم؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام و تشكر بسيار بابت راهنمايى هاى ارزنده
من يك سوال زر م نميدونم كجاى صفحه بايد تايپ كنم متاسفانه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ... من میخواهم با پسر اسپانیایی ازدواج کنم .. و برم اونجا ... ویزای توریستی برای ۲ ماه دیگه وقت سفارت به من دادن که برم مصاحبه تازه ... من میخوام زود برم اونجا و نمیخوام فقط ۱ ماه با ویزای توریستی برم... باید چی کار کنیم؟! ایران ازدواج و نامزدی ما رو ثبت میکنه در سفارت اسپانیا ؟! من باید برم اسپانیا هر طوری شده و اونجا درخواست ازدواج بدیم؟ من با ویزای توریستی و دعوت نامه ۹۰ روزه میتونم اقدام به ازدواج کنم اونجا؟! خوندم در مطالب که بعضی ها میرن توی ترکیه انجام میدن؟!؟!