موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برای گرفتن ویزای توریستی اسپانیا اگه الان اقدام کنم ۴ ماه دیگه وقتمه که ایا قبول کنن یا قبول نکنن... ویزای نامزدی چی هست؟!؟ ایا شامل اسپانیا می شود؟!برای ازدواج در ترکیه چه مدارکی باید ببریم؟! ترجمه باشد به انگلیسی؟! توی ترکیه باید به کجا مراجعه کنیم برای ثبت؟! چقدر زمان میبره تا ثبت ککن ازدواج مارو؟! این مدرک معتبر هست که من به سفارت اسپانیا نشون بدم و بدون وقت و مصاحبه به کشور همسرم بروم؟!؟!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من یک دختر ایرانی هستم که چندی پیش با پسری فرانسوی اشنا شدم که برای تعطیلات به ایران امده بود. ما به هم علاقه مند شدیم و قرار است او دوباره به ایران بیاید تا بیشتر با هم اشنا شویم. سوال من این است که در ادامه این رابطه من چطور میتونم به فرانسه سفر کنم و مدتی انجا باشم. قصد من اقدام برای ازداج نیست در این مرحله. ترجیه میدم که مدت زمان بیشتری با هم بگذرونیم تا همدیگه رو خوب بشناسیم و اگه امادگی دوطرف محرز شد ازدواج کنیم. ولی الان من نمیدونم که چطور برای مدت مثلا سه ماه برم فرانسه و با هم باشیم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من قصد ازدواج با پسری از فنلاند رو دارم. اکثر پست های این قسمت رو خوندم اما هرکسی یه نظری داره. اینکه ازدواج ایران ثبت شه بهتره و یا اینکه سخت میشه کارمون اگر که ایران ثبت شه. ایشون قصد دارن تعطیلات کریسمس2018 بیان اینجا که ازدواج کنیم. بهترین راه چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین خیلی گیج شدیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، دختر ایرانی هستم که قصد ازدواج با پسر فرانسوی و مهاجرت به فرانسه را دارم. با توجه به اینکه ما مدت زیادی نیست که هم و میشناسیم (حدودا 8 9 ماه) با ازدواج در ترکیه می توانیم برای ویزای فرانسه اقدام کنم؟ حداقل چقدر طول میکشه؟ (چون شنیدم برای ما ایرانی ها 2 سال طول میکشه درسته؟)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
وقتتون بخير
من با نامزدم كه تبع ى اروپاس در پروسه ى ثبت عقد اسلامى در ايران هستيم، چندتا سوال داشتم ميخواستم ببنيم كسى اطلاعاتى در اين زمينه داره. ممنونم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای ازدواج آلمانی چه مدارکی نیاز هست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من الان ویزای توریستی البته از ایتالیا, می تونم توی آلمان با یه آلمانی ازدواج کنیم؟ چه مدارکی باید ارائه بدیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود
گواهی تولد و گوهی تجرد همون شناسنامس؟
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای اخذ ویزا روسیه که ازدواج کردم و یک فرزند هم از همسر روسی م دارم چه مدارکی و چه مراحلی لازمه ؟؟؟ ازدواج در روسیه ثبت شده و از طریق کلیسا کاتولیک بوده .
*** برای ما مهندسین هیچ کاری سخت نیست ، زیرا یا راهی را پیدا خواهیم کرد یا راهی را خواهیم ساخت ***
Cisco Systems CCIE x1 Degree
بی سرزمینتر از باد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من دختر ۲۶ سال دارم
قبلا ازدواج نکردم
قصد ازدواج در ترکیه را دارم
اقا ترک هستن.
۱-برگه تجرد
۲-شناسنامه
۳-پاسپورت
تمامی مدارک با ترجمه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه هست .
مشکل من این هست که امضا پدر رو ندارم . من شنیدم که حتما باید امضا پدر باشد. از طرفی هم بعضی ها میگن نیازی نیست .خواهشا راهنمایی کنید .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مطالبتون خیلی مفید بود .
میشه در مورد آرمایش خون در ترکیه در مورد ازدواج توضیح بدین که آیا باید برگه خاصی از شهرداری بگیریم که ما رو معرفی کنه؟
و مورد دیگه اینکه بیمارستانی که این کار رو انجام میده اگه میشناسین بگین.