موضوعها: 0
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
یعنی هیچ کس در مورد اشتغال راننده پایه یک بعنوان شغل اصلی در ایالات متحده اطلاعاتی نداره؟!!!؟
یا اینکه کارش تو کدوم ایالتا (خیلی ریز بین تر، توی کدوم شهر) از رونق بیشتری برخورداره؟؟؟
درآمدش؟ حوزه فعالیت کاریش؟ (بیشترین فراوانی پیشنهاد کار واسه راننده پایه یک در چه زمینه هست؟) و......
کلا هر چی میدونید لطفا و خوهشا بگید...
خیلی زیاااد از همتون سپاسگذارم.
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
واقعا از همگی شما علی الخصوص شما دو دوست عزیز واسه راهنمایی خوبتون ممنونم...
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان عزیز مهاجر سرایی و بسیار ممنونم از پاسختون...
من فعلا در مرحله انتخاب ایالت و شهر مناسب شرایط خودم هستم...
تا اینجای کار تمام تاپیک های مهاجرسرا درمورد ایالتهای مختلف رو خوندم و تنها شهری که نظرمو به خودش خیلی جلب کرده سیاتله و البته در مراحل بعد و با اختلاف خیلی کم بعضی شهرهای دیگه هم مثه دالاس و... هست که برای انتخاب نهاییم شهری میرم که بتونم کار مرتبط با حرفه ام رو پیدا کنم ولی اینقدر دلم با سیاتله که همش دعا میکنم بازار کار واسه رانندگی (چه شهری با ون و کامیونت یا بین شهری با کامیون و تریلی) در سیاتل فراوان و پایه حقوق اینگونه مشاغل به نسبت ایالتهای دیگه بالاتر باشد...
من تازه با این سایت آشنا شده ام و هنوز نمیتونم درست از تمام امکاناتش استفاده کنم، لطفا هر کس هر چی در رابطه با شغل رانندگی (اوبر، لیفت، تاکسی، شرکتهای پستی، پخش لوازم یا مواد غذایی، وانت، کامیونت و کامیون، و هر کاری که داخل محیط شهری و حومه باشد و قبل از تاریکی هوا روز کاریم تموم شه) میدونه و اطلاعاتی دارد همینجا بهم بگه...
واقعا از همتون ممنونم.
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
سلام،
کسی از شرایط کار در اوبر خبر داره؟
یعنی بصورت استخدامی هست و راننده به ازاء مدت زمان مشخصی که باید آماده و در حال کار باشه از شرکت پول میگیره؟ و درآمدش ثابته؟
یا بستگی به تعداد مسافراش و کرایه هاش داره و پولی که مسافر میده مستقیم میره به جیب راننده و فقط شرکت سهم (پورسانتش) را میگیره؟ یه چیزی تو مایه های آژانس تاکسی بی سیم ایران...
ساعت کارش و متوسط درآمدش و هر چیزی که باید از یه کار دونست چجور هست؟؟؟
و آیا مدیریت، استخدام، نحوه کار کردن و... در هر ایالت فرق دارد؟
از لطف همگی اعضاء ممنونم...
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
همچنین در کدوم ایالتها بیشتر جذب نیروی کار داره و مردم کدام ایالت و شهر بیشتر از اینجور وسائل نقلیه استفاده میکنند؟ (به قول خودمون کاسبی اوبر و لیفت و اینجور چیزا کجا بیشتر از همه سکه هست؟)
رتبه:
1
1 تشکر در 1 ارسال
واقعا ممنون و راهنمایی بسیار خوب و کارسازی بود...
همچنین خیلی از دغدغه های ذهنی منو مرتفع کرد...
باز هم بسیار ممنون و سپاسگذارم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2019-02-27 ساعت 10:20
سلام دوستان من گواهینامه پایه یک دارم تجربه کار با اتوبوس و کامیون رو هم دارم به نظرتون شرایت کار برای رانندگی با مدرک پایه یک تو امریکا چطوره خوشحال میشم دوستانی که اطلاعاتی دارند راهنمایم کنند .