موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من الان برای kcc ایمیل زدم و اگر جواب دادن اینجا اعلام میکنم
کیس نامبر : 2013AS24xxx
رویت قبولی : 1 ، May , 2012
کنسولگری: ابوظبی
دریافت ویزا: یکضرب
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان عزیز توجه نمایید که نامه دوم (نامه قرار سفارت ) حتی بعد از مصاحبه و صدور ویزای یکضرب هنوز از سایت برداشته نمیشود.این مورد نشان میدهد که دوستان در کنتاکی زیاد در فکر اصلاح فرم ها نیستند.احتمال اعلام نتایج بسیار بالاست.
موفق باشید.
کیس نامبر : **11 2013AS / ورود به آمریکا : هفته دوم مارچ - Los Angeles
سفر نامه
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کمک کم باید بپذیریم که نتایج اعلام شده و قبول نشدن شما ربطی به چک نکردن از اینترنت اکسپلوره و ..... نداره ، امیدتون رو از دست ندین و دوباره برای 2014 ثبت نام کنید و اگر واقعا قصد مهاجرت دارین راههای دیگر رو هم امتحان کنید
همگی موفق باشین
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-24 ساعت 13:15)امیر مهاجر نوشته: (2012-10-24 ساعت 13:00)yesIcan نوشته: آقای امیر
تو این لینک
http://www.mediafire.com/view/?97gvkoadgbwqdgl#
انگار یکی از بچه هایی که میگه اکتبر برنده شده، نامه قبولیش رو اسکن کرده. اون تاریخ آخر نامه که مال اکتبره یعنی واقعا جوابا رو اعلام کردن؟
به نظر بنده که اعلام کردند.
سلام
بالای سمت چپ نامه may 01 2012 ثبت شده است!
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
يعني چي؟ قرعه كشي اكتبر سر كاري بوده؟ فكر نميكنم مگه مرض دارند بخوان مردم رو سركار بذارن. چرا با احساسات من بازي مي كنند ؟
آخه چـــــــــــــــــرا منـــــــــــــــــــــو تو اين وضعيت قرار ميـــــــــــــــــــــــــــــــــــدي؟
کیس نامبر:201XAS000000xx
رویت قبولی: May
مقصد: کالیفرنیا - لوس آنجلس
دریافت گرین کارت:دو هفته بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک خدمت دوستانی که قبول شدند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان والا بخدا این لاتاری تنها راه برای رفتن نیستاااااااااااااااااااااا. اینقدر خودتون رو ناراحت نکنین. واقعاً میخواین فقط به امید لاتاری بشینین؟؟؟!!! اینجوری ممکنه تا 20 سال هم شرکت کنین اما قبول نشین. فکر میکنین بعد از 20 سال رفتن، مثل الان که اکثراً جوون هستین و این همه ذوق و شوق و انگیزه و انرژی برای پیشرفت دارین، ارزش داره؟؟؟ اگر واقعاً شرایط رفتن از طریق کار و تخصصتون، یا توانایی رفتن از طریق تحصیل رو دارین، این قدر زمان رو از دست ندین. کل پروسه از زمانی که بیوفتین دنبالش تا همه چیز درست بشه بیشتر از 1 سال طول نمیکشه. حالا این 1 سال بهتره یا این اون 20-10 سال انتظار؟؟؟ من که خودم چند وقتی هست که افتادم دنبال کارهام تا از طریق کار و تخصص اقدام کنم. اگر خدا بخواد تا یک سال دیگه درست میشه. ضمن اینکه دنبال کاراتون باشین میتونین توی لاتاری هم شانستون رو امتحان کنین. از ما گفتن بود. زمان رو از دست ندین. امریکا نشد یه کشور خوب دیگه. بعد از اون کشور شاید راحت تر بتونین برین امریکا.
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
آدمی که غرق شود قطعا می میرد …
چه در دریــــــــــــــا
چه در رویــــــــــــــا
دوستان تا یک می ۲۰۱۳ و هیجانی دیگر بدرود...
لاتاری همینه دیگه یه پاش برده یه پاشم باخته ...دیگه باید باهاش کنار اومد ....زندگی ادامه داره
پیروز و شاد باشید...
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند