من نمیدونم چرا بعضی از عزیزان میگن این تاپیک بسته بشه..
حب این همه تاپیک فقط گیر دادین به این... یا بعضیا اعصاب دیدن قضیه لاتاری امسال ندارن یا بحث حسادت و.. هست
خب اینجور میفهمیم که کیا اکتبر قبول شدن... البته اگه نگن تاپیک برندگان داریم!!!!!
منم با نظرتون کاملا موافقم
منتظر یه امید واهی بودن حماقت هست
ولی بنظر شما اونایی که میخوان برن اونجا از اول شروع کنن از اول یه رشته دانشگاهی بخونن و این رشته فعلیشون بهر دلیلی ادامه ندن باید چکار کنن؟؟
از طریق سرمایه که حرفشو نزنید از طریق کار هم که به این سادگی امکان پذیر نیست از طریق دانشگاه که باید واسه ادامه تحصیل رفت.. پس باید چکار کنن ؟؟
فقط با لاتاری که بی هیچ چون چرایی میشه وارد خاک امریکا شد...
حب این همه تاپیک فقط گیر دادین به این... یا بعضیا اعصاب دیدن قضیه لاتاری امسال ندارن یا بحث حسادت و.. هست
خب اینجور میفهمیم که کیا اکتبر قبول شدن... البته اگه نگن تاپیک برندگان داریم!!!!!
(2012-10-24 ساعت 19:55)molasani نوشته: دوستان والا بخدا این لاتاری تنها راه برای رفتن نیستاااااااااااااااااااااا. اینقدر خودتون رو ناراحت نکنین. واقعاً میخواین فقط به امید لاتاری بشینین؟؟؟!!! اینجوری ممکنه تا 20 سال هم شرکت کنین اما قبول نشین. فکر میکنین بعد از 20 سال رفتن، مثل الان که اکثراً جوون هستین و این همه ذوق و شوق و انگیزه و انرژی برای پیشرفت دارین، ارزش داره؟؟؟ اگر واقعاً شرایط رفتن از طریق کار و تخصصتون، یا توانایی رفتن از طریق تحصیل رو دارین، این قدر زمان رو از دست ندین. کل پروسه از زمانی که بیوفتین دنبالش تا همه چیز درست بشه بیشتر از 1 سال طول نمیکشه. حالا این 1 سال بهتره یا این اون 20-10 سال انتظار؟؟؟ من که خودم چند وقتی هست که افتادم دنبال کارهام تا از طریق کار و تخصص اقدام کنم. اگر خدا بخواد تا یک سال دیگه درست میشه. ضمن اینکه دنبال کاراتون باشین میتونین توی لاتاری هم شانستون رو امتحان کنین. از ما گفتن بود. زمان رو از دست ندین. آمریکا نشد یه کشور خوب دیگه. بعد از اون کشور شاید راحت تر بتونین برین آمریکا.
منم با نظرتون کاملا موافقم
منتظر یه امید واهی بودن حماقت هست
ولی بنظر شما اونایی که میخوان برن اونجا از اول شروع کنن از اول یه رشته دانشگاهی بخونن و این رشته فعلیشون بهر دلیلی ادامه ندن باید چکار کنن؟؟
از طریق سرمایه که حرفشو نزنید از طریق کار هم که به این سادگی امکان پذیر نیست از طریق دانشگاه که باید واسه ادامه تحصیل رفت.. پس باید چکار کنن ؟؟
فقط با لاتاری که بی هیچ چون چرایی میشه وارد خاک امریکا شد...