موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گرامی
اینطور که این چند ماه تو این پست و فرومهای آسیا و آفریقا مطالعه کردم و از اونجایی که حدود ۱۰ سالی هست که علاف شدم ! یافتم که چیزی که بر همگان مستتره اینه که ما رموز اصلی لاتاری رو نه میدونیم و همچنین نخواهیم فهمید ، مخصوصأ که تو این چند ساله مسائل دیگه هم بهش گره خورده،مشکل از زمانی تشدید شد که پارسال یه ابطال بهش خورد و اینکه تعداد حدود ۱۲۰۰ نفر از افراد واجد شرایط از ایران در زمان مورد نظر مراجعه نکردند به لینکها، ایمیلها و....... - بنا به گفته کنسولگری آمریکا در آذربایجان - به این نکته توجه داشتید که امسال تو فرم هم ۲۰۱۲ و هم ۲۰۱۳ میتونستن کانفیرمشن نامبر خود را سرچ کنن یعنی اینکه سال ۲۰۱۲ هم همینطور بود یه عدهای رزرو موندن تا ظرفیتو پر کنند و تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۲ وقت داشتن ،مطئمن باشید که در سال دیگه تو فرم نتایج ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ را در ۱می خواهید دید . بازم میگم هیچ کس از مردم اصل سیاست پشت پرده رو متوجه نخواهند شد ، به حرفای کلیشهی ک سی سی و اخبار آپدیت نشده داخل سایت اونها نباید دلبست ، اونها کارشونو میکنند ،ضمنا از امسال هم قانون ارسال نامه قبولی حذف شده یعنی اگه طالب هستی فعال باش !!! من البته شاگرد همهٔ اساتید هستم این پست دوم منه اما در پست اولم به تاریخ ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۲ اشاره کردم اون زمانی بود که تکلیف ۲۰۱۲ یها و سری اول طالبین واقعی ۲۰۱۳ باید روشن میشد دیدید که ثبتنام بعد از اون شروع شد ونتیج هم با کمی تاخیر از ۲۲ شروع کردند اما همگان اتفاق نظر یافتند که با اعلام مرحله به مرحله نتایج تا سال دیگه همگان سر کاریم فعلا ، تازه یه سوال آیا از ۱۰۰۰۰۰ برنده که دوبرابر ظرفیته ,همه ویزا خواهند گرفت اکثرا اعتقاد دارند که تازه ۶۰ درصد اسمها در آمده!
با سپس فراوان از شما دوستان. ارادتمند
[font=Tahoma]خدایا آسمونت چه مزه ایه؟ما که همش زمین خوردیم ![/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عزیزان همراه چند تا راهنمایی می خوام (برای همه خوبه بدونن):
1- با چه مرورگری باید چک کنیم ؟
2- این مشخصاتی که خواسته ( کانفیرمیشین نامبر - نام خانوادگی - سال تولد ) این ها باید با حروف بزرگ بنویسیم یا دقیقا مثل فرم تایید ثبت نام ؟
و اگر کسی از فایل پی دی اف کپی - پیست کنه درسته یا نه ؟
سپاس
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان بودن که به علت مشمولیت چند ماهی رو در ترکیه بودن به انتظار کارنت شدن، نمیدونم الان ای دی شون چی بود و الان به سایت سر می زنن یا نه؟
اگه هستن ممنون می شم که به من یه پیام بدن و اگه نیستن کسی از دوستان یادشون میاد ای دی ایشون چی بود؟
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه