ارسالها: 262
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Aug 2011
رتبه:
27
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-27 ساعت 16:55)Davood.rezaei نوشته: (2012-05-02 ساعت 05:24)er.nasiri@yahoo.com نوشته: سلام برای من زده has not been selected یعنی چه؟
یعنی قبول نشدید .... اینشالا 1octobr قبول یشید..
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA
ارسالها: 219
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Oct 2011
رتبه:
41
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-08-27 ساعت 18:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-27 ساعت 19:05 توسط amir_cool_2001.)
با سلام خدمت دوستان لازم دونستم که در خصوص نظام های آموزشی قدیمی توضیحاتی ارائه کنم امیدوارم که مفید واقع بشه. در خصوص آموزش ابتدای و متوسطه در ایران پنج نظام وجود داره
1- نظام قدیم قدیم
2- نظام قدیم جدید
3- نظام جدید قدیم
4- نظام جدید فعلی
5- نظام آینده
توضیح در خصوص این 5 نظام آموزشی به شرح زیر است:
1- نظام قدیم قدیم
این نظام شامل 6 سال آموزش ابتدایی و 6 سال آموزش متوسطه بود که متوسطه به سه گروه ادبی، طبیعی، ریاضی تقسیم می شد. و در پایان سال ششم متوسطه مجموعا با گذراندن 12 سال تحصیلی مدرک فارغ التحصیلی ارائه میشد. این نوع دیپلم ها نزد سفارت کاملا مورد قبول و تاییده.
اين نظام آموزشی از مهر سال 1336 شروع شد
2- نظام قدیم جدید
این نظام شامل 5 سال تحصیلات ابتدایی و سه سال تحصیلات راهنمایی و 4 سال تحصیلات متوسطه بود. و با گذراندن امتحانات نهایی سال چهارم دبیرستان مدرک دیپلم ارائه می شد. این گونه مدارک نیز کاملا نزد سفارت معتبره. این نظام شامل سه گرایش نظری، تجربی و انسانی بود.
اين نظام آموزشی از مهر سال 1353 شروع شد
3- نظام جدید قدیم (ترمی واحدی)
این نظام با کمی تفاوت، شباهت زیادی به نظام قبل داشت ولی در این نظام آموزشی دانش آموزان در دوره متوسطه در هر سال تحصیلی دو نیم ترم داشته و با گذراندن 6 نیم ترم (3 سال تحصیلی )به آنها دیپلم ارائه می شد و در این 6 نیم ترم دانش آموز میبایست 96 واحد تحصیلی به غیر از انظباط بگذراند. ولی برای شرکت در کنکور سراسری یا دانشگاه آزاد میبایست یک دوره یکساله پیش دانشگاهی نیز بگذراند. مدرک دیپلم این نظام بدون مدرک پیش دانشگاهی برای سفارت قابل قبول نیست. که مجموعا 5 سال ابتدایی 3 سال راهنمایی و 3 سال دبیرستان و 1 سال پیش دانشگاهی مجموعا 12 سال می شود. که فقط داشتن مدرک ÷یش دانشگاهی برای سفارت حکم دیپلم را دارد. این نظام شامل چهار گرایش تجربی ، ریاضی فیزیک، فنی و حرفه ایی، و کارو دانش بود.
اين نظام آموزشی از مهر سال 1371 شروع شد
4- نظام فعلی (سالی واحدی)
با کمی تفاوت این نظام نیز شامل 5 سال ابتدایی 3 سال راهنمایی و سه سال متوسطه است و دروس به شيوهٔ واحدى و بهصورت پيوسته در طول سال تحصيلى به دانشآموز ارائه مىشود (هر یک ساعت آموزش در هفته 1 واحد تلقی میشود) و به دانشآموزان این نظام پس از گذراندن حداقل ۹۶ واحد دیپلم ارائه میشود
اين نظام آموزشی از مهر سال 1378 شروع شد
5- همانند نظام قدیم قدیم 6 سال ابتدایی و 6 سال متوسطه دارد که 6 سال متوسطه سالی واحدی است. ولی هنوز اجرا نشده و ممکن است تغییراتی داشته باشد. با این همه تغییرات بعد از 65 سال نظام آموزشی کشور به سال 1336 برگشت.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.
ارسالها: 1
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Aug 2012
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،
یک سوال از خدمت دوستان داشتم، اگر کسی در آمریکا این قرعه کشی رو برنده بشه، باید چه مراحلی رو طی کنه؟ از جواب شما پیشاپیش سپاسگذارم.
ارسالها: 262
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Aug 2011
رتبه:
27
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
ارسالها: 58
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Apr 2012
رتبه:
1
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سارا گرو ، يکی از مسئولين فارسی زبان امور کنسولی وزارت خارجه آمريکا در آغاز گفت و گويی با رادیو فردا می گويد که وزارت خارجه با هيچ ايرانی تماس نگرفته و ای ميل هايی که عده ای از ايرانيان در مورد دريافت کارت سبز دريافت کرده اند تقلبی است.
سارا گرو: يک ماه و نيم است که هر روز تقريبا ده تا ايميل می گيرم از افرادی که ايميل های مربوط به قرعه کشی ويزا را دريافت کرده اند و می خواهند تاييد کنند که آيا اين ايميل ها درست است يا تقلبی؟
متاسفانه همه اين ايميل ها تقلبی است. بنابر اين می خواستم توضيح بدهم که تنها راه موجود برای درخواست شرکت در برنامه لاتاری يا قرعه کشی گرين کارت، از طريق وب سايت وزارت امور خارجه آمريکاست که به طور سالانه در پاييز هر سال برگزار می شود. اگر تا کنون در اين برنامه کسی ثبت نام نکرده است درباره اين برنامه ما تماس نخواهيم گرفت.
يعنی وزارت امور خارجه آمريکا با هيچ ايرانی تماس نمی گيرد؟
الان ما هيچ تماسی نمی گيريم. خود متقاضی بايد به وب سايت ما سر بزند، به آدرس www.dvlottery.state.gov و از آنجا چک کند. اين تنها راهی است که شرکت کنندگان در برنامه لاتاری می توانند از طريق آن ببينند که آيا برای ادامه روند ويزا انتخاب شده اند يا خير.
چرا امسال وزارت امور خارجه آمريکا تصميم گرفته است که قرعه کشی در دو مرحله انجام شود؟
هر سال پنجاه هزار ويزای مهاجرتی از طريق قرعه کشی به متقاضيان از سراسر دنيا و از جمله ايران داده می شود. اگر بعد از قرعه کشی اول که در ماه می هر سال انجام می گردد، تعداد پذيرفته شدگان که شرايط لازم را داشته باشند از ۵۰ هزار نفر کمتر باشد، ممکن است برای جبران آن کمبود بعد از اول اکتبر دوباره يک قرعه کشی مانند قرعه کشی ماه می انجام شود و تعداد بيشتری از متقاضيان قرعه کشی آن سال انتخاب شوند.
اين هنوز مشخص نيست، به همين دليل هم متقاضيان بايد حتی بعد از قرعه کشی اول شماره کنفرميشن يا شماره تاييد خودشان را حفظ کنند تا اگر قرعه کشی دوم انجام شد، بتوانند نتايج درخواست خود را چک کنند.
خانم گرو، برای سال آينده چند متقاضی ايرانی داشتيد و چند نفر از آنها برنده شدند؟
برای سال ۲۰۱۳ تعداد ۳۶۹ هزار ايرانی در اين قرعه کشی شرکت کردند و از اين تعداد، شش هزار و ۲۹ نفر برای طی مراحل مصاحبه ويزا و مراحل ديگر انتخاب شدند.
ايرانيانی که برنده قرعه کشی شده اند تا کی مهلت دارند که مراجعه کنند و مقدمات کار را برای سفر به آمريکا فراهم نمايند؟
تا روز سی ام سپتامبر
و اگر تا آن تاريخ نتوانند مراجعه کنند چه خواهد شد؟
ديگر نمی شود و آنها بايد برای سال بعد از آن اقدام کنند.
خانم گرو، سوال مهمی که بسياری از ايرانيان شرکت کننده می پرسند اين است که بعد از قبول شدن، مدارکی که بايد تهيه کنند چيست و مثلا برخی بر اين باورند که اسپانسر داشتن خوب است و برخی می گويند که اسپانسر داشتن خوب نيست؟ نظر شما در اين مورد چيست؟
متقاضيان می توانند همه اطلاعات لازم را در اين مورد از طريق وب سايت ما به دست بياورند. مهمترين فرمی که بايد پر کنند فرم DS 230 است که می توانند آن را از طريق اينترنت پرکنند.
ولی در همان وب سايتی که مال وزارت امور خارجه است متقاضيان می توانند شماره خود را چک کنند و همان جا به تفصيل در مورد همه مدارک و همه فرم های مورد نياز توضيح داده شده است.
در مورد موضوع اسپانسر بايد بگويم اين موضوع خيلی پيچيده است و خيلی در اين مورد در وب سايت ما و وب سايت همه کنس
و وب سايت همه کنسول گيری های ديگری که ايرانی ها را قبول می کنند اطلاعات وجود دارد.
آيا برای ايرانی ها تعداد مشخصی گرين کارت تعيين شده است يا بر اساس تعداد متقاضيان در منطقه تصميم گرفته می شود؟
تعداد مشخصی برای هيچ کشوری در نظر گرفته نشده است. بلکه تعداد مشخص برای منطقه هست. منطقه آسيا شامل ايران است و آسيا می تواند به طور کلی حد اکثر هفت هزار و ۹۰۰ شخص برنده داشته باشد.
کسانی که انتخاب می شوند برای مصاحبه مراجعه می کنند ولی هيچ تضمينی نيست که حتما ويزا را دريافت خواهند کرد. آنها بايد واجد شرايط دريافت ويزای لاتاری باشند.
يعنی برنده شدن در قرعه کشی به اين معنا نيست که الزاما تمام اسامی اعلام شده گرين کارت آمريکا را دريافت می کنند؟
دقيقا اين طور است. کسانی که اسم شان به عنوان برنده اعلام می شود فقط اين حق را دارند که برای مصاحبه و درخواست ويزا اقدام کنند. وقتی برای مصاحبه مراجعه کردند در آن زمان است که کنسول تصميم می گيرد که آيا به متقاضی ويزا تعلق خواهد گرفت يا نه.
.......................................................................................................................................................
این متن مصاحبه سارا گرو با رادیو فردا بود. همه چیز واضحه و اینکه اعلام نتایج دور دوم ممکنه اتفاق نیوفته.
و اینکه از سهمیه کل آسیا که حد اکثر هفت هزار و ۹۰۰ و شش هزار و ۲۹ نفر از ایران برنده شدن.
برای سال ۲۰۱۳ تعداد ۳۶۹ هزار ايرانی در اين قرعه کشی شرکت کردند و از اين تعداد، شش هزار و ۲۹ نفر برای طی مراحل مصاحبه ويزا و مراحل ديگر انتخاب شدند.
اگه تا اخر سپتامبر ظرفیت 50000 نفرشون پر نشود قرعه کشیه دور دوم را انجام میدن.
دیگه هیچوقت جوون تر از لحظه ای که الان توش هستید نخواهید بود.
ارسالها: 262
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Aug 2011
رتبه:
27
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-02 ساعت 10:38)leilabakht نوشته: با سلام
بنده هم با وجود بیشتر از یک دهه شرکت در لاتاری هنوز هم ناامید نشده ام حتماً سری دوم که اول اکتبر است اسمم هست......
اینشااااااااااالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA
ارسالها: 99
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Oct 2010
رتبه:
1
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اینقدر امید نداشته باشید به قرعه کشی دوم چون اگر 55000 ویزا پر بشه دیگه قرعه کشی مجدد نمیکنن...
شماره کیس : 2015AS00000
تاریخ روئت قبولی در سایت: 1may
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
ارسالها: 58
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Apr 2012
رتبه:
1
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-02 ساعت 17:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-02 ساعت 18:00 توسط persian_viper.)
این تاپیک که اسمش سوالات مطرح شده برندگان ۲۰۱۳,, یعنی مخصوص برندگان ۲۰۱۳ و منی که جزو برنده ها نبودم نمیرم تاپیک برندگان رو بخونم و مطمئنا کسای هستند مثله من که برنده نشدن و فقط مطالب رو از این تاپیک دنبال میکنند گفتگوهاي مرتبط با اعلام نتايج قرعهكشي لاتاري ۲۰۱۳. پس پاک کردن پستی که داشت اطلاع رسانی میکرد در تاپیک اصلی خودش فکر میکنم کم لطفی مهاجرسرایی هاسن که همیشه به من دارند.
این همه میان مطالب غیرمرتبط میزارن پاک نمیشه.
دیگه هیچوقت جوون تر از لحظه ای که الان توش هستید نخواهید بود.
ارسالها: 83
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Mar 2011
رتبه:
2
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
من هم مطمئنم که اکتبر اسمم در میاد
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]