موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
لاتاری یک شانسه شانسی که اگه در خانه کسی رو بزنه میتونه زندگیشو از این رو به اون رو کنه درسته نباید زیاد روش حساب کرد اما نباید 100% هم ازش غافل شد برای کسانی که واقعا به مهاجرت فکر میکنند این بهترین اسانترین و شاید کم هزینه ترین راه هست اما بعضی از افراد که از روی حساب و کتاب شرکت نمیکنند و فقط جهت تفریح و خوشگذرونی شرکت میکنند متاسفانه این شانس رو از خیلی ها که واقعا نیازمند به مهاجرت هستند میگیرند به نظر من هم اگه مسولین لاتاری 1 سری شرایط رو برای شرکت بذارنند (شرایط راحت نه سخت) که فقط 1 ذره شرکت کنندگان رو به دردسر بندازه و مجبور به صرف وقت و هزینه کنه شاید بشه جلوی ثبت نام های بی منطق و بی هدف رو گرفت در غیر اینصورت این روند فعلی ادامه پیدا میکنه و شاید بدتر هم بشه
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من نباید هیچ شرایطی واسه ثبت نام در لاتاری باشه و همه حق شرکت در این لاتاری رو باید داشته باشند
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دنیا منتظر آدمای تنبل نمی مونه...
پس از این فرصت 1 ماهه تا اومدن نتایج دوباره استفاده کنیم راهی دیگه را هم امتحان کنیم اگه واقعا قصد داریم برای رفتن به بلاد کفر ! نظر شماها چیه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
جواب مرحله دوم قرعه کشی که در شهریور هست می دونید دقیقا کی میاد؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سال هاست که دارم شرکت میکنم ان قدر سوال و حواب کردم که به اندازه یک وکیل مجرب از پروسه مهاجرت و انواع ویزا های امریکا مطلعم . وهنوز اندر خم یک کوچه ام . وچشم به نتایج اول اکتبر...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نگران نباشید.... زیاد نگران نباشید که اگه قبول نشدید خیلی ضد حال نخورید.... باشه؟!
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
خدا کنه به زودی روزی بیاد که بشه خیلی راحت ایرانی ها بتونن برن آمریکا و اینطوری نباشه که فقط منتظر یک شانس باشیم اونم سالی یکبار
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]
رتبه:
27
55 تشکر در 16 ارسال
انگار همین دیروز بود که منتظر نتایج سری اول بودیم...
DV-Lottery'13: FAILED
DV-Lottery'14: FAILED
DV-Lottery'15: FAILED
DV-Lottery'16: FAILED
DV-Lottery'17: FAILED
DV-Lottery'18: FAILED
DV-Lottery'19: FAILED
DV-Lottery'20: FAILED
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان دوتا مشکل دارم خواهش میکنم راهنمایی کنید....
اول اینکه تمام مدارک تحصیلیم گم شده و توی فرمهایی که ارسال کردم قسمت مدرک تحصیلیمو پر کرده بودم (دیپلمم) الان مدارکام به طرز عجیبی
گم شده حالا چی میشه؟ البته من یه دیپلم آرایشگریم هم دارم که اونم توی فرما اعلام کرده بودم که خوشبختانه اینو دارم گم نشده. و سابقه کارمم دارم... حالا اینکه مدارک تحصیلی دبیرستانمو گم کردم چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟
دوم: وقتی توی لاتاری ثبت نام کردم قسمت middle name رو هم به اشتباه پر کردم و نام پدرمو نوشتم ولی توی فرمای بعد از برنده شدنم که پر کردمو فرستادم دیگه middle name رو پر نکردم. حالا ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
خواهش میکنم کمک کنید.مرسی