2012-09-15 ساعت 12:33
(2012-09-15 ساعت 12:20)nana2013 نوشته: سلام دوستان
می خواستم بدونم اگر کسی مشخصات من رو به همراه کیس نامبرم داشته باشه، چیکار میتونه باهاش بکنه؟ چون توی فرومها خوندم که اصلا نباید کسی اینها رو بدونه. علتش چی هست؟
اگر شما کیس نامبر خودتونو ندونید یا مشخصاتتون رو نمیتونید هیچ کاری رو پیگیری کنید. این یعنی چی؟ یعنی اینکه تنها راه احراز هویت شما به کی سی سی همین کیس نامبر و مشخصاتتون هست. و این یعنی چی؟ یعنی اگر شخصی اینها رو داشته باشه میتونه:
1- خودش رو به جای شما جا بزنه و با کی سی سی مکاتبه کنه یا تماس تلفنی بگیره.
2- محل مصاحبه تون را عوض کنه.
3- فرمها را دوباره پر کنه و بفرسته و هر اطلاعاتی را که خواست تغییر بده.
4- ایمیل خودش و شماره تماس و آدرس خودش را بده و ارتباط احتمالی کی سی سی را با شما قطع کنه.
5- در بدترین حالت اطلاعات غلطی به کی سی سی بده که باعث ریجکت شدن کیس شما بشه. مثلا در فرمها عنوان کنه که من به دلیل قتل محکوم شدم. یا در فلان عملیات تر O ریس T شرکت داشتم. یا مثلا بگه 3 تا بچه دارم به این اسمها و دهها راه دیگه به هدف ریجکت شدن کیس شما.
Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill