موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من كانفرميشن نامبرم رو نمي دونم جيكار كردم . همه كارامو كردم. فرمها رو فرستادم. عكس. واكسن. ترجمه .... إيميل زدم بهشون خيلي شيك كفتن امسال شركت كنيد. مي خواه بدونم راهي هست كه شمارم رو بيدا كنم و يا اينكه زمان مصاحبه با ايميل مشخص مي شه. اكه بشه كه ديكه كانفرميشن نامبر نمي خوام. نه؟ خواهش كمممممممك
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من خيلي ممنونم از جوابتون. ايشالا مي كردم ميا بمش
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-13 ساعت 12:04)Shbenita نوشته: من كانفرميشن نامبرم رو نمي دونم جيكار كردم . همه كارامو كردم. فرمها رو فرستادم. عكس. واكسن. ترجمه .... إيميل زدم بهشون خيلي شيك كفتن امسال شركت كنيد. مي خواه بدونم راهي هست كه شمارم رو بيدا كنم و يا اينكه زمان مصاحبه با ايميل مشخص مي شه. اكه بشه كه ديكه كانفرميشن نامبر نمي خوام. نه؟ خواهش كمممممممك
شما کیس نامبرتون رو که دارین. یعنی از روی بولتن میفهمین حدودا کی وقت مصاحبه تون میشه. اون وقت زنگ بزنین و از سفارت بپرسین. یا از kcc بپرسین. فکر میکنم امسال ایمیلی نمی زنن برای مصاحبه. بنابراین چاره ای ندارین جز این که تماس بگیرین و بپرسین.
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من سوالی دارم امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه.نمیدونم تاپیک اینجا به سوال من میاد یا نه ولی جایی در این زمینه براش پیدا نکردم.
من فرمها رو یک ماه پیش فرستادم و منتظر جواب هستم. اما در شرف نامزدی هستم. می خواستم ببینم راه چاره من چیه که بتونم خانومم رو هم با خودم ببرم چون من فرمهارو فقط برای خودم تکمیل کردم. ممنون میشم اگر اینکه کسی کمکم کنه.
سپاس
کیس نامبر : 800
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-13 ساعت 20:46)mek نوشته: دوستان من سوالی دارم امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه.نمیدونم تاپیک اینجا به سوال من میاد یا نه ولی جایی در این زمینه براش پیدا نکردم.
من فرمها رو یک ماه پیش فرستادم و منتظر جواب هستم. اما در شرف نامزدی هستم. می خواستم ببینم راه چاره من چیه که بتونم خانومم رو هم با خودم ببرم چون من فرمهارو فقط برای خودم تکمیل کردم. ممنون میشم اگر اینکه کسی کمکم کنه.
سپاس
شما با نامزدی نمی تونید همسرتون رو با خودتون ببرید
مگر اینکه اسم ایشون توی شناسنامه شما وارد بشه
در این صورت :
فرمها رو دوباره با مشخصات و وضعیت جدید پر کنید با یک متن که شرایط رو توضیح میدید به kcc بفرستید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-13 ساعت 21:46)mek نوشته: (2012-09-13 ساعت 21:27)shimoda نوشته: (2012-09-13 ساعت 20:46)mek نوشته: دوستان من سوالی دارم امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه.نمیدونم تاپیک اینجا به سوال من میاد یا نه ولی جایی در این زمینه براش پیدا نکردم.
سپاس
شما با نامزدی نمی تونید همسرتون رو با خودتون ببرید
مگر اینکه اسم ایشون توی شناسنامه شما وارد بشه
در این صورت :
فرمها رو دوباره با مشخصات و وضعیت جدید پر کنید با یک متن که شرایط رو توضیح میدید به kcc بفرستید
ممنون از شما. اگر که بعد از مصاحبه اسم ایشون داخل شناسنامه من بشه راهی وجود داره باز؟
راه که وجود داره اما ایشون نمی تونند همزمان با شما به آمریکا وارد بشند
به نظرم اینجا رو هم بخونید جوابتونو پیدا می کنید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال.
من بعد از اینکه 2 تا فرم رو به کی سی سی ایمیل زدم. بعدش باید مدارک رو به سفارت تو آنکارا ارسال کنم یا بمونم وقت مصاحبه با خودم ببرم؟
شماره کیس: **85
کنسولگری:ایروان
تاریخ مصاحبه:12jun
دریافت ویزا:15Aguste
ورود به آمریکا:---
دریافت گرین گرین کارت:---