موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان کسی از بچه های سال های گذشته تاریخ مصاحبه رو عقب انداخته ؟ اگه با سفارت صحبت کنی این کار عملی هست که مثلا مصاحبه رو 1 ماه عقب بندازی ؟
کیس: 11xx / کنسولگری: لندن / دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا : آخر 2012
God Bless The USA
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-14 ساعت 02:12)yasaman1111 نوشته: (2012-09-13 ساعت 12:32)achi686 نوشته: (2012-09-13 ساعت 12:04)Shbenita نوشته: من كانفرميشن نامبرم رو نمي دونم جيكار كردم . همه كارامو كردم. فرمها رو فرستادم. عكس. واكسن. ترجمه .... إيميل زدم بهشون خيلي شيك كفتن امسال شركت كنيد. مي خواه بدونم راهي هست كه شمارم رو بيدا كنم و يا اينكه زمان مصاحبه با ايميل مشخص مي شه. اكه بشه كه ديكه كانفرميشن نامبر نمي خوام. نه؟ خواهش كمممممممك
اینکه می تونید شماره کانفرمیشنتون رو پیدا کنید یا نه، من اطلاعی ندارم اما تا به حال هم جایی نخوندم که راهی داشته باشه...فقط برای دوستان 2012 که مشکل پیش اومده بود، براشون ایمیل زده بودند و یه لینک داده بودن که از اون لینک می تونستند کانفرمیشینشون رو پیدا کنند....
باید خدمتتون در مورد ایمیل عرض کنم که ایمیل کی سی سی مبنی بر این هست که شما وضعیت تغییر کرده و برید با شماره کانفرمیشین نامبرتون از تاریخ و ساعت مصاحبتون مطلع بشید و تا اونجا که من میدونم در ایمیل زمان مصاحبه نمیاد...در ضمن فکر کنم این ایمیل برای کسایی میاد که قبول شدند و بعد از قبولی مدارک سری دوم رو تکمیل کردند......
در واقع شما در صورت قبولی ، برای اطلاع دقیق از روز و ساعت مصاحبه احتیاج به کانفرمیشین نامبر حتما خواهید داشت......
من فکر میکنم بهتره شماره کیس های تقریباً نزدیک خودتون رو پیدا کنید و با آنها هماهنگ بشین. تو سایت سفارت آنکارا هم جایی من دیدم (در قسمت سوالات متداول-به فارسی) که برای کیس نامبرهای مختلف تاریخ رو در یک جدول اعلام کرده بودند.بهتره که از طریق سفارت وقت مصاحبه رو پیدا کنید.
از طریق این لینک میتونید تاریخ مصاحبه را پیدا کنید. ولی موضوع این که شما پرینت نامه مصاحبه را احتیاج دارید. البته فکر کنم!
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
موضوعها: 1
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان که گفتن کانفرمیشن نامبر لازمه!کی لازم میشه؟
این نامه دوم بالاخره ایمیل هم میشه یا باید از خود سایت برداریم؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام،
آیا کسی از دوستان میدونه که علت اینکه تاریخ دقیق مصاحبه های کسانی که کارنت شده اند مشخص نشده چی میتونه باشه؟ کسی از دوستان آیا با KCC تماس گرفته علت رو جویا بشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من یک سوال در رابطه با اسپانسر دارم! آیا برگه های مالیاتی(tax report) نیاز به امضا اسپانسر داره؟؟ اسپانسر من به صورت efile برام فرستاده که امضا نشده....
دوستان اگه اطلاعاتی در این رابطه دارند ممنون می شم راهنمایی کنند.
شماره کیس: 2013AS000012xx،( یک نفر )/تاریخ رویت قبولی: May-2- 2012 /کنسولگری: آنکارا که تبدیل شد به ایروان/ ارسال فرمهای سری اول: May-6-2012 با پست آرامکس/ مصاحبه: هفته دوم نوامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
می خواستم بدونم اگر کسی مشخصات من رو به همراه کیس نامبرم داشته باشه، چیکار میتونه باهاش بکنه؟ چون توی فرومها خوندم که اصلا نباید کسی اینها رو بدونه. علتش چی هست؟
شماره کیس: 2013AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی : May-05-2012
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد: سه نفر