موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام از اساتید یه سوال دارم من که در مالزی مصاحبه دارم باید نامهٔ اشتغال به تحصیل داشته باشم از دانشگاه میخواهم بدونم این نامه چه قدر اعتبار داره چون من این نامه ۲۲ جون گرفتم
شماره کیس: **2013AS000015
تاریخ رویت قبولی:1 MAY
کنسولگری:KUALA LUMPUR MALAYSIA
ارسال فرمهای سری اول:10MAY DHL
تعداد نفرات: خود خودم
کارنت شدن کیس:13AUG
مصاحبه:هفته سومoct
دریافت کلیرنس: نداشتم
دریافت ویزا:یک ضرب
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
مقصد : LAX
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم ،
از همه دوستان پیشا پیش عذر خواهی میکنم . بعضی از شماها ، سوالاتی رو میپرسن که آدم میمونه چی بگه !!!!!!! . مطالبی پیش پا افتاده و تکراری که فقط تاپیک رو پر میکنه و بی محتوا !! این سوالات در سالهای گذشته و حتی امسال به صراحت پاسخ داده شده . تنها چیزی این وسط میمونه اینه که لطف کنید و دکمه جستجو رو بزنید . خوشبختانه سیستم جستجوی این سایت طوریه که حتی جزئیات رو هم میاره و دقیق تر بگم ، اینکه حتی اگه یک کلمه رو هم بزنید هرچی مطلب در اون خصوص باشه میاره . آخه من موندم که این سوالات چرا دوباره تکرار میشه ؟ چرا نباید سوال جدیدی مطرح بشه که دیگران رو وادار به جستجو کنه ؟ این موضوع دقیقاً مثل این میمونه که توی یه روزنامه دائم یه خبر چاپ بشه !!! . دیگه آدم رغبت نمی کنه که تاپیکها رو بخونه . همچنین باعث میشه که سوالات مهم هم توی این دسته سوالات گم بشن و دوستان از دونستن شون محروم بشن . پس از همه شما خواهش میکنم سعی کنید سوالاتی رو پست کنید که تازه و دسته اول هستن و تا بحال کسی باهاشون برخورد نکرده باشه . موفق باشید .
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ببخشید که من شاید سوالم تکراری باشه ولی تا اونجایی که تونستم گشتم ولی جواب سوالم رو توی تاپیک های قبل پیدا نکردم.
میخواستم بدونم که هزینه مصاحبه توی سفارت در ابوظبی به ازای هر نفر چقدره؟ اخه یه جا نوشتن هر نفر 820 دلار و یه جا توی سایت سفارت در آنکارا نوشته 330 دلار. با توجه به اینکه من و همسرم و پسر یک ماهه من باید به زودی جهت مصاحبه به ابوظبی بریم این برام خیلی مهمه.
ممنون میشم که جواب من رو بدید.
با تشکر
2013AS8xxx/سه نفر/مصاحبه:ابوظبی /کلیر 14 اگوست/صدور ویزا 27 آگوست / ورود به امریکا 13 فوریه / دریافت سوشال نامبر 21 فوریه/ دریافت گرین کارت 13 مارچ
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-19 ساعت 17:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-19 ساعت 19:01 توسط Saeedv13.)
(2012-09-19 ساعت 09:09)afshin4749 نوشته: ...لطف کنید و دکمه جستجو رو بزنید . خوشبختانه سیستم جستجوی این سایت طوریه که حتی جزئیات رو هم میاره و دقیق تر بگم ،... این موضوع دقیقاً مثل این میمونه که توی یه روزنامه دائم یه خبر چاپ بشه !!! . دیگه آدم رغبت نمی کنه که تاپیکها رو بخونه . همچنین باعث میشه که سوالات مهم هم توی این دسته سوالات گم بشن و دوستان از دونستن شون محروم بشن . پس از همه شما خواهش میکنم سعی کنید سوالاتی رو پست کنید که تازه و دسته اول هستن و تا بحال کسی باهاشون برخورد نکرده باشه . موفق باشید .
با سلام
من هم کاملا با شما موافقم
تنها راه حل اینه که به سوالات تکراری پاسخی داده نشه تا دوستان مجبور به صرف وقت بیشتر و جستجو در تاپیکها بشوند.
شماره:2013AS00004XXX رویت قبولی:1 MAY / آنکارا / ارسال فرمها:15MAY / افراد کیس:2 نفر / کارنت شدن:/ هزینه ها: 5،000،000 ریال
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز، من الان بیشتر از دو ماهه که استانبول هستم.مجبور بودم قبل از مشمول شدن سربازی از ایران خارج بشم.با این گندی که کنتاکی موقع کارنت کردن زد، حدود پنج ماه دیگه احتمالا مصاحبه دارم.به نظر شما باید تغییر محل زندگی ( البته به عنوان توریست اینجا هستم) رو باید به kcc اطلاع بدم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام وخسته نباشید من میخواستم بدونم حالا که برنده شدم دقیقا چه چیزایی وبه چه ادرسی بفرستم من وهمسرم وبچه 5ساله
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-20 ساعت 04:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-20 ساعت 05:08 توسط natasha.)
با سلام،من یه سوالی داشتم، پدر من تو لاتاری قبول شده،و حالا قراره با مادرم برن آنکارا، فرمهاشونو بعد از امضا کردن اسکن کردن و میل کردن برای خواهرم تو آمریکا،و خواهرم از همونجا پرینت کرده و فرستاده کنتاکی،اما بالای هر فرم شماره پرونده رو یادشت نکرده...
حالا سواله من اینه: که اولا مشکلی پیش نمیاد بابت اینکه فرمها پرینت شده و از آمریکا فرستاده شده کنتاکی؟
سوال دوم اینکه ننوشتن شماره پرونده بالای هر صفحه مشکلی ایجاد نمیکنه؟
سؤال بعدی اینکه من بالایی ۲۱ سال هستم ولی تو بنده 31_b که نوشته چه کسائی بعدا شما رو همراهی میکنن به آمریکا...اسم خودمو نوشتم،آیا درسته؟
با تشکر
شماره کیس :2013AS00004xxx
تاریخ رویت قبولی :می 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر2012
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد کیس: 2