موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-20 ساعت 16:43)badbat نوشته: بچه ها من یه سوال واسم پیش اومده
من اگه بخوام برم واسه مصاحبه به ترکیه
باید مدرک پیش دانشگاهیم و ببرم با خودم با توجه به اینکه
من دانشجو هستم و مدرک اصلیم یا همون پیش دانشگاهی دست دانشگاس
دانشگاه هم که پس نمیده مدرک و مگر اینکه انصراف بدم
پس باید چیکار کنم؟
اگر هم انصراف بدم معافیت تحصیلیم باطل میشه باید برم سربازی!
سلام دوست عزیزاحتمالا شما دانشگاه ازاد هستید.
شما با پرداخت چک یا سفته به مبلغ مشخص شده از طرف دانشگاه میتونی مدرک را موقت برای چند روز کوتاه به صورت امانت تحویل بگیرید
2013AS3XXX،رویت:10می 2 نفر،ارسال فرم:بار دوم Sep ،آنکارا 3w Jan وضعیت :برگه : صورتی.8می کلیر و
23 می دریافت ویزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، میخواستم بپرسم که از کدوم قسمت سایت میتونم جزییات دقیق نحوه پست کردن مدارک به سفارت آنکارا رو پیدا کنم و بخونم.
باید ترجمه ها رو پست کرد یا کپی برابر اصلها قبول هست؟
اگر قبول نیست یعنی باید دو نسخه ترجمه بگیریم ؟
و اینکه دقیقا چه چیزایی رو باید تو پاکت گذاشت ؟
ممنون میشم اگه جواب بدین .
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خانم من امسال برنده شده و الان هم دانشگاه در مقطع فوق لیسانس پذیرفته شده . میخواستم ببینم اگه ایشون وارد دانشگاه شده و شروع به تحصیل کنند برای مصاحبه مشکای پیش نمیاد و دانشگاه مدرک اصلی لیسانسشون رو در اختیار ما میذارن یا نه ؟
در فرمهای ارسالی من به kcc چند 2 تا اشتباه وجود داشت که من اون اشتباهها رو با ایمیل اطلاع دادم و اونها پاسخ زیر رو دادن این یعنی چی ؟؟
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
CA/VO/KCC
Williamsburg, KY
Phone: (606) 526-7500
Email: KCCDV@state.gov
Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
آیا بنگاه های مشاوراملاک اجازه ارزش گذاری ملک رو دارن؟ اگه می تونن این کا رو بکنن آیا سربرگ خاصی دارن؟
ممنونم
شماره کیس: 2013AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی : May-05-2012
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد: سه نفر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-21 ساعت 19:34)nana2013 نوشته: سلام دوستان
آیا بنگاه های مشاوراملاک اجازه ارزش گذاری ملک رو دارن؟ اگه می تونن این کا رو بکنن آیا سربرگ خاصی دارن؟
ممنونم
برخی از مشاورین املاک هستند که به عنوان کارشناس دادگستری در مواردی خاص اقدام به ارزش گذاری املاک میکنن که به نظر من میشه از طریق دادگستری بهشون دسترسی داشته باشین
ديدن قبولي:1ST MAY
شماره پرونده: ***2013XX11
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
2012-09-22 ساعت 13:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-22 ساعت 13:45 توسط Soap McTavish.)
با سلام
آقا اونايي كه نامه دوم گرفتن داخلش چيزي در مورد هزينه هاي ويزا نوشته يا نه؟آخه من يكي از دوستان كه از برندگان سال هاي قبل وقتي نامه دومشو بمن نشون داد توش اطلاعاتي در مورد هزينه ها ذكر شده يود اينكه بعضي ها ميگن هزينه 880 دلار ميشه شايد دور از ذهن نباشه جون تو نامه دوستم سه گزينه مالي اشاره شده بود كه مبالغش به ترتيب 355 و 45 و 440 بود كه آخريش ماله DV بود مبلغ 45 تا مربوط به security بود و 355 مال applicant . از دوستاني كه در سال هاي قبل برنده لاتاري شدن خواهش ميكنم توضيحاتي ارائه بدن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-22 ساعت 17:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-22 ساعت 17:57 توسط shirinjoon.)
با سلام به همه دوستان مهاجرسرایی
همسر من هم جزء برندگان 2013 می باشد. من همه کارهاشو انجام دادم، چه ثبت نام و چه ارسال مدارک.. از اول هم اینجا عضو شدم و این سایت خیلی مفید بود برامون .. ولی حالا به یک جایی رسیدم که ازتون کمک می خوام.. راستش من مدارکمو ارسال کردم با پست ولی وقتی رسیدش بهم نشون داد که به آمریکا رسیده دیگه تأیید دریافتشو از kcc نگرفتم چون می دیدم که بچه هایی که ایمیل زدن جواب درستی نگرفتن از kcc .. حالا همین طوری منتظرم و استرس دارم که نکنه مدارکم نرسیده باشه.. دومین سوالم هم اینکه منظور اون جدولی که تو بولت ویزا اعلام شده مگه این نیست که تا شماره 1900 کارنت شدن و تا شماره ما که 6xxx هست هنوز خیلی مونده ... ممنون میشم به من جواب بدید.