موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-01 ساعت 20:14)ashkan2224 نوشته: سلام.فرم هارو با چه فرمتی باید فرستاد؟حتما باید pdf باشه؟چجوری باید توشون نوشت؟
شما فرم های مربوطه رو از همین سایت یا سایت سفارت دانلود کنید توانایی ویرایش رو با نرم افزار های مربوط مثل foxit داره.
اگه با ایمیل بخواهید بفرستید باید حتما به صورت pdf باشد
موفق باشید
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
وقتی تو سایت آرامکس وضعیت بستمو چک میکنم تو قسمت Receiver نوشته:
06010 Ic Anadolu
درحالی که من تو فرم آرامکس نوشته بودم 06100
آیا بسته رفته جای دیگه؟ واسه کس دیگه ای هم اینطوریه؟ نگرانم
کیس: 2013ASxxx * کنسولگری: آنکارا * تعداد افراد کیس : 3 * مصاحبه: ژانویهW2 * هزینه ها: 21ت عکس + 40ت پست + 180ت واکسن + 190ت ترجمه
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-02 ساعت 01:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-02 ساعت 02:00 توسط achi686.)
نه دوستان عزیز...بسته هاتون حتما رسیده به آنکارا ....نگران نباشید.....
در مورد کد 06010 ، باید بگم که شرکت آرامکس گفت این کدها از دفترشون ( فکر کنم اردن هست ) تعریف میشه و کد 06100 براشون تعریف نشده و این کد تنها نشون دهنده شهر آنکارا هست و در آنکار اونقدر کاربرد نداره که به آدرس اشتباهی بره و اینقدر مقصد محموله پستیتون معروف هست که اشتباه نره ( در واقع در آنکارا این زیپ کد ها مثل امریکا نیست که همه از روی اون استفاده کنند و به آدرس نگاه نکنند...در واقع فقط برای تعیین شهر هست) .....
بعدشم دفتر آرامکس در ترکیه در استانبول هست....آخرین ایستگاه استانبول وقتی ارسال میکنه برای آنکارا گزینه زیر نوشته میشود
Out for Delivery - Beyond Delivery Area
در واقع یعنی از استانبول برای انکارا ارسال شده هست....
و بعد از این، وقتی که گزینه زیر نمایش داده میشه، یعنی رسیده به دست سفارت....
Delivered - Stamp
درواقع اگه همونطور که دوستان گفتند شما ، قسمت ارسال ایمیل بعد از دلیوری رو فعال کرده باشید ،میبینید که یه ایمیل با محتوای شماره محموله ارسالی شما مبنی به اینکه آنکارا رفته و به سفارت قسمت ویزای مهاجرتی تحویل داده شده است، ارسال خواهد شد......
جای نگرانی نیست دوستان، انرژی خودتون رو برای مسائل دیگه بزارید........
به امید موفقیت تک تک شما دوستان عزیز.....
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-02 ساعت 01:50)achi686 نوشته: نه دوستان عزیز...بسته هاتون حتما رسیده به آنکارا ....نگران نباشید.....
در مورد کد 06010 ، باید بگم که شرکت آرامکس گفت این کدها از دفترشون ( فکر کنم اردن هست ) تعریف میشه و کد 06100 براشون تعریف نشده و این کد تنها نشون دهنده شهر آنکارا هست و در آنکار اونقدر کاربرد نداره که به آدرس اشتباهی بره و اینقدر مقصد محموله پستیتون معروف هست که اشتباه نره ( در واقع در آنکارا این زیپ کد ها مثل آمریکا نیست که همه از روی اون استفاده کنند و به آدرس نگاه نکنند...در واقع فقط برای تعیین شهر هست) .....
بعدشم دفتر آرامکس در ترکیه در استانبول هست....آخرین ایستگاه استانبول وقتی ارسال میکنه برای آنکارا گزینه زیر نوشته میشود
Out for Delivery - Beyond Delivery Area
در واقع یعنی از استانبول برای انکارا ارسال شده هست....
و بعد از این، وقتی که گزینه زیر نمایش داده میشه، یعنی رسیده به دست سفارت....
Delivered - Stamp
درواقع اگه همونطور که دوستان گفتند شما ، قسمت ارسال ایمیل بعد از دلیوری رو فعال کرده باشید ،میبینید که یه ایمیل با محتوای شماره محموله ارسالی شما مبنی به اینکه آنکارا رفته و به سفارت قسمت ویزای مهاجرتی تحویل داده شده است، ارسال خواهد شد......
جای نگرانی نیست دوستان، انرژی خودتون رو برای مسائل دیگه بزارید........
به امید موفقیت تک تک شما دوستان عزیز.....
پس یعنی نظرت اینه که منی که با DHL فرستادم و نوشته Delivered - Signed for by : Company stamp یعنی رسیده سفارت دیگه ؟؟
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از انکارا برام ایمیل زدن و کفتن پروندت در حال پیگیری هست و دوباره تاریخ مصاحبه و کیس نامبر منو یاداوری کردن و کفتن که موقع اومدن مدارکی مثل : پاسپورت و عکس و شناسنامه و مدارک پزشکی و دیپلم رو با خودت بیار پس نتیجه میکیریم که مدارک رسیده به صفارت
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان عزیز مهاجرسرایی، من جواب این سوال رو میدونم و فقط خواستم که مطمئن بشم که آیا شناسنامه مادر و بدر هم احتیاج میشه؟
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
فکر میکنم تو فرم dsp 122 برای قسمت job experience اشتباه جواب دادم .... حالا که نامه دومم هم اومده باید چی کار کنم .... از اردیبهشت میرم سر کار و به اشتباه اونجا زدم yes و اسم شرکت و مشخصات رو زدم و گفتم که از 04-2012 دارم تا حالا کار میکنم ... به نظرتون به کی سی سی ایمیل بزنم یا اینکه تو مصاحبه بگم که منظور سوالو نفهمیدم ......
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec مدیکال :7 dec مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan صدور ويزا: 24 jan مقصد=هیوستون/تگزاس ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک : 2013 29oct
تاریخ Approve مدارک : 4 2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آیا نامه مصاحبه از KCC رو هم به آنکارا فرستادید؟ و کلن اینکه چه جوری مشخص کردید مدارک برای کیه ؟ منظورم شماره پرونده و اسم و این چیزا.؟
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-02 ساعت 23:00)peymandv نوشته: محض پخش حال، به همه بر و بچه هاي باحال
اينم لينك دانلود فرمDS230 كه تاريخ انقضاش 2015
ولي از في لت ر شكن استفاده كنيد
http://travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html
یادش بخیر چقد حرص خوردم سر تاریخش
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-02 ساعت 18:22)sayeh_m نوشته: (2012-11-02 ساعت 18:05)yalda.irannejad نوشته: فکر میکنم تو فرم dsp 122 برای قسمت job experience اشتباه جواب دادم .... حالا که نامه دومم هم اومده باید چی کار کنم .... از اردیبهشت میرم سر کار و به اشتباه اونجا زدم yes و اسم شرکت و مشخصات رو زدم و گفتم که از 04-2012 دارم تا حالا کار میکنم ... به نظرتون به کی سی سی ایمیل بزنم یا اینکه تو مصاحبه بگم که منظور سوالو نفهمیدم ......
قبل از مصاحبه تصحيح كن
یعنی تصحیح شده را بفرستم یا فقط با خودم ببرم ؟
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec مدیکال :7 dec مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan صدور ويزا: 24 jan مقصد=هیوستون/تگزاس ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک : 2013 29oct
تاریخ Approve مدارک : 4 2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april