موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
البته راهنمایی رو میشه guidance school هم گفت چون تو سایت سفارت ایران تو یک کشور دیده بودم اینو دیگه میشناسن خودشون. مدرک کسب شده دوره راهنمایی رو بزنم مثلا diploma یا guidance diploma یا باید نوشت yes؟
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.یه سوال داشتم من وقتی سفر نامه ها رو میخوندم یه سوال رو افیسر خیلی پرسیده بود اون سوال این بود که وقتی رفتی امریکا پولت و چه جوری میخوای ترانسفر کنی و به امریکا ببری ؟ این سوال خیلی مغز منو مشغول کرده و جوابی نمیتونم براش پیدا کنم کسی جوابه این سوال و میدونه؟؟؟؟
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من امسال انتخاب شدم ولی تازه فهمیدم.میخواستم بدونم در اولین قدم باید چی کار کنم؟
لطف کنید یه توضیح کامل بهم بدید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلاو دوستان گل مهاجر سرایی
اخیرا موضوعی رو فهمیدم که کمی نگرانم کرده. زمان ثبت نام اولیه از اونجایی که خیلی با عجله بود،عکس کاملا با حجابمو upload کردم.خوشبختانه اسم همسرم (مشخصات عکسش مطابق اصول لاتاری) در اومده،ولی عکس من که باید تو شیت دوم upload می شد با حجاب کامله،به نظرتون این موضوع مشکل ساز خواهد شد؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تو صحبت های دوستان میخوندم که انگار آنکارا کمی گرون تر از جاهای دیگه در میاد.( هزینه پزشکی و سایر موارد) درسته؟ ایروان بهتر هست یا انکارا؟
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-01 ساعت 06:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-01 ساعت 06:49 توسط vampire.)
سلام دوستان.
من ۱موقعیت عجیب دارم. الان با ویسای ب۲ توریستی در آمریکا هستم و تا ۲ماه دیگه که ویسام تموم میشه کیس نامبر من کارنت نمیشه. نمیدونم برگردم ترکیه یا تقاضای اکستند ویسای توریستی بدم در اینجا کسی نظری داره؟
کیس نامبر من هم زیر 10000 هستش.