موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-04 ساعت 12:49)peyman1355 نوشته: درود بر دوستان گرامي
پرسشي از دوستان خوبم دارم، آيا وقتي مداركمون به سفارت در آنكارا ميرسه، ايميلي از طرف سفارت برامون مياد يا نه؟ آيا نيازي هست كه ما ايميل بزنيم و تائيديه رسيدن مدارك رو از سفارت بخواهيم يا اينكه خود سفارت بهمون ايميل ميزنه و ميگه چه مداركي رو روز مصاحبه بايستي به همراه داشته باشيم؟
از بزرگواري دوستان صميمانه سپاسگزارم
سلام دوست عزيز
من دقيقا روزي كه tnt نوشت كه مداركم رسيده ايميل زدم به سفارت و خواستم كه تاييد كنن. فرداش ايميل اومد كه تحويل گرفتن و پس فرداش هم ايميل براي اينكه چه مداركي روز مصاحبه لازمه به دستم رسيد.
ايميل دوم احتمالا بدون اينكه من بخوام هم مي رسيد اما اولي براي تاييد دريافت، خير.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-04 ساعت 13:33)studpk نوشته: (2012-11-04 ساعت 12:49)peyman1355 نوشته: درود بر دوستان گرامي
پرسشي از دوستان خوبم دارم، آيا وقتي مداركمون به سفارت در آنكارا ميرسه، ايميلي از طرف سفارت برامون مياد يا نه؟ آيا نيازي هست كه ما ايميل بزنيم و تائيديه رسيدن مدارك رو از سفارت بخواهيم يا اينكه خود سفارت بهمون ايميل ميزنه و ميگه چه مداركي رو روز مصاحبه بايستي به همراه داشته باشيم؟
از بزرگواري دوستان صميمانه سپاسگزارم
سلام دوست عزيز
من دقيقا روزي كه tnt نوشت كه مداركم رسيده ايميل زدم به سفارت و خواستم كه تاييد كنن. فرداش ايميل اومد كه تحويل گرفتن و پس فرداش هم ايميل براي اينكه چه مداركي روز مصاحبه لازمه به دستم رسيد.
ايميل دوم احتمالا بدون اينكه من بخوام هم مي رسيد اما اولي براي تاييد دريافت، خير.
دوست گرامي از راهنمايي هاي شما صميمانه سپاسگزارم اما پرسش ديگه اي برام پيش اومده، آيا شما با TNT مداركتون رو براي سفارت ارسال كرديد؟ من كه با اين شركت پستي حدودا 15 روز پيش تماس گرفتم و بهم گفتند كه هيچ بسته پستي براي سفارتها و يا كنسولگري هاي آ.م.ر.ي.ك.ا ارسال نمي كنند، از اينرو من با پست Aramex مداركم رو براي آنكارا پست كردم.
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
46
3 تشکر در 0 ارسال
ببخشید میشه این سوال منو هم جواب بدین شاید تکراریه ولی لطفا جواب بدید
دقیقا چه مدارکی رو باید به سفارت آنکارا بفرستیم ؟من بعد قبولی ازدواج هم کردم لطفا راهنماییم کنید
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
يه سوال
آقا اين تمكن مالي كه ما بايد يه مبلغي رو تو بانك بذاريم و از بانك يه موجودي حساب بگيريم تاريخش مهمه؟
بايد نزديكاي مصاحبه باشه؟
چون من الان موجودي دارم ولي چون واسه كارم خرجش خواهم كرد مي ترسم در آينده اين مقدار تو حسابم نباشه
چه جورياست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من صفارتم برای مصاحبه ارمنستان ایروان انتخاب شده چطوری میتونم تغییرش بدمو بندازمش ترکیه؟
کیس :25**
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سوال
اونايي كه سربازن، تو دوره سربازيشون چند بار مي تونن از ايران خارج بشن؟
مثلا فرض كنيم 1بار واسه مصاحبه رفتن، دفعه بعد كه كليرنس خوردن و 2ماه بعد مجبور شدن كه برن ويزاشونو بگيرن باز مجبورن از كشور خارج بشن. آيا 2 يا 3 بار مي تونن خارج بشن؟ منع قانوني نداره؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
من خدمتم نیرو انتظامی بوده .استوار یک بودم .11 ماه خدمت کردم بعد کسری سه برادری خوردم .توی فرم باید چی بنویسم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای پر کردن فرم dsp-122 قسمت سفارتی که مایل هستید برای مصاحبه. انکارا رو باید به چه صورت نوشت؟
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-04 ساعت 19:30)enchantress_boy نوشته: (2012-11-04 ساعت 19:16)beelzebub نوشته: دوستان برای پر کردن فرم dsp-122 قسمت سفارتی که مایل هستید برای مصاحبه. انکارا رو باید به چه صورت نوشت؟
Ankara
ممنون. یعنی فقط بنویسم ANKARA . نوشتن ترکیه لازم نیست؟
بعد برای تایپ کردن داخل فرم ها از حروف بزرگ استفاده کنم یا فرقی نمیکند؟ من برای امتحان فقط حرف اول هر کلمه رو بزرگ نوشتم
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد