موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
خب پس انشالله سال دیگه اگه خدا خواست و قبول شدم احتمال زیاد ویزا رو یک ضرب میگیرم.
دوستان این موسسات مالی(که عموما منتصب به مراکز خاصی هستند که...) از این ها هم میشه گواهی تمکن گرفت یا حتما باید بانک باشه؟ اصلا همین مورد که این ها خودشون منتصب به اون مراکز هستند و تح×یم هستند منع نداره؟
حساب مربوط به پدر و مادر رو هم میشه به خودمون انتقال بدیم یا حساب اون ها رو باید باطل کنیم و حساب جدید باز کنیم؟
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این معاینه کلی که دکتر ها برای سفارت انجام میدن چیه؟ اگه کسی مشکلی داشته باشه نمیتونه ویزا بگیره؟ مثلا چشمش ضعیف باشه؟ یا فشار خون داشته باشه و....
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-06 ساعت 20:52)mohammad fazli نوشته: (2012-11-06 ساعت 20:43)beelzebub نوشته: دوستان این معاینه کلی که دکتر ها برای سفارت انجام میدن چیه؟ اگه کسی مشکلی داشته باشه نمیتونه ویزا بگیره؟ مثلا چشمش ضعیف باشه؟ یا فشار خون داشته باشه و....
سلام دوست عزیز
این معاینات فقط جنبه تکمیل پرونده داره درست مثل حالتی که شما میخواین در شرکتی استخدام بشید، همین!!! البته یک سری بیماری خاص یا مشکلات روانی شدید ممکنه باعث رد کیس بشه. این بیماری ها تعدادش خیلی کمه و ما ها همه سالمیم. مشکلاتی مثل ضعیفی چشم ، فشار خون و ... موارد خاصی نیست که بخوای نگرانش باشی.
پیروز باشید
لیستی از اون بیماری ها وجود داره؟ مثل hiv اینا دیگه؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها اگه تو معاینه پزشکی چشمامون ضعیف بود چی میشه؟ میگن چشمات ضعیفه؟ همین؟
2013AS000026xx
ارسال مدارک با ایمیل 30 May، کارنت: اکتبر، ایروان،
مصاحبه: Dec 10، کلیرنس: Jan 14، دریافت ویزا jan 24
College station,Texas
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-06 ساعت 21:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-06 ساعت 21:56 توسط beelzebub.)
دوستان الان تو پر کردن فرم ها بعضی از دوستان میگن ابتدایی و راهنمایی رو هم بنویسید بعضی ها هم میگن فقط دبیرستان و بالاتر.
الان دیپلم رو تو قسمت highschool نوشت یا pre-university? تو کدومش بهمون دیپلم میدن
(2012-11-06 ساعت 21:24)goody نوشته: بچه ها اگه تو معاینه پزشکی چشمامون ضعیف بود چی میشه؟ میگن چشمات ضعیفه؟ همین؟
این طور که دوستمون گفت فقط برای اینه که اگه تو امریکا رفتی پیش یه دکتر بدونه چشمات ضعیفه. فقط برای سوابق استفاده میکنن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام من ادرس برای گرین کارت ارایه نداده بودم بهمین علت میل به انکارا وkcc زدم که kcc در جواب این میل زده لطفا راهنمایی بفرمایید منظورش چیه وچیکار باید بکنم سپاسگزارم
Thank you for your inquiry.
When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information.
CA/VO/KCC
Williamsburg, KY
Phone: (606) 526-7500
Fax: (606) 526-7501
Email: KCCDV@state.gov
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-07 ساعت 00:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-07 ساعت 00:50 توسط کیانا.)
(2012-11-07 ساعت 00:39)samankhan1 نوشته: دوستان سلام من ادرس برای گرین کارت ارایه نداده بودم بهمین علت میل به انکارا وkcc زدم که kcc در جواب این میل زده لطفا راهنمایی بفرمایید منظورش چیه وچیکار باید بکنم سپاسگزارم
Thank you for your inquiry.
When inquiring about the status of your case, you must provide your full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY). For security purposes, KCC cannot reveal any information regarding your case if you cannot provide all the required information.
دوست عزیز اون طوری که من متوجه شدم شما زمانی که بهشون ایمیل زدید تمامی مشخصات را ننوشتید ، شما باید تمام مشخصاتتون مثل کیس نامبر ، اسم و فامیلتون و تاریخ تولد همون طوری که گفتن را بنویسید تا دقیقا متوجه بشن شما پروندتون کدومه تاقبل از اون نمیتونن کمکی کنند .
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید کیانا جان شما که واسه 2012 بودید و مصاحبه تون اینقدر دیر بوده و تازه یه نفرتونم کایر بعد از 42روز خورده خیلی استرس نداشتین؟؟؟تازه کیس نامبرتونم 6700 بوده...من کیس نامبرم 2013as00009800هست...منم احتمالا جولای یا آگوست میشه مصاحبه ام...اگه بخواد 50-60 روز کلیرنسم طول بکشه که به آخر سپتامبر نمیرسه....اونوقت چی میشه؟؟باطل؟؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام...من تازه تو دور دوم قبول شدم و فرم های 122و230 رو تازه میخام بفرستم.من قراره با دوست دخترم اگر کارها درست پیش بره موقع رفتن یعنی وقتی که ویزا دستم بود عقد کنم بعد وقتی که رفتم از اونجا اقدام کنم برای بردنش میخاستم ببینم به چه صورت هست ..اگه راهنماییم کنید ممنون میشم...میدونم که اگر الان عقد کنم امکانش هست که با خودم ببرمش ولی بخاطر یه سری از مسائل نمیتونم.