موضوعها: 0
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-10 ساعت 18:23)mgolchin13 نوشته: (2012-12-10 ساعت 18:08)ani_sheiton نوشته: دوستای مهربونم من چند تا سوال اورژانسی در تایپیک تبادل نظر فرم 230 پرسیدم اگه میشه بخونین کمکم کنین خیلی حیاتیه
حد اقل یک لینک بگذارید به سوالاتون
http://mohajersara.com/thread-5176-page-89.html بفرمایید .حالا خوبه میگم اورژانسی هیچ کس جواب نمیده
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-10 ساعت 23:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-10 ساعت 23:17 توسط aydinaghajani.)
سلام دوستان
من مصاحبه ام هفته دیگه است و چند تا سوال دارم که از دوستانی که اطلاع دارن می خوام جواب بدن
1. به تازگی پدرمو از دست داده ام نمی دونم باید به سفارت یا kcc اطلاع می دادم؟ یا نه ؟
2. در ترجمه مدارکم یه سری اسمهایی که من نوشتم با اسپل مترجم فرق می کنه (مثلا من دانشگاه کردستان را kordestan نوشته ام ولی مترجم که ان را kurdistan نوشته و درستش هم همینه) ایا باید فرمها را درست کنم و با خود ببرم؟ اگه اصلاحات را انجام بدم ایا باید تا تاریخ ارسال مدارکم باشه یا تا الان؟؟
3- من خودم پول نداشتم از دوستان کمک گرفتم انو اماده کردم بعد از قسم خوردن راجع به این مورد(اینکه پول مال خودته) هم سوال می کنه افیسر؟
4- از ترجمه لازمه کپی هم بگیریم؟
5- اینکه قربون همه تون برم من- برای من هم دعا کنید لطفاً
متشکرم دوستان
به سان رود که در نشیب دره سر به سنگ میزند رونده باش امید هیچ معجزه ای زمرده نیست زنده باش. خدا پشت پناه همتون باشه دوستان
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-10 ساعت 11:29)rasti_110 نوشته: سلام لطفا این دو سوال مرا پاسخ دهید
1- در سفارت ارمنستان مصاحبه فارسی هست؟
2- اگر خانواده ام که ثبت نام کردم نخواند ویزا بگیرند و برای مصاحبه نیایند ، من خودم تنها می توانم بروم؟
3- من یک سرمایه گذاری 5 ساله به مبلغ 60 میلیون در بانک کردم و مدرک آنرا دارم و چهار سال از آن می گذره . آیا می توانم همین مدرک را ترجمه کنم و برای مسئله مالی ببرم؟
با تشکراز پاسخگویی شما
دوست عزیز مصاحبه شما با احتمال 99درصد فارسی است مگر جدیدا تغییری شده باشه
حساب بانکیتان اگر یک نفر باشید با احتساب 3000تومان کافی است ولی برای تعداد بیشتر نه البته فرم بانک بر مبنای قیمت روز نیست و مقدار دلار بیشتری برایتان نشان میدهد.
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یه سوال دیگه(اورژانسی درجه 1)
من تمام صفحات آپدیت شده رو اسکن کردم و 6 صفحه شد حالا اینا رو با ایمیل چطوری بفرستم بهتره؟ (لطفا مراحلشو توضیح بدین)
مرسی از کمکتون
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-11 ساعت 08:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-11 ساعت 08:50 توسط کیانا.)
(2012-12-11 ساعت 08:39)rasti_110 نوشته: (2012-12-11 ساعت 00:10)kiasina نوشته: (2012-12-10 ساعت 11:29)rasti_110 نوشته: سلام لطفا این دو سوال مرا پاسخ دهید
1- در سفارت ارمنستان مصاحبه فارسی هست؟
2- اگر خانواده ام که ثبت نام کردم نخواند ویزا بگیرند و برای مصاحبه نیایند ، من خودم تنها می توانم بروم؟
3- من یک سرمایه گذاری 5 ساله به مبلغ 60 میلیون در بانک کردم و مدرک آنرا دارم و چهار سال از آن می گذره . آیا می توانم همین مدرک را ترجمه کنم و برای مسئله مالی ببرم؟
با تشکراز پاسخگویی شما
دوست عزیز مصاحبه شما با احتمال 99درصد فارسی است مگر جدیدا تغییری شده باشه
حساب بانکیتان اگر یک نفر باشید با احتساب 3000تومان کافی است ولی برای تعداد بیشتر نه البته فرم بانک بر مبنای قیمت روز نیست و مقدار دلار بیشتری برایتان نشان میدهد.
با تشکر از شما من هنوز جواب سوال دومم را نگر فتم...لطفا پاسخ مرا بدهید...با تشکر
۲- خیر ، اگر اعضای خانواده همراهتون برای مصاحبه نیایند کیس شما رد میشه ، میتونن بیان ویزا رو بگیرن اما همراه شما به امریکا نیان .
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کمک میخوام
برای ایمیل کردن برگه ها ی فرم 230 و 122( به صورت فایل pdf )به kcc حداکثر حجم باید چقدر باشه؟
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
حجم شده 15 مگابایت .اگه پایین بیارم کیفیت پایین میاد و صفحه سیاه میشه
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
چرا کسی نیست جواب بده!دارم از استرس میمیرم باید بفرستمش
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-09 ساعت 18:53)hamid1357 نوشته: (2012-12-09 ساعت 15:24)lover usa نوشته: (2012-12-09 ساعت 01:15)nana2013 نوشته: (2012-12-08 ساعت 20:10)Saeedv13 نوشته: (2012-12-08 ساعت 19:44)lover usa نوشته: دوستانم لطفا منو راهنمايي كنيد
من در ثبت نام آنلاين كلا سه ماه اشتباه در تاريخ تولد داشتم به كي سي سي ايميل زدم و جريان رو گفتم و اونا گفتن ما نميتونيم اطلاعاتتو تغيير بديم اما به پروندت اضافش ميكنيم براي ري وي يو ، الانم تاريخ مصاحبه بهم دادن
حالا سوال من اينه اگه قرار بود كيسم به خاطر اين اشتباه رد بشه چرا بايد كي سي سي به من وقت مصاحبه ميداد؟ ميتونست بگه كيس شما رد هست و اصلا هم بهم وقت مصاحبه نميداد
يعني اونا گفتن بذار واسه خنده، طرف بياد چند هزار دلار خرج كنه و آخرش هم دست خالي بره ؟
دوستان واقعا نظرتون چي هست؟
ممنون
دوست خوبم lover usa
مورد شما رو با بعضی دوستان مطرح کردم. چون نظرات متناقض بود می خواستم در این تاپیک مطرح کنم که همه ی کاربرها نظر بدن. ولی تو این فاصله خودتون زحمتش رو کشیدید. نظر من اینه که با توجه به درست بودن سایر مشخصات ثبت نامی احتمالاً مشکلی در گرفتن ویزاتون پیش نخواهد آمد ولی در جریان باشید که روال کار KCC بررسی درستی یا نادرستی محتویات پرونده ها نیست. مثلاً اگر کسی اسم و مشخصات فرزندشو در ثبت نام اولیه درج نکرده باشه به احتمال قریب به یقین کیسش رد میشه و برگه قرمز می گیره ولی با این وجود KCC در این مورد اظهار نظری نمی کنه و تصمیم رو به عهده آفیسر در سفارتخونه مربوطه واگذار می کنه. اینه که افراد دارای این نوع نقص تا روز مصاحبه از سرنوشت کیسشون مطمئن نیستند و متاسفانه بعد از کلی هزینه و مراجعه به سفارت درخواستشون رد میشه. با همه ی این حرفها شما موردتون با چنین افرادی فرق داره و به نظر من مشکلی نخواهید داشت. امیدوارم اگر بقیه دوستان مورد مشابهی رو در سال های قبل دیدن بتونن اینجا راهنمایی بیشتری انجام بدن. موفق باشید و امیدوار. ارادتمند: سعید
ببینید، ایشون فرمودن "ننوشتن اسم بچه قریب به یقین کیسش رد میشه" منظورشون منما روشون نشد بگن nana2013
ببنيد دوست من nana 2013
شانس يه چيزه، واقغيت هم يه چيز
واقعيت مشكل شما اينه كه تا به حال حتي يك مورد هم (راه رضاي خدا) از جنس اشتباه شما ويزا نگرفتن، كه سعيد جان هم به درستي، بهش اشاره ميكنه
اما واسه از دست ندادن شانس، شما ميتونيد مصاحبتون رو بريد با اين پيش فرض كه هر اتفاقي از جمله ريجكت شدن براي شما قوي هست (كه ضربه روحي چنداني متحمل نشديد و چيزي رو از دست رفته نبينيد) اگه هم انشالا موفق شديد كه همچنان دعاي خير ما بدرقه راهتونه دوست عزيزم
دوست من nina 2013 0 من هم برای شما دعا می کنم. می تونم بپرسم سن بچتون که اطلاعاتشو ننوشتید چقدره و در کل چند تا بچه دارید؟ اینو از این جهت پرسیدم که اگر یه موقع لازم شد در روز مصاحبه بتونید بگید که قصد ندارید این فرزندتون رو با خودتون به آمریکا ببرید یعنی برای اون درخواست ویزا ندارید. بعدش هم که ویزا اگر بهتون دادند یه فکری بعدا برای فرزندتون بکنید. البته باید بزرگترها نظر بدند.
از همدردی همه دوستان عزیزم ممنونم
من اون موقع که ثبت نام کردم دخترم تقریبا 1 ساله بود! یعنی هیچ جور نمی تونم به افیسر بگم که نمیخواستم ببرمش.
شماره کیس: 2013AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی : May-05-2012
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد: سه نفر