کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-12-09 ساعت 16:43)rasti_110 نوشته:  سلام
1- کسی نوشته بود غیر از مخارج سفر و دکتر و..... در سفارت نفری 819 دلار می گیرند که به پول ایران برای 5 نفر می شه 12500000 تومان !!!!!! آیا این صحت داره ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...لطفا هزینه های رفتن به مصاحبه را بطور تقریبی بنویسید..
2- اگر نخوام برای خانواده ام که در فرم ثبت نام نوشته ام ویزا بگیرم ، می توانم آنها را برای مصاحبه نبرم ؟ .....( بعد از اقامت در آمریکا برای بردن آنها اقدام کنم؟)

دوست عزیز امضا ندارید و اطلاعات کاملی ندارم تا بتونم کاملا راهنماییتون کنم اما برای سوال اولیتون نفری 330 دلار میگیرند و به تعداد نفرات این پول باید پرداخت شود مثلا 2 نفر 660 و 3 نفر 990 و الی آخر......
هزینه ها هم بستگی به هتل انتخابیتون، نوع وسیله رفتن ( هوایی ، زمینی و ... ) و خیلی آیتم های دیگه .....
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
تشکر کنندگان: Gole baba ، pooya.n ، bardia9 ، bayat_r ، rouzbehdarvishi ، farshadsh ، rasti_110 ، peyman1355
(2012-12-09 ساعت 15:24)lover usa نوشته:  
(2012-12-09 ساعت 01:15)nana2013 نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 20:10)Saeedv13 نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 19:44)lover usa نوشته:  دوستانم لطفا منو راهنمايي كنيد
من در ثبت نام آنلاين كلا سه ماه اشتباه در تاريخ تولد داشتم به كي سي سي ايميل زدم و جريان رو گفتم و اونا گفتن ما نميتونيم اطلاعاتتو تغيير بديم اما به پروندت اضافش ميكنيم براي ري وي يو ، الانم تاريخ مصاحبه بهم دادن
حالا سوال من اينه اگه قرار بود كيسم به خاطر اين اشتباه رد بشه چرا بايد كي سي سي به من وقت مصاحبه ميداد؟ ميتونست بگه كيس شما رد هست و اصلا هم بهم وقت مصاحبه نميداد
يعني اونا گفتن بذار واسه خنده، طرف بياد چند هزار دلار خرج كنه و آخرش هم دست خالي بره ؟
دوستان واقعا نظرتون چي هست؟
ممنون
دوست خوبم lover usa
مورد شما رو با بعضی دوستان مطرح کردم. چون نظرات متناقض بود می خواستم در این تاپیک مطرح کنم که همه ی کاربرها نظر بدن. ولی تو این فاصله خودتون زحمتش رو کشیدید. نظر من اینه که با توجه به درست بودن سایر مشخصات ثبت نامی احتمالاً مشکلی در گرفتن ویزاتون پیش نخواهد آمد ولی در جریان باشید که روال کار KCC بررسی درستی یا نادرستی محتویات پرونده ها نیست. مثلاً اگر کسی اسم و مشخصات فرزندشو در ثبت نام اولیه درج نکرده باشه به احتمال قریب به یقین کیسش رد میشه و برگه قرمز می گیره ولی با این وجود KCC در این مورد اظهار نظری نمی کنه و تصمیم رو به عهده آفیسر در سفارتخونه مربوطه واگذار می کنه. اینه که افراد دارای این نوع نقص تا روز مصاحبه از سرنوشت کیسشون مطمئن نیستند و متاسفانه بعد از کلی هزینه و مراجعه به سفارت درخواستشون رد میشه. با همه ی این حرفها شما موردتون با چنین افرادی فرق داره و به نظر من مشکلی نخواهید داشت. امیدوارم اگر بقیه دوستان مورد مشابهی رو در سال های قبل دیدن بتونن اینجا راهنمایی بیشتری انجام بدن. موفق باشید و امیدوار. ارادتمند: سعید
ببینید، ایشون فرمودن "ننوشتن اسم بچه قریب به یقین کیسش رد میشه" منظورشون منماSad روشون نشد بگن nana2013WinkSad
ببنيد دوست من nana 2013
شانس يه چيزه، واقغيت هم يه چيز
واقعيت مشكل شما اينه كه تا به حال حتي يك مورد هم (راه رضاي خدا) از جنس اشتباه شما ويزا نگرفتن، كه سعيد جان هم به درستي، بهش اشاره ميكنه
اما واسه از دست ندادن شانس، شما ميتونيد مصاحبتون رو بريد با اين پيش فرض كه هر اتفاقي از جمله ريجكت شدن براي شما قوي هست (كه ضربه روحي چنداني متحمل نشديد و چيزي رو از دست رفته نبينيد) اگه هم انشالا موفق شديد كه همچنان دعاي خير ما بدرقه راهتونه دوست عزيزم
دوست من nina 2013 0 من هم برای شما دعا می کنم. می تونم بپرسم سن بچتون که اطلاعاتشو ننوشتید چقدره و در کل چند تا بچه دارید؟ اینو از این جهت پرسیدم که اگر یه موقع لازم شد در روز مصاحبه بتونید بگید که قصد ندارید این فرزندتون رو با خودتون به آمریکا ببرید یعنی برای اون درخواست ویزا ندارید. بعدش هم که ویزا اگر بهتون دادند یه فکری بعدا برای فرزندتون بکنید. البته باید بزرگترها نظر بدند.
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-09 ساعت 17:11)saeed_gh نوشته:  با سلام خدمت دوستان ، تائیدیه مدارک من 14 سپتامبر به دستم رسیده ، کسی میدونه حالا باید چی کار کنم؟
باتشکر..

باید بمونید به انتظار کارنت شدن و مصاحبه Smile
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: fromu2farzad
(2012-12-09 ساعت 15:24)lover usa نوشته:  
(2012-12-09 ساعت 01:15)nana2013 نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 20:10)Saeedv13 نوشته:  
(2012-12-08 ساعت 19:44)lover usa نوشته:  دوستانم لطفا منو راهنمايي كنيد
من در ثبت نام آنلاين كلا سه ماه اشتباه در تاريخ تولد داشتم به كي سي سي ايميل زدم و جريان رو گفتم و اونا گفتن ما نميتونيم اطلاعاتتو تغيير بديم اما به پروندت اضافش ميكنيم براي ري وي يو ، الانم تاريخ مصاحبه بهم دادن
حالا سوال من اينه اگه قرار بود كيسم به خاطر اين اشتباه رد بشه چرا بايد كي سي سي به من وقت مصاحبه ميداد؟ ميتونست بگه كيس شما رد هست و اصلا هم بهم وقت مصاحبه نميداد
يعني اونا گفتن بذار واسه خنده، طرف بياد چند هزار دلار خرج كنه و آخرش هم دست خالي بره ؟
دوستان واقعا نظرتون چي هست؟
ممنون
دوست خوبم lover usa
مورد شما رو با بعضی دوستان مطرح کردم. چون نظرات متناقض بود می خواستم در این تاپیک مطرح کنم که همه ی کاربرها نظر بدن. ولی تو این فاصله خودتون زحمتش رو کشیدید. نظر من اینه که با توجه به درست بودن سایر مشخصات ثبت نامی احتمالاً مشکلی در گرفتن ویزاتون پیش نخواهد آمد ولی در جریان باشید که روال کار KCC بررسی درستی یا نادرستی محتویات پرونده ها نیست. مثلاً اگر کسی اسم و مشخصات فرزندشو در ثبت نام اولیه درج نکرده باشه به احتمال قریب به یقین کیسش رد میشه و برگه قرمز می گیره ولی با این وجود KCC در این مورد اظهار نظری نمی کنه و تصمیم رو به عهده آفیسر در سفارتخونه مربوطه واگذار می کنه. اینه که افراد دارای این نوع نقص تا روز مصاحبه از سرنوشت کیسشون مطمئن نیستند و متاسفانه بعد از کلی هزینه و مراجعه به سفارت درخواستشون رد میشه. با همه ی این حرفها شما موردتون با چنین افرادی فرق داره و به نظر من مشکلی نخواهید داشت. امیدوارم اگر بقیه دوستان مورد مشابهی رو در سال های قبل دیدن بتونن اینجا راهنمایی بیشتری انجام بدن. موفق باشید و امیدوار. ارادتمند: سعید
ببینید، ایشون فرمودن "ننوشتن اسم بچه قریب به یقین کیسش رد میشه" منظورشون منماSad روشون نشد بگن nana2013WinkSad
ببنيد دوست من nana 2013
شانس يه چيزه، واقغيت هم يه چيز
واقعيت مشكل شما اينه كه تا به حال حتي يك مورد هم (راه رضاي خدا) از جنس اشتباه شما ويزا نگرفتن، كه سعيد جان هم به درستي، بهش اشاره ميكنه
اما واسه از دست ندادن شانس، شما ميتونيد مصاحبتون رو بريد با اين پيش فرض كه هر اتفاقي از جمله ريجكت شدن براي شما قوي هست (كه ضربه روحي چنداني متحمل نشديد و چيزي رو از دست رفته نبينيد) اگه هم انشالا موفق شديد كه همچنان دعاي خير ما بدرقه راهتونه دوست عزيزم
بله دوست عزیز کاملا درست می فرمایید. منم دیگه خودمو زدم به بیخیالی، ببینم قسمت چی میشهShy شاید 20 سال دیگه دوباره لاتاری برنده شدم!!
شماره کیس: 2013AS00007XXX
تاریخ رویت قبولی : May-05-2012
کنسولگری: آنکارا
تعداد افراد: سه نفر
تشکر کنندگان: گل نهال ، lover usa ، payam62 ، achi686 ، farshadsh
بچه ها جون سلام
من هنوز كارنت نشدم و صد در صد تو كارنتي هاي اين دوره هستم. به نظرتون ميشه الان ايميل بزنم سفارتم و به ايروان تغيير بدم؟؟؟
دوست ندارم برم تركيه Sad
(2012-12-09 ساعت 19:56)my2220 نوشته:  بچه ها جون سلام
من هنوز كارنت نشدم و صد در صد تو كارنتي هاي اين دوره هستم. به نظرتون ميشه الان ايميل بزنم سفارتم و به ايروان تغيير بدم؟؟؟
دوست ندارم برم تركيه Sad
my2220 جون سلام
شدن که میشه. ممکنه زمان مصاحبه ات عقب بیوفته فقطSad.
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، asal1907 ، farshadsh ، roeentan
(2012-12-09 ساعت 19:58)Saeedv13 نوشته:  
(2012-12-09 ساعت 19:56)my2220 نوشته:  بچه ها جون سلام
دوست ندارم برم تركيه Sad
my2220 جون سلام
شدن که میشه. ممکنه زمان مصاحبه ات عقب بیوفته فقطSad.
اتفاقا دوست دارم مصاحبم عقب بيافته چون زياد آمادگي ندارم. به نظرتون كاره درستي انجام ميدم اگه اينكارو بكنم؟؟؟؟
ميشه بگيد بايد چيكار كنم؟؟؟ ايميل بزنم به kcc متنش چي باشه؟؟؟
Sad
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، asal1907 ، rouzbehdarvishi ، farshadsh
(2012-12-09 ساعت 20:41)my2220 نوشته:  اتفاقا دوست دارم مصاحبم عقب بيافته چون زياد آمادگي ندارم. به نظرتون كاره درستي انجام ميدم اگه اينكارو بكنم؟؟؟؟
ميشه بگيد بايد چيكار كنم؟؟؟ ايميل بزنم به kcc متنش چي باشه؟؟؟
Sad
به نظر من نه. هر چی دیرتر برین مصاحبه مدت زمان کمتری برای کلیرنس خواهید داشت. اگر باز هم مایل به این کار هستید به پست دوست خوبمون امیر مهاجر در اینجا مراجعه کنید. موفق باشید.
تشکر کنندگان: asal1907 ، mohajer13 ، sayeh_m ، bayat_r ، payam62 ، maka2 ، گل نهال ، rouzbehdarvishi ، farshadsh ، my2220 ، ASALI ، roeentan
دوستان من کارنت شدم و توی ژانویه هم مصاحبه دارم... حالا آیا این سیستم جدید که میگند برای ما هم صادقه؟ یعنی ما باید بریم سایت ایروان و پسورد بگیریم برای دریافت پاسپورت؟ و ....
تشکر کنندگان: farshadsh ، lover usa ، peyman1355
(2012-12-09 ساعت 22:46)lover usa نوشته:  
(2012-12-09 ساعت 22:27)arta_namazi2000 نوشته:  دوستان من کارنت شدم و توی ژانویه هم مصاحبه دارم... حالا آیا این سیستم جدید که میگند برای ما هم صادقه؟ یعنی ما باید بریم سایت ایروان و پسورد بگیریم برای دریافت پاسپورت؟ و ....

دوستان لطفا يكي كمك كنه منم شرايطم همينجوريه
اين دقيقا همون سواليه كه از روز مطرح شدنش تو كف جوابش موندم Big Grin
این مطلب رو سایت سفارت ترکیه نقل کرده در مورد ایروان اگر در سایتشون مطلبی در این خصوص نگفتند پس احتمالا روال برای اونها مثل قبله.باز هم سایت ایروان رو برای آخرین اخبار چک کنید.
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: lover usa ، farshadsh ، peyman1355
ایمیل خودتون و جواب KCC رو بذارین ببینیم چی گفتن؟ تا حالا هر وقت کسی به KCC ایمیل زده خیلی عمومی جواب دادن و گفتن نمی تونن تو اطلاعات ثبت نام اولیه تغییری ایجاد کنن. شاید انشاءالله در مورد پرونده ی شما این روال عوض شده باشه.
[/quote]
من این متنو نوشتم و اونها هم پاسخ زیرش و دادن
Dear Sir or Madam:
On May .... 2012 my wife .... and I were very pleased to learn that our application for the 2013 Diversity Visa (Case Number: ......) was accepted.
However, after reviewing the instructions for processing our application to come to the United States, I realized unfortunately that when I prepared the lottery application that I mistakenly did not identify my (at the time) one year baby daughter in my application. This is the only child we have.
My daughter, (....), is now 2 years old. My name and my wife's name is provided on (.....)'s birth certificate as required by Iranian law. Also, by Iranian law, my daughter’s name was also added to my birth certificate after she was born.
With this letter I am begging that you overlook this obvious mistake that I made when my wife and ­I filled out the application and sincerely hope this unintentional mistake has no effect on the processing of our application to immigrate to the United States of America. My wife and I truly appreciate and are tremendously happy that our name had been selected among so many applicants. I am looking very much forward to immigrating to and starting our new life in the United State of America with my wife (.....) and daughter (.....) .
Best regards,
(...)
جواب
Family members not included on the initial entry may cause the case to be disqualified. Extenuating circumstances such as; you have beenmarried or had a child after the initial application submission may be acceptable. If you meet either of these circumstances a photocopy of the marriage and/or birth certificate, along with English translations, should be provided with the completed forms. If you need to obtain additional DS 230 Parts I & II forms, you may download them at: http://www.travel.state.gov/visa/frvi/fo..._1342.html.
A spouse and/or eligible children, unmarried and under the age 21 must have the above forms completed and returned before KCC can make the necessary adjustments to your case. KCC will accept this information via postal mail, email, or fax. Information received at KCC after interview scheduling will be forwarded to the Embassy or the applicant may carry this information with them to their interview appointment.

و یک بار دیگه هم:
Dear Sir or Madam
According to a telephone talk with you, about my daughter that after reviewing the instructions for processing our application to come to the United States, I realized unfortunately that when I prepared the lottery application that I mistakenly did not identify my (at the time) one year baby daughter in my application.
Then you said to me fill all of forms for my daughter and write a letter about my mistake, then send it to KCC, and I do that.
Is it required other documents to be sent before the interview?
Kind Regards;
...

جواب
Thank you for your inquiry.
The following should be sent to KCC to begin the processing of your case:
· DSP 122 completed for the principal applicant
· DS 230 Part I completed for all family members & principal applicant applying for a Diversity Visa
· DS 230 Part II completed for all family members & principal applicant applying for a Diversity Visa
·Two (2) passport size full face photograph for each family member & principal applicant applying for a Diversity Visa
To Download the forms, please check the website at http://travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html.
Below is a list of documents that must be presented at the time of interview. You are not required to provide documentation regarding matters that do not apply to you such as: deportation, marriage, or termination of marriage. However, if available in your country, police certificates are required for all visa applicants aged 16 years or older (even if you have never appeared in court or been imprisoned). Please contact your embassy to inquire about any post-specific requirements or if you have any questions.
که لیست مدارک مورد نظر رو نوشته بودن
--- تلفنی هم که گفتن یک نامه مبنی بر اشتباهتون به همراه مدارک 3 نفرتون برامون ارسال کنید.

یعنی واقعا نامردن اگه بهم ویزا ندن و منو الکی بکشونن تا اونجاSad
[/quote]
درود بر شما
من این پست را به تازگی خواندم البته بعضی از پاسخها را هم دیدم و قطعا تجربه کافی برای دادن نظری که شما را از وضعیت خودتان آگاه کنم ندارم ولی نظر شخصی خودم را میگم شاید کمک تان کنه . تا جاییکه میدانم صداقت در گفتار شما یکی از ارکان اصلی قضاوت در موردتان است شما باید طبق پاسخی که برایتان فرستاده اند برایشان فرمهای اصلاح شده را بفرستید و وقتی که وقت مصاحبه تان شد یکی از سئوالات اصلی آفیسرتان دراین باره است وباید با دلایل کافی آفیسر را قانع کنید که اشتباه شما سهوی بوده .یکی از دوستان محترم در پاسخ شما قسمتهایbe disqualified و ... را برایتان هایلایت کرده بود که البته شما به کلمه may قبلش هم حتما توجه کردید ممکنه کیس شمارا دیسکوالیفی کنه.پس کارهایتان را انجام بدید و خودتان را آماده مصاحبه کنید.امید لازمه زندگی است و این تنها یک اشتباه بدلیل عدم آشنایی به زبان انگلیسی میتواند باشد (که البته اشتباه کمی نیست چون در چندین مورد اطلاعاتتان را از شما خواسته اند)ولی بهر روی امیدتان را از دست ندهید و محکم برای مصاحبه بروید
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
دوستان سایت مهاجرسرا سلام، چند روز پیش درخواست خودم رو به همراه دلایل لازم برای تغییر محل مصاحبه از آنکارا به ایروان به KCC ارسال نمودم که پاسخشون خیلی جالب بود:

The information you provided will be included in your case file for review.
بالاخره نفهمیدیم تغییر میدن یا نه؟
موفق باشید.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
سلام لطفا این دو سوال مرا پاسخ دهید
1- در سفارت ارمنستان مصاحبه فارسی هست؟
2- اگر خانواده ام که ثبت نام کردم نخواند ویزا بگیرند و برای مصاحبه نیایند ، من خودم تنها می توانم بروم؟
3- من یک سرمایه گذاری 5 ساله به مبلغ 60 میلیون در بانک کردم و مدرک آنرا دارم و چهار سال از آن می گذره . آیا می توانم همین مدرک را ترجمه کنم و برای مسئله مالی ببرم؟
با تشکراز پاسخگویی شما
(2012-12-10 ساعت 10:50)b_argi نوشته:  دوستان سایت مهاجرسرا سلام، چند روز پیش درخواست خودم رو به همراه دلایل لازم برای تغییر محل مصاحبه از آنکارا به ایروان به KCC ارسال نمودم که پاسخشون خیلی جالب بود:

موفق باشید.

دوباره باهاشون تماس بگیر.. زنگ بزن
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

(2012-12-10 ساعت 11:41)asal1907 نوشته:  
(2012-12-10 ساعت 10:50)b_argi نوشته:  دوستان سایت مهاجرسرا سلام، چند روز پیش درخواست خودم رو به همراه دلایل لازم برای تغییر محل مصاحبه از آنکارا به ایروان به KCC ارسال نمودم که پاسخشون خیلی جالب بود:

موفق باشید.

دوباره باهاشون تماس بگیر.. زنگ بزن
حتما. در اولین فرصت. متشکرم و درود
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: asal1907 ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان