کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام به همه . من یک ماه قبل از این که در می قبول بشم یه ایمیل واسم اومد که شما قبول شدی . و تا الان هم که کارنت شدم همچنان از usagc green card service واسم ایمیل میاد و همش میگه sign up من لازم هست به این ایمیل ها پاسخ بدم یا علکی هست ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-12 ساعت 20:09)miladswat نوشته:  سلام به همه . من یک ماه قبل از این که در می قبول بشم یه ایمیل واسم اومد که شما قبول شدی . و تا الان هم که کارنت شدم همچنان از usagc green card service واسم ایمیل میاد و همش میگه sign up من لازم هست به این ایمیل ها پاسخ بدم یا علکی هست ؟

قطعا ایمیلهای کلاه برداری هست جون برای هیج کس ایمیلی از قبل نیومده و همه باوارد کردن کیس نامبر از قبولیشون مطلع شدن و بعدش هم با کارنت شدن روال کار ادامه پیدا کرده
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، farshadsh ، payampars ، amir82
(2012-12-12 ساعت 15:11)BEROLIN نوشته:  سلام دوستان عزیز کسی اطلاع کامل تری درباره این سیستم پستی جدید در آنکارا واینکه از کی اجرا میشه داره ؟ میشه لطفا برای اطلاع همگی در باره این موضوع هم صحبتی بشه ؟ این سیستم فقط برای آنکاراست یا ارمنستان هم شامل میشه ؟ تاریخ اجرای این سیستم از کی هست ؟ خیلی متشکرم از زحمات بچه های مهاجر سرا بخصوص پیشکسوتان وعضو های فعال .لطف می کنید راهنمایی کنید.
[/quot
چرا از بچه ها کسی جواب منونمیده لطفا جواب منو بدید .کمک مرسی ا

[quote='BEROLIN' pid='250218' dateline='1355328406']
[quote='BEROLIN' pid='250066' dateline='1355308875']
سلام دوستان عزیز کسی اطلاع کامل تری درباره این سیستم پستی جدید در آنکارا واینکه از کی اجرا میشه داره ؟ میشه لطفا برای اطلاع همگی در باره این موضوع هم صحبتی بشه ؟ این سیستم فقط برای آنکاراست یا ارمنستان هم شامل میشه ؟ تاریخ اجرای این سیستم از کی هست ؟ خیلی متشکرم از زحمات بچه های مهاجر سرا بخصوص پیشکسوتان وعضو های فعال .لطف می کنید راهنمایی کنید.
[/quot
چرا از بچه ها کسی جواب منونمیده لطفا جواب منو بدید .کمک مرسی ا

مامان سایه شما اطلاعی دارید؟
(2012-12-12 ساعت 20:20)lover usa نوشته:  دوستان ببخشيد
من يك ماه ديگه مصاحبه دارم و مجرد هم هستم
هم در فرم آنلاين و هم در فرم 230 وضعيت تاهلم رو مجرد اعلام كردم و كلا كي سي سي تا الان منو به‌درستي، مجرد ميشناسه
به نظر شما اگه الان عقد كنم و با همسر مربوطه بريم مصاحبه مشكل پيش مياد ؟
در ضمن من مشكل تاريخ تولد هم دارم كه با كي سي سي قبلا در ميون گذاشتم
پيشاپيش، ممنون از راهنمايي همه دوستان

شما که مصاحبت مشخص شده باید با سفارت مکاتبه کنی. برای همسرتون باید پرونده درست کنی وگر نه اصلا از در سفارت نمی تونن وارد بشن.
since 2012
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، farshadsh ، refiusa ، lover usa
(2012-12-12 ساعت 20:20)lover usa نوشته:  دوستان ببخشيد
هم در فرم آنلاين و هم در فرم 230 وضعيت تاهلم رو مجرد اعلام كردم و كلا كي سي سي تا الان منو به‌درستي، مجرد ميشناسه

به نظر من (نظر کاملا شخصی) شما عقد نکن و همینطوری برو و وایزاتو بگیر و بعدا برای میزا خانومت اقدام کن، چون اگه عقد کنی اونوقت باید آفیسر رو قانع کنی که این عقد بخاطر قبول شدن در لاتاری نبوده.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: asal1907 ، lover usa ، payampars ، گل نهال ، farshadsh ، mgolchin13
بچه ها از کسایی که سفارتشون رو تغییر دادن کسی بوده که مصاحبه رفته باشه؟
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
(2012-12-12 ساعت 23:07)miladswat نوشته:  من امروز شنیدم ............

به نظر من اصلاً پستت رو اشاعه نده چون این حقیقت نداره و باعث گمراهی همه میشه....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، enchantress_boy ، afs ، Saeedv13 ، sayeh_m ، farshadsh

لطقا" اگر کسی میداند بگوید چنانچه برنده اصلی مجبور باشد تنها برود افراد کیس او بعدا میتوانند طی اعتبار 6 ماهه ویزا یشان به او ملحق شوند ؟
آیا میتوان اعتبار ویزای اعضای دیگر را بیشتر کرد ؟
آیا برای فرزندان زیر 21 سال این امکان (افزایش اعتبار ویزا یا دریافت ویزای دیگر ، مثل تحصیلی یا کاری یا . . . ) تا رسیدن به سن تعیین شده ممکن است ؟
و کلا" اینکه اگر اعضای کیسی بخواهند به دلایل مختلف در مقاطع زمانی مختلف بروند آیا ممکن است و با چه شرایطی ؟؟ با تشــــــکـــــر فــراوان
در اولین سفر، همراهان کیس باید همراه برنده اصلی حاضر باشند
(2012-12-12 ساعت 23:31)mehdididam نوشته:  
لطقا" اگر کسی میداند بگوید چنانچه برنده اصلی مجبور باشد تنها برود افراد کیس او بعدا میتوانند طی اعتبار 6 ماهه ویزا یشان به او ملحق شوند ؟
آیا برای فرزندان زیر 21 سال این امکان (افزایش اعتبار ویزا یا دریافت ویزای دیگر ، مثل تحصیلی یا کاری یا . . . ) تا رسیدن به سن تعیین شده ممکن است ؟
و کلا" اینکه اگر اعضای کیسی بخواهند به دلایل مختلف در مقاطع زمانی مختلف بروند آیا ممکن است و با چه شرایطی ؟؟ با تشــــــکـــــر فــراوان
تشکر کنندگان: mehdididam ، nika ، farshadsh
(2012-12-12 ساعت 23:07)miladswat نوشته:  من امروز شنیدم که داخل مصاحبه که قبول میشیم دولت آمریکا هزینه سفرو میده و 20000 دلارم بهمون میده . کسی که میگفت اشنایانش 2 یا 3 ماه پیش رفتن و میگفت اینجوریه . کسی اطلاعی داره ؟

دوست عزیز از شما 330 دلار برای بررسی ویزا می گیرن ، اونوقت فکر می کنید پول بلیط به شما میدن؟؟!!
مصاحبه ، مسابقه جایزه دار نیست!Big Grin
since 2012
تشکر کنندگان: afs ، گل نهال ، lilac ، kasrafo ، nika ، farshadsh ، mgolchin13
(2012-12-12 ساعت 23:41)maka2 نوشته:  
(2012-12-12 ساعت 23:07)miladswat نوشته:  من امروز شنیدم که داخل مصاحبه که قبول میشیم دولت آمریکا هزینه سفرو میده و 20000 دلارم بهمون میده . کسی که میگفت اشنایانش 2 یا 3 ماه پیش رفتن و میگفت اینجوریه . کسی اطلاعی داره ؟

دوست عزیز از شما 330 دلار برای بررسی ویزا می گیرن ، اونوقت فکر می کنید پول بلیط به شما میدن؟؟!!
مصاحبه ، مسابقه جایزه دار نیست!Big Grin
من عذر خواهی میکنم من فقط شنیدم می خواستم سوال کنم .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: 3pideh ، farshadsh
دوستان عزیز اگر معافیت سربازی مربوط به خانواده شهدا باشد,افسر پرونده مشکل ایجاد میکند؟خواهش میکنم پیشکسوتها و با تجربه ها پاسخ دهند.مرسی
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2012-12-12 ساعت 23:31)mehdididam نوشته:  
سلام
منظورتون از رفتن اگر براي گفتن ويزا به(ارمنستان، انكاراو ...)هست كه تمام اعضاي كيس وبخصوص فرزندان زير٢١ براي مصاحبه بايد حضور داشته باشند. و اگر منظورتون سفر به امريكا هست كه برنده اصلي ميتواند در ان اعتبار ٦ ماهه ويزا اول به تنهايي سفر كند و بقيه اعضا هم در همان زمان اعتبار ٦ ماه بعدا به او ملحق شوند.در مورد افزايش اعتبار ويزا احتمالا با انجام دوباره مديكال ميسر است و قبول سفارت براي تمديد ويزا(٦ ماه).اميدوارم بخشي جوابتون رو داده باشم. بهتر هست در مورد پاس سفيد هم مطالعه كنيد.
تشکر کنندگان: گل نهال ، mehdididam ، farshadsh ، roeentan
(2012-12-12 ساعت 21:43)kavirr نوشته:  [quote='lover usa' pid='250214' dateline='1355327408']
دوستان ببخشيد

به نظر من (نظر کاملا شخصی) شما عقد نکن و همینطوری برو و وایزاتو بگیر و بعدا برای میزا خانومت اقدام کن، چون اگه عقد کنی اونوقت باید آفیسر رو قانع کنی که این عقد بخاطر قبول شدن در لاتاری نبوده.
[/quote
اگه ايشون اينكارو بكنن به نظرتون بعدش ممكن نيست آفيسر بفهمه كه تاريخ عقدش قبل از تاريخ مصاحبش بوده و از اينكه اطلاعي نداده خدايي نكرده براشون دردسرساز بشه؟؟
تشکر کنندگان: lover usa ، farshadsh
سلام ببخشید گفتین که اگر فرمارو دیر فرستاده باشین مصاحبه عقب میفته من برای ژانویه کارنت شدم و فرمام اول جون بهشون رسیده . و اول اگوست هم یه اصلاحیه داشت واسشون دوباره با ایمیل فرمارو فرستادم حالا به نظرتوم من مصاحبم عقب میوفته یا به موقع فرستادم ؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان