کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-12-23 ساعت 10:44)hasti_rara نوشته:  سلام دوستان عزیز
اگه عصبانی نمیشید من یه سوال تکراری بپرسم که دیگه نگران نباشم . ما هفته اول فوریه ارمنستان مصاحبه داریم . میگم دیگه لازم نیست برای ارمنستان 15 روز قبل تر مدارک رو بفرستیم ؟؟؟ نیازی نیست ؟؟؟ خیالمون راحت باشه ؟؟
ببخشید دیگه

آی از دست این خیال!
راحت باشه. با اطمینان لازم نیست و نیست ۱۵ روز قبل مدارک رو برای سفارت ارمنستان بفرستید.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: Tomas ، Saeedv13 ، bardia9 ، sayeh_m ، mohajer13 ، امیر مهاجر ، bayat_r ، ابی هانی ، roeentan ، iman63ir
لطفا زحمت بکشید و صفحات این سایت را مرور کنید این همه افرادی که به ارمنستان رفتند و سفرنامه نوشتند یا در قسمتهای دیگه مطالب را توضیح داده اند.بخدا نه تنها نیاز به پرسش بسیاری از سئوالات نیست بلکه بعدش خودتان هم میتوانید به دیگران کمک کنید.
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sayeh_m ، mohajer13 ، lilac ، kasrafo
دوست عزیز ممنون از پاسختون
آره میدونم سوالم تکراریه . ولی با توجه به مشکلی که ما داریم ( ننوشتن اسم فرزندمون در ثبت نام اولیه ) اینقدر فکرمون مشغوله و اینقدر نگرانیم که شاید باورتون نشه تمام صفحات مهاجرسرا رو کلمه به کلمه خوندیم ولی باز هم از نگرانیمون کم نمیشه و خیلی چیز ها رو فراموش می کنیم . بهر حال من قبلش عذر خواهی کردم . میترسم علاوه بر اون مشکل بزرگ خطایی دیگه ازمون سر بزنه . بهر حال ممنونم . یه کم ما رو هم درک کنید .
تشکر کنندگان: enchantress_boy ، Saeedv13 ، امیر مهاجر ، ensan ، roeentan ، mgolchin13 ، kiasina
(2012-12-23 ساعت 10:22)jazirehh نوشته:  ... ولی فکر کنید اگر روز مصاحبه فرمهای جدید و کامل رو همراه خودم داشته باشم بهتر نیست ؟
اصلاً به ما اجازه می دن که فرمهای اصلاح شده تحویلشون بدیم ؟
- گفتم که بستگی به بزرگی اشتباه و میزان خونسردیتون داره. اگر اشتباه تایپی کوچولو و یا چند روز جا به جایی در تاریخ دارین و آدم خونسردی هستین بی خیالش شین و همون روز مصاحبه درستشون کنین. اگر اشتباهتون به نظر خودتون بزرگ هستند و آدم حساس و جوشی هستین اول ایمیل بزنین به KCC و جریان رو بهشون بگین اگر گفتن فرم های آپدیت رو بفرستین این کار رو انجام بدین. بعد هم متن پاسخ KCC رو پرینت بگیرین و با خودتون ببرین.
- تا قبل از قسم خوردن باید به همه ی اشتباهات و گناهانتون اعتراف کنیدTongue. این گناهان رو شوخی کردمWink. سفارت آنکارا اصلاً یه مرحله اضافه کرده برای تصییح اشکالات فرم ها. ابوظبی و ایروان رو نمی دونم راستش ولی اگرم نداشته باشن به شما فرصت کافی می دن که همه چی رو درست کنید.
فکر کردین چه خبره؟ خدای نکرده دزد که نگرفتن. فکر کردین پلیس SWAT شون منتظره که پاتون بذارین اونجا از در و پنجره و روی سقف با این طناب هایی که از همه جا آویزون میشن بریزن رو کله تون؟؟Big Grin. نه داداش من. کل جریان مصاحبه شاید به 3 دقیقه هم نرسه. یه سلام و احوالپرسی بعد هم دو تا سئوال تکراری من باب خالی نبودن عریضه. منتهی اسم Interview که گذاشتن رو این مرحله همه فکر می کنن مثل مصاحبه های شغلی یا تحصیلی رایج در ایران 10-15 نفر میشینن دور تا دور میز و مثل ن.ک.ی.ر و منکر سئوالات مختلف و تخصصی می پرسن ازتBig Grin. به قول نمی دونم کی:
" گرچه شب تاریک است دل قوی دار سحر نزدیک است". دل قوی دارین که من تا آخرش باهاتونم. اصلاً اگر بخوام ولتون کنم نمی تونم. پای خودم این وسط گیرهBig Grin.
اینارو گفتم که استرس بیش از حد معمول نداشته باشین. من یکی رو می شناسم که پرونده ی پاک و سر راستی داشت ولی موقع مصاحبه اینقدر استرس داشت که آفیسر بهش شک کرده بود و برگه آبی داد دستش. شاید اگه تو اون 2 دقیقه با آرامش بیشتری رفتار می کرد یک ضرب گرفته بود. شاید.
سلام ... من یه سوالی داشتم در مورد مدارک تحصیلی... من دیپلمم از کار و دانش هست... و فوق دیپلمم هم از گرافیک دانشگاه علمی کاربردی ... ولی پیش دانشگاهی ندارم ... روز مصاحبه امکان داره به خاطره نداشتن پیش دانشگاهی بهم گیر بدن؟ ممنون میشم جواب بدین Smile
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: bardia9
دوستان چرا هیچکی به سفرنامه امارات سر نمیزنه؟؟؟؟؟5صفحه یشتر نداره هیچکسم نیست جواب بده.اگه میدونستم اینجوریه 100سال نمیزدم ابوظبی
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، kasrafo
(2012-12-23 ساعت 13:39)shiraz mamali نوشته:  دوستان چرا هیچکی به سفرنامه امارات سر نمیزنه؟؟؟؟؟5صفحه یشتر نداره هیچکسم نیست جواب بده.اگه میدونستم اینجوریه 100سال نمیزدم ابوظبی
اگر خوب بخوني تو همون ٥ صفحه جواب سوالاتتون هست Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، bardia9 ، afs ، lilac ، ابی هانی ، roeentan ، mgolchin13
دوستان اگه برگه آبی بگیریم همون روز بعد از مصاحبه میشه برگشت؟یعنی دیگه کاری نداریم دیگه؟برای گرفتن بلیت برگشت میخام فرضو رو برگه آبی بزارم نظرتون چیه؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، honestly2002
سلام دوستان عزیز، ممنون میشم جواب این سوالم رابدید.
این نرخ تبدیل به دلار که روی گواهی تمکن مالی باید زده بشه، توسط دارالترجمه است یا جای دیگه؟ بعد دلار آزاد حساب میکنند یا دولتی . . . کدومشه؟ پاسخ های ضد ونقیض زیاده !!
تشکر کنندگان:
با سلام
دوست عزیز ایشالله که یه ضرب بگیری. اگر بهت یه ضرب دادن، چند روز بعدش ویزا رو براتو صادر می کنن ، پس یه چند روزی بعد از مصاحبه اتون بلیطتون رو بگیرید . البته من نمی دونم کدوم سفارت هستید در مورد ابوظبی بین 4 تا 7 روز ویزا صادر میشه . ولی اگر برگه آبی گرفتید . می تونید فرداش برگردید و در صورت بودن پرواز چند ساعته بعدش هم می تونید برگردید . به امید موفقیت شما
C.N : 19XX, رویت قبولی :2می 2012، نفرات : 4 ،مصاحبه:ابوظبی ،1Nov. زمان کلیرنس:33 روز . دریافت ویزا :Big Grin مقصد: نیوهمپشایر
تشکر کنندگان: bardia9 ، گل نهال ، kasrafo ، roeentan ، mgolchin13 ، mhz_ir
آقا من چند تا پیام خصوصی از دیشب دارم که همه شون نشوندهنده استرس بیش از حد کاربرامون هستند. یه چیزی می خوام بهتون بگم راحتتون کنم:
یه کاربری تو سایتمون داریم که من به لحاظ اخلاقی مجاز نیستم آیدیشو بگم اینجا. ایشون روز مصاحبه تشریف بردن سفارت (با وجودی که با عضویت و فعالیت در مهاجرسرا از کم و کیف جریان مطلع بودن) از مدارک مورد نیاز سفارت برای مصاحبه شناسنامه، کارت معافیت از خدمت، دیپلم و پیش دانشگاهیش همراهش نبوده. بعد هم برگه آبی گرفته و قرار شده موقعی که برای ویزا برگشت مدارک رو همراه خودش بیاره. یعنی وقتی من اینو خوندم قیافه ام اینجوری شد:
[عکس: m1821.gif]
حالا نمیگم مثل این بنده خدا بی خیالی طی کنین همه چی درست میشه. ولی میگم سر اشتباهات کوچیک خودتون رو اذیت نکنین و استرس نداشته باشین. همیشه هم یادتون باشه که شما کاربرهای این سایت هستید که با خوندن تاپیک های مختلف اطلاعات کافی در مورد همه ی مراحل دارید. انگار که خودتون بارها این مراحل رو طی کردید. درصد زیادی از مهاجرین اصلاً عضو این سایت نیستن و تا روز مصاحبه از اشکالات کار خودشون بی اطلاع. ساده ترین راه مهاجرت برای شما فراهم شده پس با خونسردی و هشیاری مراحل رو دنبال کنین، برای این فرصت ها شکرگزار باشید و تا حد نرمال حساسیت به خرج بدین. نه کمتر و نه بیشتر.
(2012-12-23 ساعت 13:59)mhz_ir نوشته:  دوستان اگه برگه آبی بگیریم همون روز بعد از مصاحبه میشه برگشت؟یعنی دیگه کاری نداریم دیگه؟برای گرفتن بلیت برگشت میخام فرضو رو برگه آبی بزارم نظرتون چیه؟
با توجه به سفرنامه های دوستان که بعدش دیگه کاری ندارین برای موندن. به نظر من میشه برنامه رو اینطوری تنظیم کرد اما اگه به امید خدا یک ضرب گرفتین نهایتا ضرر بلیط رو هم میدین .فدای ویزا یک ضربBig Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، گل نهال
(2012-12-23 ساعت 14:07)myou نوشته:  سلام دوستان عزیز، ممنون میشم جواب این سوالم رابدید.
این نرخ تبدیل به دلار که روی گواهی تمکن مالی باید زده بشه، توسط دارالترجمه است یا جای دیگه؟ بعد دلار آزاد حساب میکنند یا دولتی . . . کدومشه؟ پاسخ های ضد ونقیض زیاده !!

سلام دوست عزیز

نرخ تبدیل رو خود بانک تو گواهی که به شما میده باید بزنه که هر دلار رو 1226 تومن حساب میکنه.
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ابی هانی ، bardia9 ، گل نهال ، myou
(2012-12-23 ساعت 11:51)Saeedv13 نوشته:  - تا قبل از قسم خوردن باید به همه ی گناهانتون اعتراف کنیدTongue.

اگر اینجوریه سعید جان شما صبح زود برو که تا عصری اعترافاتت تموم بشه Big Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2012-12-23 ساعت 14:26)Omid91 نوشته:  
(2012-12-23 ساعت 14:07)myou نوشته:  سلام دوستان عزیز، ممنون میشم جواب این سوالم رابدید.

سلام دوست عزیز

نرخ تبدیل رو خود بانک تو گواهی که به شما میده باید بزنه که هر دلار رو 1226 تومن حساب میکنه.
من صبح زنگ زدم بانک گفت که گواهی رو که میدن به ریال میدن نگفت که به دلار میدن .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: payampars ، myou

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان