کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-12-28 ساعت 18:50)alirezass نوشته:  آقا خلاصه ما باید کدام فایل رو بخونیم اونی که دو تا فرم داره باید پر کنیم یا اونی که یه فرم داره اگر زحمتی نیست فایل اصلی رو قرار بدهید برای دانلود باتشکر
شما از ٢٢ جولاي توي اين سايت هستين و متاسفانه ٨٩ سوال تكراري پرسيدين و حتي حاضر نيستين دو تا صفحه قبل تر از پستتون رو هم بخونين . بي زحمت سايت انكارا رو سرچ كنيد و فايل مورد نظرتون رو پيدا كنيد .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2012-12-28 ساعت 19:10)sayeh_m نوشته:  
(2012-12-28 ساعت 18:50)alirezass نوشته:  آقا خلاصه ما باید کدام فایل رو بخونیم اونی که دو تا فرم داره باید پر کنیم یا اونی که یه فرم داره اگر زحمتی نیست فایل اصلی رو قرار بدهید برای دانلود باتشکر
شما از ٢٢ جولاي توي اين سايت هستين و متاسفانه ٨٩ سوال تكراري پرسيدين و حتي حاضر نيستين دو تا صفحه قبل تر از پستتون رو هم بخونين . بي زحمت سايت انكارا رو سرچ كنيد و فايل مورد نظرتون رو پيدا كنيد .

ببخشید حق با شماست پیدا کردم حالا یه سوال دیگه من این رو جایی ندیدم
آیا لازم است CASE NUMBER خود را روی تمام مدارک ارسالی به سفارت آنکارا بنویسیم؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان:
(2012-12-28 ساعت 17:07)jazirehh نوشته:  
(2012-12-28 ساعت 14:42)mohajer13 نوشته:  
(2012-12-28 ساعت 14:28)jazirehh نوشته:  ممنونم مهاجر ١٣ عزيز،
از نظر شما حساب بانكهاي خصوصي فرقي با دولتي ها داره ؟
بانك ملي كه يه استعلام مي ده كه ادم تعجب مي كنه اينقدر ساده و مسخرست !!!...

البته بانك ملي نره برابري ريال و دلار رو مي نويسه !!!
كدوم بانك هستش كه اين نرخ رو درج نكنه ؟؟؟

بانکهای خصوصی سریعتر و راحتتر و به جورایی نامه اشون رسمی تره مثل سامان، پاسارگاد ، کار آفرین و...
...

من بانک های ملی، پارسیان و رفاه حساب جاری دارم ...
از 2 سال پیش هم یه حساب ارزی دارم تو بانک سامان ... می تونم ریال رو تبدیل کنم به دلار بریزم تو اون حساب ...
...

با اجازتون یک تجربه در مورد حساب ارزی عرض میکنم. دایی بنده 4 سال تو ژاپن بود (البته تو کارواش کار نمیکردا! استاد مهمان بود تو دانشگاه توکیو). مقدار زیادی ین با خودش آورد که سه سال پیش حدود 90 میلیون تومن میشد. چون هیچ صرافی اونا رو نخرید برد و گذاشت تو حساب ارزی در بزرگترین بانک کشور. پارسال که خواست پولش رو برداشت کنه بهش ین ندادند، ریال دادند به نرخ روزی که پول رو به حساب واریز کرده بود (نرخ دولتی!!!)
حالا دیگه تصمیم با خودتون.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
(2012-12-27 ساعت 14:44)tatoole نوشته:  دوستان اینجا کسی هست که یه ضرب گرفته و اسپانسر داشته؟
اسپانسر من خودش فقط امضاء کرده همسرش امضا نکرده... نقص مدرک میخورم؟
در ضمن بازنشسته هست و حساب بانکی هاشو تو فرم نوشته اما کپی اون حساباشو نفرستاده.... اینم نقص مدرکه؟؟؟؟؟
ببخشید تو تاپیک اسپانسر نپرسیدم چون تقریباً کسی اونجا نمیاد.

بچه ها حداقل یکی بگه کجای سایت در مورد همسر اسپانسر چیزی نوشته؟؟؟Sad
اعصاب من ریخته بهم سر این مسئله Sad کلی اسپانسرم چیز میز فرستاده و اینا اما زنش امضاء نکرده ! پرینتم نفرستاده Sad(( من دیگه الان اصن نمیتونم بهش بگم دوباره بفرست Sad چرا هیچکی اسپانسر نداشته اینجا Sad
2013AS32xx | Yerevan | Jan w4 | Visa : Day of interview
سفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh ، ramin_red
دوستان من فردا صبح می خوام مدارکم رو پست کنم خواهشا یکی بهم میگه در فرم یک صفحه ای آنکارا تو قسمت local mailing addres chi چی باید بنویسم؟
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان:
(2012-12-29 ساعت 01:27)الا نوشته:  دوستان من فردا صبح می خوام مدارکم رو پست کنم خواهشا یکی بهم میگه در فرم یک صفحه ای آنکارا تو قسمت local mailing addres chi چی باید بنویسم؟
سلام آدرس محل سکونت فعلیتون
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: enchantress_boy ، jazirehh ، farshadsh ، امیر مهاجر ، nooshshahnar
سلام دوستان
لطفا افراد باتجربه پاسخ دهند.با توجه تسریع در بی ارزش شدن پول ملی اگر دو سند ملک با خود برای مصاحبه ببریم چه مقدار پول نیاز است در حساب وجود داشته باشد.برای یک خانواده 4 نفره(دو بزرگسال و دو خردسال)
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان:
(2012-12-29 ساعت 08:41)sadfar نوشته:  سلام دوستان
لطفا افراد باتجربه پاسخ دهند.با توجه تسریع در بی ارزش شدن پول ملی اگر دو سند ملک با خود برای مصاحبه ببریم چه مقدار پول نیاز است در حساب وجود داشته باشد.برای یک خانواده 4 نفره(دو بزرگسال و دو خردسال)

حدود 32000 دلار، حدود 60 میلیون هم جور کنید میتونید با این پول هم برای خودتون و هم همسرتون نامه تمکن مالی بگیرید. سعی کنید تاریخ نامه ها در یک روز باشه.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: jazirehh ، bayat_r ، bardia9 ، rouzbehdarvishi ، گل نهال ، ramin_red ، sadfar ، nooshshahnar ، Saeedv13
(2012-12-29 ساعت 09:08)enchantress_boy نوشته:  

حدود 32000 دلار، حدود 60 میلیون هم جور کنید میتونید با این پول هم برای خودتون و هم همسرتون نامه تمکن مالی بگیرید. سعی کنید تاریخ نامه ها در یک روز باشه.

دوستان سفارت نرخ تبدیل ریال به دلار رو حتماً می دونه که الان چقدر شدید افت کرده ! فکر می کنین به نرخ برابری که بانک ها توی برگه تمکن مالی می نویسن اهمیتی می دن ، یا ما محاسباتمون رو بر اساس نرخ تبدیل ارز آزاد حساب کنیم ؟
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: sadfar
(2012-12-29 ساعت 09:31)jazirehh نوشته:  
(2012-12-29 ساعت 09:08)enchantress_boy نوشته:  

دوستان سفارت نرخ تبدیل ریال به دلار رو حتماً می دونه که الان چقدر شدید افت کرده ! فکر می کنین به نرخ برابری که بانک ها توی برگه تمکن مالی می نویسن اهمیتی می دن ، یا ما محاسباتمون رو بر اساس نرخ تبدیل ارز آزاد حساب کنیم ؟
فعلاً كه اهميتي به اين مسئله ندادن ، شما هم سخت نگيرين Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: bardia9 ، jazirehh ، bayat_r ، rouzbehdarvishi ، گل نهال ، ابی هانی ، sadfar ، Saeedv13
(2012-12-28 ساعت 14:28)jazirehh نوشته:  ممنونم مهاجر ١٣ عزيز،
از نظر شما حساب بانكهاي خصوصي فرقي با دولتي ها داره ؟
بانك ملي كه يه استعلام مي ده كه ادم تعجب مي كنه اينقدر ساده و مسخرست !!!
خلاصه خيلي خوب مي شه كه بدونيم كدوم بانك بهتره و سريعتر اين استعلام حساب رو مي ده ...

البته بانك ملي نرخ برابري ريال و دلار رو مي نويسه !!!
كدوم بانك هستش كه اين نرخ رو درج نكنه ؟؟؟

اگر نامه رو از بانک ملی گرفتید و خواستید محکم کاری کنید با همون نامه ای که از بانک گرفتین تشریف ببرید چهار راه ولی عصر کنار بانک ملی (سمت چپ بازار کامپیوتر رضا یعنی دقیقا بین بانک ملی و پاساژ) یه در هست روش نوشته شعبه امور مشتریان یا چنین چیزی برین خودتون پیداش میکنین, طبقه دوم گمونم بود من به یه خانمی دادم 2 دقیقه هم نشد برام یه مهر برجسته روش زد, از هرکی تو اون ساختمون بپرسین بهتون راهنمایی میکنه بگین نامه تمکن دارین و میخواین مهر برجسته روش بخوره.
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
سلام این نامه دوم که میاد تاریخ مصاحبه ای که توش زده امکان داره که تاریخش عوض بشه یا دیگه همونه ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: ramin_red ، farshadsh
دوستان من نمیدونستم که مدارک رو باید حداقل 15 روز قبل از مصاحبه بفرستم سفارت و تا تاریخ مصاحبه ام 16 روز مونده بلیط و هتلم رزرو کردم... حالا باید چی کار کنم؟!
میتونم با دی اچ ال بفرستم؟
مشکل اینجاست که دی اچ الم 5 6 روز طول میکشه...
به نظر شما من چیکار کنم؟!
کیس نامبر : 800
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-29 ساعت 13:38)mek نوشته:  دوستان من نمیدونستم که مدارک رو باید حداقل 15 روز قبل از مصاحبه بفرستم سفارت و تا تاریخ مصاحبه ام 16 روز مونده بلیط و هتلم رزرو کردم... حالا باید چی کار کنم؟!
سریع چک کن ببین آرامکس چند روزه میفرسته . نهایتا" با یکی از اینها مدارکت رو بفرست . مشکل حادی پیش نمیاد . این کار رو سریع انجام بده تا بعد بگم چیکار کنی Smile
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، bardia9 ، lilac ، ابی هانی ، amairmonre ، farshadsh ، roeentan ، Saeedv13
(2012-12-29 ساعت 13:38)mek نوشته:  دوستان من نمیدونستم که مدارک رو باید حداقل 15 روز قبل از مصاحبه بفرستم سفارت و تا تاریخ مصاحبه ام 16 روز مونده بلیط و هتلم رزرو کردم... حالا باید چی کار کنم؟!
سلام به نظر من هرچه سریعتر بفرستید.البته اینم بگم که زیاد استرس نداشته باشید،یکی از دوستان بود که اونم پست نکرده بود و مشکلی براشون پیش نیومد.ولی بازم هرچه سریعتر بفرستید.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: sayeh_m ، bardia9 ، lilac ، farshadsh ، roeentan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان