کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
آقا اگر کسی اطلاع از این فرم داره ممنون میشم کمک کنه : Form I -134
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: farshadsh
دوستان کسی مدارکشو با پست دولتی(اداره پست) فرستاده؟چون هم هزینش کمتره و هم ترکینگ داره!
اینجا نرخ خدمات پستی خارجه هوایی در سال 1391 هست.
(2013-01-11 ساعت 21:05)mhz_ir نوشته:  دوستان کسی مدارکشو با پست دولتی(اداره پست) فرستاده؟چون هم هزینش کمتره و هم ترکینگ داره!
اینجا نرخ خدمات پستی خارجه هوایی در سال 1391 هست.
من فرستادم با اداره پست.
مگه فرقی می کنه؟
ترک هم کردم مثل اینکه رفته بود انکارا دو سه روزه
هنوز ولی کامل تحویل نشده
البته اینی که من فرستادم از اداره پست دولتی بود ولی dhl بود 52500 شد
یکی دیگه هم داشت می گفت ارزون تر 35000 تومن ، که گفت 7 تا 10 روزه می رسه
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mhz_ir ، enchantress_boy ، asal1907 ، payampars ، farshadsh
(2012-12-22 ساعت 14:45)enchantress_boy نوشته:  
(2012-12-19 ساعت 22:05)Lucky RM نوشته:  بالاخره نامه دوم ما هم رسید ولی اسم پسرم تو لیست اعضای خانواده نبود ! احتمالاً بخاطر اینه که در زمان ثبت نام 21 سال و 4 ماهش بوده. لطفاً راهنمایی کنید اگه کیس مشابه این قبلاً هم اتفاق افتاده و اگر راه حلی میتونید پیشنهاد کنید.

متاسفانه کاریش نمیشه کرد و از طریق لاتاری ایشون نمیتونن همراهتون باشن. شما باید پسرتون رو از طرق دیگه ببرید. مثل تحصیلی یا از طریق خانوادگی.

دوستان عزیز مهاجرسرا
من متولد ماه مارس 1990 هستم و در هنگام ثبت نام، به عنوان زیر مجموعه کیس اصلی در سایت dvlottery.state.gov ثبت نام کردم، و اسمم رو سایت حذف نکرد!
حالا با توجه به نزدیک شدن زمان مصاحبه کیس ما، و اینکه ارسال بالا رو مشاهده کردم، فکر میکنم اسم من هم، چون در موقع ثبت نام لاتری، بیشتر از 21 سال داشتم حذف میشه

میخواستم بدونم کسی اطلاع دقیقی داره که متولدین چه تاریخی به بعد از نظر سایت لاتری Minor Child حساب میشن؟ مثلاً 3 نوامبر 1991 به بعد؟؟!

چرا سایت dvlottery باید با اشتباه به این بزرگی بکنه آخه؟؟

نظر شما چیه دوستان؟
2013AS59XX/دو نفر+من که بالای 21سال بودم و بهم ویزا ندادنCool/ابوظبی/W4آوریل
سلام دوستان
من کیس نامبرم را در / https://ceac.state.gov/CEAC چک کردم، میگه : Your search did not return any data. چهار تا صفر کیس نامبرم را هم حذف کرده بودم. کسی میدونه چرا این جوابو میده؟!!
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: farshadsh ، sam110
(2013-01-11 ساعت 22:33)sam110 نوشته:  
(2012-12-22 ساعت 14:45)enchantress_boy نوشته:  
(2012-12-19 ساعت 22:05)Lucky RM نوشته:  بالاخره نامه دوم ما هم رسید ولی اسم پسرم تو لیست اعضای خانواده نبود ! احتمالاً بخاطر اینه که در زمان ثبت نام 21 سال و 4 ماهش بوده. لطفاً راهنمایی کنید اگه کیس مشابه این قبلاً هم اتفاق افتاده و اگر راه حلی میتونید پیشنهاد کنید.

متاسفانه کاریش نمیشه کرد و از طریق لاتاری ایشون نمیتونن همراهتون باشن. شما باید پسرتون رو از طرق دیگه ببرید. مثل تحصیلی یا از طریق خانوادگی.

دوستان عزیز مهاجرسرا
من متولد ماه مارس 1990 هستم و در هنگام ثبت نام، به عنوان زیر مجموعه کیس اصلی در سایت dvlottery.state.gov ثبت نام کردم، و اسمم رو سایت حذف نکرد!
حالا با توجه به نزدیک شدن زمان مصاحبه کیس ما، و اینکه ارسال بالا رو مشاهده کردم، فکر میکنم اسم من هم، چون در موقع ثبت نام لاتری، بیشتر از 21 سال داشتم حذف میشه

میخواستم بدونم کسی اطلاع دقیقی داره که متولدین چه تاریخی به بعد از نظر سایت لاتری Minor Child حساب میشن؟ مثلاً 3 نوامبر 1991 به بعد؟؟!

چرا سایت dvlottery باید با اشتباه به این بزرگی بکنه آخه؟؟

نظر شما چیه دوستان؟
سلام دوست عزیز
من دقیقا نمیدونم ازنظر سایت لاتاری چه کسانی مینور چایلد هستند ولی یکی از دوستان مهاجرسرایی به نام شهلا 1346 همین مشکل را داشت، یعنی در نامه ی دوم ( نامه ی دعوت به مصاحبه ) اسم پسر بالای 21 سالش را جزء افرادی که باید در مصاحبه حاضر شوند نوشته بودند و بعدا یعنی 10 روز مونده به مصاحبه شان ایمیلی بهشون زدند و گفتند که ما اشتباه کرده ایم و شما پسر بالای 21 سالتونو نیارید برای مصاحبه.
هرچند امیدوارم شما را زیر 21 سال محاسبه کرده باشند و بتونید برید. موفق باشید.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: farshadsh ، sam110
(2013-01-11 ساعت 22:50)fariba_a نوشته:  سلام دوستان
من کیس نامبرم را در / https://ceac.state.gov/CEAC چک کردم، میگه : Your search did not return any data. چهار تا صفر کیس نامبرم را هم حذف کرده بودم. کسی میدونه چرا این جوابو میده؟!!

بیشتر کیس هایی که تاریخ مصاحبشون خیلی نزدیک شده نشون میده
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: payampars ، گل نهال ، farshadsh
سلام
من تازه وارد این سایت شدم و جز برندگان 2013 بودم. متاسفانه خیلی دیر دیدم که برنده شدم، توی اکتبر و البته فرم هارو همون موقع فرستادم. با شماره کیس : 52XX می خوام بدونم دقیقا کی باید وقت بگیرم برا سفارت. البته ویزا بولتن و هر هفته چک می کنم اما مطمئن نیستم که بخش درستی چک می کنم یا نه. می شه دقیق تر منو راهنمایی کنید.
ممنونم
تشکر کنندگان: farshadsh ، pooyash
(2013-01-12 ساعت 01:14)bahamin نوشته:  سلام
من تازه وارد این سایت شدم و جز برندگان 2013 بودم. متاسفانه خیلی دیر دیدم که برنده شدم، توی اکتبر و البته فرم هارو همون موقع فرستادم. با شماره کیس : 52XX می خوام بدونم دقیقا کی باید وقت بگیرم برا سفارت. البته ویزا بولتن و هر هفته چک می کنم اما مطمئن نیستم که بخش درستی چک می کنم یا نه. می شه دقیق تر منو راهنمایی کنید.
ممنونم

سلام دوست من.برنده شدنتون و ورود به مهاجرسرا رو از طرف همه مهاجرسرایی ها بهتون تبریک میگم.با این کیس احتمالا March کارنت بشین.برای چک کردن کارت شدن به این صفحه سر بزنید.بعد از اینکه کارنت شدین باید این صفحه که برای برنده شدن چک کردین رو نگاه کنید احتمالا بین یک تا دو هفته نامه دوم برای مشخص شدن زمان مصاحبتون به جای نامه اول آپدیت میشه.پس نتیجه اخلاقی اینه که وقت سفارت رو خودشون براتون تعیین می کنید.Big Grin
تشکر کنندگان: pr.kia ، bahamin ، گل نهال ، enchantress_boy ، farshadsh ، Soap McTavish ، payampars
(2013-01-12 ساعت 01:36)mhz_ir نوشته:  
(2013-01-12 ساعت 01:14)bahamin نوشته:  سلام
ممنونم

سلام دوست من.برنده شدنتون و ورود به مهاجرسرا رو از طرف همه مهاجرسرایی ها بهتون تبریک میگم.با این کیس احتمالا March کارنت بشین.برای چک کردن کارت شدن به این صفحه سر بزنید.بعد از اینکه کارنت شدین باید این صفحه که برای برنده شدن چک کردین رو نگاه کنید احتمالا بین یک تا دو هفته نامه دوم برای مشخص شدن زمان مصاحبتون به جای نامه اول آپدیت میشه.پس نتیجه اخلاقی اینه که وقت سفارت رو خودشون براتون تعیین می کنید.Big Grin
دوباره سلام و خیلی ممنونم از پاسخ سریعتون دوست عزیز Smile
من هر هفته این پیج و چک می کنم و با این حسابی که شما گفتی همون پارت B. DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY که خودم چک م کردم درست بوده دیگه. فقط از چه طریقی زمان و مکان سفارت و بهم خبر میدن؟ ایمیل یا پست؟
سلام دوستان اين كم شدن هزينه ويزا صحت داره؟
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
دوستان عزیز و در انتظار امیدوارم که خوب و خوش باشید...

چندتا سوال داشتم از حضور محترمتون Smile

۱) من هنوز کارنت نشدم ، چه موقع باید برای ثبت نام در usvisa-info.com اقدام کنم ؟

۲) برای ما که ویزای مهاجرتی هستیم ، باید هزینهٔ ویزا رو هم همینجا پرداخت کنیم یا مثل قبل در سفارت پرداخت میشود ؟

۳) این ثبت نام فقط برای معرفی دفتر پستی موجود در آنکارا هستش که پاسمون رو تحویل بگیریم ؟ یا برای چیز دیگه‌ای هم هست ؟

قبلاً سپاسگزارم از پاسختون و اگر سوالهایم تکراری بود من را عفو بفرمائید ، چون جوابهای ضّد و نقیضی دیدم ، اگر مدیران سایت محبت کنند و جواب صحیحی بدهند ، ممنون میشوم ، به امید روزهایی خوش برای همهٔ دوستان خوبم...
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
(2013-01-12 ساعت 06:20)rose_2000 نوشته:  دوستان عزیز و در انتظار امیدوارم که خوب و خوش باشید...

چندتا سوال داشتم از حضور محترمتون Smile

۱) من هنوز کارنت نشدم ، چه موقع باید برای ثبت نام در usvisa-info.com اقدام کنم ؟

۲) برای ما که ویزای مهاجرتی هستیم ، باید هزینهٔ ویزا رو هم همینجا پرداخت کنیم یا مثل قبل در سفارت پرداخت میشود ؟

۳) این ثبت نام فقط برای معرفی دفتر پستی موجود در آنکارا هستش که پاسمون رو تحویل بگیریم ؟ یا برای چیز دیگه‌ای هم هست ؟

قبلاً سپاسگزارم از پاسختون و اگر سوالهایم تکراری بود من را عفو بفرمائید ، چون جوابهای ضّد و نقیضی دیدم ، اگر مدیران سایت محبت کنند و جواب صحیحی بدهند ، ممنون میشوم ، به امید روزهایی خوش برای همهٔ دوستان خوبم...

1-هر وقت مطمئن شدید محل مصاحبتون کدوم کشوره.
2-در سفارت پرداخت میشه.
3-برای معرفی دفتر پستی برای دریافت پاسپورت و ویزا.
برای تعیین وقت برای سفارت برای بقیه ویزاها (چه مهاجرتی چه غیر مهاجرتی)، پرداخت هزینه سفارت و تغییر تاریخ مصاحبه هم هستش که فعلاً در باره ویزاهای گوناگونی این کارها رو نمیشه انجام داد.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh ، alirezass ، amir82 ، rose_2000
من دو روز هست که وقتی میخواهم وارد سایت www.dvlottery.state.gov/ESC بشوم و نامه دوم رو چک کنم وقتی اطلاعاتم رو وارد میکنم، همچین اروری میده :

The system is unable to process your request. Please try again later. ORA-12154: TNS:could not resolve the connect identifier specified

ظاهرا فقط من این مشکل رو دارم، کسی قبلا با این موضوع برخورد داشته ؟
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان: farshadsh ، Tomas ، Nightsky007 ، asal1907
(2013-01-12 ساعت 09:31)kavirr نوشته:  من دو روز هست که وقتی میخواهم وارد سایت www.dvlottery.state.gov/ESC بشوم و نامه دوم رو چک کنم وقتی اطلاعاتم رو وارد میکنم، همچین اروری میده :

The system is unable to process your request. Please try again later. ORA-12154: TNS:could not resolve the connect identifier specified

ظاهرا فقط من این مشکل رو دارم، کسی قبلا با این موضوع برخورد داشته ؟

من تازگیها چک نکردم ولی اونموقع که چک میکردیم هم بعضی وقتها اینجوری میشد گاها تا یک روز سایتشون جواب نمیداد
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
تشکر کنندگان: enchantress_boy ، Tomas ، r_ent ، kavirr ، گل نهال ، mgolchin13 ، afs ، امیر مهاجر ، ramin_red

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان