کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام به همه
میدونم حتما سوالم تکراریه .
مدارک کاملی که برای سفارت باید پست کنیم چیه؟
کیس نامبر:2013as3900.تاریخ مصاحبه:w2 feb. آنکارا مدت انتظار:70 روز
تشکر کنندگان:
(2013-01-10 ساعت 18:36)ali usa نوشته:  سلام به همه
میدونم حتما سوالم تکراریه .
مدارک کاملی که برای سفارت باید پست کنیم چیه؟

http://photos.state.gov/libraries/turkey...%20GSS.pdf
اینو بخون مراجعه کن به تاپیک ترجمه رسمی مدارک و ترجمه
سلام دوستان عکسی که در سفارت ازما میگیرند برای چی ازش استفاده میکنند ؟ایا برای گرین کارت یا پاسپورت استفاده میشود؟ ایا بعد از کلیر شدن و تحویل برگه ابی میشه عوضش کرد و عکس جدید تحویل داد؟لطفا دوستان مطلع جواب دهند (بخصوص دوستانیکه گرین کارت یا پاسپورتشون را گرفتند) سپاسگزارم
تشکر کنندگان: farshadsh ، گل نهال
آقا من که بنده اصلی هستم باید گواهی فوت پدرم رو با خود ببرم اگر باید ترجمه کنم چه مراحلی داره؟
باتشکر
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-01-10 ساعت 20:09)alirezass نوشته:  آقا من که بنده اصلی هستم باید گواهی فوت پدرم رو با خود ببرم اگر باید ترجمه کنم چه مراحلی داره؟
باتشکر

دوست عزیز
اولا خدا رحمتشون کنه.دوما گواهی فوت پدرتون رو برای چی میخواین ترجمه کنید؟ اصلا لازم به این کار نیست
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
دوستان عزیز و محترم یک سوال خیلی مهم دارم میخام بدونم چه کسانی کلیر نمیشوند آیا ممکنه بخاطر کار دولتی کسی رو رد بکنن یا نه تا حالا کسی این براش پیش اومده؟
تشکر کنندگان: ani_sheiton ، farshadsh
منم یه سوال دارم نامه اول لازمه جایی؟ من نامه اولمو گم کردم
تشکر کنندگان: lover usa ، farshadsh
(2013-01-10 ساعت 20:58)alireza_a نوشته:  دوستان عزیز و محترم یک سوال خیلی مهم دارم میخام بدونم چه کسانی کلیر نمیشوند آیا ممکنه بخاطر کار دولتی کسی رو رد بکنن یا نه تا حالا کسی این براش پیش اومده؟
علیرضا جان دلایل رجکتی زیاده اما مهمترینهاش نداشتن 2سال سابقه کاری یا 12 سال تحصیل یا محرز شدن دروغ در ثبت نام و...
اما کار دولتی رجکت نمیشه فقط کلیر میخورین که اونهم مشکلی نداره و بعد از چند هفته جوابش میاد.جای نگرانی نیستBig Grin
یعنی مثلا اگه کسی کارمند نیروی انتظامی یا سپاه باشه هم باز بهش ویزا میدن؟
تشکر کنندگان: bayat_r ، farshadsh
(2013-01-10 ساعت 23:38)alireza_a نوشته:  یعنی مثلا اگه کسی کارمند نیروی انتظامی یا سپاه باشه هم باز بهش ویزا میدن؟

کارمند نیروی انتظامی و سپاه بودن دلیل ردی و ندادن ویزا نیست.فقط ممکنه پروستون بیشتر طول بکشه.شغلهای حساستری هم بودن که تا حالا ویزاشون رو گرفتن و الان هم در بلاد کفرن
تشکر کنندگان: گل نهال ، alireza_a ، امیر مهاجر ، ani_sheiton ، farshadsh ، Hedieh20
(2013-01-10 ساعت 20:13)ابی هانی نوشته:  
(2013-01-10 ساعت 20:09)alirezass نوشته:  آقا من که بنده اصلی هستم باید گواهی فوت پدرم رو با خود ببرم اگر باید ترجمه کنم چه مراحلی داره؟
باتشکر

دوست عزیز
اولا خدا رحمتشون کنه.دوما گواهی فوت پدرتون رو برای چی میخواین ترجمه کنید؟ اصلا لازم به این کار نیست

با اجازه ابی عزیز
علیرضا جان ترجمه کن با خودت ببر ضرر نداره.....ببر
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: lover usa ، ابی هانی ، Saeedv13 ، alirezass ، farshadsh
(2013-01-10 ساعت 20:58)alireza_a نوشته:  دوستان عزیز و محترم یک سوال خیلی مهم دارم میخام بدونم چه کسانی کلیر نمیشوند آیا ممکنه بخاطر کار دولتی کسی رو رد بکنن یا نه تا حالا کسی این براش پیش اومده؟

نه عزیز جان دلیل نیست من کارم دولتی بود و تایید شدم
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ابی هانی ، farshadsh ، Hedieh20
(2013-01-10 ساعت 14:33)nana2013 نوشته:  سلام دوستان
خدارو شکر همه منو میشناسن، همونی که اسم دخترم و موقع ثبت نام ننوشتم!! دوتا سوال داشتم: اول اینکه آیا زمان مصاحبه، قبل از قسم خوردن این موضوع رو باید بهشون بگم (چون قبلا به کی سی سی ایمیل زدم و گفتم) یا اینکه اصلا نگم شاید یادشون رفته باشه!!Shy دوم اینکه من اون موقع که مدارک رو میفرستادم ، نوشته بودم که در حال دفاع از تز دکترام هستم و الان به سلامتی گرفتم. ایا این هم باید موقع مصاحبه بگم یا فقط نوشتنش توی فرمی که میخوام بفرستم کفایت می کنه؟
مرسی
مورد اول را حتما با مدارک بگو در مورد 2 داشتن یا نداشتن دکتری تاثیر نداره
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: lover usa ، farshadsh
باتشکر
(2013-01-10 ساعت 20:13)ابی هانی نوشته:  دوست عزیز
(2013-01-11 ساعت 11:15)lover usa نوشته:  با اجازه ابي جان و آقاي بيات عزيز
عليرضا جان، حتما ترجمه كن ببر، شايد به دردت بخوره
كار كه از محكم كاري عيب نميكنه
علیرضا
نظر من به مهندس بیات و "عاشق آمریکا" نزدیک تره. یکی از کاربرامون که آنکارا رفته بود مصاحبه و معافیت سربازیس به خاطر فوت پدرش بود سر این موضوع گیر کرده بود. یعنی آفیسر از نوع معافیش پرسیده بود و بعد گواهی فوت پدرش رو خواسته بود. اون بنده خدا هم همراهش نبرده بوده. برای احتیاط ترجمه کن ببر با خودت. مخصوصاً اگر مثل این دوستمون به خاطرش از سربازی معاف شدی. موفق باشی.
(2013-01-10 ساعت 20:03)samankhan1 نوشته:  سلام دوستان عکسی که در سفارت ازما میگیرند برای چی ازش استفاده میکنند ؟ایا برای گرین کارت یا پاسپورت استفاده میشود؟ ایا بعد از کلیر شدن و تحویل برگه ابی میشه عوضش کرد و عکس جدید تحویل داد؟لطفا دوستان مطلع جواب دهند (بخصوص دوستانیکه گرین کارت یا پاسپورتشون را گرفتند) سپاسگزارم

سامان خان عکس تو سفارت میدی برا گرین کارت هست. اگه منظورت از پاسپورت ، پاسپورت آمریکاست که 5 سال دیگه باید عکس بدی و به سفارت ربطی نداره.
یه عکس خوب بده که چون باید زیر 6 ماه هم بری دیگه همون عکس گرین کارتت بشه، ولی تو پورت ورودیت هم می تونی عکس بدی.
since 2012
تشکر کنندگان: گل نهال ، alirezass ، payampars ، samankhan1 ، mgolchin13 ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان