2013-01-12 ساعت 11:57
(2013-01-11 ساعت 23:01)fariba_a نوشته:(2013-01-11 ساعت 22:33)sam110 نوشته:سلام دوست عزیز(2012-12-22 ساعت 14:45)enchantress_boy نوشته:(2012-12-19 ساعت 22:05)Lucky RM نوشته: بالاخره نامه دوم ما هم رسید ولی اسم پسرم تو لیست اعضای خانواده نبود ! احتمالاً بخاطر اینه که در زمان ثبت نام 21 سال و 4 ماهش بوده. لطفاً راهنمایی کنید اگه کیس مشابه این قبلاً هم اتفاق افتاده و اگر راه حلی میتونید پیشنهاد کنید.
متاسفانه کاریش نمیشه کرد و از طریق لاتاری ایشون نمیتونن همراهتون باشن. شما باید پسرتون رو از طرق دیگه ببرید. مثل تحصیلی یا از طریق خانوادگی.
دوستان عزیز مهاجرسرا
من متولد ماه مارس 1990 هستم و در هنگام ثبت نام، به عنوان زیر مجموعه کیس اصلی در سایت dvlottery.state.gov ثبت نام کردم، و اسمم رو سایت حذف نکرد!
حالا با توجه به نزدیک شدن زمان مصاحبه کیس ما، و اینکه ارسال بالا رو مشاهده کردم، فکر میکنم اسم من هم، چون در موقع ثبت نام لاتری، بیشتر از 21 سال داشتم حذف میشه
میخواستم بدونم کسی اطلاع دقیقی داره که متولدین چه تاریخی به بعد از نظر سایت لاتری Minor Child حساب میشن؟ مثلاً 3 نوامبر 1991 به بعد؟؟!
چرا سایت dvlottery باید با اشتباه به این بزرگی بکنه آخه؟؟
نظر شما چیه دوستان؟
من دقیقا نمیدونم ازنظر سایت لاتاری چه کسانی مینور چایلد هستند ولی یکی از دوستان مهاجرسرایی به نام شهلا 1346 همین مشکل را داشت، یعنی در نامه ی دوم ( نامه ی دعوت به مصاحبه ) اسم پسر بالای 21 سالش را جزء افرادی که باید در مصاحبه حاضر شوند نوشته بودند و بعدا یعنی 10 روز مونده به مصاحبه شان ایمیلی بهشون زدند و گفتند که ما اشتباه کرده ایم و شما پسر بالای 21 سالتونو نیارید برای مصاحبه.
هرچند امیدوارم شما را زیر 21 سال محاسبه کرده باشند و بتونید برید. موفق باشید.
ضمن تشکر از پاسختون، یه مشکلی که من (همون شخص بالای 21 سال ) دارم اینه که الان دیگه یواش یواش مشمول به خدمت سربازی هم میشم!
برای معافیت تحصیلی گرفتن هم، پذیرش دارم که معاف بشم، ولی نمیدونم واقعاً هستم جزء مصاحبه شونده ها یا نه!!
به هر شکلی خواستم از KCC حرف بکشم که تایید بکنه کیس ما 3 نفر هست یا نه، جواب کلی دادن و نگفتن من رو هم قبول دارن جزء این کیس یا نه...
2013AS59XX/دو نفر+من که بالای 21سال بودم و بهم ویزا ندادن/ابوظبی/W4آوریل