موضوعها: 6
رتبه:
222
5 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
یکی از کاربرامون به یک مشکل بزرگ برخورد کرده و تو پیام خصوصی از من چاره جویی کرده. بهش قول دادم مشکلشو برای همه مطرح کنم و نظر شما رو هم جویا بشم. لطفاً هر راه حلی به نظرتون می رسه عنوان کنید که وقت خیلی کمی براش باقی مونده: این زیر متن پیام دوستمون هست:
"با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما آقا سعید
خانم من در لاتاری 2013 برنده شده اند یه بچه ی کوچیک هم داریم همه ی مدارکمون تکمیله ، همه ی فرمها رو فرستادیم و برای ... (هفته آخر) ژانویه در ایروان وقت مصاحبه داریم ولی متاسفانه امروز مطلع شدم که تا مهرماه سال آینده فقط من ممنوع الخروج هستم به خاطر شغلم که نظامی هستم در حالیکه از محل کارم هم استعفا داده ام تورو خدا بهم بگین باید چکار کنم همه ی امیدهامو نقش بر آب میبینم.
با سپاس فراوان"
بچه ها منتظر نظرات خوبتون هستیم. ارادتمند: سعید
موضوعها: 0
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
دوست عزیز شما نیاز به تاییده حفا دارید و منفک شدن روال کاریتون باید به اتمام رسیده باشه
اگر شهرستان هستید به یگان اصلیتون به استان یا سرپرستی منطقه برید
ماده 160 قانون گذرنامه هم یک نگاهی بکن 133 ایین دادرسی کیفری
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-14 ساعت 08:21)babak_1363 نوشته: (2013-01-14 ساعت 02:51)abas_kashan نوشته: دوست عزیز شما نیاز به تاییده حفا دارید و منفک شدن روال کاریتون باید به اتمام رسیده باشه
اگر شهرستان هستید به یگان اصلیتون به استان یا سرپرستی منطقه برید
ماده 160 قانون گذرنامه هم یک نگاهی بکن 133 ایین دادرسی کیفری
با سلام،
این دوستمون خیلی راجع به وضعیت نظامی بودنشون توضیح ندادن، و اینکه چرا ممنوع الخروج هستن؟ در نهادهای نظامی بسته به درجه فرد نظامی تسهیلاتی برای خروج از کشور هست که نیازمند طی مراحل خاصی هست و همونطور که دوستمونم گفتند تاییدیه های حفاظتی می خواد از یگان خدمتی، اما توصیه های من به این دوستمون:
1- وقت مصاحبه رو با توضیحات به سفارت عقب بندازید مثلاً اردیبهشت سال بعد.چون با اعلام به سفارت حساسیت کیس شما شاید افزایش پیدا کنه بنابراین زمان مناسب برای کلیر شدن احتمالی رو در اختیار خواهید داشت.
2- با توجه به درجه ی نظامی که دارین اقدام به انجام تمهیدات خروج از کشور کنید، بهترین راه برای شما دوست عزیز جهت خروج از کشور سفر زیارتی هست ، روی این سفر حساسیت کمه مخصوصاً برای افراد نظامی. در محل کارتون کسی نباید ذره ای راجع به برنامه شما بدونه!
3- پی گیری کارهای حفاظتی و انجام تمهیدات سفر، تو این مرحله خیلی خودتون رو مصر و پی گیر نشون ندیدن ، اگرهم صحبتی شد بیشتر بر جنبه های معنوی یک سفر زیارتی تاکید کنید.
امیدوارم به تمام آروزهاتون برسین
ارادتمند
دوست عزیز تا جایی که می دونم افراد نظامی بنا بر درجه ای که دارند چندین ماه بعد از استئفا و حتی بازنشستگی ممنوع الخروج هستن و تنها راه می تونه همون سفر زیارتی باشه.
بهترین راه حلی که در حال حاضر برای این دوست به نظر میرسه عقب انداختن وقت مصاحبه است
چون احتمال گرفتن پاسپورت ایشون برای هفته آخر ژانویه کمه.
و در نهایت راهی که دوستمون امیر مهاجر ارائه دادن مکاتبه با سفارت هست
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='ahmadi.k' pid='263145' dateline='1358162279']
با سلام،
من به موردی برخوردم که امیدوارم مشکلی برای مصاحبه ام پیش نیاره ، من برای تمکن مالی مبلغ 61 میلیون تومان برای 2 نفر حساب بانکی دارم و سند خونه رو هم دادم ترجمه ولی بعد از ترجمه متوجه شدم که در سند ،مالک قبلی برای اینکه مالیات کمتر بده ارزش ملک رو خیلی پایین زده و از شانس من در ترجمه این قسمت رو پر رنگ (بلد) کرده، حالا دوستان می خوام بدونم این ترجمه سند رو روز مصاحبه بدم یا نه؟در ضمن فرصت ارزش گذاری هم ندارم،عازم هستم..... با تشکر
[/quot
اونها ملاکشون برای تمکن مالی پول نقد شماست و شاید اصلا سند رو از شما نخوان
شما می تونین پولتون یک بار تو حساب خودتون بزارین و گواهی بگیرین ویکبار تو حساب همسرتون فکر کنم بهتر باشه
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان چطور میتونم لینک یه ارسال رو توی یه ارسال دیگه بذارم؟
ممنون
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-14 ساعت 16:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-14 ساعت 16:22 توسط usa lover.)
امکان این کارو هم ندارم ، به نظرتون به مشکل بر می خورم با این مبلغ یا شانسی هست این موضوع که بخوان گیر بدن؟ ممنون از همفکریتون.
[/quote]
اگر می تونستین بیشترش کنیدخیالتون راحت تر میشد مشکلی پیش نمیاد در هر صورت فقط اگر افسر نخواد قبول کنه نقص مدرک می زنه و می گه که میزان پولتون رو بیشتر کنید.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-14 ساعت 17:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-14 ساعت 17:51 توسط taba60.)
سلام ببخشید من ی سوال دارم خدمتتون اگه میشه راهنمایی کنید .توی نمی قبلی من یجا نوشته پست انجا نوشته مومبای بمبیی .مقی ثبتنام مسله اینکه جایی که
الان هستیدو زدم ایندیا .باد من از طریقه یکی از دوستامون که امریکا زنگ زدیم بهشون اطلاع دادیم حالا زمانه مصاحبه مشکلی به وجود نمیاد
سلام ببخشید من ی سوال دارم خدمتتون اگه میشه راهنمایی کنید .توی نامه قبولی من یجا نوشته پست اونجا نوشته مومبای بمبیی .موقع ثبتی نام مسله اینکه جایی که
الان هستیمو زدیم ایندیا .بعد من از طریقه یکی از دوستامون که امریکاست زنگ زدیم بهشون اطلاع دادیم حالا زمانه مصاحبه مشکلی به وجود نمیاد در صورتی که ما ایران زندگی میکنیم .وا تا حالا هند نرفتیمb.فقط تلفنی بهشون گفتیم .
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
نه ما sabte ناممونو دادیم کافی نت انجام داده اول.بعد که که قبول شدیم دیدیم جایی که نوشته پست جلوش زده مومبای /بمبیی .بدش دیدم همه کیسهای لاتاری .میرن یا به ترکیه یا به ابوظبی .بعد بهشون یکی از دوستانم که اونجاست به kcc زنگ زاد گفت ونام گفته بودن ok ما برسی میکنیم .چندین برام که زنگ زده بودیم به ما چیزی نگفتن .حالا ی کسی به من گفت بهشون ایمیل بزن بگو دوباره که زمانه مصاحبه به مشکل نخوری .الان نمیدونم باید چی و چجوری ایمیل بزنم اگه میشه راهنمایی کنید
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-14 ساعت 19:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-14 ساعت 19:04 توسط taba60.)
و اینکه نمیدونم چی براشون بشم متنش چی باشه شما میدونید
چرا کسی نمیگه .من منتظره م