2013-01-15 ساعت 21:13
(2013-01-15 ساعت 20:12)ایلیا8118 نوشته:(2013-01-15 ساعت 19:32)ابی هانی نوشته:سپاس بیکران . خیلی لطف کردید . من یک پسر 8 ساله دارم در این صورت بیشتر از دو روز قبل از مصاحبه باید امارات باشم ؟(2013-01-15 ساعت 18:38)ایلیا8118 نوشته: سلام و درود . گویا برای مصاحبه و انجام آزمایشات پزشکی در ابوظبی نیازی به گرفتن وقت از پزشک و همچنین ارسال مدارک به سفارت نیست . ممنون می شوم دوستانی که در ابوظبی مصاحبه داشته اند راهنمایی کنند . ضمنا حضور در دوبی 4 روز قبل از مصاحبه کافیست؟ (زمان مصاحبه یکشنبه اعلام شده ).
ایلیا جان برای دبی نیازی به ارسال مدارک نیست.فکر میکنم وقت باید بگیرین.به نظر من 4 روز اگه بچه کوچیک ندارین زیاده و فکر میکنم 2 روز قبل از مصاحبه کافی باشه.موفق باشید
دوست گرامی
در حالت کلی در امارات شما دو روز قبل از مصاحبه برای مدیکال حاضر باشید کفایت می کند.چه کوچک و چه بزرگ.من در ماه اکتبر با NMC دبی برای وقت گرفتن تماس گرفتم که به من گفتند نیازی به وقت گرفتن نیست و کافیست دو روز قبل از وقت مصاحبه اینجا باشی.شما هم بهتر است یک تماس تلفنی بگیرید و چک کنید.
نکته ای که شما باید تحقیق کنید اینست که با توجه به وقت مصاحبه شما در روز یکشنبه , تعطیلات رسمی امارات (جمعه و شنبه) شامل مدیکال شما میشود یا خیر؟
کلا یک تماس تلفنی با NMC یا هر مرکزی که برای مدیکال انتخاب میکنید خیالتان را راحت خواهد کرد.
موفق باشید
کیس نامبر : **11 2013AS / ورود به آمریکا : هفته دوم مارچ - Los Angeles
سفر نامه
سفر نامه