کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-15 ساعت 20:12)ایلیا8118 نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 19:32)ابی هانی نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 18:38)ایلیا8118 نوشته:  سلام و درود . گویا برای مصاحبه و انجام آزمایشات پزشکی در ابوظبی نیازی به گرفتن وقت از پزشک و همچنین ارسال مدارک به سفارت نیست . ممنون می شوم دوستانی که در ابوظبی مصاحبه داشته اند راهنمایی کنند . ضمنا حضور در دوبی 4 روز قبل از مصاحبه کافیست؟ (زمان مصاحبه یکشنبه اعلام شده ).

ایلیا جان برای دبی نیازی به ارسال مدارک نیست.فکر میکنم وقت باید بگیرین.به نظر من 4 روز اگه بچه کوچیک ندارین زیاده و فکر میکنم 2 روز قبل از مصاحبه کافی باشه.موفق باشید
سپاس بیکران . خیلی لطف کردید . من یک پسر 8 ساله دارم در این صورت بیشتر از دو روز قبل از مصاحبه باید امارات باشم ؟

دوست گرامی
در حالت کلی در امارات شما دو روز قبل از مصاحبه برای مدیکال حاضر باشید کفایت می کند.چه کوچک و چه بزرگ.من در ماه اکتبر با NMC دبی برای وقت گرفتن تماس گرفتم که به من گفتند نیازی به وقت گرفتن نیست و کافیست دو روز قبل از وقت مصاحبه اینجا باشی.شما هم بهتر است یک تماس تلفنی بگیرید و چک کنید.
نکته ای که شما باید تحقیق کنید اینست که با توجه به وقت مصاحبه شما در روز یکشنبه , تعطیلات رسمی امارات (جمعه و شنبه) شامل مدیکال شما میشود یا خیر؟
کلا یک تماس تلفنی با NMC یا هر مرکزی که برای مدیکال انتخاب میکنید خیالتان را راحت خواهد کرد.
موفق باشید
کیس نامبر : **11 2013AS / ورود به آمریکا : هفته دوم مارچ - Los Angeles
سفر نامه
تشکر کنندگان: ایلیا8118 ، farshadsh ، Tomas
(2013-01-15 ساعت 21:13)ALI_AGHA نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 20:12)ایلیا8118 نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 19:32)ابی هانی نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 18:38)ایلیا8118 نوشته:  سلام و درود . گویا برای مصاحبه و انجام آزمایشات پزشکی در ابوظبی نیازی به گرفتن وقت از پزشک و همچنین ارسال مدارک به سفارت نیست . ممنون می شوم دوستانی که در ابوظبی مصاحبه داشته اند راهنمایی کنند . ضمنا حضور در دوبی 4 روز قبل از مصاحبه کافیست؟ (زمان مصاحبه یکشنبه اعلام شده ).

ایلیا جان برای دبی نیازی به ارسال مدارک نیست.فکر میکنم وقت باید بگیرین.به نظر من 4 روز اگه بچه کوچیک ندارین زیاده و فکر میکنم 2 روز قبل از مصاحبه کافی باشه.موفق باشید
سپاس بیکران . خیلی لطف کردید . من یک پسر 8 ساله دارم در این صورت بیشتر از دو روز قبل از مصاحبه باید امارات باشم ؟

دوست گرامی
در حالت کلی در امارات شما دو روز قبل از مصاحبه برای مدیکال حاضر باشید کفایت می کند.چه کوچک و چه بزرگ.من در ماه اکتبر با NMC دبی برای وقت گرفتن تماس گرفتم که به من گفتند نیازی به وقت گرفتن نیست و کافیست دو روز قبل از وقت مصاحبه اینجا باشی.شما هم بهتر است یک تماس تلفنی بگیرید و چک کنید.
نکته ای که شما باید تحقیق کنید اینست که با توجه به وقت مصاحبه شما در روز یکشنبه , تعطیلات رسمی امارات (جمعه و شنبه) شامل مدیکال شما میشود یا خیر؟
کلا یک تماس تلفنی با NMC یا هر مرکزی که برای مدیکال انتخاب میکنید خیالتان را راحت خواهد کرد.
موفق باشید

درود بیکران و عرض تبریک بخاطر گرفتن ویزا. پاینده باشید .
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، payampars ، ALI_AGHA ، farshadsh ، Tomas
این عین متن سفارت:
Any individual who on or after February 1, 2013 receives an immigrant visa package from a United States consulate or embassy abroad (including Canada and Mexico) will pay the USCIS Immigrant Fee.
یعنی اگه یو پی اس پاکتمون رو روز جمعه، 1 فوریه بیاره باید 165 دلار بدیم؟؟؟
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، roeentan ، raham ، rezagh ، amir82 ، fire dragon ، lilac ، farshadsh ، pr.kia ، parsush ، Tomas ، ابی هانی
(2013-01-15 ساعت 23:05)r_ent نوشته:  این عین متن سفارت:
Any individual who on or after February 1, 2013 receives an immigrant visa package from a United States consulate or embassy abroad (including Canada and Mexico) will pay the USCIS Immigrant Fee.

روشا جان عجله کن دخترم. Tongue
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، roeentan ، raham ، r_ent ، rezagh ، amir82 ، sadeghi897 ، گل نهال ، farshadsh ، pr.kia ، Hedieh20 ، Tomas ، ابی هانی
(2013-01-15 ساعت 23:10)امیر مهاجر نوشته:  

ای بابا! باشه! Sad
آخه به مدیرم چی بگم؟
خیلی سخت مرخصی میده منم این روزا خیلی کار دارمSad
هفته بعد 3شنبه تعطیله، نبودنم کمتر به چشم میاد!
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: rezagh ، امیر مهاجر ، mdna ، amir82 ، sadeghi897 ، گل نهال ، lilac ، farshadsh ، Tomas ، ابی هانی
(2013-01-15 ساعت 23:17)r_ent نوشته:  

ای بابا! باشه! Sad
آخه به مدیرم چی بگم؟

به نظر من به دو دلیل سفر تو بنداز جلو و بیخیال این مدیررو ناظم و این حر فا بشو : Wink
یکی خوب 165 سبزی خوردن الان واسه خودش مبلغیه خدایی!!
دوما اگر خدایی نکرده بعد از 1فوریه بگیری خدایش درد سر چطور پرداخت کردن این پول خیلی زیاده... برای من که از همین الان شده استرس اضافه..

والا ...اصن یه وضییتی..Wink
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: r_ent ، گل نهال ، lilac ، farshadsh ، امیر مهاجر ، parsush ، Tomas ، ابی هانی
(2013-01-15 ساعت 23:17)r_ent نوشته:  

ای بابا! باشه! Sad
آخه به مدیرم چی بگم؟
جسارت نباشه ها
ولی به نظرم عجله به خرج نده چون ممکنه الان هم بری دیگه این اخری ها هست این 165 دلار بگیرین
یعنی شاید کسانی که یکی دو ماه پیش گرفتن هم باز بگیرن
یه جورایی باید این پول انگار بدیم همه مون می دونم شاید نظرم کارشناسی نباشه اما فکر می کنم این پول قراره بگیرن الانم بری شاید اونجا امریکا بگیرن ازت
165 دلار بین این هزینه هایی که همه ما الان می کنیم و در سه ماه ورود باید بکنیم شاید 5 درصد بشه شایدم کمتر
درضمن دادن این پول درد سر نداره موقع ورود و همون روزهای اول هم می تونی بدی من خودم جز اولین نفراتی بودم که از جریان این 165 دلار مطلع شدم صفحه اش اگر دقیق بخونی واریز کردن پول مشکلی نداره و درد سر ساز نیست.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: r_ent ، گل نهال ، farshadsh ، rezagh ، امیر مهاجر ، nora ، mgolchin13 ، Tomas ، parsush
ممنون دوستای خوبم از جواباتون Smile
آقای صادقی: مطمئن باشین از قبل 1 فوریه ای ها نمیگیرن. اونا کاراشون حساب و کتاب داره، مثلا پارسال که یهو 819 سبزی، شد 440 سبزی، دقیقاً از همون موقعی که اعلام کرده بودن به بعد اعمال شد!
@ همه: فکر کنم هفته دیگه برم! مجبور شدم برم Smile
ایششششششششششالا مدیرم همون هفته بره ماموریت خارجی!!!

من هم بهت همینو گفتم که
البته مطمئن نبودم ولی احتمالشو میدادم
من برای یکشنبه بلیط گرفتم و دارم میرم تو هم بهتره عجله کنی
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، rezagh ، امیر مهاجر ، lilac ، nora ، r_ent ، Tomas
دوستان یه سوال خیلی آبکی!!!خب نمیدونم والا...این ستاره های کاربران در چه صورتی تعدادشون میره بالا؟؟؟به زمان آنلاین بودنه یا رتبه یا ...؟؟؟؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: alirezass ، KOUROSHAVIN ، امیر مهاجر ، lilac ، rezagh ، Tomas
(2013-01-15 ساعت 23:48)گل نهال نوشته:  دوستان یه سوال خیلی آبکی!!!خب نمیدونم والا...این ستاره های کاربران در چه صورتی تعدادشون میره بالا؟؟؟به زمان آنلاین بودنه یا رتبه یا ...؟؟؟؟

هیچکدام.
به تعداد پستهایی که دارند. (البته پستهای عدم تأیید شده محاسبه نمیشن)
تشکر کنندگان: lilac ، rezagh ، گل نهال ، r_ent ، fire dragon ، enchantress_boy ، Tomas
دوستان این که گفته میشه 6 ما فرصت داریم گرین کارت رو فعال کنیم...این 6 ماه از کی شروع میشه ? از زمانی که ویزا میخوره تو پاسمون یا از زمانی که مصاحبه داشتیم؟
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-01-16 ساعت 00:19)mhr.714 نوشته:  دوستان این که گفته میشه 6 ما فرصت داریم گرین کارت رو فعال کنیم...این 6 ماه از کی شروع میشه ? از زمانی که ویزا میخوره تو پاسمون یا از زمانی که مصاحبه داشتیم؟
از زمان خوردن ویزا در پاس.
تشکر کنندگان: afs ، امیر مهاجر ، mhr.714 ، amairmonre ، farshadsh ، enchantress_boy ، payampars ، Tomas
سلام این فرمه که باید 15 روز قبل از مصاحبه اونجا باشه من چجوری باید پرش کنم ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: farshadsh ، payampars ، Tomas
(2013-01-16 ساعت 01:09)maryam.shz نوشته:  سلام دوستانه خوبم توروخدا یکی‌ به داده من برسه.من الان داشتم ایمیل چک می‌کردم که متوجه شدم که یه ایمیل از کی‌ سی‌ سی‌ داشتم به تاریکه ماه جولای که من الان دیدمش(آخه پسورد رو فراموش کرده بودم تا الان) مثل اینکه گفتن فرم ۲۳۰ ناقص هست ،من نیمه کامل ترجمه کردم ولی‌ الان از ترس خوابم نمیبره دستم به دامنتون تورو خدا اگه کسی‌ میدون به من بگه باید چیکار کنم؟{#emotions_dlg.cry}الان متنشو میزارم بخونید ببینید من باید چکار کنم.فقط توروخدا جواب بدین.نکنه منو رد بکنن؟؟
The DS-230 Part 1 you submitted for the principal applicant was incomplete. In order to continue processing your visa application the following information for the Principal Applicant must be completed and returned to Kentucky Consular Center. Please include your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY):

• DS-230 Part 1, signature date missing on page 2

صفحه دوم فرمت کنار امضا جایه تاریخ داره که ننوشتی
اگه فایلشو ذخیره کردی و داری، اون قسمت رو تکمیل کن، کلشو بفرست دوباره
تشکر کنندگان: گل نهال ، amairmonre ، farshadsh ، payampars ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان