کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-14 ساعت 18:23)taba60 نوشته:  نه ما sabte ناممونو دادیم کافی نت انجام داده اول.بعد که که قبول شدیم دیدیم جایی که نوشته پست جلوش زده مومبای /بمبیی .بدش دیدم همه کیسهای لاتاری .میرن یا به ترکیه یا به ابوظبی .بعد بهشون یکی از دوستانم که اونجاست به kcc زنگ زاد گفت ونام گفته بودن ok ما برسی میکنیم .چندین برام که زنگ زده بودیم به ما چیزی نگفتن .حالا ی کسی به من گفت بهشون ایمیل بزن بگو دوباره که زمانه مصاحبه به مشکل نخوری .الان نمیدونم باید چی و چجوری ایمیل بزنم اگه میشه راهنمایی کنید

صد در صد موقع ثبت نام برای شما از لیست کشورها کشور هند رو به اشتباه انتخاب کرده‌اند.
با توجه به اینکه کشور هندوستان و ایران توی لیست خیلی بهم نزدیک هستند این اشتباه پیش میاد.
هند از سهمیه آسیا استفاده میکنه و این احتمال وجود داره که از این اشتباه چشم پوشی کنند.
اما اگر کشور دیگری بود، مثل ترکیه، که از سهمیه اروپا استفاده میکنه به هیچ وجه قبول نمیکردند و کیستون رو رد میکردند.
در حال حاضر برای اطمینان باید با کی سی سی مکاتبه کنید. (اگر کارنت شدید با سفارت مربوطه) یا تلفن کنید.
تصور میکنم کیس شما ۶۰۰۰ باشه (تو امضاتون ۶xxxx). پس بهتره با کی سی سی در میون بگذارید و اگر اوکی دادند حتی میتونید محل سفارت رو تغییر بدید به ایروان، آنکارا یا ابوظبی. ممکنه قبول کنند.
(2013-01-14 ساعت 19:04)taba60 نوشته:  و اینکه نمیدونم چی براشون بشم متنش چی باشه شما میدونید

چرا کسی نمیگه .من منتظره م

همونطور که امیر جان به صورت کامل گفتند شما به KCC ایمیل بزنید و مکاتباتتون رو برای روز مصاحبه همراه داشته باشید
متن و آدرس ایمیل رو هم از این تاپیک میتونید پیدا کنید
نمونه مکاتبات با KCC

اینجا رو هم یه نگاه بندازید

اشتباه در زمان ثبت نام

احتمالا سرتون شلوغه ولی این موضوعیه که باید براش وقت بذارید
بنابراین کاملا با دقت بخونید
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
(2013-01-14 ساعت 19:12)sepid_a نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 22:35)miladswat نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 21:09)sepid_a نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 14:30)miladswat نوشته:  [quote='miladswat' pid='262585' dateline='1358058749']
سلام من از وقت ثبت نام یه اشتباه اسپلی داشتم البته به خود کی سی سی اطلاع دادم و گفتن وارد پرونده کردن الان که وقت دکتر گرفتم گفت که پرینت وقت مصاهبتو بیار و داخل اون فامیلم با همون اسپل اشتباه نوشته‌شده وقتی‌ میرم دکتر بهم گیر نمیده دکتر ؟
میشه جواب منو بدین ؟

سلام شما اون مکاتبه ای که داشتی با kcc پرینت بگیر همراهت باشه اگه نیاز بود نشونشون بده
منم همچین اشتباهی دارم ولی تو نامه دوم هم اشتباهه چون این نامه ها با اطلاعات اولیه موقع ثبت نام میاد نگران نباشید اون ایمیل ها رو با خودتون ببرید ایشالله که مشکلی پیش نمیاد فقط درستش رو بگید که دیگه دکتر اشتباه ننویسه

من اون ایمیل مکاتبه رو هر چی میگردم پیداش نمی کنم اگه نباشه مشکل داره ؟
والا نمیدونم اشتباه در چه حدی هست اگه خیلی کوچیکه که اصولا نباید مشکلی پیش بیاد و ایشالله که پیش نمیاد
تو ایمیلات search کن اKCCDV@state.gov هرجا باشه پیداش میکنه امیدوارم فقط پاک نکرده باشی به trash یه نگاهی بنداز
نگران نباشین ایشالله هیچ مشکلی پیش نمیاد Rolleyes
اشتباهم در حد دو حرفه و اون ایمیلی که براشون فرستادم و گفتم که یه اشتباه اسپلی دارم و اونا بهم گفتن که باید یه بار دیگه فرمهارو بفرستی رو دارم ولی اون که فرمهارو با ایمیل فرستادم و اونا گفتن که اطلاعاتو وارد پرونده کردیم رو ندارم همون کفایت میکنه ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: farshadsh ، sadeghi897 ، Tomas
(2013-01-14 ساعت 20:12)fire dragon نوشته:  
(2013-01-14 ساعت 19:04)taba60 نوشته:  و اینکه نمیدونم چی براشون بشم متنش چی باشه شما میدونید

چرا کسی نمیگه .من منتظره م

همونطور که امیر جان به صورت کامل گفتند شما به KCC ایمیل بزنید و مکاتباتتون رو برای روز مصاحبه همراه داشته باشید
متن و آدرس ایمیل رو هم از این تاپیک میتونید پیدا کنید
نمونه مکاتبات با KCC

اینجا رو هم یه نگاه بندازید

اشتباه در زمان ثبت نام
akhe bebakhshid man forme 230 122 ferestadam zafda, ankara .zang zada m goftan hamon ankara mosahebe mishim
احتمالا سرتون شلوغه ولی این موضوعیه که باید براش وقت بذارید
بنابراین کاملا با دقت بخونید
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

تشکر کنندگان: Tomas
با عرض سلام خدمت شما من میخواستم بدونم که من بعداز برنده شدن در لاتاری مورد ازدواج برام پیش اومده می خوام بدونم تاچه زمانی من باید اطلاعات جدید رو برای سفارت بفرستم؟یا اصلآ باید ایمیل بزنم براشون و اسن که چه مدارکی رو باید براشون بفرستیم؟فقط من خیلی نگرانم که نتونم با همسرم برم در ضمن case number من بین 8000تا 9000 هست
از مدیران محترم خواهشمندم جواب سوالات مرابدهند
(2013-01-14 ساعت 20:05)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-01-14 ساعت 18:23)taba60 نوشته:  نه ما sabte ناممونو دادیم کافی نت انجام داده اول.بعد که که قبول شدیم دیدیم جایی که نوشته پست جلوش زده مومبای /بمبیی .بدش دیدم همه کیسهای لاتاری .میرن یا به ترکیه یا به ابوظبی .بعد بهشون یکی از دوستانم که اونجاست به kcc زنگ زاد گفت ونام گفته بودن ok ما برسی میکنیم .چندین برام که زنگ زده بودیم به ما چیزی نگفتن .حالا ی کسی به من گفت بهشون ایمیل بزن بگو دوباره که زمانه مصاحبه به مشکل نخوری .الان نمیدونم باید چی و چجوری ایمیل بزنم اگه میشه راهنمایی کنید

صد در صد موقع ثبت نام برای شما از لیست کشورها کشور هند رو به اشتباه انتخاب کرده‌اند.
با توجه به اینکه کشور هندوستان و ایران توی لیست خیلی بهم نزدیک هستند این اشتباه پیش میاد.
هند از سهمیه آسیا استفاده میکنه و این احتمال وجود داره که از این اشتباه چشم پوشی کنند.
اما اگر کشور دیگری بود، مثل ترکیه، که از سهمیه اروپا استفاده میکنه به هیچ وجه قبول نمیکردند و کیستون رو رد میکردند.
در حال حاضر برای اطمینان باید با کی سی سی مکاتبه کنید. (اگر کارنت شدید با سفارت مربوطه) یا تلفن کنید.
تصور میکنم کیس شما ۶۰۰۰ باشه (تو امضاتون ۶xxxx). پس بهتره با کی سی سی در میون بگذارید و اگر اوکی دادند حتی میتونید محل سفارت رو تغییر بدید به ایروان، آنکارا یا ابوظبی. ممکنه قبول کنند.
البته کشور هند چند سالی هستش که در لاتاری سهمیه ای نداره و اگه ایشون هند رو به عنوان کشور تولدش زده بودن اصلاً در لاتاری برنده نمیشدن. کسی که برای این بنده خدا ثبت نام کرده سوال Country Where You Live Today رو India زده. به خاطر همین Post شما هند شده. شما اگه تو همون نامه Foreign State of Chargeability ایران باشه مشکلی بوجود نمیاد و به نظر من با یک ایمیل میتونید کشور مصاحبتون رو از هند به امارات، ترکیه و یا ارمنستان تغییر بدین.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: mehdiii ، afs ، lilac ، sadeghi897 ، امیر مهاجر ، amir82 ، saeed_gh ، Saeedv13 ، Tomas ، ابی هانی ، rezagh ، roeentan
(2013-01-14 ساعت 22:05)miladswat نوشته:  
(2013-01-14 ساعت 19:12)sepid_a نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 22:35)miladswat نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 21:09)sepid_a نوشته:  
(2013-01-13 ساعت 14:30)miladswat نوشته:  [quote='miladswat' pid='262585' dateline='1358058749']
سلام من از وقت ثبت نام یه اشتباه اسپلی داشتم البته به خود کی سی سی اطلاع دادم و گفتن وارد پرونده کردن الان که وقت دکتر گرفتم گفت که پرینت وقت مصاهبتو بیار و داخل اون فامیلم با همون اسپل اشتباه نوشته‌شده وقتی‌ میرم دکتر بهم گیر نمیده دکتر ؟
میشه جواب منو بدین ؟

سلام شما اون مکاتبه ای که داشتی با kcc پرینت بگیر همراهت باشه اگه نیاز بود نشونشون بده
منم همچین اشتباهی دارم ولی تو نامه دوم هم اشتباهه چون این نامه ها با اطلاعات اولیه موقع ثبت نام میاد نگران نباشید اون ایمیل ها رو با خودتون ببرید ایشالله که مشکلی پیش نمیاد فقط درستش رو بگید که دیگه دکتر اشتباه ننویسه

من اون ایمیل مکاتبه رو هر چی میگردم پیداش نمی کنم اگه نباشه مشکل داره ؟
والا نمیدونم اشتباه در چه حدی هست اگه خیلی کوچیکه که اصولا نباید مشکلی پیش بیاد و ایشالله که پیش نمیاد
تو ایمیلات search کن اKCCDV@state.gov هرجا باشه پیداش میکنه امیدوارم فقط پاک نکرده باشی به trash یه نگاهی بنداز
نگران نباشین ایشالله هیچ مشکلی پیش نمیاد Rolleyes
اشتباهم در حد دو حرفه و اون ایمیلی که براشون فرستادم و گفتم که یه اشتباه اسپلی دارم و اونا بهم گفتن که باید یه بار دیگه فرمهارو بفرستی رو دارم ولی اون که فرمهارو با ایمیل فرستادم و اونا گفتن که اطلاعاتو وارد پرونده کردیم رو ندارم همون کفایت میکنه ؟
نگران نباشید اولا که ایشالله اصلا دکتر نمیپرسه تازه همین هم کافیه به هر حال شما به kcc اطلاع دادین دیگه دکتر نباید گیر بده
تشکر کنندگان: گل نهال ، payampars ، saeed_gh ، Tomas
سلام .نظرتون در مورد این جمله چیه؟ چون جایی‌ که مادرم درس خونده جزو این کشورها می‌شه:
Police certificates from these countries are available only to persons
physically present in the country who apply in person

و یه سوال دیگه هم داشتم: از جمله مدارکی که باید بفرستیم ترکیه بعد از کارنت شدن، غیر از مدارک دیگه فقط همون یه فرم تو پی‌دی‌اف هست ک باید پر بشه و آیا باید جوابها رو تایپ کنیم و بعد پرینت بگیریم یا با خودکار پرش کنیم

سپاسگزارم
(2013-01-15 ساعت 13:55)natasha نوشته:  سلام .نظرتون در مورد این جمله چیه؟ چون جایی‌ که مادرم درس خونده جزو این کشورها می‌شه:
Police certificates from these countries are available only to persons
physically present in the country who apply in person

و یه سوال دیگه هم داشتم: از جمله مدارکی که باید بفرستیم ترکیه بعد از کارنت شدن، غیر از مدارک دیگه فقط همون یه فرم تو پی‌دی‌اف هست ک باید پر بشه و آیا باید جوابها رو تایپ کنیم و بعد پرینت بگیریم یا با خودکار پرش کنیم

سپاسگزارم

یعنی گواهی عدم سوء پیشینه از کشورهای زیر فقط از طریق حضور فیزیکی اون فرد در اون کشور موجوده ( یعنی خودتون باید برید به کشورهایی که گفته و شخصاً گواهی عدم سوء پیشینه دریافت کنید)

فرقی نمیکنه، فقط خوانا باشه.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، گل نهال ، lilac ، payampars ، natasha ، Tomas ، Soap McTavish
(2013-01-15 ساعت 12:29)mahsa1 نوشته:  با عرض سلام خدمت شما من میخواستم بدونم که من بعداز برنده شدن در لاتاری مورد ازدواج برام پیش اومده می خوام بدونم تاچه زمانی من باید اطلاعات جدید رو برای سفارت بفرستم؟یا اصلآ باید ایمیل بزنم براشون و اسن که چه مدارکی رو باید براشون بفرستیم؟فقط من خیلی نگرانم که نتونم با همسرم برم در ضمن case number من بین 8000تا 9000 هست
از مدیران محترم خواهشمندم جواب سوالات مرابدهند

فقط در صورتیکه عقد کردید (ازدواج رسمی) باید فرمهایی رو که فرستادید به کی سی سی یکبار دیگه بفرستید. در فرمهای خودتون اسم همسرتون رو اضافه کنید و برای همسرتون هم فرم ds-230 رو پر کنید و به همراه عکس ارسال کنید کی سی سی. ترجیحا ایمیل کنید که هم مطمئن‌تره و هم در لحظه بدستشون میرسه و فقط باید منتظر باشید تا رسیدنش رو اطلاع بدن بهتون. هر چه زودتر این کارو بکنید.
روز مصاحبه حتما چند عکس چاپ شده از مراسم عقد یا عروسی همراهتون باشه. چون ممکنه آفیسر ازتون بخواد.
سلام دوستان ، من یه سوال دارم، من باید عکس جدید با خودم ببرم یا می تونم از همون عکس هایی که برای ارسال فرم هام فرستادم با خودم ببرم؟هیچ تغییری هم نکردم!!!
(2013-01-15 ساعت 15:44)ahmadi.k نوشته:  سلام دوستان ، من یه سوال دارم، من باید عکس جدید با خودم ببرم یا می تونم از همون عکس هایی که برای ارسال فرم هام فرستادم با خودم ببرم؟هیچ تغییری هم نکردم!!!
عکس جدید ببرین بهتره چون یکی از کسانیکه جدیدا مصاحبه رفته از بچه اشون عکس جدید خواستن. به هر حال کار از محکم کاری عیب نمی کنه
5-6 تومن اینجا هزینه کنید بهتره تا اونجا دلاری هزینه کنید
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: گل نهال ، payampars ، Judy Abbott 13 ، amir82 ، Tomas ، roeentan
سلام و درود . گویا برای مصاحبه و انجام آزمایشات پزشکی در ابوظبی نیازی به گرفتن وقت از پزشک و همچنین ارسال مدارک به سفارت نیست . ممنون می شوم دوستانی که در ابوظبی مصاحبه داشته اند راهنمایی کنند . ضمنا حضور در دوبی 4 روز قبل از مصاحبه کافیست؟ (زمان مصاحبه یکشنبه اعلام شده ).
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، Tomas
(2013-01-15 ساعت 18:38)ایلیا8118 نوشته:  سلام و درود . گویا برای مصاحبه و انجام آزمایشات پزشکی در ابوظبی نیازی به گرفتن وقت از پزشک و همچنین ارسال مدارک به سفارت نیست . ممنون می شوم دوستانی که در ابوظبی مصاحبه داشته اند راهنمایی کنند . ضمنا حضور در دوبی 4 روز قبل از مصاحبه کافیست؟ (زمان مصاحبه یکشنبه اعلام شده ).

ایلیا جان برای دبی نیازی به ارسال مدارک نیست.فکر میکنم وقت باید بگیرین.به نظر من 4 روز اگه بچه کوچیک ندارین زیاده و فکر میکنم 2 روز قبل از مصاحبه کافی باشه.موفق باشید
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: payampars ، farshadsh ، enchantress_boy ، Tomas ، ایلیا8118
(2013-01-15 ساعت 19:32)ابی هانی نوشته:  
(2013-01-15 ساعت 18:38)ایلیا8118 نوشته:  سلام و درود . گویا برای مصاحبه و انجام آزمایشات پزشکی در ابوظبی نیازی به گرفتن وقت از پزشک و همچنین ارسال مدارک به سفارت نیست . ممنون می شوم دوستانی که در ابوظبی مصاحبه داشته اند راهنمایی کنند . ضمنا حضور در دوبی 4 روز قبل از مصاحبه کافیست؟ (زمان مصاحبه یکشنبه اعلام شده ).

ایلیا جان برای دبی نیازی به ارسال مدارک نیست.فکر میکنم وقت باید بگیرین.به نظر من 4 روز اگه بچه کوچیک ندارین زیاده و فکر میکنم 2 روز قبل از مصاحبه کافی باشه.موفق باشید

سپاس بیکران . خیلی لطف کردید . من یک پسر 8 ساله دارم در این صورت بیشتر از دو روز قبل از مصاحبه باید امارات باشم ؟
بیا که فرصتِ باقی ز دست نگذاریم ، که عمرِ بی سروپا با شتاب می گذرد...
کیس :**16/ابوظبی/مصاحبه2w مارچ/3 نفر/کلیرنس 36 روزه Smile- ورود به sfo/ca:می2013
تشکر کنندگان: ALI_AGHA ، farshadsh ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان