موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مدارک من رسید آنکارا و تو سایت تی ان تی زده که نگهبان تحویل گرفته (signed by security)، اوکیه دیگه؟ ماله همه رو همون نگهبان تحویل می گیره؟؟
كيس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: هفته سوم فوریه
دریافت ویزا: یک ضرب
لینک سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-29 ساعت 16:07)sepid_a نوشته: (2013-01-28 ساعت 21:36)seti-n نوشته: (2013-01-28 ساعت 20:07)sepid_a نوشته: (2013-01-28 ساعت 16:05)seti-n نوشته: دوستان سلام یه سوال داشتم من رفتم توی سایت CEAC ما 3 نفریم کنار کیس بابام و مامانم زده ready اما کنار کیس من اینو Application Receipt Pending نوشته می خواستم بدونم مفهوم این عبارت چیه؟راستی ما هفته چهارم فوریه مصاحبه داریم.
میشه بدونم شما چند سالتونه,؟
21 سالمه.البته تازه 21 سالم شده.
آره واسه همینه , چون واسه 21 ساله ها این رو مینویسه ,
اگه پسرین احتمالا ازتون تعهد بگیرن که تا موقع رفتن ازدواج نکین و اونجا سربازی برین و از این حرفا اگه هم دخترین شاید تعهد بگیرن که نباید ازدواج کنین ,نمیدونما این نظر منه ,من فکر میکنم به خاطر 21 سال بودنه
تونامه دوم اسمتون هست دیگه ؟
اره تو نامه دوم اسمم اومده.مرسی خیالم راحت شد.
شماره کیس:***2013AS00003
تاریخ رویت قبولی:2می
کنسولگری:انکارا
تعداد افراد منظور در کیس :3
ارسال فرمهای سری اول:29می
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:55000+20000=75000
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
بچه ها
می شه من در پاسپورت امضای خارجی بکنم و اونجا امضاهای ایرانی که زدم رو در فرم ها عوض کنم؟
یا ریسکی هست این کار رو نکنم؟
بعد در امریکا می تونم امضا عوض کنم؟
ممنونم.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
آقای صادقی چون گفته بودین اومدم سوالتونو خوندم اما جوابشو نمیدونم!!! :دی
من خودم این سوالو داشتم آخرسر همون امضای ایرانمو تو پاس کردم، گفتم هروقت برم یو اس امضامو عوض میکنم!!!
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
برای تمکن مالی٫به دلیل اینکه بانکی که حساب داشتم نمیتونست برگه تمکن مالی بهم بده٫من یه حساب دیگه تو بانک دیگه باز کردم و پولو به حساب جدید منتقل کردم.الان تو برگه تمکن مالی تاریخ افتتاح حساب رو نوشته و مربوط به چندروز گذشته هست و منم تا یک ماه دیگه مصاحبه دارم.ممکنه این تمکن مالی رو قبول نکنن؟چون زمان افتتاح حساب کمتر از ۶ماه هست. و دیگه اینکه مهر دارالترجمه برای برگه تمکن مالی از بانک کافیه؟یا مهر وزارت امور خارجه و دادگستری هم میخواد؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-30 ساعت 13:40)mohammad fazli نوشته: (2013-01-30 ساعت 13:35)nina22 نوشته: دوستان سلام
برای تمکن مالی٫به دلیل اینکه بانکی که حساب داشتم نمیتونست برگه تمکن مالی بهم بده٫من یه حساب دیگه تو بانک دیگه باز کردم و پولو به حساب جدید منتقل کردم.الان تو برگه تمکن مالی تاریخ افتتاح حساب رو نوشته و مربوط به چندروز گذشته هست و منم تا یک ماه دیگه مصاحبه دارم.ممکنه این تمکن مالی رو قبول نکنن؟چون زمان افتتاح حساب کمتر از ۶ماه هست. و دیگه اینکه مهر دارالترجمه برای برگه تمکن مالی از بانک کافیه؟یا مهر وزارت امور خارجه و دادگستری هم میخواد؟
دوست خوبم
كدام بانك حساب داشتي كه تملك نداده بهت؟ به نظرم از همون بانك يك نامه موجودي بگير ببر دارالترجمه.
بانک مسکن.البته مدارک مربوط به همسرم هست و نمیدونم چرا بهشون برگه رو نداد.برای همین پول رو جابه جا کردنبه حساب جدید تو بانک دیگه.یادمه یک جا خوندم که باید ۶ماه از افتتاح حساب گذشته باشه.میخواستم بدونم واقعا همینطوره؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
افيسر كاري به تاريخ افتتاح حساب نداره. نگران نباشيد.
مي تونيد همون روز حساب باز كنيد و گواهي تمكن بگيريد.
ضمنا، چرا گواهي را از بانك به انگليسي نمي گيريد؟ كه ديگه هزينه ترجمه و معطلي هم نداشته باشيد.
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-30 ساعت 14:39)hoseyn نوشته: افيسر كاري به تاريخ افتتاح حساب نداره. نگران نباشيد.
مي تونيد همون روز حساب باز كنيد و گواهي تمكن بگيريد.
ضمنا، چرا گواهي را از بانك به انگليسي نمي گيريد؟ كه ديگه هزينه ترجمه و معطلي هم نداشته باشيد.
مرسی از راهنماییتون هم انگلیسی گرفتم هم فارسی.که برای مهر وزارت و دادگستری مشکلی پیش نیاد.آخه حساب من و حساب جدید همسرم تو بانک نیست موسسه هست که زیر نظر بانک مرکزیه.الان برای اطمینان بیشتر بهشون گفتم مهر وزارت و دادگستری هم بزنن.