کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-27 ساعت 23:12)victorygo نوشته:  دوستان من مدارکم رو 5شنبه با پست تی ان تی فرستادم آنکارا و الان که تو سایتش چک می کنم که کجاست نوشته
Shipment in Transit in AMSTERDAM
یعنی اشتباه شده؟!!!
نه دوست عزیز هنوز که دلیور نشده ، این پستا لقمه رو قشنگ میپیچونن بعد میفرستن مقصد ، هر موقع نوشت دلیور یعنی رسیده مقصد الان تو راهه، بعد اینکه رسید مقصد بالای صفحه اسم کسی هم که مدارک رو گرفته و امضا کرده رو هم مینویسه
تشکر کنندگان: amir82 ، rezagh ، Soap McTavish ، victorygo ، farshadsh
دوستان يك سوال
دوستاني كه ليسانس به بالا بودند و سابقه كاري داشتند آيا سابقه كاريشون هم به همراه آخرين مدرك تحصيليشون پست كردند؟؟؟؟ منتظرم دوستانShyShy
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان:
(2013-01-28 ساعت 10:25)mohammad fazli نوشته:  دوستان يك سوال
دوستاني كه ليسانس به بالا بودند و سابقه كاري داشتند آيا سابقه كاريشون هم به همراه آخرين مدرك تحصيليشون پست كردند؟؟؟؟ منتظرم دوستانShyShy

نه دوست عزیز نیازی نیست، فقط ترجمه آخرین مدرک تحصیلی رو پست کنید
كيس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: هفته سوم فوریه
دریافت ویزا: یک ضرب
لینک سفرنامه
تشکر کنندگان: farshadsh ، Soap McTavish ، Judy Abbott 13 ، گل نهال
دوستان سلام یه سوال داشتم من رفتم توی سایت CEAC ما 3 نفریم کنار کیس بابام و مامانم زده ready اما کنار کیس من اینو Application Receipt Pending نوشته می خواستم بدونم مفهوم این عبارت چیه؟راستی ما هفته چهارم فوریه مصاحبه داریم.
شماره کیس:***2013AS00003
تاریخ رویت قبولی:2می
کنسولگری:انکارا
تعداد افراد منظور در کیس :3
ارسال فرمهای سری اول:29می
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:55000+20000=75000
تشکر کنندگان:
با سلام به دوستان
من مدارک سریه دوم روز 22 جولای رسیده (با DHL)به سفارت آنکارا حالا سفارت به من باید ایمیل بده یا نه؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: paymanb
دوستان مدرک گواهی موقت پیش دانشگاهی که برابر با اصل شده یعنی مهر آموزش پروش منطقه خورده روش هم میشه به جای اصل پیش دانشگاهی برد سفارت؟ چون انگار هنوز پیش دانشگاهی صادر نشده برای یکی از دوستام
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان:
(2013-01-28 ساعت 18:58)ابی هانی نوشته:  
(2013-01-28 ساعت 17:11)alirezass نوشته:  با سلام به دوستان
من مدارک سریه دوم روز 22 جولای رسیده (با DHL)به سفارت آنکارا حالا سفارت به من باید ایمیل بده یا نه؟

نه دیگه دوست عزیز.مگه تاریخ مصاحبه ات مشخص نشده که مدارک رو ارسال کردی؟ اگه اینطوریه که دیگه هیچ ایمیلی نمیاد تا به امید خدا بری مصاحبهSmile

اینطور نیست دوست من ،
لطفاً درست راهنمایی بفرمایین Smile من فرستادم مدارکم رو سفارت آمریکا-آنکارا و اونها بعد از 5 روز از تاریخ دریافت مدارک به من ایمیل زدن و گفتن که فایلت برای مصاحبه آمادست. دوست من در جریان باش که این مدت ممکنه بسته به شلوغی سفارت تا 7 روز هم به طول بیانجامد.

موفق باشید
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13 ، alirezass ، payampars
(2013-01-28 ساعت 16:05)seti-n نوشته:  دوستان سلام یه سوال داشتم من رفتم توی سایت CEAC ما 3 نفریم کنار کیس بابام و مامانم زده ready اما کنار کیس من اینو Application Receipt Pending نوشته می خواستم بدونم مفهوم این عبارت چیه؟راستی ما هفته چهارم فوریه مصاحبه داریم.

میشه بدونم شما چند سالتونه,؟
تشکر کنندگان: seti-n
دوستان من مي خوام به سفارت ايميل بزنم و يه سوالي ازشون بپرسم ميشه لطفا بگيد آدرس ايميلشون چيه؟؟؟ يه سايتي بود كه با آدرس ايميل و يه پسوورد وارد مي شديم و باهاشون مكاتبه مي كرديم اگه اونم داريد بي زحمت بهم بدين. ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-01-28 ساعت 20:07)sepid_a نوشته:  
(2013-01-28 ساعت 16:05)seti-n نوشته:  دوستان سلام یه سوال داشتم من رفتم توی سایت CEAC ما 3 نفریم کنار کیس بابام و مامانم زده ready اما کنار کیس من اینو Application Receipt Pending نوشته می خواستم بدونم مفهوم این عبارت چیه؟راستی ما هفته چهارم فوریه مصاحبه داریم.

21 سالمه.البته تازه 21 سالم شده.
شماره کیس:***2013AS00003
تاریخ رویت قبولی:2می
کنسولگری:انکارا
تعداد افراد منظور در کیس :3
ارسال فرمهای سری اول:29می
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه ها:55000+20000=75000
تشکر کنندگان: گل نهال ، sadeghi897 ، rezagh
بچه ها من یک سئوال دارم
اگر اون زمانی که در حال مصاحبه هستیم
شنیدم که ممکنه بپرسه که کی می خواهی بری آمریکا آفیسر
مثلا اگر پرسید بگی یک هفته دیگه
ویزا که می دن در همون یک هفته باید بری تاریخ داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا تاریخ همه ویزا ها همون شیش ماه از مدیکال هست
با تچکر
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: ani_sheiton
(2013-01-29 ساعت 02:13)sadeghi897 نوشته:  بچه ها من یک سئوال دارم
اگر اون زمانی که در حال مصاحبه هستیم
شنیدم که ممکنه بپرسه که کی می خواهی بری آمریکا آفیسر
مثلا اگر پرسید بگی یک هفته دیگه
ویزا که می دن در همون یک هفته باید بری تاریخ داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا تاریخ همه ویزا ها همون شیش ماه از مدیکال هست
با تچکر
دی
6 ماهه است.تا به حال نشنیدم بپرسن کی میری.بیشتر می خوان بدونن اونجا برنامتون چیه .
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Saeedv13 ، bayat_r ، farshadsh ، rezagh ، lilac
اما من شنیدم پرسیدن کی قصد رفتن داری.حتی یکی گفته بود تا بدین میرم کلیرنس خورده بودBig Grin
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، bayat_r ، ramin_red ، rezagh
(2013-01-28 ساعت 21:36)seti-n نوشته:  
(2013-01-28 ساعت 20:07)sepid_a نوشته:  

21 سالمه.البته تازه 21 سالم شده.
آره واسه همینه , چون واسه 21 ساله ها این رو مینویسه ,
اگه پسرین احتمالا ازتون تعهد بگیرن که تا موقع رفتن ازدواج نکین و اونجا سربازی برین و از این حرفا اگه هم دخترین شاید تعهد بگیرن که نباید ازدواج کنین ,نمیدونما این نظر منه ,من فکر میکنم به خاطر 21 سال بودنه
تونامه دوم اسمتون هست دیگه ؟
تشکر کنندگان: farshadsh ، seti-n ، bayat_r
سلام به همه.
یه سوال داشتم. به نظر شما بهترین کشور برای مصاحبه کجاست؟
شماره کیس: **85
کنسولگری:ایروان
تاریخ مصاحبه:12jun
دریافت ویزا:15Aguste
ورود به آمریکا:---
دریافت گرین گرین کارت:---
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان