کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-26 ساعت 21:59)bayat_r نوشته:  دقیقاً درست می فرمایید.
اما یه سئوال کجا نوع ویزا رو چک میکنن؟ اگر کشوری نیاز به ویزا نداشته باشه چی؟ تو پاس که نمی زنن؟

برای ترکیه ویزا نمی خواد ، ولی بلیط رو نگاه می کنن و مقصد رو مثلا بعد از استانبول زده لس انجلس . تو خود بانک ملت هم نوشته برای ویزا ایمیگرانت ارز داده نمیشه. مگه شما نباید پاسپورتت رو بدی تو مدارک برا دریافت ارز؟
since 2012
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، payampars ، amir82 ، bayat_r ، گل نهال ، rezagh ، آسمان نیلگون
سلام دوستان،من یکی از برندگان امسال هستم ولی متاسفانه دیر با این سایت اشنا شدم تا اونجا که تونستم مطالب قبل رو خوندم ولی چون وقتم کمه (با توجه به این که هفته اخر اسفند مصاحبه دارم) شرایط و سوالاتم رو میگم و اگر میشه منو راهنمایی کنید.

شرایط ) سن: 20 - دانشجو - مشمول (عجب بدبختی داریما!!) - پاسم امروز اومد - واکسن ماکسن و اینا هیچی هنوز نزدم - وقت مصاحبه هم مشخص شده(هفته اخر اسفند) - محل مصاحبه: آنکارا - تعداد نفرات کیس: خودم تک و تنها - مدارک مربوط به اسپانسر هم تو یه پاکت پلمپ شدس که روش نوشته فقط تو سفارت باز بشه .

سوالات )
1. الان من دقیقا چیارو باید تا 15روز قبل از مصاحبم پست کنم ؟
2. اگه 3-4 روز دیگه برم واکسنامو بزنم مشکلی پیش نمیاد، یعنی دیر نیست آیا ؟
3. بعد از تموم شدن مصاحبه میشه برگشت، بعد اگه قبولم کردن 1 ماه دیگه برم ویزامو بگیرم ؟( من هربار که میخوام خارج بشم باید برم اداره گذرنامه یه مهر تو پاسم بزنن بعد میتونم خارج بشم، ولی اگه ویزا تو پاسم باشه اون یارو که مهر میزنه، خوب ویزارو میبینه حتما هم بعدش میگه این چیه مگه تو ترکیه نمیخوای بری، اونوقت ممکنه دیگه نذارن خارج بشم، درسته ایا؟)
4. کس دیگه ای میتونه ویزامو بگیره ؟ یا حتما باید خودم باشم ؟ (این قضیه سربازی انقد پیچیدس که میترسم آخرش یه مشکلی واسم درست کنه)
5. شانس بد من مصاحبم افتاده روز دوشنبه، چه روزی باید وقت دکتر بگیرم که به مشکل نخورم ؟(منظورم اماده شدن جواب مدیکال قبل از مصاحبس)
6. تو مصاحبه چه سوالایی میپرسن ؟ مثلا میپرسن که تو دانشجویی یا نه؟ یا اینکه رشتت چیه؟
7.این قضیه csc چیه ؟اصلا فرماشو از کجا باید گیر بیاریم ؟
دوستان گرامی خیلی ممنون میشم اگه جواب کامل و جامعی به من بدید . با تشکر خعلی مخلصیم
تشکر کنندگان: saeed_gh ، گل نهال
(2013-01-26 ساعت 21:50)maka2 نوشته:  
(2013-01-26 ساعت 21:44)bayat_r نوشته:  
(2013-01-26 ساعت 20:12)آسمان نیلگون نوشته:  بچه ها ارز مسافرتی سالی یه بار به هر مسافری تعلق می گیره؟؟
من الان ایرانم.و اواخر بهمن میرم ترکیه و بر می گردم باز ایران.میخوام ارز مسافرتی بگیرم مثلا!
اگه بعد عید بخوام برگردم اون ور دنیا و بخوام ارز مسافرتی بگیرم بهم گیر نمی دن که تو یه بار گرفتی؟

سالی یکباره یعنی شما میتونید اسفند برید و بگیرید و بعد فروردین دوباره برید و بگیرید..

برا اونور دنیا اگه منظورتون آم.ری.کا ست نمی تونید بگیرید، ویزاتون immigrant هست !! سالی یکبار هم بهش تعلق نمی گیره . مگر اینکه دوتا بلیط جدا یکی برای ترکیه و یکی هم از اونجا برا آ.مر.ی.کا بگیرید ، نه کانکشن!!

چه خوب شد گفتید.البته من دیگه با ویزام سفر نمی کنم با جی کارتم سفر می کنم.
بیات آر- جان شما می دونید آیا من باید باز هم عوارض خروج پرداخت کنم یا نه؟ مثل اینکه دیگه نمیگیرن از ما ها.و آیا کسی می دونه که( فقط )اگر و تنها اگر مقصد جایی باشه که اقامتشو داریم این عوارض خروج نمی گیرن؟ مثلا اگر مقصد ترکیه باشه چی؟ می گیرن؟
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: bayat_r ، ensan
[quote='joker_boy_884' pid='268866' dateline='1359301059']
سلام دوستان،من یکی از برندگان امسال هستم ولی متاسفانه دیر با این سایت اشنا شدم تا اونجا که تونستم مطالب قبل رو خوندم ولی چون وقتم کمه (با توجه به این که هفته اخر اسفند مصاحبه دارم) شرایط و سوالاتم رو میگم و اگر میشه منو راهنمایی کنید.

شرایط ) سن: 20 - دانشجو - مشمول (عجب بدبختی داریما!!) - پاسم امروز اومد - واکسن ماکسن و اینا هیچی هنوز نزدم - وقت مصاحبه هم مشخص شده(هفته اخر اسفند) - محل مصاحبه: آنکارا - تعداد نفرات کیس: خودم تک و تنها - مدارک مربوط به اسپانسر هم تو یه پاکت پلمپ شدس که روش نوشته فقط تو سفارت باز بشه .

سوالات )
1. الان من دقیقا چیارو باید تا 15روز قبل از مصاحبم پست کنم ؟
.........................
سلام
واقعا یک خسته نباشی باید بهت گفت!!!!
1-کپی از صفحه اول پاس-فرم CSC-ترجمه اخرین مدرک تحصیلیت-ترجمه شناسنامه و کارت ملی-مدارک مالی-فرم contact imformation ئ 2تاعکس 5*5-فرمهای اپدیت شده ds-230 dsp-122 اگر تغییرات توش دادی
2-نباید یکماه قبل از مصاحبت واکسن با عامل زنده بزنی تو این مدت فکر کنم فقط بتونی یکبار MMR یدونه انفولانزا و دیفتری و کزار و یک نوبت هپاتیت بزنی (برو پاستور تجریش دکتر طاهرنژاد راهنماییت میکنه)
3-دوست عزیز بسیاری از ما ایرانیها کلیرنس میخوریم و باید به ایران برگردیم و یک پروسه 4هفته ای تا چندماهی را بگذرانیم تا FBI check انجام شود
4-برای انکارا حتما باید خودت بری
5- 5شنبه یا جمعه برای شما مناسبه اگر تعطیل نباشه
6- بله همجور سوالی میپرسن! رشتت چیه؟چندواحدت مونده؟بخوای بری امریکا چجوری میتونی درستو تموم کنی؟سربازیتو میخوای چیکار کنی؟برای چی میخوای بری؟اونور کیو داری؟چندسال اونجاس؟ و...
7- تو امضام یم CSC قرمز رنگ میبینی روش کلیک کن فایل را دانلود کن مطابق اون ثبت نام کن.این کار برای تعیین اداره پست در انکارا برای ارسال ویزات هست
1- برو پاستور تجریش کارهای واکسیناسیونتو انجام بده
2- امیدوارم مدارکتو ترجمه کرده باشیSad اگه نه سریعا ببر دارالترجمه (نیاز به تایید دادگستری نداره - فقط ترجمه حداقل در 2 نسخه)
3- روزه بلیط و هتل
4- مدارکتم با آرامکس بفرست ادرسش ملاصدرا بین چمران و شیخ بهایی

عجله کن که اصلا وقت نداری
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-01-27 ساعت 20:32)آسمان نیلگون نوشته:  
(2013-01-26 ساعت 20:12)آسمان نیلگون نوشته:  بچه ها ارز مسافرتی سالی یه بار به هر مسافری تعلق می گیره؟؟
من الان ایرانم.و اواخر بهمن میرم ترکیه و بر می گردم باز ایران.میخوام ارز مسافرتی بگیرم مثلا!
اگه بعد عید بخوام برگردم اون ور دنیا و بخوام ارز مسافرتی بگیرم بهم گیر نمی دن که تو یه بار گرفتی؟

سالی یکباره یعنی شما میتونید اسفند برید و بگیرید و بعد فروردین دوباره برید و بگیرید..

برا اونور دنیا اگه منظورتون آم.ری.کا ست نمی تونید بگیرید، ویزاتون immigrant هست !! سالی یکبار هم بهش تعلق نمی گیره . مگر اینکه دوتا بلیط جدا یکی برای ترکیه و یکی هم از اونجا برا آ.مر.ی.کا بگیرید ، نه کانکشن!!

بیات آر- جان شما می دونید آیا من باید باز هم عوارض خروج پرداخت کنم یا نه؟ مثل اینکه دیگه نمیگیرن از ما ها.و آیا کسی می دونه که( فقط )اگر و تنها اگر مقصد جایی باشه که اقامتشو داریم این عوارض خروج نمی گیرن؟ مثلا اگر مقصد ترکیه باشه چی؟ می گیرن؟
راستش نمی دونم اما برات تحقیق میکنم....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: آسمان نیلگون
(2013-01-27 ساعت 20:49)bayat_r نوشته:  
(2013-01-27 ساعت 20:32)آسمان نیلگون نوشته:  

راستش نمی دونم اما برات تحقیق میکنم....
ممنونم لطف می کنید خودم هم باید بپرسم اما نمی دونم از کجا.+10 میگه فرودگاه.فرودگاه میگه بانک بانک میگه نمیدونیم.
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان:
خعلی ممنون از پاسخ کاملتون
همه مدارکمو ترجمه کردم به زودی میفرستم واسشون ، یه کارت واکسن واسه دوران کودکیم دارم امیدوارم بشه با اون یه کاری کرد.
فقط مدارک اسپانسر و میتونم پست نکنم؟ روز مصاحبه با خودم ببرم ؟
1 سوال دیگه ، من توی فرم های سری اول ننوشتم که دانشجو هستم و اخرین مدرک تحصیلی هم زدم دیپلم که میشه واسه سال 2010 ، اونجا مشکلی پیش نمیاد که این 3 سال چیکار میکردی ، من از دانشگاه که مدرکی ندارم ببرم واسشون ، چیکار کنم به نظرتون توی فرم جدید بنویسم که دانشجو هستم یا همینجوری هم اوکیه ؟ ( رشتم مهندسی پزشکی دانشگاه ازاد ، الان هم ترم 3 هستم )
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.
من بعد از برنده شدن تو لاتاري ازدواج كردم مدارك رو هم به كي سي سي پست كردم و بشون ايميل دادم كه مدارك رو قبول كرديد كه جواب مثبت دادند.ولي چند هفته پيش كه نامه دوم(اعلام تاريخ مصاحبه) اومد اسم همسرم رو اون پايين نامه دوم ننوشته بودند.باشون تماس گرفتم و ايميل دادم،موضوع رو گفتم اونا هم گفتن موردي نداره.به سفارت هم ايميل زدم كه جوابي تا به الان نگرفتم.
چند نفر از دوستان لطف كردند و راهنماييم كردند كه از ايميل ها پرينت بگيرم و ببرم.يكي از دوستان هم گفت كه ممكنه اولش همسرم رو داخل سفارت راه ندن و خودم به تنهايي بايد برم داخل تا مدارك رو نشون بدم و بعد همسرم اجازه داره همراه من بياد.
كسي از دوستان نظر ديگه اي راجع به اين موضوع نداره؟؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان:
دوستان من مدارکم رو 5شنبه با پست تی ان تی فرستادم آنکارا و الان که تو سایتش چک می کنم که کجاست نوشته
Shipment in Transit in AMSTERDAM
یعنی اشتباه شده؟!!!
كيس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: هفته سوم فوریه
دریافت ویزا: یک ضرب
لینک سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-01-27 ساعت 21:26)joker_boy_884 نوشته:  خعلی ممنون از پاسخ کاملتون
همه مدارکمو ترجمه کردم به زودی میفرستم واسشون ، یه کارت واکسن واسه دوران کودکیم دارم امیدوارم بشه با اون یه کاری کرد.
1 سوال دیگه ، من توی فرم های سری اول ننوشتم که دانشجو هستم و اخرین مدرک تحصیلی هم زدم دیپلم که میشه واسه سال 2010 ، اونجا مشکلی پیش نمیاد که این 3 سال چیکار میکردی ، من از دانشگاه که مدرکی ندارم ببرم واسشون ، چیکار کنم به نظرتون توی فرم جدید بنویسم که دانشجو هستم یا همینجوری هم اوکیه ؟ ( رشتم مهندسی پزشکی دانشگاه ازاد ، الان هم ترم 3 هستم )
سلام
برای واکسن برو همون جایی که گفتم کارت راه میوفته. کارت واکسن کودکیتم ببر.
شرایط لاتاری داشتن یکی از دو مورد زیر است
1- 12سال تحصیل کامل
2- یا دوسال سابقه کاری
اگر موقع ثبت نام واقعا داشتی برای لیسانس میخوندی ولی تو ثبت نام بهش اشاره نکردی بهتره دیگه صداشو در نیاری چون اگه مدارک دانشگاهتو ببری ترجمه بر اساس تاریخش متوجه دروغت میشنSad اگر پیش دانشگاهی گرفتی یعنی 12 سال تحصیل کامل داشتی مشکلت حلهBig Grin برای این سه سال بگو داشتم کار میکردم البته اگر کار میکردیCool یا بگو داشتم زبان میخوندم یا هرچیز دیگری ولی حواست باشه هرچی میگی به فکر اثباتش باش چون ممکنه سوال پیچت کنه. در مورد اسپانسر بهتر تو تاپیک http://mohajersara.com/thread-5184.html سوالت مطرح کنی من اطلاعی ندارم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: joker_boy_884 ، KOUROSHAVIN ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، bayat_r ، farshadsh
(2013-01-27 ساعت 23:04)nina22 نوشته:  سلام دوستان.
من بعد از برنده شدن تو لاتاري ازدواج كردم مدارك رو هم به كي سي سي پست كردم و بشون ايميل دادم كه مدارك رو قبول كرديد كه جواب مثبت دادند.ولي چند هفته پيش كه نامه دوم(اعلام تاريخ مصاحبه) اومد اسم همسرم رو اون پايين نامه دوم ننوشته بودند.باشون تماس گرفتم و ايميل دادم،موضوع رو گفتم اونا هم گفتن موردي نداره.به سفارت هم ايميل زدم كه جوابي تا به الان نگرفتم.
چند نفر از دوستان لطف كردند و راهنماييم كردند كه از ايميل ها پرينت بگيرم و ببرم.يكي از دوستان هم گفت كه ممكنه اولش همسرم رو داخل سفارت راه ندن و خودم به تنهايي بايد برم داخل تا مدارك رو نشون بدم و بعد همسرم اجازه داره همراه من بياد.

سلام
در رابطه با مشکل شما در یکی از سفرنامه های بچه ها دقیقا همین مشکل پیش آمده بود که در ابتدا همسر را داخل راه نداده بودند ولیکن برنده اصلی بعد از ورود به سفارت و ارائه توضیحات لازم اجازه ورود همسر خود را گرفته بود و مصاحبه دادند که اتفاقا یکضرب گرفتندBig Grin با نام کاربری Peralans
میتونی باهاش در ارتباط باشی
موفق باشی
تشکر کنندگان: bmojtaba ، KOUROSHAVIN ، ani_sheiton ، amir82 ، mehdiii ، nina22 ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، bayat_r ، farshadsh ، Saeedv13
(2013-01-27 ساعت 23:25)mohammad fazli نوشته:  

سلام
در رابطه با مشکل شما در یکی از سفرنامه های بچه ها دقیقا همین مشکل پیش آمده بود که در ابتدا همسر را داخل راه نداده بودند ولیکن برنده اصلی بعد از ورود به سفارت و ارائه توضیحات لازم اجازه ورود همسر خود را گرفته بود و مصاحبه دادند که اتفاقا یکضرب گرفتندBig Grin با نام کاربری Peralans
موفق باشی
الان سفرنامشونو خوندم.اميدوارم براي ما مشكلي پيش نياد.چجوري ميتونم اسمشونو تو مهاجرسرا سرچ كنم؟سفرنامه شونو از پي دي اف يكي از دوستان خوندم ولي نميدونم چطور تو مهاجرسرا پيداشون كنم.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان:
(2013-01-27 ساعت 23:46)nina22 نوشته:  الان سفرنامشونو خوندم.اميدوارم براي ما مشكلي پيش نياد.چجوري ميتونم اسمشونو تو مهاجرسرا سرچ كنم؟سفرنامه شونو از پي دي اف يكي از دوستان خوندم ولي نميدونم چطور تو مهاجرسرا پيداشون كنم.
http://mohajersara.com/user-39316.html
برای جستجوی اعضا از لینک "لیست اعضا" در بالای صفحه استفاده کنین.
تشکر کنندگان: nina22 ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، farshadsh
(2013-01-27 ساعت 23:46)nina22 نوشته:  
(2013-01-27 ساعت 23:25)mohammad fazli نوشته:  

سلام
موفق باشی
الان سفرنامشونو خوندم.اميدوارم براي ما مشكلي پيش نياد.چجوري ميتونم اسمشونو تو مهاجرسرا سرچ كنم؟سفرنامه شونو از پي دي اف يكي از دوستان خوندم ولي نميدونم چطور تو مهاجرسرا پيداشون كنم.

سلام، براتون یک پیغام گذاشتم
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: nina22 ، Soap McTavish ، farshadsh
(2013-01-27 ساعت 21:26)joker_boy_884 نوشته:  خعلی ممنون از پاسخ کاملتون
یکی از دوستان شرایط تقریبا مشابه شما زو داشتن البته یک ضرب گرفتن و الان چند ماهی هست که آمریکا هستند شاید حوندن سفرنامه ایشون کمکتون کنه احتمال اینکه شما هم یک ضرب بگیرین هست.
http://mohajersara.com/thread-5609-post-...#pid240778
حتما از قبل جوابهاتون رو آماده کنید که این 3 سال چی کار می کردی ؟سربازی نرفتی؟ با وثیقه اومدی؟یک جوابی آماده کنید چون تو فرم ها دانشجویی رو ذکر نکردین
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Soap McTavish ، farshadsh ، joker_boy_884

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان