کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
اطلاعات جدید از خبر دیروز کسی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان:
(2013-02-02 ساعت 01:59)bayat_r نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 01:56)refiusa نوشته:  یه سوال؟
من یه تصادف داشتم چند سال پیش که چند تا عمل کردم. حالا مدارک اونا رو برای روز مدیکال یا مصاحبه ام میخواد؟

کروکی تصادف رو ببر Big Grin
دوستم، برای چی ببری؟ مگر مشکلی برات پیش آورده؟ و یا علائمی داری ازش؟

آره دیگه عمل کردم ریه م رو گفتم شاید مشکل داشته باشه بگم برای چی بوده
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: bayat_r
(2013-02-02 ساعت 13:00)ma300me نوشته:  کمککککککککککککککک
سلام بچه ها این مشکلم رو جای خودش قبلا مطرح کرده بودم ولی زیاد به جواب نرسیدم گفتم اینجا بگم لطفا کمکم کنید.
طبق پیش بینی ها احتمالا مصاحبه ما می افته تو خرداد ماه ولی به احتمال زیاد همسرم تا اون موقع مشکل قضاییش حل نمی شه و نمی تونه پاسپورت بگیره. از اونجایی که من نفر اصلی برنده هستم به نظر شما میتونم با دخترم و بدون حضور همسرم روز مصاحبه برم؟
فکر می کنید به من و دخترم ویزا می دن یا حتما حتما باید همسرم حضور داشته باشه و هر سه با هم بریم؟ من شنیدم لزومی نداره تمام افراد یه خانواده روز مصاحبه حضور داشته باشند. این شامل زن و شوهر ها هم میشه؟
لطفا کمک کنید ممنون می شم.
دوست عزیز روزه مصاحبه الزاما میبایستی همه ی افراد کیس حضور داشته باشن.ولی شما میتونید این جریان رو با کی سی سی در میون بذارید.
تشکر کنندگان: ma300me
(2013-02-02 ساعت 13:22)lover usa نوشته:  سلام خدمت همه دوستان عزيز
من قصد خريد بليط واسه نيويورك رو دارم
امروز آژانس هواپيمايي ميگفت از ايران به تركيه و از تركيه به نيويورك رو دوطرفه بگير كه در فرودگاه ايران بهت گير ندن اما من كه ويزاي آمريكا رو دارم ديگه نيازي هست دوطرفه بگيرم ؟
دوستاني كه اقدام كردن واسه بليط امريكا، يه طرفه گرفتن يا دوطرفه ؟
ممنون

بر اساس صحبت چند تا از دوستانمون
خیر ... نیازی به تهیه ی بلیط دو طرفه نیست. Cool
تشکر کنندگان: kasrafo ، lover usa ، amairmonre ، rezagh
(2013-02-02 ساعت 13:22)lover usa نوشته:  سلام خدمت همه دوستان عزيز
من قصد خريد بليط واسه نيويورك رو دارم
امروز آژانس هواپيمايي ميگفت از ايران به تركيه و از تركيه به نيويورك رو دوطرفه بگير كه در فرودگاه ايران بهت گير ندن اما من كه ويزاي آمريكا رو دارم ديگه نيازي هست دوطرفه بگيرم ؟
دوستاني كه اقدام كردن واسه بليط امريكا، يه طرفه گرفتن يا دوطرفه ؟
ممنون

دوست عزیز

شاید بخاطر اختلاف هزینه بلیط رفت تنها با بلیط دو طرفه رفت و برگشت که حدود 30 درصد هست گفته باشه .
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: bayat_r ، kasrafo ، lover usa ، Hedieh20 ، amairmonre
دوستان کسی هست اینجا که معافیت پزشکی به خاطر ضعف بینائی گرفته باشه و بعدش عمل لیزیک کرده باشه ؟
فکر می کنین پرونده عمل لیزیک چشم نیاز باشه ؟ با توجه به اینکه معافیت پزشکی من به خاطر ضعف بینائی بوده Smile
حتما ترجمه هم باید بکنم دیگه ؟ Sad
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: alirezass ، bayat_r
دوستان یه سوالی داشتم,به اون ادرسی که توی فرم ها دادیم مکاتبه ای,نامه ای فرستاده میشه یا نه؟
تشکر کنندگان: bayat_r ، ramin_red
(2013-02-02 ساعت 16:13)mhr.714 نوشته:  دوستان یه سوالی داشتم,به اون ادرسی که توی فرم ها دادیم مکاتبه ای,نامه ای فرستاده میشه یا نه؟

هیچ مکاتبه کاغذی با شما نمیشه و آدرس پستی تون اصلاً مهم نیست و نهایتاً بعد از کارنت شدن یک ایمیل برای ایمیل آدرس نفر اصلی ارسال میشه
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: ramin_red ، amairmonre ، rezagh
(2013-02-02 ساعت 16:18)bayat_r نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 16:13)mhr.714 نوشته:  دوستان یه سوالی داشتم,به اون ادرسی که توی فرم ها دادیم مکاتبه ای,نامه ای فرستاده میشه یا نه؟

هیچ مکاتبه کاغذی با شما نمیشه و آدرس پستی تون اصلاً مهم نیست و نهایتاً بعد از کارنت شدن یک ایمیل برای ایمیل آدرس نفر اصلی ارسال میشه

ببخشید منظورم ادرسی امریکایی که می دیم بود...اینکه با اون ادرس هم مکاتبه ای میشه ؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-02 ساعت 16:31)mhr.714 نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 16:18)bayat_r نوشته:  

ببخشید منظورم ادرسی آمریکایی که می دیم بود...اینکه با اون ادرس هم مکاتبه ای میشه ؟

اون آدرس برای ارسال ولکام لتر و گرین کارت می باشد و قبل از ورودتون مکاتبه ای با اون آدرس نمیشه...

تشکر کنندگان: mhr.714 ، گل نهال ، asal1907 ، ramin_red ، amairmonre ، rezagh
سلام به همه ی دوستان...

پیرو تماس تلفنی با سفارت آمریکا - استانبول مطلع شدم که سفارت از همین دوشنبه کارشو شروع می کنه !Smile اون آقا گفت که نگران نباشید، طبق برنامه اعلام شده سفارت از دوشنبه شروع به کار خواهد کرد...لطفاً اگر شما هم خبری در این باره داشتین جهت بازگشت آرامش به جمع مهاجران عزیز ، اطلاع رسانی کنید Smile

موفق باشید
(2013-02-02 ساعت 17:25)lover usa نوشته:  اين آژانسي عصبي كرده منو
دائم ميگه اگه بليط دو طرفه واسه آمريكا نگيري نميذارن بري، ميگم من ويزا دارم و بعد از چند هفته كه از ورودم به آمريكا گذشت بهم گرين كارت ميدن اما به خرجش نميره
دوستاني كه بليط تهيه كردن لطفا بفرماييد شما بليطتونو يه طرفه گرفتيد يا دو طرفه ؟

دوست عزیز

بلیط یکطرفه فقط در صورتی صادر می شود که شما مقیم کشور مقصد باشید .
چنانچه بتوانید به اپراتور آژانس بفهمونید که ویزای شما از نوع مهاجرت Immigrant Visaکه به معنی مقیم شدن هست صادر شده مشکل شما حل خواهد شد . (البته اگر بتونید!!!!!!!!)
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: lover usa ، rezagh ، ramin_red
دائم ميگه اگه بليط دو طرفه واسه آمريكا نگيري نميذارن بري، ميگم من ويزا دارم و بعد از چند هفته كه از ورودم به آمريكا گذشت بهم گرين كارت ميدن اما به خرجش نميره
دوستاني كه بليط تهيه كردن لطفا بفرماييد شما بليطتونو يه طرفه گرفتيد يا دو طرفه ؟

اصلاً درست نیست...خیلی ها بلیط یک طرفه گرفته اند Big Grin آژانستون رو عوض کنید اینا شگرد آژانسهاست برای پول بیشتر....

تشکر کنندگان: sadeghi897 ، lover usa ، Saeedv13 ، marjani ، rezagh ، ramin_red
شما با يك آدم ناشي و پر مدعا طرفي.
ويزاهاي دانشجويي و مهاجرت احتياجي به دوطرفه بودن ندارند.
به هر حال آژانس كه قحط نيست به يكي ديگه مراجعه كن.
ضمنا دوستان اگه احتمال ميدهند كه برگردند، قيمت 2 طرفه را هم چك كنند، چون مساوي نيست. تقريبا 70% رفت و 30% برگشته، كه به صرفه در مي آد.
موفقBig Grin
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، afs ، lilac ، usa lover ، lover usa ، Saeedv13 ، rezagh ، ramin_red ، mhr.714
(2013-02-02 ساعت 17:37)hoseyn نوشته:  
شما با يك آدم ناشي و پر مدعا طرفي.
ويزاهاي دانشجويي و مهاجرت احتياجي به دوطرفه بودن ندارند.
به هر حال آژانس كه قحط نيست به يكي ديگه مراجعه كن.
ضمنا دوستان اگه احتمال ميدهند كه برگردند، قيمت 2 طرفه را هم چك كنند، چون مساوي نيست. تقريبا 10% رفت و 30% برگشته، كه به صرفه در مي آد.
موفقBig Grin

70% رفت و 30% برگشته
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، lilac ، lover usa ، kasrafo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان