کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-02 ساعت 17:36)bayat_r نوشته:  اصلاً درست نیست...خیلی ها بلیط یک طرفه گرفته اند Big Grin آژانستون رو عوض کنید اینا شگرد آژانسهاست برای پول بیشتر....
البته رضا جون اون غرب زده هایی که منظور نظرت هستن و بلیط یه طرفه گرفتن قول دادن که وقتی ویزاشون رو گرفتن یک کپیشو به اون آژانسه بدن. وگرنه گویا صدور بلیط یک طرفه بدون ضمیمه کردن کپی ویزای مهاجرتی مسافر برای آژانس دردسر داره.Tongue
تشکر کنندگان: گل نهال ، afs ، bayat_r ، amir82 ، rezagh ، byousefi_p
(2013-02-02 ساعت 19:27)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 19:23)sadeghi897 نوشته:  سلام
برای تبدیل سانتیمتر به اینج
و کیلو به پوند از چه فرمولی استفاده کنم؟
با تچکر
دی

تو گوگل سرچ کن:
‪ 1 cm to inches
‪ 1 kg to pounds

خود گوگل برات کانورت میکنه.
1kg=2.2 pound
1cm=0.39 inch
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: lilac ، rezagh
(2013-02-02 ساعت 17:25)lover usa نوشته:  اين آژانسي عصبي كرده منو
دائم ميگه اگه بليط دو طرفه واسه آمريكا نگيري نميذارن بري، ميگم من ويزا دارم و بعد از چند هفته كه از ورودم به آمريكا گذشت بهم گرين كارت ميدن اما به خرجش نميره
دوستاني كه بليط تهيه كردن لطفا بفرماييد شما بليطتونو يه طرفه گرفتيد يا دو طرفه ؟

ما از راهیا ن نور کنار دفتر امارات تو ولیعصر گرفتیم و یه طرفه داد بهمون خود امارات هم هست که اون موقع سیستم هاشون قطع بود به ما گفت از این بگیریم
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، mdna ، bayat_r ، payampars ، alirezass ، lover usa ، rezagh ، ramin_red ، ASALI
(2013-02-02 ساعت 20:35)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 17:36)bayat_r نوشته:  اصلاً درست نیست...خیلی ها بلیط یک طرفه گرفته اند Big Grin آژانستون رو عوض کنید اینا شگرد آژانسهاست برای پول بیشتر....
البته رضا جون اون غرب زده هایی که منظور نظرت هستن و بلیط یه طرفه گرفتن قول دادن که وقتی ویزاشون رو گرفتن یک کپیشو به اون آژانسه بدن. وگرنه گویا صدور بلیط یک طرفه بدون ضمیمه کردن کپی ویزای مهاجرتی مسافر برای آژانس دردسر داره.Tongue

یه مسئله درباره بلیط یک سره:
من چون به هیچ کس نگفتم که دارم میرم یو اس آ برای بلیط که رفتم از دوستم بگیرم، نمی خواستم به اون هم بگم که لاتاری و اقامت و ....
بهش گفتم: من بلیط یک طرفه میخوام
گفت:نمیشه
گفتم میخوام تو چیکار داری؟ من میخوام
گفت: دوستمی،باش. اما بلیط یک طرفه فقط به کسایی میدند که برای ویزای برای اقامت دائم دارند مثلاً برنده های لاتاری....
و یهو با تعجب گفت: نامرد نکنه تو هم لاتاری قبول شدی و داری میری؟...
و اینگونه شد که مجبور شدم به ایشون بگم...
پس برای ویزای ما بلیط یک طرفه میدهند فقط به قول عمو سعید بعداً باید کپی ویزا رو براشون ببرید.....ختم کلام...دیگه این بحث یک طرفه و دوطرفه رو ادامه ندید
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
من کجا میتونم اطلاعات مربوط به کیسم رو وارد کنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-02-03 ساعت 01:16)unique نوشته:  من کجا میتونم اطلاعات مربوط به کیسم رو وارد کنم؟

از اینجا
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: rezagh ، lilac ، Judy Abbott 13 ، lover usa ، unique ، امیر مهاجر ، sayeh_m
(2013-02-02 ساعت 14:50)jazirehh نوشته:  دوستان کسی هست اینجا که معافیت پزشکی به خاطر ضعف بینائی گرفته باشه و بعدش عمل لیزیک کرده باشه ؟
فکر می کنین پرونده عمل لیزیک چشم نیاز باشه ؟ با توجه به اینکه معافیت پزشکی من به خاطر ضعف بینائی بوده Smile
حتما ترجمه هم باید بکنم دیگه ؟ Sad

نه دوست من کارت معافیت فقط کافیه که خیلی هم خوب هست، فقط تو مصاحبه ممکنه ازت سوال کنه که شما هم میگی و تموم.
since 2012
تشکر کنندگان: lilac ، alirezass ، ramin_red ، Judy Abbott 13 ، payampars ، امیر مهاجر
سلام دوستان
ما بند مربوط به مشخصات مادر همسرم رو بر طبق وضعيت شناسنامه خودش كه تغيير داشته پر كرديم در حالي كه در شناسنامه همسرم اون اسم قبليش رو نوشتن
حالا چه كار كنيم؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
بچه ها امرو کسی مصاحبه شده؟ یا خبری داره از برنامه سفارت و تعویق احتمالی ؟
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان:
مهم نیست، اگر خیلی نگرانید، شناسنامه مادر محترم همسرتون رو هم ترجمه کنید و به همراه داشته باشید.

مادر ..... بهشت است.
(2013-02-03 ساعت 17:14)shaso نوشته:  سلام دوستان
ما بند مربوط به مشخصات مادر همسرم رو بر طبق وضعيت شناسنامه خودش كه تغيير داشته پر كرديم در حالي كه در شناسنامه همسرم اون اسم قبليش رو نوشتن
حالا چه كار كنيم؟
تشکر کنندگان: shaso
(2013-02-03 ساعت 17:18)آسمان نیلگون نوشته:  بچه ها امرو کسی مصاحبه شده؟ یا خبری داره از برنامه سفارت و تعویق احتمالی ؟
امروز یکشنبه است و سفارت در حالت عادیشم این روز تعطیله مصاحبه ها مثل اینکه از دوشنبه تا پنجشنبه هستش..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: payampars ، lover usa
کمککککککککککککککک
سلام بچه ها این مشکلم رو جای خودش قبلا مطرح کرده بودم ولی زیاد به جواب نرسیدم گفتم اینجا بگم لطفا کمکم کنید.
طبق پیش بینی ها احتمالا مصاحبه ما می افته تو خرداد ماه ولی به احتمال زیاد همسرم تا اون موقع مشکل قضاییش حل نمی شه و نمی تونه پاسپورت بگیره. از اونجایی که من نفر اصلی برنده هستم به نظر شما میتونم با دخترم و بدون حضور همسرم روز مصاحبه برم؟
فکر می کنید به من و دخترم ویزا می دن یا حتما حتما باید همسرم حضور داشته باشه و هر سه با هم بریم؟ من شنیدم لزومی نداره تمام افراد یه خانواده روز مصاحبه حضور داشته باشند. این شامل زن و شوهر ها هم میشه؟
لطفا از افراد مطلع می خوام که کمک کنید ممنون می شم.
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان:
(2013-02-02 ساعت 19:52)mohammad fazli نوشته:  
با تچکر
دی

سلام
یک کانورتر مجانی واسه دانلود میذارم خیلی بدرد بخوره
http://www.pipeflow.co.uk/public/control...h=/497/502
1kg=3.06733pon
1cm=0.3937in
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، bardia9
دوست عزیز
روز مصاحبه باید افراد یک کیس( شما همسرتون و دخترتون) هر سه با هم حضور داشته باشید
(2013-02-03 ساعت 19:48)ma300me نوشته:  کمککککککککککککککک
سلام بچه ها این مشکلم رو جای خودش قبلا مطرح کرده بودم ولی زیاد به جواب نرسیدم گفتم اینجا بگم لطفا کمکم کنید.
طبق پیش بینی ها احتمالا مصاحبه ما می افته تو خرداد ماه ولی به احتمال زیاد همسرم تا اون موقع مشکل قضاییش حل نمی شه و نمی تونه پاسپورت بگیره. از اونجایی که من نفر اصلی برنده هستم به نظر شما میتونم با دخترم و بدون حضور همسرم روز مصاحبه برم؟
فکر می کنید به من و دخترم ویزا می دن یا حتما حتما باید همسرم حضور داشته باشه و هر سه با هم بریم؟ من شنیدم لزومی نداره تمام افراد یه خانواده روز مصاحبه حضور داشته باشند. این شامل زن و شوهر ها هم میشه؟
لطفا از افراد مطلع می خوام که کمک کنید ممنون می شم.
تشکر کنندگان: 3rip ، sayeh_m ، payampars ، Saeedv13 ، bayat_r ، ma300me ، usa lover ، rezagh
(2013-02-03 ساعت 19:50)shaso نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 19:52)mohammad fazli نوشته:  
با تچکر
دی

سلام
یک کانورتر مجانی واسه دانلود میذارم خیلی بدرد بخوره
http://www.pipeflow.co.uk/public/control...h=/497/502
1kg=3.06733pon
1cm=0.3937in
داخل نوار سرچ گوگل هم اگه بنوبسید kg to inch یا هر تبدیل دیگه، بهتون جدولی رو نشون می ده می تونین تبدیل رو انجام بدین
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
تشکر کنندگان: afs

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان