کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
يه سؤالي دارم ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن
اگه به اميد خدا كار هامون رديف شد ٦ ماه اول رو حتما بايد اونجا بمونيم؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-02-02 ساعت 17:42)shaso نوشته:  يه سؤالي دارم ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن

نه فقط برید گرین کارت رو بگیرید و برگردید...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: alirezass ، shaso ، sadeghi897 ، kasrafo ، rezagh ، ramin_red ، lover usa
(2013-02-02 ساعت 17:25)lover usa نوشته:  اين آژانسي عصبي كرده منو
دائم ميگه اگه بليط دو طرفه واسه آمريكا نگيري نميذارن بري، ميگم من ويزا دارم و بعد از چند هفته كه از ورودم به آمريكا گذشت بهم گرين كارت ميدن اما به خرجش نميره
دوستاني كه بليط تهيه كردن لطفا بفرماييد شما بليطتونو يه طرفه گرفتيد يا دو طرفه ؟

مهدي جان آژانسها برايسود خودشون اينجوري ميگن ولي ما يك طرفه گرفتيم و هيچ مشكلي هم نيست. تا جايي كه من خبر دارم خيلي از دوستان ديگه هم يك طرفه گرفتن. آقا آژانسي رو تهديدش كن كه ميري از جاي ديگه ميگيري خودش نظرش عوض ميشه Wink
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
تشکر کنندگان: bayat_r ، mohajer13 ، sadeghi897 ، lover usa ، Saeedv13 ، rezagh ، ramin_red
(2013-02-02 ساعت 13:50)pooya.n نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 13:22)lover usa نوشته:  سلام خدمت همه دوستان عزيز
من قصد خريد بليط واسه نيويورك رو دارم
امروز آژانس هواپيمايي ميگفت از ايران به تركيه و از تركيه به نيويورك رو دوطرفه بگير كه در فرودگاه ايران بهت گير ندن اما من كه ويزاي آمريكا رو دارم ديگه نيازي هست دوطرفه بگيرم ؟
دوستاني كه اقدام كردن واسه بليط امريكا، يه طرفه گرفتن يا دوطرفه ؟
ممنون

بر اساس صحبت چند تا از دوستانمون
خیر ... نیازی به تهیه ی بلیط دو طرفه نیست. Cool
نه آقا جان .ترکیش،استاپ کوتاه استانبول.10:55 تا جان اف کندی.یه طرفه .به سلامت.ایرلاین ترتمیز خوبیه.گرونم کرده چون بهترین ایرلاین اروپا شده تو 2 سال متمادی.نوش جونشون
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Judy Abbott 13 ، lover usa ، Saeedv13 ، bayat_r ، rezagh ، ramin_red
بچه ها تا گرفتن پاسپورت اونجا ٥ سال لازمه؟ و چه شرايطي لازمه؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-02-02 ساعت 18:11)shaso نوشته:  بچه ها تا گرفتن پاسپورت اونجا ٥ سال لازمه؟ و چه شرايطي لازمه؟
از 5 سال باید حداقل 3 رو اونجا باشی و شرایطش رو میتونی از این فایل که آخرین ورژن شرایط سیتیزنیه بدست بیاری مخصوصا اون الگوریتمه آخرش....
http://www.uscis.gov/files/article/M-476.pdf
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
تشکر کنندگان: shaso ، sadeghi897 ، tajhizgaran ، Judy Abbott 13 ، bayat_r ، rezagh ، mhr.714 ، babak b
سلام دوستان عزیز
اگر ویزامون مثلا 18 ژانویه است اگرهفته اخر بریم مشکلی نیست ممنون میشم از راهنمایییتون
تشکر کنندگان:
بچه ها يك سؤالي واسه من پيش اومده لطفا راهنمايي كنيد
همسرم ٦-٧ سال قبل پسوند فاميليش رو كه اسم يك شهره برداشته
ولي تو فرم ها ما به أون اشارهاي نكرديم
حال چه كار بايد بكنيم
أيا فقط كافيه كه موقع مصاحبه به افيسر بگيم؟
تشکر کنندگان:
دوست عزیز، سفرنامه یکی از دوستان مورد شما اشاره شده بود که روز مصاحبه قبل از قسم خوردن به آفیسر گفته بودند و فرم هارو تصحیح کرده بودند و مشکلی نبوده
ولی با توجه به اینکه به عقیده خیلی ها روند کلیر شدن از زمان دریافت فرم ها شروع میشه و اسم هم فاکتور مهمیه، چه بهتر که از طریق ای میل موضوع رو به KCC اطلاع بدید، با توجه به صفحه توضیحات شناسنامه، و فکر نکنم با کیس نامبر شما زمان کافی برای ارسال مجدد فرم های اصلاح شده باشه، پس یه ای میل بزنید و نگران نباشید
(2013-02-02 ساعت 18:59)shaso نوشته:  بچه ها يك سؤالي واسه من پيش اومده لطفا راهنمايي كنيد
همسرم ٦-٧ سال قبل پسوند فاميليش رو كه اسم يك شهره برداشته
ولي تو فرم ها ما به أون اشارهاي نكرديم
حال چه كار بايد بكنيم
أيا فقط كافيه كه موقع مصاحبه به افيسر بگيم؟
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، rezagh ، shaso
سلام
برای تبدیل سانتیمتر به اینج
و کیلو به پوند از چه فرمولی استفاده کنم؟
با تچکر
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان:
(2013-02-02 ساعت 19:23)sadeghi897 نوشته:  سلام
با تچکر
دی

تو گوگل سرچ کن:
‪ 1 cm to inches
‪ 1 kg to pounds

خود گوگل برات کانورت میکنه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13 ، lilac ، el333 ، alirezass ، Saeedv13 ، afs ، bayat_r ، nora ، rezagh
از این وب سایت و موارد مشابه استفاده کنید:
http://www.unitconverters.net

با تچکر
دی
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، lilac ، sadeghi897 ، Saeedv13 ، bayat_r ، rezagh
با تچکر
دی

سلام
یک کانورتر مجانی واسه دانلود میذارم خیلی بدرد بخوره
http://www.pipeflow.co.uk/public/control...h=/497/502
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: alirezass ، Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، kasrafo ، nora ، rezagh
(2013-02-02 ساعت 17:25)lover usa نوشته:  اين آژانسي عصبي كرده منو
دائم ميگه اگه بليط دو طرفه واسه آمريكا نگيري نميذارن بري، ميگم من ويزا دارم و بعد از چند هفته كه از ورودم به آمريكا گذشت بهم گرين كارت ميدن اما به خرجش نميره
دوستاني كه بليط تهيه كردن لطفا بفرماييد شما بليطتونو يه طرفه گرفتيد يا دو طرفه ؟

ما از دفترمرکزی ترکیش یک طرفه گرفتیم . خودشون میگن ویزاتون مهاجرتیه یه طرفه بگیرید!! مشکلی نیست.
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: lover usa ، bayat_r ، rezagh
(2013-02-02 ساعت 17:44)bayat_r نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 17:42)shaso نوشته:  يه سؤالي دارم ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن

نه فقط برید گرین کارت رو بگیرید و برگردید...
فکر کنم اگر حتی نگیرن و لندینگ کنن کافی باشه؟می تونن برگردن و کسی اونجا گرین کارتشون رو بگیره؟؟
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان