2012-05-21 ساعت 15:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-21 ساعت 15:03 توسط funnybluesolea.)
(2012-05-21 ساعت 12:54)aziking نوشته:(2012-05-20 ساعت 14:13)funnybluesolea نوشته: دوستان برنده 2013
با سلام و احترام
................
1) مصاحبه برنده های 2013 از اکتبر 2012 شروع می شه و تا آخر ماه سپتامبر 2013 ادامه داره. به این معنی که از 30 سپتامبر 2013 به بعد به هیچ کدام از برنده های 2013 ویزایی تعلق نمی گیره.
..........................
موفق باشید
سلام
خیلی خیلی از راهنمایی شما ممنونم...من از خیلی ها اینجا دیدم که میگن اکتبر تازه سری اول کارنتی ها معلوم میشه...شما مبگید سری اول مصاحبه ها....میشه لینکش رو بدید...هرچند که حرف شما به دل من خیلی خیلی بیشتر میشینه...
پس با این تفاسیر که شما میگید من که 2 رقمی هستم نهایتا تا آخر مرداد باید کارنت بشم..درسته؟؟چون اگه 40 روز زودتر هم بگن حدودا میشه آخر مرداد...درسته به نظر شما؟؟؟
ممنون
سلام
بسیار ممنون از لطفی که به من دارید.
می دانید که در حال حاضر در ماه می هستیم، شما با مراجه به سایت ویزا بولتن می بینید که آخرین آپدیت آنها مربوط به ماه جون هست (Upcoming month's visa bulletin: June 2012) که با باز کردن آن و مراجعه به دو جدول آخر ملاحظه می کنید که در آن اطلاعات مربوط به کارنت شدگان ماه جون و جولای درج شده است. در واقع همانطور که توضیح دادم در 2 هفته اول هر ماه کیس نامبرهایی که در ماه بعدی و 2 ماه بعدی قراره مصاحبه بشن مشخص می شن، شما اگر در قسمت Archived Visa Bulletins سایت مذکور، به بولتن September 2011 که در August 2011 منتشر شده، دقت کنید می بینید که کارنت شدگان سپتامبر و اکتبر مشخص شده اند و جمله
For October, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2012 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows در بالای آن ملاحظه می کنید.
در رابطه با کیس شما، اگر همه چیز مطابق روند پارسال باشد، شما در اکتبر مصاحبه خواهید شد و همه چیز در نیمه اول آگوست(مرداد ماه) که قرار است بولتن سپتامبر اعلام شود، مشخص خواهد شد.
موفق باشید