موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
امیر جان سلام
اقا اینکه میگن اگه مدرک شما بالاتر از دیپلم باشه توی قسمت سابقه کارت مدرکتو بنویس یعنی چی?
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چرا هیچکس جواب منو نمیده!!!! واقعا" مشکل دارم که سوال میکنم وگرنه نمیخوام وقت کسی رو بگیرم , منم مثل بقیه !!!!!!
دوستان من چند تا سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید :
1- آیا اگر کسی مدرک سه ساله هنرستانی (قدیم) داشته باشه (فنی) و سابقه کار در 5 سال اخیر 2 سال را نداشته باشه اما در 10 سال گذشته داشته باشه ردش میکنن؟
2- مهلت ارسال فرم ها تا کی هست؟
3- ترجمه ی : سرپرست کارگاه پیچ و مهره زنی , چی میشه؟
4- اگر سربازی نرفته باشه و به علت کهولت سن دیگه معاف باشه چی جواب بدیم؟
من همه تاپیک ها را خوندم ولی مورد ما خاص هست چون پدرم 60 سالشه و همه کاراشو من باید انجام بدم و کسی نیست که کمکم کنه , ممنون میشم که جوابمو بدید
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
Thank you for your inquiry.
The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
امروز اومد ایمیل برام این یعنی مدارکم رو باید دوباره بفرستم؟
بهشون ایمیل زده بودم که دریافت کردید این جواب رو دادن
شماره کیس: **2013AS000015
تاریخ رویت قبولی:1 MAY
کنسولگری:KUALA LUMPUR MALAYSIA
ارسال فرمهای سری اول:10MAY DHL
تعداد نفرات: خود خودم
کارنت شدن کیس:13AUG
مصاحبه:هفته سومoct
دریافت کلیرنس: نداشتم
دریافت ویزا:یک ضرب
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
مقصد : LAX
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
یک موضوع دیگه که تعدادی از دوستان اشتباه می کنند اینه که از شما حداقل مدرک دیپلم چهار ساله را می خواهند و اگر کسی مدرک بالاتر از دیپلم داشته باشه دیگه دیپلم نیازی نیست. به ویژه کسانی که با دیپلم سه ساله وارد دانشگاه شده و فوق دیپلم گرفته اند نباید اصلا نگران باشند چون به جای دوازده سال سیزده سال درس خوانده اند.
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
کسی خبر داره اگه فرمها رو ایمیل کنیم چه جوری باید پیگیری کنیم که به دستشون رسیده یا نه؟
بعد چه جوری ایمیل کنم؟ اگه زیپ کنیم اشکال نداره
دوستان اگه یه کم درباره نحوه ایمیل زدن و اینکه subject چی باشه و چه جوری بفرستیم توضیح بدید ممنون میشم
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
کلی فکر کردم ... به این نتیجه رسیدم برم یکی از این آموزشگاه های غیر حضوری ...پیش دانشگاهی رو شروع کنم ... وقت رو هم تلف نکنم ....درسته من لیسانس دارم .. ولی کار از محکم کاری عیب نمی کنه ......کیس من حول و حوش 8000 هست و فک کنم تا اواخر آذر یا اوایل دی بتونم پیش رو بگیرم ... ترجمه اش هم 3 سوته .... با خودم می برمش ... اگه گیر دادن ... می گم من تا دیدم شما مشکل دارم مجدد نشستم پیش رو خوندم ... دیگه بهانه ای دستشون نیست ..... این بهتره که من مدرک پیشم رو بزنم تو صورتش تا اینکه اون برگه قرمز رو بزنه تو صورت من D: .......
,ولی خداییش حال ندارم برم بشینم ... حسابان و اینا بخونم .......چه می شه کرد دیگه ....
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama