موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من مدرک لیسانسم از دانشگاه سراسری بوده
ولی الان میگن 8سال به دولت تعهد داری و مدرکمو نمیدن
الان باید چکار کنم؟؟
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-19 ساعت 13:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-19 ساعت 13:27 توسط Given.)
سلام دوستان ...حدود ده روز گیر این فرم هام ..... اینقدر وسواس پیدا کردم که اگه رو درس خوندن می ذاشتمش الا داکترام رو هم گرفته بودم ..... چند تا گیر دارم ........دوستان با تجربه لطفا رانمایی بفرمائید :
1- درباره مدرک تحصیلی گیر خیلی زیاده ... خیلی ها سوال پرسیدن ، خیلی ها جواب دادن ولی خوب هر کسی یه چیزی میگه .... لطف کنید بیاید مدرک رو اینجا جمع بندی کنیم :
مثال : بنده در حال حاضر کارشناسی ناپیوسته تکنولوژی نرم افزار دارم - فوق دیپلم کامپیوتر و دیپلم هنرستان ....(همونطور که می دونید دیپلم هنرستان یازده ساله است ) بالای دیپلم بنده نوشته گواهی پایان تحصیلات متوسطه و زیرش تو پرانتز نوشته : نظری و فنی و حرفه ای ، حالا من از دوستانی که در آمریکا دارم پرسیدم این قضیه رو ، گفتن شما مدرکت رو بنویس High School Diploma شما تحصیلات متوسطه داری ، اما حالا اگه می رفتی پیش دانشگاهی باید می زدی Pre-University Degree ، خوب یک عده از دوستان هم اینجا می فرمایند بنویس Vocational Diploma ، دوستان من می گن Vocational به آموزشگاه های خصوصی که می ری یه پولی می دی و مدرک تخصصی می گیری اطلاق می شه مثلا همین فنی و حرفه ای خودمون که بیرون می ری ثبت نام می کنیم و مثلا مدرک آرایشگری میده نه به دبیرستان هایی که زیر نظر آموزش و پرورش دران دیپلم می گیرن ،یه دارالترجمه هم به ما می گه بنویس Vocationa ،Secondary School Diploma یه عده دیگه میگن اصلا مهم نیست شما دیگه الان لیسانس داری این لیسانست دیپلمت رو پوشش می ده ، اصلا یه وضعی شده ... مغزم داره می ترکه (خواهشا یه اجماع بکنین دوستان ) می ترسم آخرش خراب کاری کنم .
2- یکی دیگه از مشکلاتی که من دارم توی فرم DS-230 هست ..تو قسمتی که میگه تجارب کاری تون رو بنویسید ... خوب من یه سری تجارب کاری دارم که با درس خوندم تداخل داره ...... داستان به چه صورته ؟ بنویسم یا ننویسم ؟ می ترسم بعدا گیر بدن ...تو که درس می خوندی این سابقه کارا چیه ..... آیا می تونم بگم روزهایی که توی شهر خودم بودم کار می کردم و یا اینکه پاره وقت کار می کردم ؟ (نکته اینه که برای این سوابقم بیمه ندارم).
باز هم عذر خواهی می کنم که هی موضوع های تکراری رو مطرح می کنم .... متاسفانه با مطلعه تاپیک های قبلی به نتیجه واضح نرسیدم .... حق بدید .
لطفا کمک کنید به یه نتیجه کلی برسیم که دیگه این همه سوال مطرح نشه ..... در ضمن از همه دوستان که کمک می کنن تشکر میکنم ....
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-19 ساعت 19:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-19 ساعت 19:39 توسط el333.)
با سلام..من مداركم را پست كردم براي kcc متاسفانه الان متوجه شدم در فرم قسمتي كه بايد اسم و آدرس مدرسه ام را مي نوشتم, فراموش كردم آدرسش را هم بنويسم..ميخواستم بدونم آيا مشكلي برام به وجود خواهد آمد يا نه؟؟ ممنون ميشم اگر راهنمايي كنين كه چه كاري مي توانم انجام بدم ..
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-19 ساعت 23:14)el333 نوشته: (2012-05-19 ساعت 23:04)Almond نوشته: (2012-05-19 ساعت 22:56)el333 نوشته: (2012-05-19 ساعت 19:29)el333 نوشته: با سلام..من مداركم را پست كردم براي kcc متاسفانه الان متوجه شدم در فرم قسمتي كه بايد اسم و آدرس مدرسه ام را مي نوشتم, فراموش كردم آدرسش را هم بنويسم..ميخواستم بدونم آيا مشكلي برام به وجود خواهد آمد يا نه؟؟ ممنون ميشم اگر راهنمايي كنين كه چه كاري مي توانم انجام بدم ..
اينجا كسي نيست كه منو راهنمايي كنه
دوست عزیز منظورتون در فرم 122 است. ببینید اگر بعد از نام مدرسه مورد نظرتون اسم شهر وبعدش ایران رو نوشتید به نظر من مشکلی به نظر نمیرسه. مثلا : Farvardin High School, Mahshahr, Iran
نظر بزرگای انجمن رو هم میتوانید بپرسید.
مرسي از توضيحتون اما مشكلم اينه كه كلا آدرسي ننوشتم
دوست عزیز شما بطور کلی هرچیزی رو که فراموش کردید یا بد نوشتید میتونید تا قبل از زمان مصاحبه به کی سی سی اطلاع بدید تمام این اصلاحیه ها رو میزارن روی پروندتون و موقع مصاحبه آفیسر میبینه نگران نباشید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری