کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
دیگه از اتوماتیک خبری نیست.به من6روزه جواب دادن
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان:
(2013-02-22 ساعت 23:09)shiraz mamali نوشته:  [quote='shaso' pid='281922' dateline='1361555699']
[quote='shimoda' pid='279339' dateline='1361199837']
[quote='shaso' pid='279337' dateline='1361199764']
دوستان عزيز سلام
جواب ايميلي كه ما ١شنبه به kcc زديم هنوز نيومده راستش كمي نگرانم، نظر شما چيه؟

برید صفحه304 شاید به جواب رسیدین:
شايد منظورتون اون دوستمون هستن كه گه گفتن بعد ٥ روز به ايميلش جواب دادن البته با عرض معذرت اون هم تو ٣٠٤ نبود
ولي من بازم نگرانم.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
ببخشید یه سوال مهم رو یادم رفت...برای گرفتن حساب بانکی و ارائه دادن به آفیسر آیروان آیا تاریخ اعتبار پرینت حساب مهمه؟ یعنی منظورم اینه که پرینت حساب رو باید وقت مشخصی بگیرم؟من هفته آخر فروردین مصاحبه دارم,کی اقدام کنم بهتره؟ و یه سوال دیگه اینکه برای سفارت ایروان باید گردش مالی 12 ماه اخیر و تاریخ افتتاح حساب رو نشون بدیم؟
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان: tajhizgaran
(2013-02-22 ساعت 23:48)farhad1985 نوشته:  ببخشید یه سوال مهم رو یادم رفت...برای گرفتن حساب بانکی و ارائه دادن به آفیسر آیروان آیا تاریخ اعتبار پرینت حساب مهمه؟ یعنی منظورم اینه که پرینت حساب رو باید وقت مشخصی بگیرم؟من هفته آخر فروردین مصاحبه دارم,کی اقدام کنم بهتره؟ و یه سوال دیگه اینکه برای سفارت ایروان باید گردش مالی 12 ماه اخیر و تاریخ افتتاح حساب رو نشون بدیم؟

سلام دوست من ،

شما فرصت دارید و نگران نباشید و توصیه می کنم یکی از سفرنامه های ایروان رو مطالعه کنید.

از دوستان ایروانی به دوستمون کمک کنن Shy

ممنون
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: farhad1985 ، Judy Abbott 13
(2013-02-22 ساعت 23:53)babak_1363 نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 23:48)farhad1985 نوشته:  ببخشید یه سوال مهم رو یادم رفت...برای گرفتن حساب بانکی و ارائه دادن به آفیسر آیروان آیا تاریخ اعتبار پرینت حساب مهمه؟ یعنی منظورم اینه که پرینت حساب رو باید وقت مشخصی بگیرم؟من هفته آخر فروردین مصاحبه دارم,کی اقدام کنم بهتره؟ و یه سوال دیگه اینکه برای سفارت ایروان باید گردش مالی 12 ماه اخیر و تاریخ افتتاح حساب رو نشون بدیم؟

سلام دوست من ،

شما فرصت دارید و نگران نباشید و توصیه می کنم یکی از سفرنامه های ایروان رو مطالعه کنید.

ممنون

مرسی دوست عزیز...آخه عجله دارم و اونم به خاطر اینه که باید بدونم برای واکسن MMR چه اقدامی بکنم..چون این واکسن دو مرحله ای هستش و من دقیقا برنامم رو با آنکارا تنظیم کرده بودم که دقیقا میخواستم فردا (شنبه) برم و نوبت اولم رو بزنم.راستش اصلا فکر نمیکردم تاریخ مصاحبم بیافته برای هفته آخر فروردین..حداقل فکر میکردم برای اواخر اردیبهشت میشه..حالا موندم واکسن MMR رو چیکار کنم؟اگه واکسنم رو نزنم ممکنه به خاطر این قضیه کیسم رو زمان مصاحبه به تعویق بندازن؟
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
(2013-02-22 ساعت 23:09)farhad1985 نوشته:  سلام دوستان...فقط اینو بگم که خیلی خوشحال و گیج و از همه بدتر دلواپس شدم!!! اونم به خاطر اینه که تا الان هرچی اطلاعات جمع کرده بودم و خودم رو برای سفارت آنکارا آماده کرده بودم...ایمیلی از طرف kcc اومده که مصاحبه منرو مشخص کرده ودر ماه آوریل در ایروان هستش...اصلا نمیدونم باید چیکار کنم یا از کجا شروع کنم؟در مورد مدیک...مصاحبه..مدارک

1-چه ترجمه هایی از مدارک رو باید تهیه کنم و از هر کدوم چندتا؟
2-آیا نیازی هست مثل آنکارا از 15 روز قبل مدارم رو بفرستم برای سفارت در ایروان؟
3-در مورد واکسن...من هنوز MMR رو نزدم..آیا شرایط واکسن زدن در آنکارا شبیه ایروان هستش؟چون شنیدم مدیک آنکارا خیلی گیر میدن..مدیک ایروان چه جوریه؟ مثل آنکارا نباید تا یک ماه قبل از مصاحبه هیچ واکسنی زده باشیم؟سخت گیرن؟
4-کسی از دوستان در مورد سخت گیری و اذیت کردن آفیسرهای ایروان میدونه؟!!
5-نیازی به پر کردن فرم آنلاین در CSC هست؟
6-برای وقت گرفتن ار دکتر ایروان برای مدیک چه راه هایی وجود داره؟ آیا سایتی برای رجیستر کردن دارن؟ یا باید زنگ بزنیم؟
7-در وقت مصاحبه باید انگلیسی حرف بزنیم یا فارسی؟!

١-مدارك تحصيلى-سربازى-شناسنامه-مدارك مالى(اسناد و... - گواهى بانك انگليسيه)-كارت ملى-مدارك كارى-. از هر كدوم يك نسخه كافيه مگر اينكه بعد تر در امريكا نياز داشته باشيد.
٢-خير مدارك رو همرهتون مي بريد سفارت.
٣-سايت پزشك ارمنستان رو چك كنيد ... يك نوبت رو بزنيد ،نوبت دوم نهايتا در ارمنستان به شما زده ميشه.
٤-سفارت ها هيچ فرقى ندارند چون قوانين يكيه. سخت نگيريد
٥ و ٦-ظاهرا نيازى نيست اما در تايپيك مخصوص بپرسيد
دوباره تا مطمئن شيد-تايپيك وقت گرفتن از دكتر
٧-فارسي هم ميتونيد انتخاب كنيد
براى هر كدوم از اين سوالات تايپيك مخصوص هست كه سريعتر به جواب ميرسيد و تجربه هاى دوستان مختلف رو هم ميخونيد.شما براى اينكه راحت و آسوده بشه خيالتون ، چند تا سفر نامه ارمنستان رو هم بخونيد و كلا هم به نظر من خوشحال باشيد كه افتاديد ارمنستان چون هزينه هاى اقامت شما كمتره و پست مدارك هم نداريد. با دقت و بدون استرس پروندتون رو كامل كنيد. شاد باشيد و موفق ، به اميد ويزاى يكضربتون ؛)

(2013-02-23 ساعت 00:10)farhad1985 نوشته:  

سلام دوست من ،

ممنون

مرسی دوست عزیز...آخه عجله دارم و اونم به خاطر اینه که باید بدونم برای واکسن MMR چه اقدامی بکنم..چون این واکسن دو مرحله ای هستش و من دقیقا برنامم رو با آنکارا تنظیم کرده بودم که دقیقا میخواستم فردا (شنبه) برم و نوبت اولم رو بزنم.راستش اصلا فکر نمیکردم تاریخ مصاحبم بیافته برای هفته آخر فروردین..حداقل فکر میکردم برای اواخر اردیبهشت میشه..حالا موندم واکسن MMR رو چیکار کنم؟اگه واکسنم رو نزنم ممکنه به خاطر این قضیه کیسم رو زمان مصاحبه به تعویق بندازن؟

نه دوست عزيز. Mmr و هپاتيت رو بزنيد هر چند نوبت كه ميشه و هر واكسنى هم نزده باشيد اونجا ميزنن بهتون.. در مصاحبه خللى ايجاد نميشه. ضمنا يك دليل مهم براى تكميل بودن همه ى واكسنها به دليل كمتر بودن هزينه ها ى اين واكسنها در ايرانه.
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: گل نهال ، farhad1985 ، Judy Abbott 13 ، rezagh
(2013-02-23 ساعت 01:33)atishbiarrr نوشته:  
(2013-02-22 ساعت 23:09)farhad1985 نوشته:  سلام دوستان...فقط اینو بگم که خیلی خوشحال و گیج و از همه بدتر دلواپس شدم!!! اونم به خاطر اینه که تا الان هرچی اطلاعات جمع کرده بودم و خودم رو برای سفارت آنکارا آماده کرده بودم...ایمیلی از طرف kcc اومده که مصاحبه منرو مشخص کرده ودر ماه آوریل در ایروان هستش...اصلا نمیدونم باید چیکار کنم یا از کجا شروع کنم؟در مورد مدیک...مصاحبه..مدارک

3-در مورد واکسن...من هنوز MMR رو نزدم..آیا شرایط واکسن زدن در آنکارا شبیه ایروان هستش؟چون شنیدم مدیک آنکارا خیلی گیر میدن..مدیک ایروان چه جوریه؟ مثل آنکارا نباید تا یک ماه قبل از مصاحبه هیچ واکسنی زده باشیم؟سخت گیرن؟
6-برای وقت گرفتن ار دکتر ایروان برای مدیک چه راه هایی وجود داره؟ آیا سایتی برای رجیستر کردن دارن؟ یا باید زنگ بزنیم؟

١-مدارك تحصيلى-سربازى-شناسنامه-مدارك مالى(اسناد و... - گواهى بانك انگليسيه)-كارت ملى-مدارك كارى-. از هر كدوم يك نسخه كافيه مگر اينكه بعد تر در امريكا نياز داشته باشيد.
٢-خير مدارك رو همرهتون مي بريد سفارت.
٣-سايت پزشك ارمنستان رو چك كنيد ... يك نوبت رو بزنيد ،نوبت دوم نهايتا در ارمنستان به شما زده ميشه.
٤-سفارت ها هيچ فرقى ندارند چون قوانين يكيه. سخت نگيريد
٥ و ٦-ظاهرا نيازى نيست اما در تايپيك مخصوص بپرسيد
دوباره تا مطمئن شيد-تايپيك وقت گرفتن از دكتر
٧-فارسي هم ميتونيد انتخاب كنيد
براى هر كدوم از اين سوالات تايپيك مخصوص هست كه سريعتر به جواب ميرسيد و تجربه هاى دوستان مختلف رو هم ميخونيد.شما براى اينكه راحت و آسوده بشه خيالتون ، چند تا سفر نامه ارمنستان رو هم بخونيد و كلا هم به نظر من خوشحال باشيد كه افتاديد ارمنستان چون هزينه هاى اقامت شما كمتره و پست مدارك هم نداريد. با دقت و بدون استرس پروندتون رو كامل كنيد. شاد باشيد و موفق ، به اميد ويزاى يكضربتون ؛)

(2013-02-23 ساعت 00:10)farhad1985 نوشته:  

سلام دوست من ،

ممنون

نه دوست عزيز. Mmr و هپاتيت رو بزنيد هر چند نوبت كه ميشه و هر واكسنى هم نزده باشيد اونجا ميزنن بهتون.. در مصاحبه خللى ايجاد نميشه. ضمنا يك دليل مهم براى تكميل بودن همه ى واكسنها به دليل كمتر بودن هزينه ها ى اين واكسنها در ايرانه.

مرسی از راهنماییتون...پس همین فردا میرم و یه نوبت از MMR رو میزنم و یه گواهی میگیرم...بازهم مرسی امیدوارم همه دوستان ویزاشون رو یکضرب بگیرن
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-02-21 ساعت 02:49)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 01:13)taba60 نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 00:15)farhad1985 نوشته:  با سلام
در مورد تمکن و نشون دادن حساب مالی هستش و من اسپانسر ندارم و اونم اینه که تا الان فکر میکردم فقط منکه برنده اصلی هستم هرچی حساب بانکی و سند ملکی که به نامم هست رو ببرم کافیه و اینو هم بگم به مقدار کافی برای خودمو همسرم هست..اما تو pdf سفارت خوندم که نوشته هر فردی باید جداگانه حساب مالیو نشون بده و به اسمش باشه
(Financial documents must be prepared as one set for each family member.) !!! و یه مساله مهم دیگه که خیلیا تا الان میگفتن فقط کافیه حساب بانکی که توش پول زیادی داری به نامت باشه که باز هم تو این pdf خوندم نوشته به غیر از این حتما باید تاریخ افتتاح حساب رو بنویسن همینطور گردش مالی دوازده ماه اخیر رو میخوان! به نظر شما راهکار چیه؟ و اینکه همسرم تو حسابش خیلی پول نداره و اگه قرار باشه از کسی قرض بگیره,با توجه به توضیحاتی که دادم ما تا چند وقت باید این پول رو توی بانک نگه داریم تا کار مصاحبمون انجام بشه؟ یه روز,یه هفته,دو هفته؟! بالاخره پول زیادیه که قرض گرفته شده و صحیح نیست زیاد توی بانک به نام ما باشه...اصلا کسی حاضر نمیشه همچین ریسکیو بکنه! راهکار چیه؟ ممنونaslan man ham chin chizi nadidam ke 12 mah gardesh va tarikhe eftetahe hesabo bekhan 2saatam mitonid az kasi gharz konid.eshtebah mikonid

دوست عزيز:منم هيج جايي نديدم كه براي هرنفرجداگانه حساب بخوان و گردش حساب بخوان.باز دوستان فاضل بهتر ميتونن اظهارنظر كنن تا مام مستفيذ بشيم..تفضل تفضل

تو فرمها نوشته گردش حساب اما طبق تجربه اكثر ويزا گرفته ها همون گواهى مالى كفايت ميكنه .سند و اين حرفها هم كه مدارك ماليتون روكاملا تكميل ميكنه
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، farhad1985
سلام...
من 23 روز دیگه مصاحبه دارم... الان چی باید براشون پست کنم؟؟
اصلا لازمه که پست کنیم یا همون روز مصاحبه مدارکو ببریم کافیه؟!
آخه تو سایت خودشون چیزی در مورد پست کردن مدارک ننوشتن!
تشکر کنندگان:

دوست عزیز

لطفاً فایل جمع آوری اطلاعات در خصوص ایروان رو که دوست عزیز دیگری تهیه کرده رو از این آدرس دانلود کنید و با دقت مطالعه کنید :

http://www.mediafire.com/?lks7ixx5x406jft
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم Big GrinBig Grin - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، گل نهال ، farhad1985 ، rezagh ، s.s.h ، far-dv2013
سلام دوستان.منم تاریخ مصاحبه ام مشخص شده ولی ابوظبی افتادم!
من همه اطلاعات رو راجع انکارا جمع اوری کرده بودم,ولی حالا که ابوظبی هست هیچ اطلاعاتی راجع بهش ندارم.میشه راهنمایی کنید بگید از کجا میشه اطلاعاتی مثل اینکه مدارک مورد نیاز سفارت,و ایا مدارک باید پست شن یا نه؟نحوه مدیکال و مصاحبه و ... بدست بیارم.
مرسی
تشکر کنندگان: mohammadrezah
(2013-02-23 ساعت 12:54)viyanaa نوشته:  سلام دوستان.منم تاریخ مصاحبه ام مشخص شده ولی ابوظبی افتادم!
من همه اطلاعات رو راجع انکارا جمع اوری کرده بودم,ولی حالا که ابوظبی هست هیچ اطلاعاتی راجع بهش ندارم.میشه راهنمایی کنید بگید از کجا میشه اطلاعاتی مثل اینکه مدارک مورد نیاز سفارت,و ایا مدارک باید پست شن یا نه؟نحوه مدیکال و مصاحبه و ... بدست بیارم.
مرسی
بهترین گزینه خوندن مصاحبه بچه هاست و سرچ اطلاعات مربوط به اون
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، rezagh ، mohammadrezah

کیسهای دو نفره برای روزهای ۳،۴،۱۱،۲۴ اپریل وقت مصاحبه وجود داره آنکارا کسایی که میخوان تغییر بدن سریع تغییر بدن
سلام به دوستان خوبم...تو یه سری از سفرنامه ها خوندم که بچه ها هم مدرک تحصیلیشون رو به آفیسر نشون دادن هم گواهی و سابقه کار!!
مگه یکی از این موارد نباید باشه؟ آخه تو فرمهای اولیه من قسمت مربوط مدارک رو پر کردم و با ارائه مدرک میخوام برم مصاحبه و قسمت مربوط به سابقه کار رو N/A زدم..اما جند فیلد پایینتر اگه خاطرتون باشه تو همون فرو 230 پرسیده بود که در حال حاضر به چه کاری مشغول هستید و در آمریکا میخواد چه کاری داشته باشین...حالا سوال من اینه با توجه به ارائه مدرک تحصیلیم بازم لازمه از جایی که کار میکنم مدرک و سابقه تهیه کنم؟ مرسی
تشکر کنندگان:
با سلام وصد سلام به همه دوستان گل در انتظار ی که به امید خدا به موفقیت ختم میشه.

این csc که باید در آن ثبت نام کنیم.

با تشکر از پاسخ دوستان
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان