کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-21 ساعت 12:06)fariba_a نوشته:  دوست عزیز میشه توضیح بدید چرا به آدرس اون شخصی که در آمریکا نوشتیم ممکنه حساس بشن؟ اگر از روی ناچاری و اینکه هیچ فامیل و آشنای ایرانی در آمریکا نداریم، آدرس یک دوست آمریکایی را که ازطریق اینترنت با ایشان آشنا شدیم را بنویسیم مشکلی پیش میاد؟

دوستان عزیز
آیا همین فتوکپی هایی که دارالترجمه به ترجمه ی مدارک الصاق میکنه کفایت میکنه یا باید کپی های بیشتری بگیریم و با خودمون ببریم. کلا کپی چه مدارکی را و چند تا اگر تو کیفمون بذاریم ببریم تا شاید یک جایی به دردمون بخوره ( برای احتیاط ) خوبه؟ ممنون

(2013-02-21 ساعت 10:37)s.s.h نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 11:32)Mohammad MG نوشته:  با درود

یه پرسش داشتم سپاس از پاسخ هاتون پیشاپیش

اگه معافیت پزشکی از نوع اعصاب و روان داشته باشی، در گرفتن اقامت تاثیر گذاره؟ نمیگن این بابا روانیه؟ اصن نمیشه بگی خدمت نرفتم؟ کارتم ندارم؟
دوست عزیر طرز فکر اونا مثل کشورهای جهان سوم نیست و تفاوت های فرهنگی زیاد بین هر کشوری وجود داره نگاهی که اونا به بیماری ها دارن مثل نگاهی نیست که یه ایرانی به این نوع بیماری یا هر بیماری دیگه ای داره.به دکتر نمی خواد بگی که سابقه این نوع بیماری را داشته ای اصلا هم استرس نداشته باش کلا مصاحبه یه چیز فرمالیته هست بیشتر روی تحصیلات و نوع شغل و شرکتی که درش کار کردی و ادرس اون شخصی که در آمریکا نوشتی حساس هستن . در مورد ارمنستان فکر نکنم که زیاد رو نوع معافیت پزشکی حساس باشن فقط خود کارت را چک می کنه . اگه ازت سوال کرد نهایتا بگو که برای فرار از سربازی با پول و پارتی چون هیچ مشکلی خاصی نداشتی این نوع کارت را گرفتی یا مثلا برای اینکه می خواستی بری دانشگاه این نوع معافیت را خریدی. اصولا موقع مصاحبه کپی و ترجمه کارت سربازی را نمی گیرن فقط خود کارت را میگیره یه نگاهی می اندازه و در پایان مصاحبه پس می ده ولی کپی و ترجمه مدرک تحصیلی و شناسنامه و نامه تمکن مالی را پیش خودش نگه می داره. دوست گرامی امضا تون را کامل کنید که راحت تر بشه راهنمایتون کرد. به نظر من یه درصد نگرانی هم از این بابت به دلتون راه ندید.موفق باشید.
دوست عزیز میشه توضیح بدید چرا به آدرس اون شخصی که در آمریکا نوشتیم ممکنه حساس بشن؟ اگر از روی ناچاری و اینکه هیچ فامیل و آشنای ایرانی در آمریکا نداریم، آدرس یک دوست آمریکایی را که ازطریق اینترنت با ایشان آشنا شدیم را بنویسیم مشکلی پیش میاد؟

دوستان عزیز
آیا همین فتوکپی هایی که دارالترجمه به ترجمه ی مدارک الصاق میکنه کفایت میکنه یا باید کپی های بیشتری بگیریم و با خودمون ببریم. کلا کپی چه مدارکی را و چند تا اگر تو کیفمون بذاریم ببریم تا شاید یک جایی به دردمون بخوره ( برای احتیاط ) خوبه؟ ممنون

سلام،

منظور همون کپی هایی هست که خود دارالترجمه الصاق می کنه، کپی دیگری نیاز ندارید.
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، nina22 ، soruosh ، fariba_a ، farshadsh
(2013-02-21 ساعت 12:06)fariba_a نوشته:  دوست عزیز میشه توضیح بدید چرا به آدرس اون شخصی که در آمریکا نوشتیم ممکنه حساس بشن؟ اگر از روی ناچاری و اینکه هیچ فامیل و آشنای ایرانی در آمریکا نداریم، آدرس یک دوست آمریکایی را که ازطریق اینترنت با ایشان آشنا شدیم را بنویسیم مشکلی پیش میاد؟

دوست گرامی افیسر می خواد بدونه ایا تو امریکا اشنایی دارید یا خیر البته اگه نداشتید هم مهم نیست . و اینکه به کدوم ایالت می خواهید مهاجرت کنید.
در مورد کپی همون کپی که به ترجمه مدارک الصاق هست کفایت می کنه برای احتیاط می تونید کپی جداگانه از مدارک اصلیتون با خودتون ببرید . موفق باشید
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، nina22 ، ramin_red ، rezagh ، soruosh ، fariba_a ، farshadsh
(2013-02-21 ساعت 02:20)babak_1363 نوشته:  [quote='رویا زالی' pid='280338' dateline='1361347096']
[quote='Mohammad MG' pid='280315' dateline='1361343744']

دوستان عزیز توجه توجه!!

من روز مصاحبم 13 فوریه بود ، و در اون روز یک دختر خانم که همه انتظار ویزای یک ضرب شون رو داشتیم به یکباره تبدیل به صورتی شدن و نقص مدرک خوردن، دلیل این موضوع هم این بود که ترجمه ی شناسنامه ی ایشون با همون فرمت رسمی مترجم که ترجمه و کپی مدرک به هم پانچ می شن ، پانچ نشده بود و کپی صفحه ی توضیحات جدا از سایر صفحات بود، بنابراین خواهش می کنم ، ترجمه هاتونو دقیقاً کنترل کنید و هم از محتوا و هم از متصل بودن ترجمه ها به کپی های مدارکی که ترجمه شدن به شکل درست اطمینان حاصل کنید.

موفق باشید

یعنی چه؟ مدارک من بیشترشون پانچ شده ولی بعضی ها فقط یک منگنه معمولی داره!!!!!!!!!!!!!
مهر دارالترجمه روی هردو خورده
یعنی ممکنه ایراد بگیرند؟
ممنون میشم اگر سریع جواب بدید.
مرسی
تیرتپر
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-02-21 ساعت 19:11)Tir-Tapar نوشته:  
(2013-02-21 ساعت 02:20)babak_1363 نوشته:  [quote='رویا زالی' pid='280338' dateline='1361347096']
[quote='Mohammad MG' pid='280315' dateline='1361343744']

دوستان عزیز توجه توجه!!

من روز مصاحبم 13 فوریه بود ، و در اون روز یک دختر خانم که همه انتظار ویزای یک ضرب شون رو داشتیم به یکباره تبدیل به صورتی شدن و نقص مدرک خوردن، دلیل این موضوع هم این بود که ترجمه ی شناسنامه ی ایشون با همون فرمت رسمی مترجم که ترجمه و کپی مدرک به هم پانچ می شن ، پانچ نشده بود و کپی صفحه ی توضیحات جدا از سایر صفحات بود، بنابراین خواهش می کنم ، ترجمه هاتونو دقیقاً کنترل کنید و هم از محتوا و هم از متصل بودن ترجمه ها به کپی های مدارکی که ترجمه شدن به شکل درست اطمینان حاصل کنید.

موفق باشید

یعنی چه؟ مدارک من بیشترشون پانچ شده ولی بعضی ها فقط یک منگنه معمولی داره!!!!!!!!!!!!!
مهر دارالترجمه روی هردو خورده
یعنی ممکنه ایراد بگیرند؟
ممنون میشم اگر سریع جواب بدید.
مرسی
تیرتپر

بهتره پانچ بشه ، ببرین دارالترجمه و بگید پانچ کنن ، گویا ایراد میگیرن
تشکر کنندگان: alirezass ، rezagh ، soruosh ، farshadsh
با سلام دوستان
من کیس نامبرم xxx 5هستش.امروز یک ایمیل از kcc دریافت کردم به این مضمون:
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.
اما وقتی log in میکنم همان instruction for selectees میاد که میگه فرم های 122تا 230 رو پر کنید. می خواستم ببینم کسی از دوستان تجربه ای در این زمینه داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
(2013-02-21 ساعت 19:36)hossein54 نوشته:  با سلام دوستان
من کیس نامبرم xxx 5هستش.امروز یک ایمیل از kcc دریافت کردم به این مضمون:
You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing.
اما وقتی log in میکنم همان instruction for selectees میاد که میگه فرم های 122تا 230 رو پر کنید. می خواستم ببینم کسی از دوستان تجربه ای در این زمینه داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

این ایمیل وقتی میاد که نامه دومتون اومده باشه برو کانفرمیشن نامبرتو بزن نامه مصاحبه ات اومده
تشکر کنندگان: گل نهال ، hossein54 ، AsemanAbee ، heidari1248 ، rezagh ، farshadsh ، Saeedv13
برای من هم این نامه اومده و من هم که وارد میشم همین جواب دوستمون رو به من میده
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: bayat_r ، گل نهال ، soruosh ، farshadsh
(2013-02-21 ساعت 22:48)heidari1248 نوشته:  برای من هم این نامه اومده و من هم که وارد میشم همین جواب دوستمون رو به من میده

شما سفارتتون رو به ایروان تغییر دادین؟؟؟کیس نامبرتون 5500؟؟؟نامه های بچه های ایروان اومده ولی انکارا وقت مصاحبه ها رو هم به هم ریخته الان دو تا از دوستان که 25 و 26 فوریه مصاحبه داشتن و رفتند انکارا وقتشون رو به 4 و 5 مارچ تغییر دادن
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: گل نهال ، soruosh ، farshadsh
هم انکارا هم ایروان نامه دومشون اپلود شد مبارک باشههههههه
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: گل نهال ، amir82 ، soruosh ، farshadsh
دوستان عزیز
برای بحث در خصوص نامه دوم و تاریخ مصاحبه تاپیک جداگانه داریم. لطفاً به موضوع تاپیک توجه کنید.

ممنون
تشکر کنندگان: گل نهال ، shiraz mamali ، rezagh ، soruosh ، roeentan ، farshadsh
دوستان یه سوال اینکه کلیرانس فقط شامل برنده اصلی میشه یا همراهان هم اهمیت دارند؟ یعنی مثلا در مورد خود من که خانمم برنده اصلی است که نه کار دولتی داره و نه رشته دانشگاهیش حساس بوده , ولی من که سرباز س بودم حالا میخوام ببینم کلیرانس شامل من هم میشه یا فقط برنده اصلی مهمه؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
(2013-02-22 ساعت 00:23)saeid-ss نوشته:  دوستان یه سوال اینکه کلیرانس فقط شامل برنده اصلی میشه یا همراهان هم اهمیت دارند؟ یعنی مثلا در مورد خود من که خانمم برنده اصلی است که نه کار دولتی داره و نه رشته دانشگاهیش حساس بوده , ولی من که سرباز س بودم حالا میخوام ببینم کلیرانس شامل من هم میشه یا فقط برنده اصلی مهمه؟

پروسه بررسی شامل حال تک تک اعضای کیس می شه. چه مرد چه زن با هر سن و سالی.
مثلا در کیس دوستمون mbt1346 خودشون و همسرشون کلیر شده بودند اما مدت قابل توجهی طول کشید که فرزندان نوجوانشون کلیر بشند.
در مواردی اگر یکی از اعضای کیس کلیرنشده باشه این پروسه برای وی طی می شه و مابقی اعضا می تونند ویزای خودشون رو دریافت کنند. هرچند دوستان در این موارد ترجیح دادند که همه ویزا ها رو باهم بگیرند اما تصمیم با خودتونه
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: گل نهال ، saeid-ss ، amir82 ، rozelo ، rezagh ، s.s.h ، soruosh ، usa lover ، Hedieh20 ، roeentan ، farshadsh ، Saeedv13
(2013-02-22 ساعت 00:23)saeid-ss نوشته:  دوستان یه سوال اینکه کلیرانس فقط شامل برنده اصلی میشه یا همراهان هم اهمیت دارند؟ یعنی مثلا در مورد خود من که خانمم برنده اصلی است که نه کار دولتی داره و نه رشته دانشگاهیش حساس بوده , ولی من که سرباز س بودم حالا میخوام ببینم کلیرانس شامل من هم میشه یا فقط برنده اصلی مهمه؟

بله آقاي سعيد، كليرنس شامل شما هم ميشه.
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، saeid-ss ، rezagh ، soruosh ، farshadsh
وقتی میگن فلان کیس کلیرنس خورده یعنی چه اون کیس 1نفر باشه چهNنفر باشه همه کلیرنس خوردن.پس به همه نفرات کیس بستگی داره چه برنده اصلی چه همراهان.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: saeid-ss ، گل نهال ، rezagh ، asal1907 ، farshadsh
قابل توجه دوستانی که اشتباهی در ثبت مشخصات توی فرم ها داشتن.من به kccایمیل زدم گفتم یادم رفته فلان قسمت فرم230 یا122 رو پر کنم باید چه کنم!اونا هم 5روزه جواب دادن.(دیشب).متنش رو میزارم براتون.
Thank you for your inquiry.

It is acceptable to use correction fluid to correct mistakes made while completing your forms. If you have detected an error on a form you have already submitted, you can send the corrected information to KCC through regular mail or email. If there are more than one or two minor corrections, you may submit a corrected copy of the forms. You can use photocopied forms or you can download them from http://www.travel.state.gov/visa/forms/forms_1342.html .
مخلص کلام:آقا جون بفرست دوباره بیاد.

البته نا گفته نمونه که من یه این بار که بفرستم میشه باره دوم که دارم اصلاح میکنم میفرستم.(یه چیزی زیره دستم در رفته بوده نفهمیدم.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، soruosh ، asal1907

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان