کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام، مصاحبه من اپریل هست. میخواستم بدونم مدارکم رو باید از قبل بفرستم ایروان برای سفارت آمریکا.. چند روز قبل از رفتنم باید بفرستم تا برسه سفارت؟
[/quote]
دوست عزيز تا اون جايي كه من ميدونم براي ايروان نيازي به پست كردن مدارك نيست .
[/quote]
سفارت امریکا تو ایروان در خواست ارسال مدارک پیش از مصاحبه رو نکرده ولی تاکید داشته که مدارک در روز مصاحیه کامل باشن حتی فرم 230 رو
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
(2013-02-26 ساعت 12:07)hp_moin نوشته:  سلام
من ميخوام زمان مصاحبه را عقب بندازم
به كجا ايميل بزنم؟ حتما دليل قانع كننده ميخوان؟
ايا روي پروسه ي ويزا دادن بهم تاثير ميذاره؟
مرسي

شما کدام سفارت هستید میشه یکم اطلاعات بدید؟
ارسالهاتون 10 تا شده میتونید وارد کنترل پنلتون بشید و برا خودتون امضا درست کنید و اطلاعاتتون روبنویسی مثل من و بقیه بچه ها
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، roeentan ، گل نهال ، shaso ، rezagh ، soruosh
(2013-02-26 ساعت 12:07)hp_moin نوشته:  سلام
من ميخوام زمان مصاحبه را عقب بندازم
به كجا ايميل بزنم؟ حتما دليل قانع كننده ميخوان؟
ايا روي پروسه ي ويزا دادن بهم تاثير ميذاره؟
مرسي

اگه این تاپیک رو بخونید، برای تمام سوالهاتون جواب پیدا می کنید.

http://mohajersara.com/thread-5348.html

(2013-02-26 ساعت 01:02)masih sh نوشته:  ببخشید کی میتونیم برای مادر و پدرمون اقدام کنیم؟بعد از سیتیزنی؟چقدر طول میکشه که گیرین کارت بگیرن؟ اصلا برندگان لاتاری میتونند برای پدر و مادر اقدام بکنند؟:d

وقتی سیتیزن بشید می تونید برای پدر و مادر و خواهر و برادر اقدام کنید. برای پدر و مادر تقریبا 1 تا 2 سال طول می کشه ولی برای خواهر و برادر صبر ایوب می خواد ( تقریبا بیش از 10 سال).
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، masih sh ، Soap McTavish ، ramin_red ، roeentan ، گل نهال ، shaso ، rezagh ، 3pideh
سلام به همه دوستان خوبم
من پیش دانشگاهی ندارم ولی 5 سال سابقه کاری دارم ، آیا کسی میدونه به مشکل بر میخورم یا نه ؟ تورو خدا کمک کنید ، گیج شدم .
تشکر کنندگان:
چشم در اسرع وقت
سفارتم انكارا
چكار كنم؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ما احتمالا فرمها رو اديت كنيم و دوباره بفرستيم :
١- دفعه اول با پست ارسال كرده بوديم، اين بار ميتو نيم فرم ها رو ايميل كنيم؟
٢-ما عضو نظام مهندسي هستيم ايا در بندي كه پرسيده بود Sadاياعضو اجتماعي هستيد ) بنويسيم نظام مهندسي؟
٣- اگه لازمه بنويسيم لطفا بگيد دقيقا چي ميشه به انگليسي( سازمان نظام مهندسي ساختمان)
٤- ننوشتن اين مورد رو اطلاع نداده بوديم ايا ميتونيم تو فرمهاي جديد بدون اطلاع دادن بخش مربوط رو پر كنيم؟
خيلي ؟ پرسيدم ، ببخشيد.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-02-27 ساعت 00:58)shaso نوشته:  سلام دوستان
٢-ما عضو نظام مهندسي هستيم ايا در بندي كه پرسيده بود Sadاياعضو اجتماعي هستيد ) بنويسيم نظام مهندسي؟
٣- اگه لازمه بنويسيم لطفا بگيد دقيقا چي ميشه به انگليسي( سازمان نظام مهندسي ساختمان)
٤- ننوشتن اين مورد رو اطلاع نداده بوديم ايا ميتونيم تو فرمهاي جديد بدون اطلاع دادن بخش مربوط رو پر كنيم؟
خيلي ؟ پرسيدم ، ببخشيد.

دوست عزیز بنظر من اصلا قضیه عضویت نظام مهندسیتون را نگید، منم همین اشتباه را کردم و نوشتم که عضو سازمان نظام مهندسی ام ولی دلیلی وجود نداره که الکی کیستونو پیپیده اش کنید..بنظر من حتما با ایمیل بفرستید خیلی راحت تره...اگه اطلاعات کامل از فرستادن فرمها با ایمیل به کی سی سی میخواهید، به امضای امیرمهاجر مراجعه کنید و با کلیک بر روی ایمیل میتونید کامل از جزییات فرستادن با ایمیل مطلع شوید
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: lilac ، leily52 ، shaso ، rezagh ، 3pideh ، soruosh
کسی در مورد سفارت ابوظبی اطلاعی داره من افتادم اونجا؟؟؟ ممنون میشم بهم یک سری اطلاعات راجع به وضعیت اونجا بدین که آیا خوبن یا سخت گیر FBI CHECK میزنن ؟؟ دکترش بهتر از ترکیه است؟؟ ممنون
تشکر کنندگان: shiraz mamali
(2013-02-27 ساعت 01:56)nana_jat1 نوشته:  کسی در مورد سفارت ابوظبی اطلاعی داره من افتادم اونجا؟؟؟ ممنون میشم بهم یک سری اطلاعات راجع به وضعیت اونجا بدین که آیا خوبن یا سخت گیر FBI CHECK میزنن ؟؟ دکترش بهتر از ترکیه است؟؟ ممنون
دوست عزیز میتونید تشریف ببرید تایپیک مصاحبه ابوظبی و سفرنامه ها رو مطالعه بفرمایید.اونجا همه چیز دستگیرتون میشه.
شما از شیراز هستین؟
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: rezagh
(2012-05-02 ساعت 22:08)naadi نوشته:  
(2012-05-02 ساعت 19:41)butb0rn نوشته:  سلام
من ثبت نام کردم و شماره ۱۶ رقمی هم گرفتم ولی الان برای دیدن نتایج میرم میگه که این شماره اشتباه است
چیکار کنم؟ کسی میدونه؟

سلام
واسه منم با اینکه همه رو طبق صفحه ای که سیو کردم پر میکنم میگه مشخصات اشتباهه
کلی منتظر بودما
سلام دوست عزیز احتمالا عدد صفر را با حرف او اشتباه می زنید
تشکر کنندگان:
دیپلم 12 ساله می خواد
یا پیش دانشگاهی
اگر ندارید به فکر باشید
نگین نگفتین
مشکل قابل حل هست و می شه خرداد ازمون بدین فکر کنم
ولی مشکل جدی هست پشت گوش نندازین
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: ensan ، bayat_r ، گل نهال ، rezagh ، shaso ، amairmonre ، 3pideh ، ابی هانی ، roeentan
سلام دوستان
من پاسو برگه ابی وشمار تلفن رو دادم سفارت ایروان
می خوام یک ایمیل بزنم که کی می تونم برم پاس رو بگیرم ,میشه ادرسه ایمیل رو بگید
تشکر کنندگان: shaso
(2013-02-27 ساعت 01:29)گل نهال نوشته:  
(2013-02-27 ساعت 00:58)shaso نوشته:  سلام دوستان
خيلي ؟ پرسيدم ، ببخشيد.

دوست عزیز بنظر من اصلا قضیه عضویت نظام مهندسیتون را نگید، منم همین اشتباه را کردم و نوشتم که عضو سازمان نظام مهندسی ام ولی دلیلی وجود نداره که الکی کیستونو پیپیده اش کنید..بنظر من حتما با ایمیل بفرستید خیلی راحت تره...اگه اطلاعات کامل از فرستادن فرمها با ایمیل به کی سی سی میخواهید، به امضای امیرمهاجر مراجعه کنید و با کلیک بر روی ایمیل میتونید کامل از جزییات فرستادن با ایمیل مطلع شوید
با تشكر از پاسختون
به نظرتون نيازي هست كه با فرم هاي سري جديد عكس ها رو هم دوباره بفرستم؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: shiraz mamali
(2013-02-26 ساعت 00:50)nina22 نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 00:46)asal1907 نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 00:39)mahnazii نوشته:  سلام، مصاحبه من اپریل هست. میخواستم بدونم مدارکم رو باید از قبل بفرستم ایروان برای سفارت آمریکا.. چند روز قبل از رفتنم باید بفرستم تا برسه سفارت؟

دو هفته قبل از مصاحبه باید به دستشون رسیده باشه... بیست روز قبل از مصاحبه بفرست
عسل جان مصاحبشون ايروان هست.احتياجي هست كه بفرستن؟

(2013-02-26 ساعت 00:47)wesburland نوشته:  دوستان عزيز براي سفارت انكارا عدم سوپيشينه بايد بگيريم؟!
بعد از ويرايش: اگه حداقل ٦ماه خارج از ايران زندگي كردين ازون كشور بايد گواهي عدم سوء پيشينه بگيريد

عسل جان آدرس سفارت رو دارین؟ از کجا پیدا کنم؟

اگه بعد از گرفتن ویزا ازدواج کنم چقدر طول میکشه تا همسرم بیاد پیشم؟
تشکر کنندگان: shaso
سلام دوستان یه سوال دارم من به جای موجودی از بانک پرینت 6 ماهه گرفتم.همین کافیه؟
کیس : **44
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان