کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-27 ساعت 14:44)marj88 نوشته:  سلام دوستان یه سوال دارم من به جای موجودی از بانک پرینت 6 ماهه گرفتم.همین کافیه؟

تا جایی که اطلاع دارم باید موجودی بگیرید.برگه ای که خود بانک به زبان انگلیسی هم میده.
Case Number:2013 AS 60XX
سفارت : ابوظبی هفته دوم اپریل
ویزای یکضرب
ساکن فلوریدا از اپریل 2013
تشکر کنندگان: asal1907 ، shaso ، rezagh
دوستان کسی میتونه یه آژانس هواپیمایی منصف بهم معرفی کنه؟ هتل ددمان یا رکسوس سینگل رومش شبی چنده ‏!‏
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-02-27 ساعت 01:27)safarikelay نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 23:53)aria2011 نوشته:  سلام به همه دوستان خوبم
من پیش دانشگاهی ندارم ولی 5 سال سابقه کاری دارم ، آیا کسی میدونه به مشکل بر میخورم یا نه ؟ تورو خدا کمک کنید ، گیج شدم .

دیپلم کافیه .اگه بتونی 5 سال سابقه کاریت رو با مدرک (ترجمه شده) ثابت کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد

دوستان شما رو به خدا اطلاعات کافی بدین به دیگران و اگه اطلاعاتتون کافی نیست اجباری به جواب ندادن ندارین.
دوست خوبم. شما اگه مدرکتون بالاتر از دیپلمه و پیش ندارین باید ریز نمرات دانشگاهیتون رو ترجمه کنید و با خودتون ببرین اگه هم مدرکتون دیپلمه بدون پیش حتما حتما به دنبال پیش باشین به خاطر اینکه برای سفارت فقط دیپلمه 12ساله معنی داره و این به خاطر سیستم آموزشی آمریکاست.به فکر سابقه کار هم نباشین چون دردی از شما دوا نخواهد کرد

(2013-02-27 ساعت 14:44)marj88 نوشته:  سلام دوستان یه سوال دارم من به جای موجودی از بانک پرینت 6 ماهه گرفتم.همین کافیه؟
دوست عزیز.
شما اگه به بانکتون بگین که نامه تمکن میخواین اونها خوشون میدونن و بهتر راهنماییتون خواهند کرد.پرینت 6 ماهه به زبان انگلیسی اگه گرفتین خوبه اما نامه تمکن فرق میکنه و حتما اینو از بانک بخواین
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: ramin_red ، KOUROSHAVIN ، roeentan ، امیر مهاجر ، el333 ، usa lover

دوستان توجه داشته باشید که به هیچ عنوان نیازی به گردش حسابتون نیست و مانده حساب کافیه.
تشکر کنندگان: asal1907 ، ramin_red ، Saeedv13 ، گل نهال ، bayat_r ، nika ، Ali.US ، lilac ، roeentan ، rezagh ، escutcheon ، lilistar ، Judy Abbott 13 ، usa lover
(2013-02-27 ساعت 02:13)اردستانی نوشته:  
(2012-05-02 ساعت 22:08)naadi نوشته:  
(2012-05-02 ساعت 19:41)butb0rn نوشته:  سلام
من ثبت نام کردم و شماره ۱۶ رقمی هم گرفتم ولی الان برای دیدن نتایج میرم میگه که این شماره اشتباه است
چیکار کنم؟ کسی میدونه؟

سلام
واسه منم با اینکه همه رو طبق صفحه ای که سیو کردم پر میکنم میگه مشخصات اشتباهه
کلی منتظر بودما
سلام دوست عزیز احتمالا عدد صفر را با حرف او اشتباه می زنید
دوست عزیز این مشکل هرچند وقت یک بار پیش میاد.مرتب چک کن و مطمئن باش اگه همه اعداد و حروفو درست میزنی و قبلا صفحه رو دیدی مجددا میاد.ضمنا بعضی وقتا با اینترنت اکسپلورر مشکل داره یه وقت با کروم و یه موقع هم با موزیلا.در هر صورت مرتب چک کن و نگران هم نباش.
با سپاس

(2013-02-27 ساعت 00:58)shaso نوشته:  سلام دوستان
ما احتمالا فرمها رو اديت كنيم و دوباره بفرستيم :
١- دفعه اول با پست ارسال كرده بوديم، اين بار ميتو نيم فرم ها رو ايميل كنيم؟
٢-ما عضو نظام مهندسي هستيم ايا در بندي كه پرسيده بود Sadاياعضو اجتماعي هستيد ) بنويسيم نظام مهندسي؟
٣- اگه لازمه بنويسيم لطفا بگيد دقيقا چي ميشه به انگليسي( سازمان نظام مهندسي ساختمان)
٤- ننوشتن اين مورد رو اطلاع نداده بوديم ايا ميتونيم تو فرمهاي جديد بدون اطلاع دادن بخش مربوط رو پر كنيم؟
خيلي ؟ پرسيدم ، ببخشيد.

من هم مثل شما بودم و فرم هامو مجددا و دوباره با پست فرستادم.ضمنا به نظز من گفتن عضویت در سازمان نظام مهندسی اصلا ارتباطی به پیچیده شدن پرونده نداره.نظام مهندسی یه تشکیلات با ساختار کاملا غیر انتفاعیه و مثل یه سندیکا عمل می کنه.ضمنا ترجمش به انگلیسی این میشه :
Iranian Organization For Engineering Order Of Building
با سپاس
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، گل نهال ، nika ، shaso ، Judy Abbott 13 ، meisam14
(2013-02-27 ساعت 20:38)mehdiii نوشته:  

دوستان توجه داشته باشید که به هیچ عنوان نیازی به گردش حسابتون نیست و مانده حساب کافیه.

حالا الان من دیگه پول تو حسابم نیست که موجودی بگیرم همین پرینت 6 ماهه خوبه؟ایراد نگیرن؟
کیس : **44
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
(2013-02-27 ساعت 21:37)marj88 نوشته:  

حالا الان من دیگه پول تو حسابم نیست که موجودی بگیرم همین پرینت 6 ماهه خوبه؟ایراد نگیرن؟

توى ليست مدارك براى سفارت در آنكارا نوشته گردش مالى يكساله .اما همه دوستان با همون نامه موجودى حساب كارشون انجام شده و نيازى به گردش مالى يكساله نيست .(براى شما شش ماهه است )ديگه انتخاب با شماست.
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، rezagh ، Judy Abbott 13
(2013-02-27 ساعت 13:50)mahnazii نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 00:50)nina22 نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 00:46)asal1907 نوشته:  
(2013-02-26 ساعت 00:39)mahnazii نوشته:  سلام، مصاحبه من اپریل هست. میخواستم بدونم مدارکم رو باید از قبل بفرستم ایروان برای سفارت آمریکا.. چند روز قبل از رفتنم باید بفرستم تا برسه سفارت؟

دو هفته قبل از مصاحبه باید به دستشون رسیده باشه... بیست روز قبل از مصاحبه بفرست
عسل جان مصاحبشون ايروان هست.احتياجي هست كه بفرستن؟

(2013-02-26 ساعت 00:47)wesburland نوشته:  دوستان عزيز براي سفارت انكارا عدم سوپيشينه بايد بگيريم؟!
بعد از ويرايش: اگه حداقل ٦ماه خارج از ايران زندگي كردين ازون كشور بايد گواهي عدم سوء پيشينه بگيريد

عسل جان آدرس سفارت رو دارین؟ از کجا پیدا کنم؟

اگه بعد از گرفتن ویزا ازدواج کنم چقدر طول میکشه تا همسرم بیاد پیشم؟

سلام دوست عزیز...برای سفارت ایروان و ابوظبی نیازی به پست کردن مدارک نیست,با خودت روز مصاحبه میبری
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، lilac ، shaso ، rezagh ، Judy Abbott 13
آفیسر هیچوقت گردش حساب نمیخواد ازت.چه ببری چه نبری
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، roeentan ، shaso ، kasrafo ، asal1907 ، Judy Abbott 13
(2013-02-27 ساعت 21:37)marj88 نوشته:  

به فکر قرض گرفتن پول برای 24 ساعت و گرفتن موجودی باش. تقریبا مطمئنم که پرینت کارتو راه نمیندازه و به مشکل بر میخورید. به هیچ وجه روش حساب نکن.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
تشکر کنندگان: KOUROSHAVIN ، bayat_r ، kasrafo ، shaso ، Judy Abbott 13
دوستان با تجربه لطفا سري هم به پست نحوه مكاتبه با kccو سفارت بزنيد
ممنون
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز سلام
من تو سایت csc ثبت نام کردم، و محل ptt را ankara kizilai زدم، ولی می خوام عوضش کنم شما میدونین کدوم محل شنبه ها بازه؟
و اینکه چطوری میشه محل رو عوض کرد؟
ممنونم
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان:
ببخشید یک سوال تکراری دارم . من فقط مدرک لیسانس با ترجمه اش را دارم و دیپلم در دانشگاه مانده و برای مصاحبه که توی عید در ارمنستان دارم ایا ارایه مدک لیسانس خالی کفایت میکنه ؟
تشکر کنندگان: jazirehh
(2013-02-28 ساعت 10:39)روشنک نصیری نوشته:  ببخشید یک سوال تکراری دارم . من فقط مدرک لیسانس با ترجمه اش را دارم و دیپلم در دانشگاه مانده و برای مصاحبه که توی عید در ارمنستان دارم ایا ارایه مدک لیسانس خالی کفایت میکنه ؟

معمولاً آخرین مدرک تحصیلی براشون کافیه ولی الان که فرصت دارید بهتره برید و مدرک دیپلم رو از دانشگاه بگیرید و ترجمه کنید. این احتمال که آفیسر دیپلم رو ازتون بخواد وجود داره و بهتره ریسک نکنید.
تشکر کنندگان: shimoda ، lilac ، rouzbehdarvishi ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، roeentan
(2013-02-28 ساعت 10:39)روشنک نصیری نوشته:  ببخشید یک سوال تکراری دارم . من فقط مدرک لیسانس با ترجمه اش را دارم و دیپلم در دانشگاه مانده و برای مصاحبه که توی عید در ارمنستان دارم ایا ارایه مدک لیسانس خالی کفایت میکنه ؟

شما فقط به اصل آخرين مدرك تحصيلى و ترجمه اش كه توى فرمهاتون نوشتيد نياز داريد.
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: shimoda ، alirezass ، amairmonre ، lilac ، roeentan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان